Keresés

Részletes keresés

LehuzottEmber Creative Commons License 2010.04.14 0 0 2351
Aki véletlenül érintet a Vörös Roland féle, lakás-buliban azt sajnos el kell, hogy szomorítsam, ugyanis az én fizetési meghagyásom jogerőre emelkedett, de a megadott határidőig természetesen nem fizettek. Így már csak annyi lehetőségem maradt, hogy beadom ellenük a végrehajtást ami megint csak költség és nem valószínű, hogy egyáltalán érni is fog valamit. Ahogy elnézem, arról szól a dolog, hogy a Roland meg az a másik jómadár Bánsági Lajos, csak újabb jóhiszemű emberektől akar pénzt kihúzni, amit aztán szépen ki is mentenek, hogy így csökkentsék azt a veszteségüket amit a telekvásárlás, meg a csúszópénzek kifizetése okozott.
Én személy szerint azt tanácsolom mindenkinek, hogy messziről kerülje el a Rol-And-Red-et, mert sok jóra nem számíthat náluk.
deresedő Creative Commons License 2010.04.03 0 0 2350
Körbenéztem, kapásból láttam legalább 2 db, még eladó kész házat (házrészt).
Előzmény: wallaha75 (2343)
1reményked Creative Commons License 2010.03.31 0 0 2349
Köszönöm nektek, beszélek az ügyvédünkkel, és lehet, hogy még jelentkezem. Ez nehezebb lesz, mint hittem :(
Előzmény: VReeka (2348)
VReeka Creative Commons License 2010.03.23 0 0 2348
Szia

Annó amikor a rolandreddel fightoltam, megemlitettem pár visszás dolgot az ügyintézőnek de szó szerint szart rá /önkori/, mivel egy kis köcsög de szó szerint az ügyvédjük dr toldi miklos 1.50 mély zsirgombóc, aki ugy gondolja, h a vevöknek nincsenek jogai, az elöleg/foglalóra hacsak nem tudtok nyilvánosságot szerezni a lehuzásnak, ill több porondon meghirdetni azt a sztorit, h lassan 3 éve árulja ugy a lakásait ,h nincs érvényes ép engedélye, ill beperlitek mittomén sikkasztás, csalás vmi akkor nincs sok esélyetek ill felszámolást is lehetne talán inditani v.hogy a cég ellen amiben viszont egy fillér sincs sztem max tartozás, ha vmiben kell szivesen segitek az összes jómadarat ismerem:)
Előzmény: 1reményked (2346)
deresedő Creative Commons License 2010.03.12 0 0 2347
A csoportos fellépés mindig nyomatékosabb, de sajnos a jelenlegi gazdasági szabályzás révén némi trükközéssel mentesülni tud a következmények alól. Ez viszont lényegesen nehezebb számára, ha erőteljesebben éltek az internet adta lehetőségekkel. Pl. kiderítitek, hogy miben érdekelt még és nevekkel, cégekkel megspékelt posztot írtok vagy küldötök ide-oda, pl. a Tékozló Homárra. Ezt százezrek olvassák és ha egy név, legyen az személy- vagy cégnév, negatív kicsengéssel bekerül a köztudatba, mint tolvaj, szélhámos, stb, akkor nem egykönnyen mossa ki ebből magát, rengeteg ügyfelet veszít, ellehetetlenül, így csökken az esélye, hogy másokat is átverjen. Ugyanakkor ez a lehetőség sokszor szab gátat egyes cégek visszaéléseinek, félnek a negatív nyilvánosságtól. Mikor a Kulcsrakész elkezdte a disznóságait, mi is felléptünk csoportosan, ugyanakkor belengettük az internetes publikációkat, mint megtorlást, ha tisztességtelenek. Eredménnyel jártunk.
Aztán volt, amikor az önkormányzathoz fordultunk, náluk értük el, hogy nyomást gyakoroljanak a kivitelezőkre, ez is sikeres volt, kb. 60%-ban.

Pár napon belül részt veszek a Pestimre Városrészi Önkormányzat ülésén, mint meghívott, a téma a Jövőműhely, a kidolgozás alatt álló Pestimre Jövőkép és a fejlesztési tervek lesznek, ebbe a vállalkozás- és üzleti biztonság is beletartozik, valamint a széles körű nyilvánosságot biztosító, aktív kommunikációs felület kiépítése, ami további eszköz a nyomásgyakorlásra a tisztességtelen gazdasági résztvevőkkel szemben.
Előzmény: 1reményked (2346)
1reményked Creative Commons License 2010.03.12 0 0 2346

Kedves Deresedő, és Lehúzottember!

 

Csak sajnálni tudom, hogy tavaly ilyenkor még nem tudtuk ezeket az infókat, amiket írtatok, mert sajnos velünk is egy az egyben ez történt, csak mi tavaly álltunk el a szerződéstől, és a 10% előlegnek bottal üthetjük a nyomát... De mi is ügyvédhez fordultunk, és bízunk benne hogy valamikor vissza fogjuk kapni a pénzünket. Csak azt nem tudom, hogy a rolandred.hu-n jelzett 3 eladott lakásból már ketten elálltunk, akkor ki a harmadik, és miben bízik? Szerintünk már ő is visszamondta a szerződést, csak kedves Roland a vásárlók (na meg a projektfinanszírozó)megtévesztése céljából nem törli le a priros, eladva jelzést. Legutóbbi infónk, hogy el akarja adni az egész építkezést (na ez erős kifejezés volt, inkább gödör), úgyhogy félő hogy meg akar pattanni... Tényleg mi is csak annyit tudunk mondani : messziről kerülje el mindenki a Rubin -ház projektet, kivéve ha nyugdíjas korában akar költözni. Nem gondoltuk hogy valaha ilyen tanácsokat fogunk adni másoknak. Szerintetek ha eggyütt lépünk fel ellene, mint károsultak, akkor nem lehtünk hatékonyabbak? Vagy ennek nincs értelme?

wallaha75 Creative Commons License 2010.03.01 0 0 2345
Kedves Deresedö

Ha esetleg ismersz a környéken vkit csald ide légyszives.
Köszi:)
Előzmény: deresedő (2344)
deresedő Creative Commons License 2010.02.28 0 0 2344
Pedig szokott lenni általában 1-2 eladó. Az új építkezések szörnyű kivitelezése miatt mindenképp inkább ilyet ajánlanék.
Előzmény: wallaha75 (2343)
wallaha75 Creative Commons License 2010.02.28 0 0 2343
Sziasztok

Belsömajorban szeretnénk venni házat, még gondolkodunk, hogy ujat v. használtat (természetesen folyamatos visszaolvasásban vagyunk, ahogy idönk engedi).
Mint az elmult pár hozzászolásban olvastam, a rubin ház nem is épül, ill a kivitelezö is egyre hanyagabb munkát végez, tényleg ennyire rossz, és inkább használtat nézzünk?
Másik probléma, nézegettük eladó házakat ott de nem nagyon találtunk.....
Köszönjük a segitséget.
deresedő Creative Commons License 2010.02.16 0 0 2342
Tavaly tavasszal megpróbálták folytatni, de némi földmérésen kívül más nem sikerült. Így a Rubin-gödör továbbra is ékessége a lakópark szélének.
Amikor mi 2006 kora nyarán kijöttünk az akkor még szinte teljesen beépítetlen területre körülnézni (az első 2 ütem néhány házának kezdeménye állt csak), ezt a projectet akkor is reklámozták. Tehát idén 4. évébe lépett, s már majdnem elkezdték. Bár közben kész lett a játszótér, felépült a kerületben 4800 lakás az új lakóparkokban, átadták a dubai óriástornyot, felfedezték az ionhajtóművet...szerencsére nem mindent Vörös Roland irányít.
LehuzottEmber Creative Commons License 2010.02.15 0 0 2341

Tisztelt deresedő! Teljes mértékben igazad van. A szerződéskötéskor előlem is jó néhány részletet elhallgatott Vörös Úr, és a igérgetés területén is kivételes képeségekkel van megáldva.

Engem még érdekelne, hogy ha esetleg te vagy valaki más tudja, hogy milyen készültségi szinten van a ház (már ha egyáltalán elindult az építkezés), írja meg ide, nagyon megköszönném.

Előzmény: deresedő (2340)
deresedő Creative Commons License 2010.02.13 0 0 2340
Igen, sajnos Vörös Rolanddal sok gond volt, meredek disznóságokat csinált, az önkormányzatot is belerángatta. A vele szerződést kötőket is megvezette, mert az építési tervek közel sem jártak az ígért műszaki tartalomhoz. A geotermikus energiarendszer egy humbug volt, az egyik megbeszélésen bevallotta, hogy ahhoz EU-támogatás kellett volna, az meg még nem kapta meg, talán egyszer majd meglesz. Mikor kérdeztem, hogy utólag akarja-e kiásni és kiépíteni a már kész ház alatt a geotermikus rendszert, arra csak annyi volt a válasza, hogy ő minden tőle telhetőt megtett, megígérte a leendő lakóknak, a többi az EU feladata, ha ők ezt nem finanszírozzák, akkor az az ő hibájuk. Ez is mutatja annak a simlis tolvajnak a hozzáállását.
LehuzottEmber Creative Commons License 2010.02.11 0 0 2339

Találtam ezen az oldalon egy bejegyzést, az épülő Rubin házzal kapcsolatban, amelyet a Pestimre Ingatlanfejlesztő épít, és a Rol-And-Red értékesít. Az az értékesítő honlapján is látható, hogy az építkezés a a Rol-And-Red saját beruházása. Erről csak annyit, hogy aki lakásvásárláson gondolkozott a Rubin házban az fénysebességgel verje ki a fejéből. Hogy miért is? 2008.06. valahanyadikán szerződést kötöttem Vörös Roland és Bánsági Lajos urakkal, átutalva egyben a 10%-os foglalót. Nos, a ház azóta sem épült meg, én élve visszalépési jogommal visszaköveteltem a foglalót, hát erről annyit, hogy igérettből kaptam milliót, de Forintból nullát. Most jogi útra tereltem a dolgot, de nem biztos, hogy valaha látok viszont egy fillért is a munkával megkeresett pénzemből.

A tanácsom, csak annyi, hogy aki teheti messziről kerülje el a ROL-AND-RED-et, mert ahol ilyen gusztustalan, hitegető és félrevezető emberek vannak, ott sok jóra nem lehet számítani.

 

imrepont Creative Commons License 2010.02.04 0 0 2338
Kedves Pestszentimrei Lakosok!

 

A Pestszentimrei Közösségi Ház programjaira szeretném felhívni a figyelmüket, mely az alábbi linken elérhető:

http://www.pikhaz.hu/

 

Legközelebbi színházi előadásunk: Ankonai szerelmesek című zenés vígjáték, február 13-án szombaton, 15 órakor lesz. Valló Péter ötlete alapján írta Vajda Katalin. Dalszövegek:Fábri Péter

 

Szeretnénk megismerni véleményüket arról, hogy mit tartanak igazán fontos fejlesztési iránynak Pestszentimrén.. Ehhez kérjük, legyenek szívesek az alábbi linken található kérdőívet kitölteni:

 

http://pikhaz.hu/html/hirek/jovomuhely/

 

 

FELHÍVÁS!

A Pestszentimrei Közösségi Ház Klub Galériájában lehetőséget adunk a kerületben élő iparművészek, képzőművészek alkotásainak bemutatására illetve különleges gyűjtemények kiállítására.

Várja jelentkezésüket a 294-5971es telefonszámon Fejér Júlianna.

 

 

Üdvözlettel : Nikodém Zsuzsa (PIK munkatárs)

deresedő Creative Commons License 2010.01.24 0 0 2337
A cégjegyzék alapján 25-35 céget futtatnak párhuzamosan, ezek közül jópár ugyanarra a címre vagy bejegyezve, az érdekeltségi körük is ugyanaz. Amikor pár év alatt annyira felhalmozódik a költség-, járulék- alvállalkozó, adó-, elmaradási és egyéb teher, hogy veszélyes szintet ér el, akkor cégváltás jön. Egyik árulkodó jel, ha a műszaki és építésvezető, valamint az ügyvéd vagy a bejelentési cím ugyanaz marad.
Előzmény: gagarin111 (2336)
gagarin111 Creative Commons License 2010.01.24 0 0 2336

Köszi Timi, hogy ilyen részletesen megírtad, mi a helyzet most.

Érdekes lenne tudni, hogy az új beruházó és a régi (Kulcsrakész/MBM) között van-e átfedés.

Deresedő, nem tudsz erről valamit?

 

 

Előzmény: Balogh Tímea (2334)
deresedő Creative Commons License 2010.01.22 0 0 2335
Ezek a cégek abból élnek, hogy mindig akad valaki, akit el lehet kábítani, akivel el lehet hitetni, hogy az össze többi család és tulajdonos csak rosszindulatúan rágalmaz és különben is, mindenki elégedett, a hibákról pedig még Ferenc József tehet, ő szúrt el valamit. Itt is volt pár olyan, aki először nem értette, hogy miért szidunk egy ilyen kedves és korrekt társaságot, úgy tűnik mindenki szembe jön az autópályán. Aztán eltelt pár hónap...

Az alvállalkozóknak már Kulcsrakész-es időszakukban sem fizettek, s a mostani felállásban sem. Mindig a következő ütemből finanszírozták az előzőt, ha az csúszott, akkor jöttek sorra a bebukások, 2-4 hónapos csúszások. Nem véletlen, hogy minden jó gárda ott hagyja őket. Eddig legalább 40 csapat. A súlyos kivitelezési hibákat pedig le lehet önteni betonnal, eltakarni burkolattal, pár évig talán nem jön elő, addigra pedig már sehol nem lesz ez a cég sem. Illetve lesz, csak más néven, nem jogutódként.

Mindig lenyűgöz a magabiztosság, mikor valaki olyasmiről nyilatkozik, amiről még fogalma sem lehet, szemben azokkal, akik éveken keresztül végigélték és élik. :) De sok sikert hozzá, kívánom, hogy igazad legyen, lenne végre egy kivétel.
Balogh Tímea Creative Commons License 2010.01.22 0 0 2334
Üdv Mindenkinek!

Mi is jártunk pár hete a virágvölgy lakóparkban, a következő a tapasztalat:

Ha jól emlékszem Andrea volt aki azt írta, hogy a legolcsóbb kazán került beépítésre, de ez aligha igaz, mert minden lakásban immergas kazánok vannak, aki kérte és kifizette a különbözetet annak tárolós kazán került be. Személyesen beszéltünk a generálkivitelezővel, és az építésvezetővel ( aki nem portás volt, hanem regisztrált felelős építésvezető ), és korrektek voltak, elmondták, hogy sajnos az első épületeknél volt csúszás, és ennek két oka van: 1, az első beruházó aki őket megbízta más építkezéseken megcsúszott, és ebből ki kellett szállniuk, de azóta átvette egy másik beruházó, és az átadás idejére (2hónap) gyakorlatilag leállt a munka, de amint rendeződtek a dolgok folytattak mindent tovább. 2, a terület egy teljesen új parcella volt utcák és közművek nélkül, és a házak már hónapok óta készen voltak, mire a gázt be vezették (ezt mi is ellenőriztük, illetve már ott lakók is megerősítették) . Az, hogy hány darab ház van megépítve, az attól függ, hogy mennyit adnak el, ahogy van szerződés egy házra és az időjárás engedi már csinálják is. Mindent rugalmasan intéznek, azt mondod, hogy ide kéred a falat, erre nyíljon az ajtó, itt legyen a konnektor, akkor ott lesz, nem problémáznak rajta. A szerelvényekre vonatkozó kérdést én is feltettem, azt válaszolták választhatod azt amit ők adnak, választhatsz olyat amit amit te szeretnél, és akkor te veszed meg, és viszed oda a szerelőnek, és a be nem épített szerelvény árát levonják az árból. Akár úgy is megveheted a házat, hogy teljesen üres, és akkor te csináltatsz meg mindent a saját szakembereiddel. Normálisak voltak, nem dicsérték magukat halára, és azt is elmondták, (mert megkérdeztük) hogy sajnos a közmű és egyéb csuszások miatt az alvállalkozóknak is csúsztak a kifizetések de hamarosan utolérik magukat, a következő házakon már nem is lesznek csúszások, hiszen a közművek már elkészültek.

Szerintem az elkészült házak jó színvonalúak, és jó elrendezésük. A környék és a közlekedés is jó, legfeljebb a szomszédokat kell megválogatni:)
Előzmény: gagarin111 (2328)
gagarin111 Creative Commons License 2010.01.07 0 0 2332

Ti melyik MB projektben vagytok érintettek?

 

(ha esetleg nem akarod a fórumon megírni, esetleg írhatsz magánban. köszi.)

 

gagarin

Előzmény: Törölt nick (2331)
deresedő Creative Commons License 2010.01.04 0 0 2330
Úgy tűnik, az MB Enteriőr és Marosán Andrea egyre inkább csak a folyamatos csalások irányába mozdul el. Szakszerűség már nincs a kivitelezésekben, súlyos, az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető, összedobált fércmunkákat adnak ki a kezükből, akiknek pedig ez nem tetszik, azt terrorizálják.

A vezetőjének (Tóth Barnabásnak) az előző cége, a Kulcsrakész Kft, a vége felé ugyanígy tevékenykedett, nemrégiben pedig a garanciális kötelezettségeket is lemondta (miután többéves csúszással sem volt képes azokat teljesíteni, sem pedig a kivitelezési hátralékokat), mert megszüntetik a céget. Az MB Enteriőr-el is várhatóan ezt fogják csinálni, miután már nem lesz esélyes a pénzszivattyú további működtetése.

MINDENKIT ÓVUNK ATTÓL, HOGY AZ MB ENTERIŐR-EL KÖSSÖN SZERZŐDÉST!
gagarin111 Creative Commons License 2009.12.14 0 0 2328

Kedves Gyöngyi!

 

Ez elég rossz hír... Mi még nem vágtunk bele, de eddig a Virágvölgy a szóba jöhető lehetőségek között a favorit volt (főleg a lakás alaprajza miatt). Pár hónapja jártam arra utoljára, akkor úgy tűnt, a közműveket csinálják, de még csak három ház állt, a többit nem is kezdték el, pedig már jóval többet eladtak. Reméltem, hogy nem pénzhiány az oka...

Ti is Virágvölgyben vagytok érintettek, vagy más MBM érdekeltségben?

A szanitereket, mivel magatoknak kellett megvenni, levonták a vételárból?

Milyen átadási határidővel szerződtetek? Nagy a csúszás?

 

Köszi az infokat.

 

Minden jót kívánok!

Üdvözlettel,

gagarin  

Előzmény: kerekesgyongyi (2327)
kerekesgyongyi Creative Commons License 2009.12.14 0 0 2327
Szeretném tájékoztatni a Virágvölgy-ben lakást vásárolni szándékozókat, hogy az MB Enteriőr Kft (és eszerint az MBM csoport) jelenleg IGEN komoly fizetési nehézségekkel küzd. Nekünk már magunknak kellett megvásárolnunk a szanitereket, ha szeretnénk belátható időn belül beköltözni. Az alvállalkozóknak sem fizetnek, nekünk meg egy olyan kazánt tettek be, ami a legolcsóbb a kategóriájában, pedig tudták, hogy nem olyat szeretnénk, csak azért mert nem akarták megfinanszírozni.
Egyszóval én nagyon megbántam, hogy ezzel a céggel valaha is szóba álltam, abszolút szavahihetetlenek (mi Marosán Andrea-val próbáltunk szót érteni), és a korrektségnek nyomát sem lehet felfedezni. Még építésvezetőre sem telik nekik, gyakorlatilag a biztonsági ember / portás az építésvezető.
Nagyon gondoljátok meg! Ha már beleugrottatok, akkor javaslom, hogy mindenről írásos nyom maradjon, anélkül simán letagadnak mindent.

Üdv: Gyöngyi
deresedő Creative Commons License 2009.08.07 0 0 2326
"átvonultunk a belső fórumra, ha azt olvasnád, sikítva menekülnél"

Ezt arra értettem, hogy a Redom-Kulcsrakész-MB féle társaságtól, nem tőlünk :)
deresedő Creative Commons License 2009.08.07 0 0 2325
Szia!

Igen, átvonultunk a belső fórumra, ha azt olvasnád, sikítva menekülnél.

Szélesebb repedések (legalábbis nálunk) nem jellemzőek. Mi 2 éve vettük át, azóta csak a ház "elhelyezkedéséből" fakadó, néhány vékony hajszálrepedést találtunk, igaz, az egyik végigmegy egy teljes falon a ház egész hosszanti keresztmetszetében.

Mindemellett én nem ajánlom őket. Évről évre gyatrább munkát végeznek, egyre erőszakosabbak, egyre kevésbé adnak valamit a pénzedért, s egyre nehezebb belőlük bármit kikövetelni, amiért fizettél. Mindez párosul a munkát irányítók elképesztő dilettantizmusával, hanyagságával, felelőtlenségével és erőszakosságával, időnként pedig a hatályos jogszabályok és rendeletek következetes és nemtörődöm áthágásával. Ezek némelyike veszélyezteti az élet- és vagyonbiztonságot is.

Ha ott vagy minden percben (szó szerint!) az építkezésen (nekem még nagyjából sikerült 2007-ben), akkor is a nyakadba sóznak "ésszerű takarékosság" címén lehúzásokat, de nem lehetsz ott, mert már nem engedik, így a kivitelezés a nem látható (később bevakolt, burkolt, stb) részeken néha súrolja a büntethető kategória határát. S azon kívül is. Mi, akik már itt lakunk, s látjuk a következő ütemeket, el vagyunk borzadva. Meg azok is, akik alaposabb kijárnak megnézni, mit adnak majd a pénzükért.

Az egy dolog, hogy 2-3 éve tartoznak kivitelezési hiányosságok bepótlásával az átadott ingatlanok kb. 70%-nál (és itt a Kulcsrakész, a Redom és az MB gyakorlatilag ugyanaz), de egyre emelkedik azon tulajdonos száma, akik ezért-azért perlik őket. Van, hogy 11 lakás perli őket egyszerre, közösen. De korábbi ütemekből is van példa csoportos perre.

S ez már a válság előtt elkezdődött, azóta pedig fokozódott.

Én most már, a mai állapotukban biztos nem szerződnék velük, inkább egy korábbi 1,5-2 évvel ezelőtt átadott eladó lakást keresnék (ami itt is akad, hisz van némi fluktuáció, s nálunk előfordul nem általuk épített, sokkal jobb kivitelezésű ház is).

Hacsak nem akarod a következő 2 évedet harcban tölteni, állandóan műszaki szakértőkkel kijárni, ügyvédet fogadni, stb.

Ha gondolod, az epv631@freemail.hu címen elérsz.

Sok szerencsét és alaposan gondold át!
Előzmény: gagarin111 (2324)
gagarin111 Creative Commons License 2009.08.04 0 0 2324

Sziasztok!

 

Mi is Virágvölgyben szeretnénk házat venni, s nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra. (Virágvölgynek tudtom szerint még nincs, de nagyon jó lenne)

Az elmúlt hét során sikerült végigolvasnom a topikot, s rengeteg hasznos tippet találtam a szerződéskötéstől a burkolásig. Köszi! Nem is maradt nagyon kérdésem, csak az, hogy a beköltözés óta eltelt 1-2 év során (azaz mostanáig) előjöttek-e komolyabb építési problémák (falrepedés, süllyedés stb)?

Úgy tűnik, hogy ez a fórum most már nem nagyon él, gondolom a belsőt használjátok, de azért remélem van, aki olvassa és tud válaszolni.

Köszönettel

gagarin

GT650R Creative Commons License 2009.07.15 0 0 2323
Kedves Lakótársak!

Próbálom türtőztetni magam, mert majd szét robbanok a dühtől. Most nem minőségi problémáról van szó, hanem az emberi aljasság egy igen mély fokáról. Ma este úgy fél tíz felé valaki szándékosan(!!!) elütötte kapu előtt, az út szélétől kb fél méterre a padkán (tehát nem az úttesten!) fekvő 4 hónapos macskánkat. A szomszédé kb 2 hete hasonlóan járt. Egyszer még lehet véletlen, kétszer már nem! A nyomokból világosan látszik, hogy a gazember a parkoló autók mögött szándékosan lehajtott a padkára, ahol a macska feküdt, és szándékosan átment a szerencsétlen jószágon.
Mit ártott annak a szemétnek az cica? És ha egy gyerek van ott?! Hány kisebb-nagyobb gyerek van az utcán, a környéken. Bicikliznek, játszanak stb. Mi a garancia, hogy ez a mocsok következő áldozatnak nem egy gyereket akar elütni?! Minek a 30-s tábla, ha úgy száguldoznak egyes taplók, mintha ez környék lenne az M5-s.
Ha egyszer megtudom, hogy ki volt, amit az kapni fog, azt megemlegeti , az biztos!
Addig is vigyázzatok magatokra, családotokra, és házi kedvenceitekre!
utas953 Creative Commons License 2009.06.15 0 0 2322

Nem csalódtam a Kulcsrakész Kft.-ben: ugyan úgy hazudnak és próbálnak átejteni a garanciális javításoknál, mint az építés folyamán végig!

Tóth Barnabás, Tóth Gábor, Wimmer Szilvia - a cég felelős képviselői arra sem méltatnak, hogy válaszoljanak a megkereséseimre, pedig sajnos volna mit tenniük.

Csak azt tudom tanácsolni mindenkinek, aki akár a Kulcsrakész Kft-től, vagy a Redom Invest Kft-től (vagy ezek bármilyen új névvel ellátott társaságától) akar lakást venni: nem csak kétszer, de legalább hússzor gondolja meg, és készüljön fel egy jó ügyvéd és műszaki ellenőr biztosítására.

Ezekkel másképpen nem lehet "nyerő", a csillagokat lehazudják az égről!

ati-szaki Creative Commons License 2009.03.27 0 0 2321

Kedves Imreiek!

 

Egy névjegyet szeretnék átadni Nektek.
Helyi ingatlanközvetítő vagyok. Ha eladásra, vagy kiadásra kerül a sor, akkor érdemes rám csörögni.
web: http://ok.ingatlan.hu

tel: 20/241-0000

Üdvözlettel, Kiss Attila

 

 

ok
deresedő Creative Commons License 2009.03.19 0 0 2319
Tigger, az ilyesmit tedd fel a belső fórumra is, most ismét átadási időszak van, úgyhogy elég aktuális.
Előzmény: tiggersoft (2318)
tiggersoft Creative Commons License 2009.03.17 0 0 2318
Sziasztok!

Akit érint, annak mindenképpen ajánlással tudom továbbadni műszaki ellenőrünk elérhetőségeit - aki hozzájárult, hogy a fórumon közzétegyem.

Rendkívül meg voltunk vele elégedve: alapos, precíz munkát végzett, nagyon segítőkész volt, és konstruktív a feltárt hibák elhárításában. Ez utóbbi azt is jelentette, hogy nagyon jól tudja, hogy mi az, amiért érdemes / szükséges kiállni, mi az, amiben lehet engedni. Jól megtalálta a hangot a kivitelezővel is. Számos olyan hibát vett észre, aminek a javításával komoly későbbi károktól menekültünk meg!

Egyszóval őszintén (és mielőtt bárki továbbgondolná: minden érdek nélkül) tudom őt ajánlani, ha bárkinek szüksége van a munkájára:
Szlávik Róbert
Mobil: 20/965 2630
E-mail: szlavik [pont] robert [kukac] chello [pont] hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!