Emlékszik rá még valaki?
Tudjuk hogy milyen összefüggésben került ma a neve a hírekbe?
Tudjuk, hogy mi volt újságírói szakmai berkeken belül a gúnyneve?
Ő is jó bizonyíték arra, hogy legyen bármilyen rendszer, a legtöbb embernek akkor is kell valamilyen formában szerepelnie.
Igen, új névkombináció, a régi talán egy kicsit cikis.
Más.
Ján Slota egy olyan tényező, amellyel számolni kell határon innen és túl. Én eddig - nem figyelembe véve a meccsek ordenáré közönségét - két irányt láttam. Az egyik meghívná Magyarországra, mondja el itt, mi a baj velünk. A másik feljelenti...
Érsekújvárról levélben fenyegette meg az egyik szlovákiai szélsőséges szervezet a Magyar Vidék Polgári Párt alelnökét, miután feljelentette Ján Slota szlovák nacionalista politikust.
Azt írták: "Mindenkit megölünk, aki az ellenségünk és te ne próbálj hozzánk jönni, mert megdöglesz."
A magát Tiszta Szlovákiáért mozgalomnak nevező nacionalista csoport azt követően jutatta el a levelet Mészáros M. Lászlónak, hogy az a pozsonyi főügyészségen feljelentette Jan Slotát a Szlovák Nemzeti párt elnökét. A Magyar Vidék Polgári Párt alelnöke ma tiltakozásul az életveszélyes fenyegetések ellen üzenetet tűzött ki a budapesti Szlovák Nagykövetség épülete előtt.
1. Menyhért Mészáros László volt az, aki Pozsonyban tüntetett a felvidéki magyarokért és eme felbukkanása az előéletét ismerve bizony elég komikus
2. Farkasssss Erika bakizott egy hatalmasat, és az még komikusabb.
Ha pedig így van, akkor a magyar rádió habzószájú fideszpárti vén baromfijának elnézést kell kérnie Mészáros Lászlótól, Menyhért Mészáros Lászlótól és a hallgatóktól is.
Mondjuk tőlem nem, mert én jól szórakoztam, bármelyik pont is az igaz. Te már csak a hab vagy a tortán Geyzával együtt! :o))))
Hogy én lennék a feketítő? Hallgattam a déli krónikát, benne egy úriember nyilatkozatát, akit farkasss erika Menyhért Mészáros Lászlóként konferált fel!
Szerintem Mészáros Lászlóból kicsit több is lehet, mint egy darab.
Nem hiszem, hogy a legutóbb a neten a "közéleti buzinévsor"-ral kirukkoló Menyhért-Mészáros feltétlen Szlovákia béli politikai kötődéssel rendelkezne, bár ki tudja. Elég rosszízű próbálkozás, ha a magyarellenes attitűdök elleni tiltakozást vele próbálják egyesek hitelteleníteni-feketíteni. Már, ha tényleg nem csak névegyezés esete áll fenn.
Ennél sokkal gerincesebb volna felbaszni a csizmát az asztalra és tapsolni Slotának.
A Magyar Vidék és Polgári Párt is bűntetőfeljelentést tett Ján Slota ellen, faji, nemzetiségi és emberiség elleni bűntett elkövetés miatt.
A feljelentést a párt két alelnöke, Mészáros László és Paulina László adta át a pozsonyi Legfőbb Ügyészségnek, amely foglalkozni fog a beadvánnyal.
"Slota kijelentései az Európai Uniós magyar nemzet fenyegetésének minősülnek", szól a beadvány szövege. Szerintük a Slotáéhoz hasonló megnyilvánulások a múltban a két nemzet viszonyának romlásához vezettek, aminek elejét kell venni.
"Úgy gondoltuk, Slota sorozatos magyarellenes kijelentéseire valakinek reagálnia kell az anyaország részéről. Figyelmeztetni szeretnénk, hogy az uszításnak büntetőjogi következményei vannak", idézi a lap a két alelnököt.
Slota ellen kedden a pozsonyi törvényhozásban ellenzékben lévő Magyar Koalíció Pártja is feljelentést tett, több korábbi magyarellenes sajtónyilatkozata miatt.
Emlékszik rá még valaki? Tudjuk hogy milyen összefüggésben került ma a neve a hírekbe?
Tudjuk, hogy mi volt újságírói szakmai berkeken belül a gúnyneve? Ő is jó bizonyíték arra, hogy legyen bármilyen rendszer, a legtöbb embernek akkor is kell valamilyen formában szerepelnie.