Keresés

Részletes keresés

Ramius Creative Commons License 2010.04.11 0 0 12487
GYF nem jelent meg az mszp választási központjában!! A legfrissebb hirek szerint délután autójába ugrott, és nagy sebességgel eliondult az országhatár felé! A szemtanuk szerint a kék lámpás, szirénázó rendőrautó ezúttal érdekes módon nem GYF autója előtt halad, hanem mögötte!!! :D
Előzmény: Törölt nick (12484)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.11 0 0 12486
Hülye gyurcsány.
emberidomár Creative Commons License 2010.04.11 0 0 12485

Ez még neki sem jutott eszébe....-))))

 

Előzmény: Törölt nick (12484)
derekbell Creative Commons License 2009.12.23 0 0 12483

1 Nem szeretnék ilyen körök közelében se m lenni és jólértesültséggel rendelkezni...:)

 

2. Mivel a bizalmas beszéd szövege egy, a köztársasági őrezred felügyelete-védelme alatt álló kormányzati objektumból került ki, hivatalból zajlott vizsgálat és ennek az eredményét pár hónappal később, akkoriban, 2006 végén vagy 2007 elején bárki elolvashatta....

 

3. Elsősroban államhatlalmi vizsgálat zajlott, ami a párt"érdekeket" jeelzheti az annyi, hogy most se mvoltak hajlandók konkrét neveket, a tettst-tetteseket megnevezni...

 

4. Mit ne mondjak: én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki, vagy kik lopták el a beszédet tartalmazó CD-t és követték el ezzel az újkori magyar történelem leggaládabb árulását....:))))

 

Előzmény: lendületlenül (12481)
lendületlenül Creative Commons License 2009.12.22 0 0 12481

 ez NEM egy titkos, illegális felvétel volt egy James bond eszköztárával a gomblyuk mikronoból, haenm teljesen profi, LEGÁLIS felvétel. Amelynek egy kópiáját, vagy magát A CD-t  illegálisn kilopták az MSZP irodájából....

 

Milyen jólértesült vagy.

Talán a tettesek és megbízóik nevét is tudod?

Előzmény: derekbell (12474)
Ramius Creative Commons License 2009.12.22 -1 0 12480

Az ilyen lendvai ildikóknak a pusztazámori szeméttelepen lenne a helye. Szurkálja a szöges bottal a nejlonzacskókat, amiket a szél szétfújt!!

 

 

Előzmény: Alba Ecclesia (12477)
Ramius Creative Commons License 2009.12.22 0 0 12479

Marha hülyén nézne ki, ha egyszer igazat mondanának!!!

 

Ráadásul csak összezavarnák az embereket...

 

Így most teljesen nyugtan mondhatnak bármit, tudjuk, hogy hazudnak. Erre a pár hónapra már ne szakítsanak ezzel a jó szokásukkal!!

 

 

Előzmény: Wic (12472)
Alba Ecclesia Creative Commons License 2009.12.21 0 0 12478

"A BKV sajtóosztálya nem válaszolt arra a kérdésre, indult-e a szombati üzemszünet alatt olyan különszerelvény, amellyel Gyurcsány távozhatott a felvonulásról"

 

mert demokrácia van,mi közöd hozzá,miazhogy,nagyonis

Előzmény: lendületlenül (12468)
Alba Ecclesia Creative Commons License 2009.12.21 0 0 12477

"Gyurcsány Ferenc szembenézett a magyar politika több éves közös önáltató hazugságával, azzal, hogy meg lehet úszni gyökeres reformok és változtatások nélkül - mondta az MTI érdeklődésére vasárnap Lendvai Ildikó."

 

 

A "többéves" egészen pontosan 4 éves volt amiről beszélt,a "közöst" meg teljesen pontosan nevesítette,sőt még módszertant is csatolt hozzá,más gond nincs Lendvai mellébeszélésével.

derekbell Creative Commons License 2009.12.21 0 0 12476

Próbáltam, de túl hosszú....:)))

Nem tudom, mi a problémád.... Üldözési mániád van, vagy mi..? Mit szeretnél bizonyítani????

Előzmény: Wic (12475)
Wic Creative Commons License 2009.12.21 0 0 12475
olvasd már vissza a topikot, kishúgom, aztán gombold újra a mondandód.
Előzmény: derekbell (12474)
derekbell Creative Commons License 2009.12.21 0 0 12474

hát ha csak néhány percre is belehallgattál volna, akkor magadtól is rájöhettél volna, hogy ez NEM egy titkos, illegális felvétel volt egy James bond eszköztárával a gomblyuk mikronoból, haenm teljesen profi, LEGÁLIS felvétel. Amelynek egy kópiáját, vagy magát A CD-t  illegálisn kilopták az MSZP irodájából....

 

Mondjuk csak idült alkkoholizmusban szenvedő újságiró-szerű szörnyek állíthattak olyan hülyeséget, hogy "titkosan lehallgatták"....

Előzmény: Wic (12473)
Wic Creative Commons License 2009.12.21 0 0 12473
Vajon fognak mea culpázni a fideszt lehallgatással vádolók?
Wic Creative Commons License 2009.12.21 0 0 12472
http://nol.hu/belfold/az_oszodi_beszedet_hazon_belul_rogzitettek

Belülről szivárgott ki az Őszödi beszéd

Házon belül rögzítették Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök balatonőszödi beszédét; azonban a nemzetbiztonsági vizsgálat után sem nyilvános, hogyan jutott el a sajtóhoz - számolt be az m1 hétfő esti Híradója.


Belső embertől került nyilvánosságra az őszödi beszéd, azaz nem hallgatták le a szocialista frakció ülését 2006 májusában. A felvétel készítése nem volt jogellenes, mert nem használtak hozzá titkosszolgálati eszközöket - hangzott el az MTV hírműsorában. Közölték, a kiszivárogtatásáról szóló, több mint három évig tartó nemzetbiztonsági vizsgálat nemrég zárult le. Azt is vizsgálták, hogy ki volt a megrendelő és ki vette fel a beszédet. A kormányszóvivő azonban nem akart válaszolni a konkrét személyekre vonatkozó kérdésekre.

Az m1 információ szerint az már a vizsgálat elején kiderült, hogy a beszédet a balatonőszödi kormányüdülő hangtechnikai rendszerével rögzítették.

Demeter Ervin, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes tagja a Híradónak azt mondta, válaszolni kell arra az alapvető kérdésre, hogy használták-e "pártpolitikai manipulációra" a Nemzetbiztonsági Hivatalt. A hivatalt felügyelő miniszter nem nyilatkozott a részletekről.

A hírműsorban emlékeztettek, Gyurcsány Ferenc akkori kormányfő többször is cáfolta, hogy neki köze lenne a kiszivárogtatáshoz. Az ügy kivizsgálását Szilvássy György volt titokminiszter kezdeményezte.

A Magyar Rádió 2006. szeptember 17-én internetes honlapján tette közzé a birtokába jutott hangfelvételt, amely az MSZP május 26-án Balatonőszödön tartott frakcióülésén készült. Gyurcsány Ferenc a zárt körben elhangzott beszédében - helyenként durva szavakkal - a frakciót a változtatások szükségességére akarta rádöbbenteni, az államháztartás rendbetételéhez szükséges gazdasági kiigazítások és a reformok elindításához, végig viteléhez próbálta megnyerni, s önkritikusan beismerte: a kormány végighazudta az elmúlt másfél-két évet, nem csinált semmit négy évig, az ország lehetőségeit messze túllépték.

A beszéd kiszivárgása után zavargásokba is torkolló utcai tüntetéssorozat kezdődött. Az érzékeny politikai helyzetben Kuncze Gábor akkori SZDSZ-elnök kijelentette: a nyilvánosságra került hangfelvétel, s a miatta kialakult helyzet nem befolyásolja a koalíció működését. Az államfő szerint a kormányfő "morális válságot" okozott az országban beszédével.

Budapesten a kiszivárogtatás másnapján, szeptember 18-án a Magyar Televízió székháza előtt súlyos összecsapások voltak, a tüntetők gyújtogattak, romboltak. A tüntetéshullám a Kossuth téren folytatódott, s heteken át tartott, majd minden nemzeti ünnepen enyhébb vagy súlyosabb formában megzavarták a közrendet.

Még abban az év október 6-án az Országgyűlés a miniszterelnök kezdeményezésére 207 igen szavazattal 165 ellenében bizalmat szavazott Gyurcsány Ferencnek és a kormányprogramnak. A miniszterelnök a szavazás előtt mondott beszédében bocsánatot kért az ország helyzetével való szembenézés hiánya és balatonőszödi beszédének nyers és indulatos szavai miatt.

A Fidesz és a KDNP képviselőcsoportja ettől kezdve Gyurcsány Ferenc miniszterelnök minden előre bejelentett felszólalásánál kivonult a parlament üléséről, mert a kormányfőt "nem kívánatos személynek tartják a politikában". Ilyenkor csak a két frakcióvezető maradt az ülésteremben, s ők válaszoltak a kormányfőnek.
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.03 0 0 12471
JÓ páran
Előzmény: Ramius (12470)
Ramius Creative Commons License 2009.10.17 0 0 12470

GYF negyedredű szépen alakul. Kíváncsi vagyok, hogy hányan csúsznak vele...

lendületlenül Creative Commons License 2009.09.07 0 0 12468

http://www.origo.hu/itthon/20090907-gyurcsany-uzemszunet-alatti-kisfoldalatti-aluljarojaba-tavozott.html

 

Titok, mit csinált Gyurcsány a lezárt földalattiban

 

A kisföldalatti megállója felé távozott Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök szombat délután a melegfelvonulásról, csakhogy abban az időpontban a földalatti éppen nem közlekedett a rendezvény miatt. Sem a BKV, sem a Gyurcsányt védő Köztársasági Őrezred nem árulja el, mit keresett a korábbi kormányfő a megállónál, ahogy azt sem, hogy különszerelvény vitte-e el a helyszínről.

A BKV sajtóosztálya nem válaszolt arra a kérdésre, indult-e a szombati üzemszünet alatt olyan különszerelvény, amellyel Gyurcsány távozhatott a felvonulásról. A BKV a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivőjéhez irányított át a kérdéseinkkel arra hivatkozva, hogy a rendőrség rendelte el a lezárást és annak feloldását is, így az intézkedés részleteiről őket kell kérdezni.

A BRFK kommunikációs osztálya megkeresésünkre csak annyit válaszolt, hogy a Köztársasági Őrezredhez kell fordulnunk, mert a volt miniszterelnök védett személy, és biztonságáért az őrezred felel. A Köztársasági Őrezred szóvivője azonban újbóli érdeklődésünkre sem árult el részleteket.

Szerettük volna megkérdezni a történtekről magát Gyurcsány Ferencet. A korábbi miniszterelnök jelenleg a Táncsics Mihály Alapítvány kuratóriumi elnöke, ezért az alapítványon keresztül próbáltuk felvenni vele a kapcsolatot, de választ egyelőre nem kaptunk levelünkre.

 

Hiába,Ő még mindig egyenlőbb....-)))

Ramius Creative Commons License 2009.06.08 0 0 12467

Ez nem igaz.

 

Az MSZP nem 17%-os. A potenciális MSZP-szavazók a mai napig megvannak. Ültek otthon.

 

Ezzel szavaztak, a saját pártjukat maguk alá gyűrő tolvalybanda ellen.

 

A 10tességes szocialista szavazók (mert az tény, hogy a döntő többségük ugyanolyan 10tességes ember, mint te vagy én) a távolmaradásukkal kinyilvánították azt, hogy nem szavaznak másra, mint az MSZP, de nem hajlandók legitimitást adni ennek a köztörvényes a rablókbandának se!!!

 

Lemondás, pártépítés, pártkonferencia, új csapat, 8 év kemény ellenzéki munka, és már lehet is kormányra törni!

 

A jelenlegi garnitúrának meg megyei párfunkciig bezárólag irány a versenyszféra, hajrá, lehet bizonyítani.

 

 

Nagy piros pecsét a homlokukra, RBT (RablóBandaTag).

 

Törvénnyel elzárni őket a közszolgálattól, törvénnyel elzárni őket a közélettől, törvénnyel elzárni őket a közpénzektől!!

 

Legyenek sikeresek!

Miazhogy!!!

Nagyon is!!!

 

 

Előzmény: Xlen (12466)
Xlen Creative Commons License 2009.06.08 0 0 12466
Nem baj Feri, csináltál egy 17%-os MSZP-t meg egy 15%-os Jobbikot, szép munka volt!
T.Howard Creative Commons License 2009.05.22 0 0 12465
Gyurcsány Ferenc szembenézett a magyar politika több éves közös önáltató hazugságával, azzal, hogy meg lehet úszni gyökeres reformok és változtatások nélkül - mondta az MTI érdeklődésére vasárnap Lendvai Ildikó.


Őszödön romlott el minden – Lamperth utólag már okos
2009. május 22. 06:17


MNO
Lamperth Mónika szocialista elnökhelyettes szerint Balatonőszöd megrázó volt és „ott romlott el minden”. A Népszabadságnak adott interjújában úgy fogalmazott: Gyurcsány Ferenc beszédekor legalább egy embernek fel kellett volna állnia, de ezt senki, ő sem tette meg.

Mert meglehet, hogy mindaz, amit Gyurcsány ott mondott, igaz volt, akkor azért, ha pedig nem volt igaz, akkor pedig azért kellett volna legalább egy embernek fölállnia, hogy eddig és ne tovább, mi ezzel így nem voltunk tisztában, mi becsülettel dolgoztunk, végrehajtottunk mindent, amit kért, a száz lépésektől kezdve bármit, mert hittünk benne, és velünk nem lehet így beszélni. Legalább egy embernek föl kellett volna állnia. Én is lehettem volna az. De nem állt föl senki sem, én sem” – mondta Lamperth Mónika.

Hozzátette: ezt megbánta, de ha megteszi sem változott volna alapjaiban semmi. Szavai szerint a kiállás azt azért elérte volna, hogy ott és akkor Gyurcsány Ferenc megérezhette volna, hogy nem tehet velük azt, amit csak akar.

Lamperth Mónika hangsúlyozta, helyes volt, amit Gyurcsány Ferenc célként tűzött ki: egy jobb és élhetőbb országot, ahol mindenki emelt fővel járhat, az, hogy csináljanak modern, európai államot. Mint mondta, meggyőződése az is, hogy ezt előbb-utóbb az ország is elismerte volna. Valójában inkább a célhoz vezető hatalmi technikákkal voltak, lehettek problémák, és nem volt bennünk – vagy ha úgy tetszik, bennem – elég erő, hogy ezzel szembenézzünk – vélekedett a szocialista elnökhelyettes.

Úgy látja, az MSZP-nek újra meg kell szólítania azt az értelmiséget, amely oly sokáig mellettük volt, most mégis mintha hitehagyottá és csalódottá vált volna. Véleménye szerinte ehhez nem hangzatos dokumentumok kellenek, hanem jól megfogható, végrehajtható, érvényes programok, olyanok, amilyeneket elhisznek nekik azok, akik a baloldaltól várják, hogy Magyarország modern európai ország legyen.

(MTI)

Előzmény: countryboy (657)
Mr. L. Q. Creative Commons License 2009.05.21 0 0 12463
De legalább a posztkommunista blokk lenullázását nem kúrta el.
LMzo Creative Commons License 2009.04.04 0 0 12462
Elkúrtad feri! Sajnos az egész országot. Nem kicsit, nagyon! Igen nagyon! Felelni kell majd érte!
lendületlenül Creative Commons License 2009.03.28 0 0 12461

Mikor mondja legközelebb?

Már ma az elnökségi ülés alatt?

borzimorzi Creative Commons License 2009.03.02 0 0 12460
Brüsszelben már megkapta abizonyítványát:
(http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/03/02/1254357/)

Csót:
b


lendületlenül Creative Commons License 2009.02.17 0 0 12458

"Feri, alkalmatlan vagy, a munkád szart sem ér"

http://www.hirszerzo.hu/cikk.feri_alkalmatlan_vagy_a_munkad_szart_sem_er_.98187.html

 

Ja,bocsi,ez egy másik Feri....-)))) 

manaszu Creative Commons License 2009.02.02 0 0 12457
Mit csinált ma Gyurcsány avval szép csajszival a sajtóértekezleten, hogy az a mellette levö mikrofonmellö egyenes GYurcsánnak a karjaiba zuhan ahonnét mindketten majdnem földönhempergéssel fojtatták ? ès ezt már a világ legtöbb TV csatornája közölte.
Ramius Creative Commons License 2009.02.02 0 0 12456

Hát ezért kell a listát lehúzni a wc-n...

 

Per pillanat, GYF és OV leülnek a büfében, és negyed óra alatt drafolják a T. Házat.

 

A hülye nép meg csak fizessen.

 

Kerek 50ezer lakosra 200 EVK.

 

Oszt kakukk.

Mandátum 4 év, ha 10ezer választásra jogosult aláír, akkor időközi.

 

Oszt el lehet rajta gondolkodni, hogy nem életfogytig ingyenélet.

Előzmény: dancie (12452)
vz55 Creative Commons License 2009.02.02 0 0 12455
Ferry , a Potter.
Előzmény: vz55 (12454)
vz55 Creative Commons License 2009.02.02 0 0 12454régi, de jó.

Ramius Creative Commons License 2009.02.02 0 0 12453

Na mi van, már megint próbálkozol? A legutóbb vagy fél évre tűntél el a hülyeségeddel. Lapozz csak vissza, oszt olvasgass. Most se leszel semmivel okosabb, mint akkor, papirtigris.

Előzmény: Törölt nick (12451)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!