Keresés

Részletes keresés

Foglalt Schwarzenegger Creative Commons License 2020.09.29 0 0 69

Kedves mindenki ismertek személyesen olyan nőket vékony alkatú férfiakat akik modell szakmába jutásért plasztikáztatták magukat ?

Bosco Creative Commons License 2007.02.02 0 0 68
Most egy darabig biztos nem lesz, mert Árpa máson dolgozik.
Előzmény: :Jersey: (67)
:Jersey: Creative Commons License 2007.02.02 0 0 67

Sziasztok.

 

Én ma megnéztem pár részt az itthon futó topmodell leszekből, de szerintem siralmas.Egyrészt az h a lányok nem a legszebbek de ezen felül ugy beszél majdnem mindeggyik mint egy kocsis,de ami igazán feéháborított az Náray Tamás volt,aki az összes lányt lefikázta.Pedig tényleg szép alakjuk volt.Pont most volt azó a kereskedelmi tv csatornán az anorexiás modellekről szívem szerint ezt kéne elküldeni, a bevágásokat ah Náray fikázza a lányokat.Felháborító.

A másik ami nekem rém ellenszenves volt,az a lányok közötti áskálodás és féltékenység.Bár ez máshol is így van, modellek között"nőttem fel"mivel a szüleim divatbemutatókat szerveztek anno ugyh belülről láttam én is az árnyoldalait és ez a része egyáltalán nem jobb, ami elszomorító szerintem h ennyire félékenykedni kelljen a szakmában.

Például szivesen megmérettetné magát az ember hogy jelentkezzen egy ilyen versenyre, de nekem azonnal kedvemet szegte például az a fajta légkör ami kialakul bent és később ami ezen a területen vár az emberekre.

 

Szerintetek egyébként megkockáztatnak egy második szériát?

Egyébként ha mmár műsorvezető akkor én a most ugyan kisbabázással foglalkozó de abban az időben még aktív Görög Zitát tettem volna.

MakkMakogi Creative Commons License 2007.01.29 0 0 66

Jajj, dehogy! :)) Csak Pécsről költöztem fel jó pár éve és még azóta sem sikerült megfelelő "szakembereket" találnom (sőt, már otthon sem volt az igazi) és csak úgy blintre nem mennék el se fodrászhoz, se kozmetikushoz, azért mert mondjuk láttam róla valahol egy hirdetést.

Miért, lesz második évad is? Nem is tudtam...

Előzmény: tejbegrrr!!! (65)
tejbegrrr!!! Creative Commons License 2007.01.25 0 0 65
Csak nem a második évadra gyúrsz? :)
Előzmény: MakkMakogi (64)
MakkMakogi Creative Commons License 2007.01.25 0 0 64

Most már csak egy fodrászt szeretnék (Bp), aki olyan hajat vág (fest, stb), amilyet kérek tőle... Ilyet sem találtam még :)

Mindegyik azt mondta, hogy nyugodjak meg, olyan lesz (mondjuk rámutattam egy képre), ...és egyáltalán nem olyan lett :)

Elnézést, hogy nem igazán a témához kapcsolódik!!!

 

 

MakkMakogi Creative Commons License 2007.01.25 0 0 63

Köszi!!! Ő az! :)))

Előzmény: Sundae (58)
MakkMakogi Creative Commons License 2007.01.25 0 0 62

Köszi a választ, de biztos, hogy nem ők voltak... Ők inkább sminkesek szerintem, mint kozmetikusok, persze ezt csak én gondolom.

Sötét haja volt, talán feltűzött és olyan 40-50-es korosztály lehet, de erre nem esküdnék meg. Viszont nagyon "kényezette" a Rékát és a Titát, ez nagyon tetszett! (persze, biztos a műsor miatt is :)

Őszintén szólva azért érdekel, mert eddig még nem sikerült találnom egy normális kozmetikust, aki nem "égette le" mindenféle szerekkel a bőrt az arcomról, illetve nem vállalt be a mellettem lévő "széken" hirtelen egy fazongyantát. Szóval elég bizarr dolgokat láttam már és olyan kozmetikust keresek, aki tényleg normálisan kitisztítja az arcom és a bőrömnek megfelelően (nem lucsog a zsírtól) kezeli a fejemet, valamint csak velem foglalkozik az idő alatt :)) 

Viszont Sundae emlékezett rá, tényleg Kalcsú Katalin volt!! :)) Jujj, de örülök, na, megyek, utánanézek a neten, hogy hol lehet őt elérni...

Köszi még1x a segítséget!

 

Előzmény: Kőkapu (57)
milendee Creative Commons License 2007.01.14 0 0 60

sziasztok!

 

valaki nézi az 5. amerikai szériát? 2 hsz:

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9119006

Sundae Creative Commons License 2007.01.12 0 0 59
Én is olvastam az Indexen a cikket, állítólag Vámosi Vikinek más sminkese volt, mint a topmodell csajoknak, mert ő ragaszkodott a sajátjához, és utólag a fénybeállításokat hibáztatta a karikákért / táskákért. A csajokat Sipos Zita és Rikk Ági sminkelte, rajtuk soha nem láttam ilyesmit :)
Előzmény: mammamija (54)
Sundae Creative Commons License 2007.01.12 0 0 58
Úgy emlékszem, Kalcsú Katinak hívták, vagy valami hasonlónak.
Előzmény: MakkMakogi (55)
Kőkapu Creative Commons License 2007.01.09 0 0 57

Afene, elcsesztem a beírást.

 

Tehát:

Sípos Zita:

 

 

 

Titkos Bernadett, vele egy cikket találtam:

http://www.bpfashion.hu/kifuto_titkos_bernadett.html

 

 

és Rikk Ági:

 

 

 

No melyik volt?

 

Bár minden kozmetikust nem jegyeztem meg, csak őket hármukat. 

Előzmény: Kőkapu (56)
Kőkapu Creative Commons License 2007.01.09 0 0 56

Szia,

Én három kozmetikust véltem felfedezni a műsorban:

Sípos Zitát

 

Előzmény: MakkMakogi (55)
MakkMakogi Creative Commons License 2007.01.09 0 0 55

Sziasztok,

 

nem emlékszik véletlenül valaki annak a kozmetikusnak a nevére (talán Katalin a keresztneve), akihez elküldték a Rékát és a Titanillát, merthogy "csúnya" a bőrük? A többieket masszázsra küldték akkor, asszem... (legalábbis a Juditot, arra biztosan emlékszem).

Adásban 2x mutatták, hogy voltak ennél a kozmetikusnál.

 

 

 

 

mammamija Creative Commons License 2007.01.06 0 0 54
Mitől lenne kemény?

Nem láttam a sorozatot, csak hébe-hóba, de ezen a műsorvezetőn kiakadtam.
Ahogy olvasom pereskedni is fognak a Viasat-tal.. én nem vagyok egy nagy fotóművész, de ennek a nőnek nem is a karikákat, hanem a hatalmas táskákat kellett volna kiretusálni a szeme alól. Borzasztóan nézett ki.
Ha egy műsor a "szép"-ről szól a műsorvezető háziasszony legyen kisfogástalan külsejű.
A tartásáról már nem is beszélek, néha úgy nézett ki, mintha púpos lenne.
Erre figyelni kellett volna.
Előzmény: aud (39)
Kontrol Sende Creative Commons License 2007.01.06 0 0 53
Leggázabb akkoris az, h az egész kiba. műsor házigazdája a döntőn nem vett részt vaze, na ez hatalmas égés! Pedig a műsor maga simán élvezhető volt még akkor is, ha sokat (pl. konkrét fotózásokat) nyúltak külföldi Topmodellekből. Annának tényleg modellesebb külseje van, Réka meg mehetne a Playboy házba.
Előzmény: Törölt nick (51)
milendee Creative Commons License 2007.01.03 0 0 52

a honlap botrányosan nulla. nem igaz, hogy a döntő után x nappal még mindig nincs fent ÚJ kép a győztesről, és egyáltalán semmilyen kép.

 

most találtam a velveten párat.

Előzmény: Törölt nick (51)
vélemény Creative Commons License 2006.12.26 0 0 50

Réka nyert, Valentinát szavazták vissza. Annára azt mondták, hogy rossz a lába és vastag a bokája. Réka szerintem kicsit közönséges.

 

milendee Creative Commons License 2006.12.26 0 0 49
(egyáltalán Réka nyert...?)
milendee Creative Commons License 2006.12.26 0 0 48

sziasztok!

 

tudja valaki, hogy mi miler nem lehet a frissebb epizódokat pufferelni a topmodell hivatalos honlapján? és miért nem lehet fórumra regisztrálni, és miért nincsenek meg a fotósorozatok a lányokról, stb, mint anno az amerikai változaton volt. megáll az eszem, milyen ócska az a szájt. 4 napja megvan a győztes, és innen tudom meg.

 

szóval Réka? kár, h nem láttam, mert sztem - amit eddig láttam belőle - nem alkalmas nemzetközi sztárnak, van valakinek új képe róla?

és a többiekről? Kit szavaztak vissza?? semmit sem tudok meg a honlapról..

 

(Annában egy hibát láttam, a műfogait, Judit gőgös volt és peszsimista, Réka fizikailag lehet, de más téren nem tudom, hogy erre a pályára való-e.)

vélemény Creative Commons License 2006.12.26 0 0 47

Náray Tamás előtte gondosan megemlítette, hogy ő nem szereti a túl vékony lányokat.

Azt nem értem, hogy, ha tudják, hogy 20 év fölött és 175cm alatt nem lehet topmodellé válni, akkor ez miért nem volt nevezési feltétel.

Egyébként ki volt az a két pojáca , aki a döntőt vezette? Nem gondoltam, hogy a Stohl- Tilla féle műsorvezetői szintet alul lehet múlni, de ezeknek sikerült.

Sundae Creative Commons License 2006.12.26 0 0 46
Szerintem Rékának előnyére vált a fogyás, szebb lett az arca és az alakja is tőle. A második helyezett Annára előnytelenebb ruhákat adtak, amiről nem ő tehet... Judit sem mutatott jól a bőrnadrágban.

Az volt vicces, amikor Náray Tamás kifejtette, hogy egyik lányt sem alkalmazná a saját bemutatóin, mert mind túlsúlyos az ő ruhaméreteihez. Javasolta, hogy fussanak, és ne egyenek :)

Nekem amúgy Fruzsina volt a kedvencem, gyönyörűszép fotói voltak mindig. Lehet, hogy a beszéde olyan volt, mint egy kocsisé, de ez is inkább vágás kérdése. Pár hetes nonstop felvétel alapján bárkiről lehet előnyös és előnytelen felvételeket, összeállításokat készíteni...
Előzmény: zsuzsa (45)
zsuzsa Creative Commons License 2006.12.25 0 0 45

Kimondottan büszkék voltak arra, hogy egy 17-18 éves lányt sikerült rávenniük arra, hogy lefogyjon 7 kg-ot a gyözelem érdekében. Ráadásul az a gülüszemü Epres Panni "sztármodell" ki is fejtette, hogy tizenévesen lehet csak modellkarriert kezdeni, mert akkor még "formálható"

A második helyezett is lefogyott, de öt öregnek találták a 24 évével.

 

Egyébként csinos lányok voltak, de ég és föld volt a különbség az amerikai müsorban szereplő lányok és ezek között. Igaz nem néztem abból mindet végig, de emlékeim szerint nem füstöltek benne úgy, mint a gyárkémény...

 

 

http://www.cwtv.com/page/topmodel_photosView_CariDee.html

 

Azt gondoltam beválogatnak tizenvalahány 180 centis, megfelelő alkatú és elszánt leányzót.....nem pedig alacsony lányokat próbálnak arra rávenni, hogy fogyjanak csontsovánnyá és majd attól magasabbnak tünnek.

Előzmény: Törölt nick (44)
lmrck Creative Commons License 2006.12.23 0 0 43
de gonosz vagy eli, nem is az a szám szólt a háttérben, amikor valaki kiesett. sleepy, amit te keresel, az a skrewdriver formáció shove the dove c. száma.
Előzmény: elefantkillah (42)
elefantkillah Creative Commons License 2006.12.23 0 0 42

szia!

 

amit keresel : atari teenage riot : no remorse

 

 

Előzmény: sleeping (41)
sleeping Creative Commons License 2006.12.23 0 0 41

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne: a döntő alatt, mikor valaki kiesett, egy nagyon jó szám szólt. Ilyen lassú, azt hiszem, talán R.E.M., de nem vagyok benne biztos. Meg tudná valaki mondani, hogy mi a szám címe és ki énekli?

köszi

Bosco Creative Commons License 2006.12.11 0 0 40
Röhej.
Előzmény: aud (39)
aud Creative Commons License 2006.12.11 0 0 39
Nem igazán pörgőlista veszélyeztető a topik, de ez a hír azért kemény.
Kontrol Sende Creative Commons License 2006.12.06 0 0 38
Nekem ez az Anna nevű csaj jön be! Brutkó szemei vannak és ő a legszimpibb. Réka is jól néz ki, de inkább Playboyba való.
Sundae Creative Commons License 2006.11.11 0 0 37

Az 5. rész Vikitől:

 

"5. epizód
Ma csecsemőkkel fotóztunk volna, de miután a lányok közül sokan megbetegedtek, a házban egymástól kapták el valami influenza szerű dolgot, így nem engedhettük őket babák közelébe.
Helyette ékszerfotózást szerveztünk. Ez nagyon közeli képkivágást jelentett ebben az esetben.
A feladat a volt, hogy az arcukkal, tekintetükkel, kézmozdulataikkal fejezzék ki azt az életérzést, amit pl egy ilyen gyönyörű ékszer viselése nyújt. Azt szerettem volna, ha ráéreznek ezekre a finom, elegáns mozdulatokra, és ebben elég nagy szabadságot adtam volna nekik, de sajnos a fotósunk máshogy képzelte. Ő szinte miliméterekre beállítgatta a kompozíciót, így saját ötletek, megvalósítások nem nagyon születhettek.

A lányok közül sokan nem igazán tudtak mit kezdeni ennyire merev instrukciókkal, bár némelyik lánynak viszont egy-egy fotózás alkalmával kapott lényegesen több szabadság jelentett problémát. Van ilyen fotós is, meg olyan is, van akivel könnyebb dolgozni, van akivel nehezebb, ebben a műsorban azt hiszem a tárház elég széles skáláját sikerül kimeríteni. Bár morcos, undok, rosszindulatú, flegma, beképzelt, elszállt szakemberekkel nem találkozhattak még a lányok... Este egy fergeteges buli szerveztünk a lányoknak, ahol végre kiengedhették a gőzt, stábtagok nélkül, kamerák nélkül felszabadultabban kibulizhatták magukat. Forró hangulatról is gondoskodtunk, néhány meghívott férfivendég és egy latin zenét játszó zenekar beszervezésével, aminek a vezetője egyébként az a tánctanár volt, aki a lányokat salsázni tanítgatta néhányszor. Én aztán elhagytam a terepet, de hallottam fülledt pletykákat arról, hogy kit mennyire vadított meg a zene, a tánc és az elfogyasztott alkohol mennyisége.

Másnap délelőtt mozgásóra Elivel. A lányok sokat fejlődtek, sőt már volt aki azt is megengedte magának, hogy unatkozzon egy-egy ilyen órán..ez azért merész, tekintve, hogy profinak senki nem nevezhető és pl Jay Alexander biztos tudna mit javítani a legjobb mozgáson is.
Közös kosárlabdameccs..Miután a lányok jelenleg kilencen vannak, ezért én is beszálltam, így meglett a két csapat. Előnyben voltam, mivel én nem buliztam éjjel, de így is Fruzsina volt az egyetlen aki előbb feküdt ki nálam... Meg talán Kata, de én is hamar leamortizálódtam, viszont a csapatom így is nyert!

Következő találkozás már a zsűrizésnél volt.
Az egyik kedvencemtől, Anitától kellett ma elköszönnünk. Ő volt talán a legőszintébb, legtermészetesebb a lányok között, és a legfiatalabb is, bár ez a viselkedésén nem volt érezhető. Mindig Milla Jovovichoz hasonlítgattuk őt egymás közt, fotón néha nagyon hasonlítottak.. persze Anita még nagyon fiatal, rengeteg mindent meg kell tanulnia magáról ahhoz, hogy jó modell lehessen. Az arca és a tekintete az, amin a legtöbbet kell majd dolgoznia. Én láttam benne fantázát, volt aki nem. Vagy inkább jelenleg többet nem."

 

A kieső Anita:

 

 

 

A múlt heti kieső Eszter:

 

 

Szipál Martin legjobb képe:

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!