Keresés

Részletes keresés

Carl McCoy Creative Commons License 2010.09.29 0 1 185
Az amerikai gyors étkezdék közül még mindig a KFC a legjobb szerintem is! Nem jobb, mint az anyu kosztja, de ide bármikor betérhetsz és pikk-pakk kapsz egy jó adag, forró, csípős csirkehusit! Én sült krumplival és gyömbérrel szoktam betolni és mindig elégedetten távozom! :-)
Előzmény: mambo99 (184)
mambo99 Creative Commons License 2010.09.29 0 0 184
Azt valaki meg tudja mondani, hogy miért akkora nagy szám ez a KFC? Ettem már itt párszor, de nem tudok rájönni arra, hogy ez miért jobb, mint a jó öreg anyuci-féle sültcsirke... de még csak nem is olcsóbb, ha már disznótáp íze van...
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.22 0 0 183
Én is így vagyok vele.Igazából én szeretema pepsit,de a többi termékét nem igazán(kivétel a 7up).A coca termékekből mindent szeretek...
kujbli Creative Commons License 2009.07.22 0 0 182
Nekem mind1 hogy pepsi vagy coca, csak legyen hideg és sok legyen belőle. Én mondjuk a light-ot nem szeretem. De hazafelé megiszom majd vagy 2 litert az biztos, mert nem bírom a meleget.
Megtalállaktéged Creative Commons License 2009.07.22 0 0 181
Nem tudom, én jobban szeretem a Pepsi-t mint a Coca-t, de végül is ilyen melegben tökmindegy nem?

A lényeg hogy hideg legyen és sok. :)
Na ez itt pont adott.
Előzmény: Terembula (180)
Terembula Creative Commons License 2009.07.22 0 0 180
ebből mindent szeretek kivéve a pepsit,meg pepsi light-ot,úgyh akkor megyek:P
Mondjuk legjobban a gyümölcslevet,dehát semmi sem tökéletes:D
bakibaby Creative Commons License 2009.07.22 0 0 179

Közben megértettem a kérdést. Az akció a Pepsi termékekre vonatkozik :

Pepsi, Pepsi light, Schweppes, Canada Dry, 7UP.

Tehát a válasz a kérdésedre : Pepsi light.

bb

Előzmény: bakibaby (178)
bakibaby Creative Commons License 2009.07.22 0 0 178

http://kfc.co.hu/termekeink/italok/

Pepsi Light, ásványvíz, kávé.

bb 

Előzmény: Terembula (176)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.22 0 0 177
Nem tudom...erre én is kíváncsi lennék!Valaki tud erről valami infót?
Terembula Creative Commons License 2009.07.22 0 0 176
mást nem lehet inni?valami gyümölcslevet vagy olyasmit,ami nem cukros?
Előzmény: Törölt nick (175)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.22 0 0 175
Egyetértek.Ez nyáron a legideálisabb akicó.Nagy ötlet volt a KFC részéről.De ha már egészség....ez akkor totál nem az szerintem asok kóla miatt...
kujbli Creative Commons License 2009.07.22 0 0 174
Igen mondjuk én is van, hogy sok időt ott töltök, egyetértek! Legalább annál többször újratölthetem a poharam, jó ez az akció, bevezethetnék máshol is...
Csucsubi Creative Commons License 2009.07.20 0 0 173
Gyorsétteremekbe sem kell feltétlenül kapkodni. Velem van úgy, hogy másfél órát is elücsörgök, főleg ha társasággal vagyok. Abban igazad van, hogy drágák, de néha megengedheti magának az ember. KFC ben szoktam csirkés salátát enni hetente egyszer.
Előzmény: borderbrother (172)
borderbrother Creative Commons License 2009.07.20 0 0 172
Gyorsan étkezni alapjaiban egészségtelen, akármelyik gyorséttermet vesszük alapul. Aki általában ilyen helyre megy, az pár perc alatt be is tömi az ételt, ami egészségtelen. A másik pedig, hogy szerintem az összes gyorsétterem drága. Több 100 százalékos haszonnal dolgozik az összes. Különbségek azért vannak, hogy eszem egy hambit valahol, vagy egy cézár salátát inkább, ami szintén nem friss, de legalább zöldség. Én speciel ezért szeretem a kfc-t, legalább tudom, hogy fehér csirkehúst eszem krumplival vagy salival.
Csucsubi Creative Commons License 2009.07.20 0 0 171
Nálam elég sokat számít, hogy mennyire egészséges, amit megeszek. Nem szeretem szeméttel tömni magam. Az csak másodlagos, hogy mennyit is kapok a pénzemért. Egészséges kaják amúgy is drágábbak valamennyivel.
Előzmény: Törölt nick (170)
komédia Creative Commons License 2009.07.17 0 0 168
Vegyük azt figyelembe,hogy nem 2 éve találták ki ezt a receptet,az 1900-as évek elején gondolom nem csak hotdogot és hambit ettek...vagy legalábbis remélem...akkor még volt sok lehetőségük és ínyencségük :D és ez abból a korból maradt fent elvileg :)
dancerfoot Creative Commons License 2009.07.17 0 0 167
Szerintem ha tudnád, akkor is ennéd:) Legalábbis az eddig történtek ezt igazolják. Sokan látták már azt a mekis filmet, mégis esznek ott:P De amúgy a KFC meg szerintem egészségesebb, mint a meki vagy a Burger.
Előzmény: konzervpap (166)
konzervpap Creative Commons License 2009.07.17 0 0 166
Miből gondoljátok, hogy olyan felsőbbrendű az amerikai konyha az európaihoz képest, hogy mi európaiak még azokról a fűszerekről nem is hallottunk?! Az amerikai gasztronómia a hotdogban, hambiban, pizzákban, egy két édességben kihal, béka segge alatt van bármely európai ország konyhájához és tradíciójához képest. Itt inkább az a kérdés, hogy milyen arányban és melyik az a fűszer, ami odavág.
janoezvan Creative Commons License 2009.07.17 0 0 165
komédiának igaza van, olyan fűszereket használnak már amikről nem is tudunk... néha jobb nem tudni, hogy mit eszünk
finom és kész!!! ennyi!
komédia Creative Commons License 2009.07.17 0 0 164
Végig olvastam ezt a cikket...elég érdekes,hogy mit ne mondjak...
Ne akarják már azt álltani,hogy csak bors van benne...anyu is szokott a panírba borsot tenni,de mégsem olyan mint a Kentucky...
És tegyük fel,hogy van benne más a borson kívül,mert én ezt hiszem,az arányokat akkor sem tudják megállapítani...
Arról nem is beszélve,hogy pl a más termékekre is fel van tüntetve egy csomó minden...mármint pl,hogy milyen származékokat tartalmazhat...stb...és lehet ők írtak egy listát 50 összetevővel vagy lehetséges összetevővel és akkor ebből a listából találják ki mi is az a 11 :D
dancerfoot Creative Commons License 2009.07.17 0 0 163
Lehet, hogy csak azért van, de működik :) Amúgy ha a panír elemzéséből mindent meg lehetne tudni, akkor már rég kitalálták volna a receptet.
Előzmény: janoezvan (162)
janoezvan Creative Commons License 2009.07.17 0 0 162
ez a titkos recept duma, ez csak azért van szerintem, hogy titokzatosak maradjanak és odacsábítsák a fogyasztóközönséget. http://hvg.hu/egeszseg/20090709_coca_cola_kfc_titkos_receptek.aspx ebben a cikkben írnak a panír elemzéséről, hogy semmi különlegeset nem találtak benne. :) mondjuk abban én sem hiszek , hogy gyógynövények vannak benne. mindenesetre finom és kész!:)
komédia Creative Commons License 2009.07.17 0 0 161
Aztaaaa....eddig bele sem gondoltam,de azt hiszem anno mi is a Happy meal miatt ,,szoktunk rá,,a Mekire...a BK nekünk valahogy mindig kiesett...nem volt a közelünkben és így maradt a Meki...
kb 1,5 évvel ezelött voltam először KFC-ben...és nekem nagyon megtetszett a sokoldalúságuk és a rengeteg választási lehetőség...végre nem csak hambival kínálják az embert hanem fincsii pipihusikkal is :)
Előzmény: janoezvan (159)
dancerfoot Creative Commons License 2009.07.17 0 0 160
A burgeres véleményeddel egyetértek:D Najó, igazából a mekis is igaz, de én attól még szeretem és sokszor eszek ott:) Viszont nem rég rászántam magam, és megint elmentem a KFC-be, és hát mit mondjak, tényleg finom az a fűszer:D Régen valszeg azért nem ízlett, mert annyira nem bírtam a csípős dolgokat, mint most.
Konzervpap: Egy az, hogy én egy ilyen kaja után nem bírnám ki, hogy ne igyak:D Amúgy meg ha kiadnák a receptet, akkor mindenki lekoppintaná és rengeteg konkurencia, meg árcsökkenés lenne az eredménye, szal szerintem nem poénból tartják titokban :P
Előzmény: janoezvan (159)
janoezvan Creative Commons License 2009.07.17 0 0 159
Halihó!
Én ha gyorsétteremben eszek, csak a KFC jöhet szóba. 3 éve nem eszem a mekiben, pedig még gyerekkoromban szoktam rá a happy meal menük miatt... mindig kellett az új játék. Felnőtt(ebb) fejjel meg inkább az egészséges kaják híve vagyok, a hamburgerbe ki tudja mit tesznek, milyen darálmány van benne, a csirke meg mégis csak csirke, a legfinomabb és legegészségesebb hús. Nem bezsélve arról, hogy a meki nagyon hízlal, minden tocsog a zsírban, és keveset adnak. A kfc-ben ugyanazért a pénzért nem azt mondom, hogy többet kapok, de laktatóbb. a burgerről meg nem is beszélek, egyáltalán nincs jó íze
konzervpap Creative Commons License 2009.07.17 0 0 158
Én a fűszerezése miatt imádom. Kár hogy anyu nem tud ilyet. Meg kár, hogy 7pecsétes titok a receptük, pedig ha kiadnának róla egy receptkönyvet :) megugrana a bevétel. Egyébként van hogy egy kortyot sem iszom, csak megvesszük a haverokkal a Hot Wings kosarat, aztán csak rágcsálunk... :)
komédia Creative Commons License 2009.07.17 0 0 157
Sziasztok.

Tegnap este a KFC-ben voltam és úgy tele ettem és ittam magam :)
Most kifejezetten finom volt a csirkéjük...néha túl szokták sütni,de most pont jó volt :)
Az üdítő pedig :) én attól féltem,hogy most majd jobban fogják vizezni,de szerencsére olyan mint eddig :) nagyon fini :)
Szóval a minőségük maradt a régi és ennek nagyon örülök :)
dancerfoot Creative Commons License 2009.07.13 0 0 156
Én nem úgy értettem, hanem hogy ha nem ízlik a kaja, akkor legalább kihasználom és jó sokszor újratöltöm a poharam:D
Előzmény: szimonettaa (155)
szimonettaa Creative Commons License 2009.07.13 0 0 155
Mondjuk ha bemész egy nagyobb közértbe, nem kerül 300 forintba 2L üditő, amiből hülyére ihatod magad :) Mindenki úgy beszél lassan itt erről az akcióról, mintha még soha az életbe nem tudott volna annyit inni amennyi belefér :D
Előzmény: dancerfoot (154)
dancerfoot Creative Commons License 2009.07.13 0 0 154
Hát lehet adok még egy esélyt a KFC-nek, úgyis csak egy kaját ettem ott, és azt is nagyon régen. Meg legalább iszok egy jót:P
Előzmény: Törölt nick (153)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!