Keresés

Részletes keresés

123Astra Creative Commons License 2020.10.24 0 0 2365

Szia, én a Rozsakvarc utcában laktam, az első ütemekben építették ezeket. 

A kivitelező nevére nem emlékszem, de ezeket még rendesen megepitették. 

A későbbi ütemekben már több kivitelezési probléma felmerult : beazo szigetelés, helyenként egyenetlen falak, 75 cm es beltéri ajtók 90cm.helyett, kukatarolok hiánya, stb. 

Az elején jobban odafigyeltek, később ok is elfáradtak ahogy lenni szokott

 

Előzmény: avalon2k4 (2364)
avalon2k4 Creative Commons License 2020.10.20 0 0 2364

Sziasztok! Arra tud nekem valaki felelni hogy a Belsőmajor Lakópark Rózsakvarc utcájában levő ikerházakat melyik cég építette? Elég bizarr dolgok hangzottak itt el korábban a környékbeli házak építtető cégeiről. AZ adott utcában érdeklődnék 2007 építésű ikerház iránt. Jó volna néhány hasznos infó! 

Köszönöm.

garazsadmin (X) 2018.02.25 0 0 2363

Szeretne kihozni minél többet garázsából, tárolójából? Hirdessen nálunk ingyenesen (bérbeadásra vagy értékesítésre)! Oldalunkon  garázsát, tárolóját befektetőként is keresik!www.garazs.com  

ECOPLANET Creative Commons License 2017.06.20 0 0 2362

Bánsági Lajos a szarzsák akiknek tartozik,azok ezen a cimen megtaláhatlják,mivel jelenleg itt lakik.Tudom hogy nagyon sok embert becsapott ez a szarzsák. 1074.Dob utca 27.II.e 1. Nem az ő neve van kiirva a névtáblájára,de ott lakik.Inkognitóban akar maradni a sok szemét dólgai miatt,mivel bujkálnia kell..Akinek kell itt keresse.

Jseb b Creative Commons License 2017.06.02 0 0 2361

Alt-Geo/ Eco planet-el kapcsolatban osztom az előttem hozzászolók véleményét!

Nagyon rossz tapasztalton van a céggel. És én is, ahogy a legutóbbi hozzászóló keresem a személyes kapcsolatfelvételt a póruljártakkal!

Előzmény: ECO PLANET (2358)
bff-cs Creative Commons License 2017.06.02 0 1 2360

Az Alt-Geo Kft.-vel sajnos nekünk sem volt szerencsénk. Szívesen felvennénk a kapcsolatot személyesen az előttünk hozzászólókkal, talán együtt több eredményt érnénk el. Ötleteket várunk a kapcsolatfelvételhez.

ECOPLANET Creative Commons License 2017.05.30 0 0 2359

Eco-Planet Bánsági Lajos valóban egy szartanya.A Bánsági Lajos nekem is tartozik,pedig rendesen elvégeztem a rám bizott munkát.Egy szarzacskó,bújkálos,féreg.Aki teheti kerülje el.Egyetértek az előttem hozzászolókkal,hogy nagy ivben el kell kerülni ezt a férget.Tudomásomra jutott,hogy több alvállalkozóinak is tartozik.Nyálasan mindent megigér mindenkinek,még a megrendelőinek is,de semmit sem teljesit.Röviden jellemezném őt.Egy féreg!!!

ECO PLANET Creative Commons License 2017.05.13 0 0 2358

ECO-PLANET KFT és Bánsági Lajos egy szarság. Aki tudja kerülje el őt.Egy ismerősömnél hónapokkal ezelőtt 4 milliós kárt okoztak az épitkezési munkáikkal.De azt még az ALT-GEO kft néven müvelték.Onnan lapáttal és csákányokkal kergették el őket.Az ALT-GEÓ megszünőben van,mivel a cég felszámolás alatt van.http://ceginformacio.creditreform.hu/cr9318488673 Egy nagyon közeli ismerősömnek ahol elvállalták a munkát,ECO-PLANET KFT néven,és nem fejezték be,több millióval tartoznak.Erről többet nem akarok ide kiirni.Lehet hogy más cégnévvel fognak felbukkanni majd a közeljövőben,de úgy hirdeti magukat,hogy ÉPITKEZZEN TUDATOSAN,azt senki se vegye komolyan,mert a helyes hirdetésük az kellene hogy legyen,ÉPITKEZZEN OVATOSAN ha a Bánsági Lajossal épitett.Ez a Bánsági Lajos évekkel ezelőtt,(csak)1 milliókkal huzogatta le az embereket.link itthttp://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9147452 végig kell olvasni az aljáig.Most már éhesebb lett és,persze a forint sem annyit ér mint akkoriban.Az ECO-PLANET kft jelenleg még müködik.link itt https://www.ceginfo.hu/ceg-adatlap/eco-planet-ingatlanfejleszto-es-epitoipari-korlatolt-felelossegu-tarsasag-0109281873.html ALT GEO és az ECO PLANET ugyanaz. A becsületesen és rendesen dólgozó alvállalkozóit sem fizeti ki,többen keresik,és kergetik.Erre megtalálta a megoldást,és sürün cserél telefonszámot.De ha valaki nem hiszi el,akkor tudok adni bővebb információt róla,de nem itt.Ezek sajnos az igaz tények,és nem kitalációk.ÉPITKEZZEN de ne a Bánsági Lajossal.

haz2011 Creative Commons License 2011.03.29 0 0 2356

SZIA MI IKERHÁZAK ÉPITÉSÉVEL FOGLALKOZUNK IMÁR 15 ÉVE !GYÁLON ÉPITŰNK EZEN A TELEFONSZÁMON LEHET ÉRDEKLÖDNI :06 20 919 4925 

Előzmény: loce (2355)
loce Creative Commons License 2011.03.14 0 0 2355

Sziasztok! Fiatal párként keresünk eladó sorházat v. ikerházat a lakóparkban. Ha tudtok ilyet, kérlek hívjatok: 30/7548442. köszi!

VReeka Creative Commons License 2010.04.27 0 0 2354
Ha jól tudom évente van mérlegközlés, amit a cégbiri felé kell a cégeknek teljesiteni, sztem azt kéne első körben kikérni..onnan látható hagytak e vmit a cégben.
Ha ez nem megy, ugy értem semmi pénz nincs akkor az ügyvédtől megkérdezni, hogy a jogfolytonosságot ,hogy lehet megállapitani, és azt a céget perelni, és mindenképpen rendörségi feljelentés egy diktafonos "probavásárlással" kiegészitve úgy értem az ing.közvetitöt ami a rolandred szintén felhivni esetleg az irodába bemenni vmi kamut talán aláirni bent és mindent felvenni, jobb ha ketten mentek, ez sztem a különösen nagy értékü csalást simán kimeriti???
MB-enteriör : Nem fognak fizetni el kell, hogy keseritselek VÉSZ-t kell esetleg megprobálni. A házak minösége legalábbis a hatodik ütemben azt tudom, hogy kriminális az alapozásból kihagytak rétegeket, ill a föfalak minösége néhol kriminális........ 5-10 cm eltérés egy soron belül habarcs szintén annyi, törmelék tégla szoval szar.... de a dryvit takar legalább.....de az sem a technologiának megfelelöen van rakva, na mind1
Előzmény: LehuzottEmber (2351)
komuves666 Creative Commons License 2010.04.16 0 0 2353
sziasztok olvastam amiket írtatok és én nagyon el vagyok keseredve én azt hitem hogy ez a cég jobb lesz nem pedig rosszabb mármint az MB enteriőr.Én nekik dolgoztam még kb2-3éve nekik építettem egy ikerházat csak sajnos ahogy haladtunk a házal úgy egyre kevesebbet kaptunk a megdolgozót pénzünkből az utolsó kifizetést meg persze azóta se láttam.Én mindenkinek azt javaslom főleg annak aki kpban akar házat venni de azoknak is van megoldás aki hitelre akarnak házat.Inkább keressen egy jó csapatot és építtesse meg maga a házát sokkal olcsóbb is és jobb is nem kell vitatkozni !Legalábbis mi így építjük a házakat!Lehet hogy egy fokkal többet kell foglalkozni a házzal de megéri csak a magáét építi az ember.Az én tapasztalatom az hogy így kényelmesebb és jobb mint másban megbízni nem látni hogy mit is csinál.Nem tudom én csak egy kőműves vállalkozó vagyok de láttam már sok olyat aki ilyen kész házat vett de soha nem jött ki belőle jól sok mindent ígérnek csak mire oda kerül a sor addigra elfelejtik
mniki Creative Commons License 2010.04.14 0 0 2352
Sziasztok,

Mi is érintettek vagyunk az MB Enteriőr ügyben, csak a másik oldalról, elvégzett munkánkat nem fizették ki, több, mint 1 millió Ft-tal tartoznak.
Hónapok óta a nyakukra járunk, eredmény nulla.
Ügyvédnél is jártunk, nem akarom mondani mennyire kilátástalan az, hogy pénzünkhöz jussunk.

Felháborító, hogy NINCS MIT TENNI az ilyen cégek ellen.

Együttérzek a lakásvásárlókkal, Ti sem jártatok jobban...

Kívánok mindenkinek erőt és kitartást, már ha ebben az ügyben még van mihez...

Üdv,
N.
LehuzottEmber Creative Commons License 2010.04.14 0 0 2351
Aki véletlenül érintet a Vörös Roland féle, lakás-buliban azt sajnos el kell, hogy szomorítsam, ugyanis az én fizetési meghagyásom jogerőre emelkedett, de a megadott határidőig természetesen nem fizettek. Így már csak annyi lehetőségem maradt, hogy beadom ellenük a végrehajtást ami megint csak költség és nem valószínű, hogy egyáltalán érni is fog valamit. Ahogy elnézem, arról szól a dolog, hogy a Roland meg az a másik jómadár Bánsági Lajos, csak újabb jóhiszemű emberektől akar pénzt kihúzni, amit aztán szépen ki is mentenek, hogy így csökkentsék azt a veszteségüket amit a telekvásárlás, meg a csúszópénzek kifizetése okozott.
Én személy szerint azt tanácsolom mindenkinek, hogy messziről kerülje el a Rol-And-Red-et, mert sok jóra nem számíthat náluk.
deresedő Creative Commons License 2010.04.03 0 0 2350
Körbenéztem, kapásból láttam legalább 2 db, még eladó kész házat (házrészt).
Előzmény: wallaha75 (2343)
1reményked Creative Commons License 2010.03.31 0 0 2349
Köszönöm nektek, beszélek az ügyvédünkkel, és lehet, hogy még jelentkezem. Ez nehezebb lesz, mint hittem :(
Előzmény: VReeka (2348)
VReeka Creative Commons License 2010.03.23 0 0 2348
Szia

Annó amikor a rolandreddel fightoltam, megemlitettem pár visszás dolgot az ügyintézőnek de szó szerint szart rá /önkori/, mivel egy kis köcsög de szó szerint az ügyvédjük dr toldi miklos 1.50 mély zsirgombóc, aki ugy gondolja, h a vevöknek nincsenek jogai, az elöleg/foglalóra hacsak nem tudtok nyilvánosságot szerezni a lehuzásnak, ill több porondon meghirdetni azt a sztorit, h lassan 3 éve árulja ugy a lakásait ,h nincs érvényes ép engedélye, ill beperlitek mittomén sikkasztás, csalás vmi akkor nincs sok esélyetek ill felszámolást is lehetne talán inditani v.hogy a cég ellen amiben viszont egy fillér sincs sztem max tartozás, ha vmiben kell szivesen segitek az összes jómadarat ismerem:)
Előzmény: 1reményked (2346)
deresedő Creative Commons License 2010.03.12 0 0 2347
A csoportos fellépés mindig nyomatékosabb, de sajnos a jelenlegi gazdasági szabályzás révén némi trükközéssel mentesülni tud a következmények alól. Ez viszont lényegesen nehezebb számára, ha erőteljesebben éltek az internet adta lehetőségekkel. Pl. kiderítitek, hogy miben érdekelt még és nevekkel, cégekkel megspékelt posztot írtok vagy küldötök ide-oda, pl. a Tékozló Homárra. Ezt százezrek olvassák és ha egy név, legyen az személy- vagy cégnév, negatív kicsengéssel bekerül a köztudatba, mint tolvaj, szélhámos, stb, akkor nem egykönnyen mossa ki ebből magát, rengeteg ügyfelet veszít, ellehetetlenül, így csökken az esélye, hogy másokat is átverjen. Ugyanakkor ez a lehetőség sokszor szab gátat egyes cégek visszaéléseinek, félnek a negatív nyilvánosságtól. Mikor a Kulcsrakész elkezdte a disznóságait, mi is felléptünk csoportosan, ugyanakkor belengettük az internetes publikációkat, mint megtorlást, ha tisztességtelenek. Eredménnyel jártunk.
Aztán volt, amikor az önkormányzathoz fordultunk, náluk értük el, hogy nyomást gyakoroljanak a kivitelezőkre, ez is sikeres volt, kb. 60%-ban.

Pár napon belül részt veszek a Pestimre Városrészi Önkormányzat ülésén, mint meghívott, a téma a Jövőműhely, a kidolgozás alatt álló Pestimre Jövőkép és a fejlesztési tervek lesznek, ebbe a vállalkozás- és üzleti biztonság is beletartozik, valamint a széles körű nyilvánosságot biztosító, aktív kommunikációs felület kiépítése, ami további eszköz a nyomásgyakorlásra a tisztességtelen gazdasági résztvevőkkel szemben.
Előzmény: 1reményked (2346)
1reményked Creative Commons License 2010.03.12 0 0 2346

Kedves Deresedő, és Lehúzottember!

 

Csak sajnálni tudom, hogy tavaly ilyenkor még nem tudtuk ezeket az infókat, amiket írtatok, mert sajnos velünk is egy az egyben ez történt, csak mi tavaly álltunk el a szerződéstől, és a 10% előlegnek bottal üthetjük a nyomát... De mi is ügyvédhez fordultunk, és bízunk benne hogy valamikor vissza fogjuk kapni a pénzünket. Csak azt nem tudom, hogy a rolandred.hu-n jelzett 3 eladott lakásból már ketten elálltunk, akkor ki a harmadik, és miben bízik? Szerintünk már ő is visszamondta a szerződést, csak kedves Roland a vásárlók (na meg a projektfinanszírozó)megtévesztése céljából nem törli le a priros, eladva jelzést. Legutóbbi infónk, hogy el akarja adni az egész építkezést (na ez erős kifejezés volt, inkább gödör), úgyhogy félő hogy meg akar pattanni... Tényleg mi is csak annyit tudunk mondani : messziről kerülje el mindenki a Rubin -ház projektet, kivéve ha nyugdíjas korában akar költözni. Nem gondoltuk hogy valaha ilyen tanácsokat fogunk adni másoknak. Szerintetek ha eggyütt lépünk fel ellene, mint károsultak, akkor nem lehtünk hatékonyabbak? Vagy ennek nincs értelme?

wallaha75 Creative Commons License 2010.03.01 0 0 2345
Kedves Deresedö

Ha esetleg ismersz a környéken vkit csald ide légyszives.
Köszi:)
Előzmény: deresedő (2344)
deresedő Creative Commons License 2010.02.28 0 0 2344
Pedig szokott lenni általában 1-2 eladó. Az új építkezések szörnyű kivitelezése miatt mindenképp inkább ilyet ajánlanék.
Előzmény: wallaha75 (2343)
wallaha75 Creative Commons License 2010.02.28 0 0 2343
Sziasztok

Belsömajorban szeretnénk venni házat, még gondolkodunk, hogy ujat v. használtat (természetesen folyamatos visszaolvasásban vagyunk, ahogy idönk engedi).
Mint az elmult pár hozzászolásban olvastam, a rubin ház nem is épül, ill a kivitelezö is egyre hanyagabb munkát végez, tényleg ennyire rossz, és inkább használtat nézzünk?
Másik probléma, nézegettük eladó házakat ott de nem nagyon találtunk.....
Köszönjük a segitséget.
deresedő Creative Commons License 2010.02.16 0 0 2342
Tavaly tavasszal megpróbálták folytatni, de némi földmérésen kívül más nem sikerült. Így a Rubin-gödör továbbra is ékessége a lakópark szélének.
Amikor mi 2006 kora nyarán kijöttünk az akkor még szinte teljesen beépítetlen területre körülnézni (az első 2 ütem néhány házának kezdeménye állt csak), ezt a projectet akkor is reklámozták. Tehát idén 4. évébe lépett, s már majdnem elkezdték. Bár közben kész lett a játszótér, felépült a kerületben 4800 lakás az új lakóparkokban, átadták a dubai óriástornyot, felfedezték az ionhajtóművet...szerencsére nem mindent Vörös Roland irányít.
LehuzottEmber Creative Commons License 2010.02.15 0 0 2341

Tisztelt deresedő! Teljes mértékben igazad van. A szerződéskötéskor előlem is jó néhány részletet elhallgatott Vörös Úr, és a igérgetés területén is kivételes képeségekkel van megáldva.

Engem még érdekelne, hogy ha esetleg te vagy valaki más tudja, hogy milyen készültségi szinten van a ház (már ha egyáltalán elindult az építkezés), írja meg ide, nagyon megköszönném.

Előzmény: deresedő (2340)
deresedő Creative Commons License 2010.02.13 0 0 2340
Igen, sajnos Vörös Rolanddal sok gond volt, meredek disznóságokat csinált, az önkormányzatot is belerángatta. A vele szerződést kötőket is megvezette, mert az építési tervek közel sem jártak az ígért műszaki tartalomhoz. A geotermikus energiarendszer egy humbug volt, az egyik megbeszélésen bevallotta, hogy ahhoz EU-támogatás kellett volna, az meg még nem kapta meg, talán egyszer majd meglesz. Mikor kérdeztem, hogy utólag akarja-e kiásni és kiépíteni a már kész ház alatt a geotermikus rendszert, arra csak annyi volt a válasza, hogy ő minden tőle telhetőt megtett, megígérte a leendő lakóknak, a többi az EU feladata, ha ők ezt nem finanszírozzák, akkor az az ő hibájuk. Ez is mutatja annak a simlis tolvajnak a hozzáállását.
LehuzottEmber Creative Commons License 2010.02.11 0 0 2339

Találtam ezen az oldalon egy bejegyzést, az épülő Rubin házzal kapcsolatban, amelyet a Pestimre Ingatlanfejlesztő épít, és a Rol-And-Red értékesít. Az az értékesítő honlapján is látható, hogy az építkezés a a Rol-And-Red saját beruházása. Erről csak annyit, hogy aki lakásvásárláson gondolkozott a Rubin házban az fénysebességgel verje ki a fejéből. Hogy miért is? 2008.06. valahanyadikán szerződést kötöttem Vörös Roland és Bánsági Lajos urakkal, átutalva egyben a 10%-os foglalót. Nos, a ház azóta sem épült meg, én élve visszalépési jogommal visszaköveteltem a foglalót, hát erről annyit, hogy igérettből kaptam milliót, de Forintból nullát. Most jogi útra tereltem a dolgot, de nem biztos, hogy valaha látok viszont egy fillért is a munkával megkeresett pénzemből.

A tanácsom, csak annyi, hogy aki teheti messziről kerülje el a ROL-AND-RED-et, mert ahol ilyen gusztustalan, hitegető és félrevezető emberek vannak, ott sok jóra nem lehet számítani.

 

imrepont Creative Commons License 2010.02.04 0 0 2338
Kedves Pestszentimrei Lakosok!

 

A Pestszentimrei Közösségi Ház programjaira szeretném felhívni a figyelmüket, mely az alábbi linken elérhető:

http://www.pikhaz.hu/

 

Legközelebbi színházi előadásunk: Ankonai szerelmesek című zenés vígjáték, február 13-án szombaton, 15 órakor lesz. Valló Péter ötlete alapján írta Vajda Katalin. Dalszövegek:Fábri Péter

 

Szeretnénk megismerni véleményüket arról, hogy mit tartanak igazán fontos fejlesztési iránynak Pestszentimrén.. Ehhez kérjük, legyenek szívesek az alábbi linken található kérdőívet kitölteni:

 

http://pikhaz.hu/html/hirek/jovomuhely/

 

 

FELHÍVÁS!

A Pestszentimrei Közösségi Ház Klub Galériájában lehetőséget adunk a kerületben élő iparművészek, képzőművészek alkotásainak bemutatására illetve különleges gyűjtemények kiállítására.

Várja jelentkezésüket a 294-5971es telefonszámon Fejér Júlianna.

 

 

Üdvözlettel : Nikodém Zsuzsa (PIK munkatárs)

deresedő Creative Commons License 2010.01.24 0 0 2337
A cégjegyzék alapján 25-35 céget futtatnak párhuzamosan, ezek közül jópár ugyanarra a címre vagy bejegyezve, az érdekeltségi körük is ugyanaz. Amikor pár év alatt annyira felhalmozódik a költség-, járulék- alvállalkozó, adó-, elmaradási és egyéb teher, hogy veszélyes szintet ér el, akkor cégváltás jön. Egyik árulkodó jel, ha a műszaki és építésvezető, valamint az ügyvéd vagy a bejelentési cím ugyanaz marad.
Előzmény: gagarin111 (2336)
gagarin111 Creative Commons License 2010.01.24 0 0 2336

Köszi Timi, hogy ilyen részletesen megírtad, mi a helyzet most.

Érdekes lenne tudni, hogy az új beruházó és a régi (Kulcsrakész/MBM) között van-e átfedés.

Deresedő, nem tudsz erről valamit?

 

 

Előzmény: Balogh Tímea (2334)
deresedő Creative Commons License 2010.01.22 0 0 2335
Ezek a cégek abból élnek, hogy mindig akad valaki, akit el lehet kábítani, akivel el lehet hitetni, hogy az össze többi család és tulajdonos csak rosszindulatúan rágalmaz és különben is, mindenki elégedett, a hibákról pedig még Ferenc József tehet, ő szúrt el valamit. Itt is volt pár olyan, aki először nem értette, hogy miért szidunk egy ilyen kedves és korrekt társaságot, úgy tűnik mindenki szembe jön az autópályán. Aztán eltelt pár hónap...

Az alvállalkozóknak már Kulcsrakész-es időszakukban sem fizettek, s a mostani felállásban sem. Mindig a következő ütemből finanszírozták az előzőt, ha az csúszott, akkor jöttek sorra a bebukások, 2-4 hónapos csúszások. Nem véletlen, hogy minden jó gárda ott hagyja őket. Eddig legalább 40 csapat. A súlyos kivitelezési hibákat pedig le lehet önteni betonnal, eltakarni burkolattal, pár évig talán nem jön elő, addigra pedig már sehol nem lesz ez a cég sem. Illetve lesz, csak más néven, nem jogutódként.

Mindig lenyűgöz a magabiztosság, mikor valaki olyasmiről nyilatkozik, amiről még fogalma sem lehet, szemben azokkal, akik éveken keresztül végigélték és élik. :) De sok sikert hozzá, kívánom, hogy igazad legyen, lenne végre egy kivétel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!