Keresés

Részletes keresés

A_JANI Creative Commons License 2007.05.19 0 0 5
D-Link dsl-360t adsl modem belső beállításai ??????? Adott,egy invitel adsl vonal,de a modem a sajátom és nem kapcsolódik a netre! A tárcsázó beállításai jók, mert a kölcsönkért(invitelnél vásárolt )modemel fut!Ezért gondolom a modem beállítás a bibi! Próbáltam az IP címet beírva állítani, de ahogy a kezelési útmutató írja, na az nem jó!!! Valaki aki d-Linkes vagy tud valamit a témáról kérem válaszoljon! A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!! HA KÉRHETEM E-MAIL re adam_jani@citromail.hu KÖSTÖNÖM!
vanchu Creative Commons License 2006.08.30 0 0 4
Attól, hogy IP, még nem lesz visszhangos.

A szolgáltató azt köteles biztosítani, ami a szerződésben szerepel. Igen nagy valószínűséggel "beszédátvitelre" fog vonatkozni a szerződés, ebbe meg nem fér bele a modem.

De jogilag nem vagyok otthon a témában.
Előzmény: Chtka (3)
Chtka Creative Commons License 2006.08.30 0 0 3
Kösz. Ez valószínű, mert időnként a hanghívás is elég visszhangos. Akkor most egy jogi kérdés merül fel: köteles-e a szolgáltató biztosítani nekem azt, hogy működjön a modem, vagy mondjak le arról, hogy ezt a telefonvonalat arra használhatom, amire szeretném? A szerződésben nincs benne, hogy működnie kell a vonalnak adathívásra, de az sem, hogy nem.
Előzmény: vanchu (2)
vanchu Creative Commons License 2006.08.29 0 0 2
A monortel hálózatát nem ismerem, de ha valahol menet közben VoIP van, akkor teljesen normális, hogy nem megy át rajt a modem.

Próbálj ki egy faxot, ha az átmegy (a faxok össz etudnak fütyülni), akkor tuti ez a gond.
Előzmény: Chtka (-)
annyi baj legyen Creative Commons License 2006.08.29 0 0 1
nézd meg először is, az adott ingyenes szolgáltatás él-e abban a körzetben. soknál körzetenként más-más a hívószám is.
(jajj, de régen hallottam modemfüttyögést... szinte hiányzik :D)
Előzmény: Chtka (-)
sneci Creative Commons License 2006.08.29 0 0 0
0 ilyet láttam
Előzmény: Chtka (-)
Chtka Creative Commons License 2006.08.29 0 0 topiknyitó
Egy lakóparkban az Amtel szolgáltatja a vezetékes telefont. Megpróbáltam egy analóg modemmel felhívni néhány (ingyenes) internetszolgáltatót és egy, máshonnan működő, céges behívót is, a modemek nem tudtak megegyezni a sebességben. Azaz csak fügyülgettek és nem sikerült felépíteni a kapcsolatot. A jelenség előjött több modem és több telefonkábel kipróbálásával is, azaz, nagy valószínűséggel, a vonalban vagy az alközpontban van a hiba. Az Amtel ügyfélszolgálatánál azt mondták, hogy ha a hangszolgáltatás üzemel (márpedig az jó), akkor ők nem csinálnak semmit, hiszen csak ennyit ígértek. Tudja valaki, hogy mi lehet a hiba? Talán, ha tudok adni valami tippet a szolgáltatónak, azt nagy kegyesen hajlandók lesznek megnézni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!