SCN-501, RWA-291, LKZ-134 és RWA-294 is selejtezve lettek, a 3 szóló már a Déli sori telepen áll, a KGE-008 és a KMB-029 még a Központin vannak, de forgalomban már nem lesznek, szeptemberben gondolom azok is átkerültek a Déli sori telepre. RWA-438 további sorsa mi lesz hamarosan?
RWA-291 és az SCN-501 se szerepelnek benne az üzemben lévő buszok sorában, pedig még állományban vannak és remélem kapnak még egy esélyt, mivel tavaly lettek felújítva. KGE-008 és a KMB-029 se szerepelnek benne, de azok meg tudtommal selejtezve lesznek szeptembertől, ahogy RWA-294 is. RWA-296 pedig igazából június óta selejt és a Déli sori telepen áll a tavasz végén kivont RZX-535 mellett, ezért nem értem miért van még állományban, pedig a JSZP szerint is már "kérelemre ideiglenesen kivonva".
Áh, kár, a hobbiban talán egyedül már csak a külső telephelyek gyűjtése az, ami még valamennyire érdekel, fel is csillant a szemem egy pillanatra. Köszi az infót!
Nahát, ez a Volán Napló utódja, vagy egy teljesen külön projekt? Nagyon király kis felület amúgy, a fél karomat... talán nem adtam volna érte, amikor még fotóztam, de biztosan nagyra értékeltem volna az oldalt. A telephelyek vajon mennyire valósak? Valahonnan kapja a rendszer az infókat, vagy személyes megfigyelések alapján van valami odaírva? JNSZ megyében kapásból találtam sajna 3 olyat is, ami dezinfó-gyanús. :(
Gyakorlatilag mikor megkezdték a Reformok átcsoportosítását Hajdú-Biharba, akkor az volt a terv, hogy az összes volánost ide akarják hozni, mivel így könnyebb a karbantartásuk. Ha jól tudom, már csak Érden vannak sárga Reformok, így ha Érd kap majd legközelebb a Nextekből, akkor van rá esély, hogy az ott maradt kocsik is a megyébe kerülnek.