Keresés

Részletes keresés

nscatto1 Creative Commons License 30 perce 0 0 49025

Mindenkitől kérdezném, aki elítéli Poel eljárását:

 

Ha az irgalmatlanul sok munkával összerakott, drága és féltett autódat (kerékpárt, házat, mindegy) minden nap valaki karcolgatja - nem opció a szóban forgó  dolog elzárása - és te végre elkapod, amint egy sokadik rongálást ejt meg a 13 éves hülye, mit teszel? 

 

Persze, hazudhatsz is itt a fórumon, de csak nekünk. Magadnak nem. 

nscatto1 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 49024

Hát ezt is rosszul tudom, mert különféle források szerint a vodka lengyel is lehet, nem csak orosz. Most sajnálom csak igazán, hogy amikor itthon biztattam Vinokourovot, akkor nem kérdeztem meg tőle. Nem mintha beszélnék oroszul, mert csak tanultam:)

Előzmény: nscatto1 (49022)
nscatto1 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 49023

Nagyon sok dolog határozza meg azt, hogy az ember hogyan cselekszik egy bizonyos szituációban. Ezért kellett volna pofonverni a két gyereket:

 

Ha hívja a portást, idő - az kétséges, hogy mikor tud felmenni, mit tud intézkedni, ha egyik sem, akkor rendőrség, idő, verseny kuka.

Ha hívja a rendőröket idő, akkor is kuka a verseny, mert jegyzőkönyv, idő - nem pihen.

 

Ezt kéne először megérteni, hogy mi a prioritás abban a szituációban, és miért. Ha az megvan - mármint megérted azt, hogy egy élsportoló agyán ilyenkor egy pillanat alatt átvillan, hogy hány tízezer órát töltött edzéssel, mennyit dolgozott azért, hogy esélye legyen nyerni holnap - akkor jön, hogy az adott eseményre mik a lehető legjobb megoldásai. 

 

Tehát azt tette, amit álmosan, fáradtan, kurvaidegesen az ember tenne (és egyben a lehető leggyorsabb megoldás): leüvöltötte a két kis hülyét, és ellökte, pofozta, akármi. Ha a két kis szar ettől megijed, és abbahagyja a tevékenyéget, oké, de gondolom, valami szabálykövető rendőrhívó látta az esetet, és jelentette, mint törvénytisztelő. Esetleg a két kis rohadék ijedten már képes volt megkeresni a szobáját, benne a kiváló szülőkkel, akik persze atrocitást érzékeltek a taknyosok irányába, és hívták az ébereket.

 

 

Tudod van olyan mondás, hogy inkább a gyerek sírjon, mint a szülő. Ha esetleg nem így reagál a holland, akkor a kislányok folytatják ezt a vicces dolgot - vagy lehet, hogy ez már a sokadik ilyen viccük volt, de sosem volt retorzió - és belefutnak egy olyanba, aki tényleg összeveri őket. Netán elkapja őket, és berángatja a szobájába, mert tetszenek neki a kislányok, és éjjel 11 körül senki nincs a közelben, tehát itt az alkalom. Ja, hogy ez már fantazmagória? 

 

Talán az, talán nem. Azon is érdemes lenne töprengeni, hogy a híresen szigorú kenguruőrök némi pénzbírság ellenében a nevetséges kitiltással megelégedtek, talán azért, mert igaza volt Poel-nak.

 

 

 

Ez az eset is kiváló példája annak, hogy mennyire nem gondolkodunk, mennyire ráállt az agyunk arra, hogy elfogadjuk, amit elénk tesznek, és elvárjuk, hogy a problémákat valaki más oldja meg helyettünk. Lásd portás, biztonságos, rendőr, fodrász - de nem mi.

Előzmény: goyko14 (49021)
nscatto1 Creative Commons License 2 órája 0 0 49022

(Megvan a diszkrét bája annak, amikor valaki 3-ik böfögésre meghatározza, hogy mit lehet és mit nem.)

 

? Szovjet? Annyit tudok szovjetül, hogy vodka, bár szerintem az is oroszul van.

 

Értékelem, hogy bővíted a hozzávakerók társaságát (7 alkalommal történt pötyögés), kár, hogy a sporthoz nem szólsz hozzá, mert fingod sincs róla. 

Ok és okozat:

Nekem nincsenek összeesküvés elméleteim, nem értek hozzájuk. Ha lenne egy picike agyad, akkor talán feltűnne, hogy bezárnak mindent, amihez fűtés kell, iskola, uszoda, könyvtár, stb. mert nincs pénz, jelentős részben az idióta szankciók miatt, amik kétségtelenül eredményesek, ezt látjuk. Ha van neted, akkor találhatsz információt arról, hogy mennyibe került a gáz, kenyér, öklözőzsír, stb. tavaly ilyenkor, és most. Ilyen gazdasági és világpolitikai helyzetben nem lesz pénz biciklizésre, kivéve akkor, ha erre van politikai akarat. Politikai akarata - magyarul döntési helyzete - jelenleg csak a puhosnak van, ez jól látszik abból, hogy mennyi pénz ömlik a focinak nevezett játékba. Ezek tények, és attól, hogy te nem vagy képes gondolkodni, és felismerni az összefüggéseket, még tények maradnak. 

Jelenleg úgy néz ki, hogy kurvára nem az lesz a fontos, hogy legyen utánpótlása a 15 év tetszhalál után éppen fellendülőben lévő kerékpársportunknak, mert nem lesz rá pénz, akarat. Bármennyire is rossz dolog, de sajnos nem a kontinentális kerékpárcsapat lesz a legfontosabb dolog a következő fél-2 évben. 

Rosszul tudod a nevemet, ezért neked ideírom az igazit:

Egyébként Guest1839002 vagyok. Csak hogy tudjad, mivel én nem másik nick alatt írogatok, csak ritkán használom az igazi nevemet. 

Előzmény: danmajerle (49020)
goyko14 Creative Commons License 2 órája 0 0 49021

Senki nem mentegeti a két kis hülyét, mert baromságot csináltak. Abban nem értünk egyet ahogy MVdP ezt intézte.

 

Szerinted meg Reacher szerint gyerekeket megütni egy ilyen helyzetben helyes és célravezető és nem értitek hogy más mit nem ért ezen. Ez tisztán egy morális kérdés, független attól hogy mi a kiváltó ok. Nagyon sok javítani való van a társadalmunkon de biztos nem azzal kezdeném hogy gyerekeket üssek meg önbíráskodásból "mert csak azt érti". És őszintén szólva totál indifferens hogy miért gondoljátok ezt, hogy milyen mintából jön vagy mit adtok ebből tovább. Magával az elvvel - legalábbis szerintem - nem lehet közösséget vállalni. 

Előzmény: nscatto1 (48990)
danmajerle Creative Commons License 2 órája 0 0 49020

Lajos, senki nem kiváncsi itt se a szovjet propagandádra, se az egyéb összeesküvés-elméleteidre, legyen most már elég belőle! 

Előzmény: nscatto1 (49019)
nscatto1 Creative Commons License 2 órája 0 0 49019

HA valakinek sikerül meggyőzni a puhost, hogy nem csak szotyirágató labdakergetés van, akkor lesz olyan konti csapatunk, hogy megvesszük bele Pogacart és Evenepoel segítőnek. Jelenleg nem ez a helyzet, és tartok tőle, hogy amíg nem ássák el azokat, akik ilyen kiváló szankciókat hoztak, hogy belerokkant ojrópa - miközben a "szankcionáltak" 21 milliárd dollár osztalékot vettek ki fél év alatt - addig nem a biciklicsapat lesz a prioritás. Persze hiszek abban, hogy a pörkűtszaftos fogorvosa kicsit nagyobb hatással lesz a gyökérre, mint eddig, hiszen a Giro-rajt is neki köszönhető.

Előzmény: HPéter1978 (48997)
nscatto1 Creative Commons License 3 órája 0 0 49018

Rebellin már abbahagyja? Még csak 51 éves, alig 30 éve profi, miért ilyen türelmetlen? Előbb-utóbb jönni fognak az eredmények, Longo is 34 évig versenyzett.

 

Ha Más képes lenne mondjuk szellemileg-lelkileg építkezni a Vuelta eredményből, akkor a Girón és Vueltán akár a győzelemért is mehetne. Tartok attól, hogy javítanak valamit a kronó-képességén, cserébe elfelejt hegyre menni. 

Előzmény: HPéter1978 (49014)
nscatto1 Creative Commons License 3 órája 0 0 49017

Ha hívja a portást, idő - az kétséges, hogy mikor tud felmenni, mit tud intézkedni, ha egyik sem, akkor rendőrség, idő, verseny kuka.

Ha hívja a rendőröket idő, akkor is kuka a verseny, mert jegyzőkönyv, idő - nem pihen.

Tehát azt tette, amit álmosan, fáradtan, kurvaidegesen az ember tenne (és egyben a lehető leggyorsabb megoldás): leüvöltötte a két kis hülyét, és ellökte, pofozta, akármi. Ha a két kis szar ettől megijed, és abbahagyja a tevékenyéget, oké, de gondolom, valami szabálykövető rendőrhívó látta az esetet, és jelentette, mint törvénytisztelő. Esetleg a két kis rohadék ijedten már képes volt megkeresni a szobáját, benne a kiváló szülőkkel, akik persze atrocitást érzékeltek a taknyosok irányába, és hívták az ébereket.

Előzmény: HPéter1978 (49009)
Mr Reacher Creative Commons License 4 órája 0 0 49016

Te ki a fasz vagy? Egy tahó, akivel elszaladt a ló?

Előzmény: menut (49015)
menut Creative Commons License 4 órája 0 0 49015

Aki beszól az ilyen tahóknak, hátha visszavesznek kicsit az arcukból. Elszaladt veled a ló, öcsi.

Előzmény: Mr Reacher (49011)
HPéter1978 Creative Commons License 4 órája 0 0 49014

Phil Bauhaus még két évet aláírt a Bahrainhez.

 

 

Unzue fellélegzett a Kiesés elkerülése után.

https://www.velonews.com/news/road/movistar-boss-eusebio-unzue-looks-to-future-with-worldtour-status-all-but-assured/

 

Megerősíti, hogy második szponzort keresnek.

Szerette volna Carapazt, de nem jött össze.

Viszont szeretné Carlos Rodriguezt. (neki 2023-ra szerződése van az Ineosszal)

És végre elégedett Mas-szal. Ezt is megértük. :-)

 

 

Tintin Rebellin október 16-án a Veneto Classic versenyen száll versenybe utoljára.

https://www.gazzetta.it/Ciclismo/29-09-2022/rebellin-addio-16-ottobre-veneto-classic-450408562238.shtml

 

 

Kitört a vihar a Lotto biliben.

https://www.wielerflits.nl/nieuws/marc-sergeant-deelt-steek-onder-water-uit-aan-john-lelangue/

 

Marc Sergean - név nélkül de egyértelműen – beszólt John Lelanguenak, mondván elvette a jó karban lévő hajóját azt meglékelte.

 

Lelangue közben már elszegődött a Lengyel kör vezérigazgatójának.

https://www.wielerflits.nl/nieuws/john-lelangue-krijgt-hoofdrol-in-organisatie-van-ronde-van-polen-na-verlaten-lotto-soudal/

 

 

Pletykaoszlató vacsora. :-)

https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/U72bhhBtQuVtkyN6MVh4SC-970-80.jpg.webp

Mr Reacher Creative Commons License 4 órája 0 0 49013

Tehát nincs megoldásod.

Előzmény: HPéter1978 (49012)
HPéter1978 Creative Commons License 4 órája 0 0 49012

Én kérek elnézést minden olvasótól, hogy belementem.

Előzmény: Mr Reacher (49010)
Mr Reacher Creative Commons License 4 órája 0 0 49011

Te ki a fasz vagy? 

Előzmény: amimaki (49008)
Mr Reacher Creative Commons License 4 órája 0 0 49010

Amit írtál, az megoldás az alanti problémákra? Nem. Már kuka a versenye, mert nem tudott rendesen pihenni. 

 

A zaklatók addig szépen vigyázba állnak a folyosón? Vagy a portás végigkopogtatja a nagyrészt vétlen vendégeket? A csapatvezetőnek ugye szintén semmi joga semmihez, mint Mátyásnak. Ha a portás végigkopogtatta a nagyrészt vétlen vendégeket, személyleírás alapján előállítja? Milyen alapon? Szembesít? Semleges tanú megerősíti? Mit kellett volna tenni?

Előzmény: HPéter1978 (49009)
HPéter1978 Creative Commons License 4 órája 0 0 49009

Hívni a portást aki intézkedik, mert az a dolga.

 

Pl. felküld valakit a szobám elé, hogy tudjak aludni.

Ha meg nem tudja megoldani hívja a zsarukat.

Szerintem így működik.

Előzmény: Mr Reacher (49007)
amimaki Creative Commons License 4 órája 0 0 49008

Na mi van, mi van, már bemelegitettél az esti kocsmázáshoz? Lassits már, meg mindenki más is, mit kell emiatt egymás torkának ugrani?

Előzmény: Mr Reacher (49003)
Mr Reacher Creative Commons License 4 órája 0 0 49007

Nem talán. Már kuka a versenye, mert nem tudott rendesen pihenni. Válaszolj!

 

A zaklatók addig szépen vigyázba állnak a folyosón? Vagy a portás végigkopogtatja a nagyrészt vétlen vendégeket? A csapatvezetőnek ugye szintén semmi joga semmihez, mint Mátyásnak. Ha a portás végigkopogtatta a nagyrészt vétlen vendégeket, személyleírás alapján előállítja? Milyen alapon? Szembesít? Semleges tanú megerősíti? Mit kellett volna tenni?

Előzmény: HPéter1978 (49006)
HPéter1978 Creative Commons License 5 órája 0 0 49006

Nem ítélik el, nem kell mosakodni a világ előtt, és talán még a versenye se teljesen kuka.

Előzmény: Mr Reacher (49004)
HPéter1978 Creative Commons License 5 órája 0 0 49005

Személyeskedünk?

Jó.

Előzmény: Mr Reacher (49003)
Mr Reacher Creative Commons License 5 órája 0 0 49004

És mi lett volna az eredménye?

 

A zaklatók addig szépen vigyázba állnak a folyosón? Vagy a portás végigkopogtatja a nagyrészt vétlen vendégeket? A csapatvezetőnek ugye szintén semmi joga semmihez, mint Mátyásnak. Ha a portás végigkopogtatta a nagyrészt vétlen vendégeket, személyleírás alapján előállítja? Milyen alapon? Szembesít? Semleges tanú megerősíti? Mit kellett volna tenni?

Előzmény: HPéter1978 (49002)
Mr Reacher Creative Commons License 5 órája 0 0 49003

Ugyanolyan sutyerák vagy, mint Vandácska, és mint eurós-Lacika. Ezt nem akartam leírni, de ez immár tény.

Előzmény: HPéter1978 (49001)
HPéter1978 Creative Commons License 5 órája 0 0 49002

Hívok portást-biztonságit-rendőrt. Ebben a sorrendben.

Előzmény: Mr Reacher (48999)
HPéter1978 Creative Commons License 5 órája 0 0 49001

Szelaví.

Előzmény: nscatto1 (48998)
HPéter1978 Creative Commons License 5 órája 0 0 49000

Rövid és velős. :-)

Előzmény: képbíró (48991)
Mr Reacher Creative Commons License 5 órája 0 0 48999

Megdöbbentő vagy. Megismétlem, mit tettél volna?

 

Mit lehetett volna tenni? Negyedik alkalommal visszalép a szobába és telefonál? Kinek? A portásnak? A csapatvezetőnek? A zaklatók addig szépen vigyázba állnak a folyosón? Vagy a portás végigkopogtatja a nagyrészt vétlen vendégeket? A csapatvezetőnek ugye szintén semmi joga semmihez, mint Mátyásnak. Ha a portás végigkopogtatta a nagyrészt vétlen vendégeket, személyleírás alapján előállítja? Milyen alapon? Szembesít? Semleges tanú megerősíti? Mit kellett volna tenni?

 

Válaszolj, mit tettél volna?

Előzmény: HPéter1978 (48996)
nscatto1 Creative Commons License 5 órája 0 0 48998

Számomra megdöbbentő, hogy nem értitek meg a szituációt:(((

Előzmény: HPéter1978 (48994)
HPéter1978 Creative Commons License 6 órája 0 2 48997

A nap híre, legalább is nekem.

https://www.tourdehongrie.hu/hirek/tour-de-hongrie-proseries

 

Ráadásul 3 évre kaptak ProSeries státuszt, szóval hosszú távú támogató szerződéseket mutathattak be.

Hallott valaki bármit a remélt hazai Konti csapatról?

HPéter1978 Creative Commons License 6 órája 0 0 48996

Fel kell jelenteni és nem büntetőfékezni.

Előzmény: Mr Reacher (48992)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!