Keresés

Részletes keresés

Libera nos, Domine! Creative Commons License 2006.12.03 0 0 55
Gyurcsány sokkal elfogadottabb külföldön, mint Orbán volt. Sem MSZP-, sem SZDSZ-engedély nem kellett hozzá, hogy a rendőrség fellépjen a csőcselékkel szemben, ez a rendőrségnek törvényi kötelessége. Az ellenzék tüntetését pedig nem verték szét, hanem az utolsó percig biztosították.

Szokásos módon hazudozol.
Előzmény: Fine Tune (53)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.02 0 0 54
rólad feltételezni meg egyenesen hülyeség.
Előzmény: méregkeverő (52)
Fine Tune Creative Commons License 2006.12.02 0 0 53
1. Szerintem Gyurcsány eleve hisztérikusabb annál, hogy ezt mérlegelte volna.
2. Pontosan tudta, hogy az SZDSZ-t kormányon nagyon nem érdekli, ha szétverik az ellenzék naggyűlését. (SZDSZ engedély nyilván kellett hozzá)
3. Egyszerűen, mint utólag is látható, egyfajta külföldön is szokásos, rendőrségi akciónak adják el.

4. Szvsz, a kormány eleve akkor járatta le magát, amikor egy 56-os ünnepélyt lényegében csak önmagának rendez. (Ezt az olasz külügyminiszterhelyettes tette szóvá, de gondolom, másoknak is feltünt).

5. Egyébként sem hiszem, hogy szeptember óta a Gyurcsány kormány különösebb tekintélynek örvendene külföldön.
Előzmény: méregkeverő (51)
méregkeverő Creative Commons License 2006.12.02 0 0 52
Mondjuk, a Magyarok Házábán összegyűltekről józan észt feltételezni enyhén szólva is naivitás részemről...
Előzmény: méregkeverő (51)
méregkeverő Creative Commons License 2006.12.02 0 0 51

Egyébként nem tudom feltették-e (hányan és mikor) azt az egyszerű kérdést, hogy

 

1. Érdekében állt-e a kormánynak "leszámolni az ellenzékkel",  "megfélemlíteni az ellenzéket" pont akkor, amikor 50valahány ország küldöttsége itt van?

 

2. Érdekében állt-e az ellenzéknek (legyen az parlamenti vagy parlamenten kivüli) a kormány lejáratása bármi áron (mint azt már teszik jó ideje) pont akkor, amikor 50valahány ország küldöttsége itt van?

 

Józan parasztésszel ki melyik kérdésre válaszol igen-nel és melyikre nem-mel?

Előzmény: Libera nos, Domine! (50)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2006.12.02 0 0 50
Gyurcsány zavargott saját maga ellen október 23-án?

Az október 23-i zavargások szemtanúk szerint

Kiss Ádám 2006. december 2. 16:18

A kormány provokátorai harcoltak a kormány által irányított rendőrség ellen október 23-án. A gumilövedékek, a gránátok és a rendőri brutalitás ugyanakkor a védteleneket érte, akik viszont jogosan építettek barikádot emiatt. Nagyjából így foglalható össze az október 23-i események mérlege a péntek este a Magyarok Házában rendezett konferencia nyomán.

Vegyes érzelmekkel hagyja ott az ember a Magyarok Házában a zavargásokról rendezett négy és fél órás konferenciát péntek este. Egy percig sem állítható, hogy a rendőri brutalitás, vagy éppen inkompetencia kivizsgálása megnyugtatóan zajlana - ám ezen az estén esélyünk sem volt arra, hogy közelebb kerüljünk az igazsághoz. Sőt: azzal a fura érzéssel távoztunk, hogy ha a rendezvény még fél órán át tartott vona, kiderül, hogy személyesen Darth Vader vezette a magyar rendőrséget, és a a Teve utcai főkapitányság pincéjében tömegsírokban alussza örök álmát az eddig eltitkolt számtalan halálos áldozat.

Amikor felütésként Morvai Krisztina és a Nemzeti Jogvédő Alapítványtól Gaudi-Nagy Tamás ismertette azt a munkát, melyet az áldozatok jogi védelmében kifejtenek, a beszámolók egyoldalúsága ellenére a rendezvény többé-kevésbé komolyan vehető keretek között maradt. Ez egészen addig tartott, amíg a színpadon megjelentek a Kossuth téri boldog szép napok emblematikus arcai, és a Magyarok Háza kulisszái közé varázsolták a tovatűnt nacionálhippi-karnevál szónoklatainak retorikai és eszmei kavalkádját.

Segítségükkel felelevenedett a Corvin köztől a Ferenciek teréig zajló események menete, fotókkal, videókkal, és az utcáról összeszedett lőszerhüvelyekkel.

Vádlott az egész világ, de még Lanczner "Satu" Ferdinánd is

A legérdekesebb talán Novák Előd Magyar Mérce-főszerkesztő beszámolója volt, amelyből minden empátiánkat mozgósítva sem tudtunk más következtetésre jutni, mint hogy a 23-án dobolásért letartóztatott, és a napokban közel százezer forintos bírságra ítélt Novák akkor lenne a legbüszkébb, ha a következő alkalommal letartóztatnák, megvernék, majd felnégyelnék, és az ország négy sarkába kitűznék elrettentésül.

A felszólalók hűek maradtak Szabó Dezső szellemi örökségéhez. Megkapta a magáét a kormány, koalíció, a miniszterelnök, a rendőrség és Gergényi Péter. Na meg a cionisták. De kapott az arcára a Fidesz, a köztársasági elnök, az itt megjelent külföldi kormányok képviselői, Bush és Blair is. Az már csak hab volt a tortán, hogy a forradalmárok maguk között is elkezdtek árulókat és provokátorokat keresni. A vádlottak padjára került Takács András és Lanczner „Satu” Ferdinánd is.

A zavargások, az erőszakos cselekedetek a provokátorok miatt történtek. Ők törtek-zúztak a tévészékháznál is, ők dobták el 23-án azt a „pár követ”, amit egyébként furgonon vittek oda előzetesen, hogy legyen muníciója a provokátoroknak dobálni. Miattuk támadt a rendőrség a védtelen emberekre. Ahol a rendezvényen megszólalók jártak, mindenhol úgy kezdődött a balhé, hogy egyszer csak a rendőrség támadni kezdett, több száz gránátot kilőve, és csak az emberek fejére célozva a gumilövedékekkel, amik igazából nem is gumiból voltak, hanem kerámiából.

Nem ez a harc lesz a végső

A töltetek, melyeket nem csak szemből, hanem a háztetőkről és az égen köröző megfigyelő helikopterből is lőttek, főképp a 14 év alatti védtelen gyerekeket, meg persze a véletlenül arra botorkáló mozgássérülteket érték. Még szerencse, hogy a megszólalók többsége megmentett egy-egy ilyen embert a biztos halálból. Ugyanakkor még mindig lehetséges, hogy halottak is vannak, akiket eltitkolnak előlünk (az egyetlen, eddig nyilvánosságra került ilyen állítás hazugságnak bizonyult).

A rendezvény résztvevői a rendőri erőszak mellett az iránt is sajnálatukat fejezték ki, hogy a rendőrség nem védte meg a tévészékházat a kifosztástól, nem akadályozta meg a zavargásokat, nem tartotta be a szavát a Kossuth tér kiürítésekor, és nem védte meg azokat az embereket, akiket egyébként ő támadott meg. Egy felszólaló szerint ilyen esetben jogos a barikád építése, bár elmondása szerint ő is csak ott volt, mikor a barikád épült.

A főképp idős emberekből álló hallgatóságnak a civil jogászok űrlapokat osztottak, ezek segítségével bárki bejelentheti, hogy látott-e olyan esetet, amely jogi kivizsgálásra szorul.

Bár az arcát és a nevét nem minden felszólaló merte vállalni, a megjelentek elszántnak mutatkoztak a kormány elleni küzdelem folytatására. Egy férfi még azt is megígérte, hogy Gyurcsány golyóival fogja lelőni Apró Piroskát, nyilván az emberi jogok jegyében.
Lord Sidious Creative Commons License 2006.09.18 0 0 48
nagyon megijedtem
Előzmény: PGuszti (37)
Lord Sidious Creative Commons License 2006.09.18 0 0 47
te tényleg nagyon hülye vagy
Előzmény: decibel (39)
55dalia Creative Commons License 2006.09.18 0 0 45

Mindenki nyomorék, aki nem pont úgy gondolkodik, mint te?

Az pedig, hogy a fidesz az MSZMP átmentett utódszervezete, mindenki tudja. A Hazafias Népfront alelnöke, Stumpf István (az akkori belügyminiszter, Horváth István veje) gründolta a  rendszerváltásra készülő reformkommunisták ellenében. Természetesen helyet kapott benne a vasököl, a Munkásőrség bicskei parancsnoka, Orbán Győzőnek a fia is.

Előzmény: decibel (41)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.09.18 0 0 44
Annál frappánsabb dramaturgiát el sem tudok képzelni, mint hogy a becsavarodott, paraionás tüntetők egymást kezdik vádolni provokátorsággal, felakasztanak valakit, majd az akasztgatóra sütik rá, hogy provokátor és így tovább, végül egy kicsi néger magára hagyva, árván ténfereg, felköti magát, és vége is, mert többen nincsenek.

Csak a vak nem látja, hogy a mutymurutty nevű nick külföldi zsoldban szolgáló provokátor. :)


decibel Creative Commons License 2006.09.18 0 0 43

Különben nagyon jó, hogy ezek a kis bites hiénák hozzzászóltak, mert legalább illusztrálják, milyenek is ezek a provokátorok.

 

Itt is, no meg a téren is...

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.18 0 0 42

"jegyzőkönyv is bizonyítja"

 

hehe, még jó hogy vannak dolgok, amikről nincs jegyzőkönyv

 

vagy nemjegyzőkönyv van róluk, az meg nem ér

Előzmény: decibel (39)
decibel Creative Commons License 2006.09.18 0 0 41
A komcsi te vagy, no és nyomorék, és nem dalia...
Előzmény: 55dalia (38)
Powersystem Creative Commons License 2006.09.18 0 0 40
Szerintem lazítsál!
Előzmény: PGuszti (37)
decibel Creative Commons License 2006.09.18 0 0 39

Hangfelvétel, és jegyzőkönyv bizonyítja, hogy a te pártod miniszterelnöke viselkedik úgy, ahogy írod.

 

Van rutinotok benne az tuti, de a hatalomért még egymást is feldobjátok, koncért marakodó komcsi hüllők, és a végén minden kis aljasságotokra fény derül...!

 

Legalábbis nagyon sokra...

Előzmény: Lord Sidious (33)
55dalia Creative Commons License 2006.09.18 0 0 38
A komcsik elvesztették májusban a parlamenti választásokat, most megkísérlik törvénytelen, utcai módszerekkel átvenni a hatalmat (a kisz-titkár Orbánc, Ügynökfia, Zoltán, Stumpf, Mikola stb). Akkor most a komcsik tüntetnek az MSZP ellen?
Előzmény: decibel (32)
PGuszti Creative Commons License 2006.09.18 0 0 37

Szemét kis provokátor vagy, olyan, mint akiket József Attila fasiszta kommunistáknak nevezett. Jól ismerem a fajtádat. Itt is csak nácizol, alattomosan provokálsz. Tőlem mosakodhatsz tovább, de többet nem válaszolok neked.

 

 

 

Előzmény: Lord Sidious (35)
MGperY Creative Commons License 2006.09.18 0 0 36
oszt' h provokálnak?
aszongyák h menjetek haza?
Előzmény: mutymurutty (-)
Lord Sidious Creative Commons License 2006.09.18 0 0 35
Nem vagyok munkáspárti, sem provokátor. Az Íme egy -el egyet tudok érteni, a többi nem igaz :-)))))))))
Előzmény: PGuszti (34)
PGuszti Creative Commons License 2006.09.18 0 0 34

Ime egy kommunista provokáció.

 

Előzmény: Lord Sidious (33)
Lord Sidious Creative Commons License 2006.09.18 0 0 33
Összeesküvés elméletek gyártásában abban profik vagytok. Egy hasonlóan "gondolkodó" embertől, mint te egyszer azt hallottam, hogy Hitler tulajdonkppen ott sem volt, sőt a nácik egy zsidót sem öltek meg, az egész II. vh. -t tulajdonképpen ők indították el, hogy lángba boríthassák a világot csakúgy poénból. Szóval húzzatok innen el ti, ti szököt nácik Chilébe vagy Argentínába!
Előzmény: decibel (32)
decibel Creative Commons License 2006.09.18 0 0 32

A bizonyíték az, hogy a saját szememmel láttam a békés tömeget, no és a haverkodást a zsarukkal. Semmi ellenségeskedés, nemhogy még paradicsom előkerülhetett volna.

 

Gondolom a kis bites gyerekek tettek róla, hogy balhé legyen, afféle komcsi módra.

 

A Ferid jegyzőkönyvbe mondta, hogy az ilyen aljasságokban profik vagytok, úgyhogy el lehet húzni....

Előzmény: Powersystem (28)
Jroux Creative Commons License 2006.09.18 0 0 31
Ha ezt is bevallaná, biztos sokak szemében megint nagyot nőne )):
Előzmény: G.b.Reload (12)
Powersystem Creative Commons License 2006.09.18 0 0 30
Biztos wifiről :-)
Előzmény: halkergető (23)
Lord Sidious Creative Commons License 2006.09.18 0 0 29
Jöjjenek csak. Az jó, legalább a már tuti vesztes helyzetből sikerül megint lealázni a Fideszt. Hajrá gazdák, hajrá csőcselék!!!!!!!!!!!!
Előzmény: mutymurutty (24)
Powersystem Creative Commons License 2006.09.18 0 0 28
JA kurva komcsik! Bizonyíték nagyokos? Vagy csak megint az eszed vág?
Előzmény: decibel (26)
Der Beste Creative Commons License 2006.09.18 0 0 27
Az otthon ülőt vállalom.

A többi rágalom.

Te szerencsétlen.
Előzmény: mutymurutty (20)
decibel Creative Commons License 2006.09.18 0 0 26

A hír tv mutatta, hogy a délután még teljesen haveri rendőröket valakik paradicsommal dobálnak. A rendőröket a tömeg még meg is tapsolta délután, mert segített egy nőt elvinni onnan, valószínüleg a detoxikálóba, tehát teljes volt a béke.

 

Mostanra valakik paradicsommal dobálják, dühítik a rendőröket, kordonokat borítanak fel, mire a rendőrök összezártak, és előkészítették a gázpalackokat.

 

A kurva komcsik nem hagyják abba a manipulálást, nem csak egyfolytában hazudnak, de most is genyóznak!!! 

Előzmény: decibel (19)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.18 0 0 25
egy-két hét waze. Legalább.
kitartás nekik.
Előzmény: mutymurutty (24)
mutymurutty Creative Commons License 2006.09.18 0 0 24
Jönnek a gazdák! ÍMegérkezett egy traktoros gulyáságyu utánfutóval!!! Láthatóan nem két órás tartózkodásra rendezkedik be.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!