Óvodás korú lánykának keresek játékos, tehát _nem_ edzés-szerű tornát, a XI.-XII.-XXII. ker.-Budaörs környéken. Amikor én voltam ovis, voltak ilyesmik. Semmi kötött vagy komoly, csak afféle kimozgatós: bukfenc, bordásfal, zene, labdázás, fogócska, stb. Ha tud valaki valami ilyesmit, pláne ha saját tapasztalattal, kérem szóljon:)
Éowyn, köszi nagyon, de időközben sikerült találni egy szimpatikusnak tűnő foglalkozást itt egészen közel, így ezt elkezdtük a héten - az első alkalom alapján jónak ígérkezik, remélem tényleg az lesz. Jó tornázást nektek:)
Első pár alkalommal beülhet a szülő, aztán az öltözőben szoktak várakozni, ill. van néha bemutatóóra, amikor megnézhetjük, mit tudnak. De tavaly volt olyan szülő, aki minden alkalommal benn ült, mert a gyereke csak akkor volt hajlandó tornázni :)
Mi a II. ker.-ben, a Lórántffy Zsuzsanna utcába járunk, a Baár-Madas Gimnázium épületébe. Tavaly kezdtük, korosztályos csoportok vannak, a mienkben 3-4 évesek vannak, és pont olyan, amit leírtál. Ügyességi feladatok, állatok utánzása, zene is van néha, stb. Lányom nagyon szereti. Idén ez a csoport szerdánként este 6-kor lesz, kb. 3/4 7-ig. Ha érdekel, a tanárnő számát meg tudom adni privátban.
4 éves leánygyermeknek keresek játékos tornafoglalkozást, a fenti kritériumok szerint. Nem szeretném "hajtós" edzésre járatni, csak a közelgő rossz időre keresek kimozgatós (bár az lehetetlen, hehe:) zenés-játékos tornát. Bukfencet, labdázást, fogócskát, zenés óvodai tornákat nagyon szereti.
Előre is köszönöm, ha van valakinek konkrét ismerete, javaslata, hogy hol van ilyesmi a Dél-Buda környéki régióban.