"Azóta már sokunk számára beigazolódott, hogy a tv-székház körüli vandalizmus piszkos gyurcsányi provokáció volt."
Egen, és amikor ez az elmélet is megbukik, ahogy a tévé-székház ostroma, akkor jönek majd más Saint Just-ök, akik téged fognak piszkos gyurcsányi provokátornak nevezni. :)
teljesen helyesen tetted...na most, ha feltételezed ugyanezt a szándékot az én szöszenetemben (amire reagáltam), akkor teljesen egyértelmű, hogy hasonlóan gondolkodunk.
Legalább nem kell a disznószart a traktorgumiba törölni a gumicsizmáról, - mondhatná bárki, aki hasonló blődséget szeretne megosztani a nyilvánossággal.
> "„Ha nekem idehozzák és (...) erősen valószínűsítik, hogy ezek jobbikos emberek voltak, akik szétverték a rendőrök pajzsát, ha ez megtörténik, akkor az elhatárolódás is nyomban meg fog történni" - fogalmazott Tarlós István. Szerinte a társadalom minden szegmenséből találhattunk ott tegnap embereket. "<
Igen, a beszéd hibátlan. A lényeg itt - a "HA" - ésa "társadalom minden szegmense".
Azóta már sokunk számára beigazolódott, hogy a tv-székház körüli vandalizmus piszkos gyurcsányi provokáció volt.