Keresés

Részletes keresés

rarabel Creative Commons License 2008.01.18 0 0 141

OFF

Ki nem sz@rja le Zsocika diplomamunkáját?

Zsoca az MN-ben már olvashatatlan volt, az MH-ban is az maradt.

Akkor már a Seszták is jobb(an) habzik.

 

Egyedül Ferenczi Zoltán cikkei változatlan szinvonalúak, a sajtószemléiről nem is beszéve!
ON

vizinikk Creative Commons License 2008.01.18 0 0 140

Az Egyetemi könyvtár nem gyűjt szakdolgozatokat, és az egyes egyetemek maguk döntik el, ha a könyvtárban meg is van, meddig kell azt megőrizni és milyen feltételekkel lehet kézbe adni.

egy biztos: a netre a szerző engedélye nélkül nem lehet feltenni.

a Magyar Elektronikus könyvtár sem publikálhat a szerző vagy a jogutód engedélye nélkül semmit, gondoljatok csak a közelmúltban levetetett József Attila versekre, vagy Örkény műveire.

 

Előzmény: Törölt nick (132)
toloba Creative Commons License 2008.01.17 0 0 138
Hujj, de tozonborz szöveg...
Előzmény: Tozonborz (134)
Rosa Cirkon Creative Commons License 2008.01.17 0 0 137
Ja, jó! Köszi! :) Akkor ezt a faszfej Gy.F.-et itt /és máshol is/ kár tárgyalni!
Előzmény: Tozonborz (136)
Tozonborz Creative Commons License 2008.01.17 0 0 136

aztat írták itten előttem, hogy "a Ferkó diplomamunkáját..." azé gondótam, hoty a Gyurcsány Ferkóét. azt nem tudom, mi volt a diplomamunkája, gondolom hogyan készítsünk madáretetőt, vagy hasonló, amit a technikatanárok szoktak.

 

röhejes képmutatás, hogy a parlament honlapján az adataihoz kétszer van beírva a pécsi egyetem, az derogál neki - vagyis inkább szégyelli -, hogy az 1984-eshez odabiggyessze, hogy JPTE-TFK, azaz tanárképző főiskolai kar. szar érzés lehet, hogy az ellenzéki vezér neve előtt meg a jogi kisdoktori virít.

 

meg hogy "tárgyalási szintű angol" - persze, azért kell folyton helyesbíteni a nyilatkozatait, mert angol nyelvterületen folyton félreértik a makogását.

 

ki a fenét érdekel egy újságíró diplomája? van gyf diplomás topik is? tudtommal nincs, de ez az index, tótaw, szocialista propagandavezér szülőhazája. amúgy a guglival kerestem, és ezt a fórumot is kiadta.

Előzmény: Rosa Cirkon (135)
Rosa Cirkon Creative Commons License 2008.01.17 0 0 135
Ez közismert. De mi köze ennek Bayer Zsolt diplomájához?
Előzmény: Tozonborz (134)
Tozonborz Creative Commons License 2008.01.17 0 0 134

gyf boilógia-tecnika szakon végzett a pécsi tanárképzőn. elit szakpár... aztán mint pécsi kiszführert átrugdosták a pécsi közgázon. nagy szakember lett belőle, azt nyögjük...

(bioszos évfolyamtársát ismerem, elmondta, mekkora nulla volt. most is az, csak egy törtető, gátlástalan nulla, akinek úgy hozta a sorsa, hogy sikerült beházasodnia a legnagyobb büdös kommunista családba a kádáré után, azaz az aprók közé. nagy magyar családregény, haha...)

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.20 0 0 133
Senki sem akarja megkeresni Ferkó diplomamunkáját?
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.12 0 0 132

Ha Bayer az ELTE TFK-n végzett, akkor sztem nem lesz egyszerű megtalálni azt a diplomamunkát, mert a TFK 2003 óta önálló karként nem létezik. Nem tudom, a szakdolgozatok hová kerülhettek. Az Egyetemi könyvtárban talán megvan (Ferenciek tere), vagy tudják, hogy ha ott nem, akkor hol. A tanszéket is tudni kellene. Így a diploma címe alapján mondjuk politológia lehetne (de ilyen nincs a TFK-n), vagy történelem, akkor lehet próbálkozni a Múzeum körúti F épület könyvtárában is. Itt pedig a TFK honlapja elérhetőségekkel: http://iki.elte.hu/tfk/

 

Na, csak mert az úttörő ahol tud, segít. :)))

Előzmény: tuutuu (131)
tuutuu Creative Commons License 2006.08.25 0 0 131

Kérlek szépen, az úttörő ahol tud, segít!

Nahát.

Előzmény: Törölt nick (130)
tuutuu Creative Commons License 2006.08.24 0 0 129
Nekem is, csak én vidéki tahó vagyok, nekem nem egyszerű könyvtárazni..:}}
Előzmény: szarvasmarha (128)
szarvasmarha Creative Commons License 2006.08.22 0 0 128

pedig én már annyira várom,hogy álmatlan éjszakáim vannak.

 

Előzmény: tuutuu (127)
tuutuu Creative Commons License 2006.08.22 0 0 127

Nem felejtettem el, csak sajna/ szerencsére van épp más dolgom is. Ne aggódjatok , feleim, ha már ilyen tutti a frutti, megkóstoljuk.

De sok jóra senki ne számítson, mert a héten nem érek rá.

 

De nem hanyagolom a dolgot.

Előzmény: Törölt nick (123)
tuutuu Creative Commons License 2006.08.20 0 0 122

Az imént kerültem elő, és sajna nem láttam a mai ismétlést , a dátumot illetően már mondtam, akár félrehallhattam, de a '91-ben készült opus is érdekes lehet.

 

Amúgy nem azt várom, hogy valaki helyettem nekiálljon keresgélni, arra gondoltam, hogy esetleg van valami forrás. Gondolom, péntek este nem várta el senki, hogy berohanjak a könyvtárba. Amúgy is szabin van mindenki, saccom szerint.

 

A '91-ben készült dolog is érdekes, azért 28 éves kor előtt el szokott készülni a diplomamunka. De ez sem jelent semmit, a szakmámban egyik legkiválóbb mérnököt annak idején üldözték, hogy ugyan már írjon valamit, mert hogy' néz az ki, hogy azzal még adós, ő meg azt mondta, hogy nem ér rá hülyeségekkel szórakozni, amint látják, dolgozik ( és persze eredményesen). De azért megírta.

Előzmény: Törölt nick (90)
tbando Creative Commons License 2006.08.20 0 0 121

Hát nem egészen. Mert azt meg megelőzte a Sipirc a vallási jelképekkel a templom falai mögé, mert semmi helyük az utcán c. sokszólamra hangszerelt kórus.

 

És most váltok. Végiggondoltam a beírásom, és elfogadom, hogy félre lehetett érteni. Főleg, ha valaki félre akarja érteni. Nem kéne akarni félreérteni.

Előzmény: Kettes számú törzsvendég (104)
geszthi Creative Commons License 2006.08.20 0 0 118
Ott is azert hoztam elo, mert azok akik egybol gyalazatot emlegettek Kosa 14 (!) even at tarto hazudozasat vegig mentegettek. Es egyszer sem eljeneztem Torokot, hogy de jo.
Előzmény: szarvasmarha (116)
szarvasmarha Creative Commons License 2006.08.20 0 0 116

mit és?

a diploma hamisító Török Zsolt topikját is Kósával igyekeztél szétoffolni.

ezt tán nem kéne annak nyomdokain újra.

Előzmény: geszthi (113)
geszthi Creative Commons License 2006.08.20 0 0 114
Bezony bezony igy kellett Orban barati korenek es rokonsaganak Kozpenzbol szazmilliokat (mert a kedves unukotestver apja is kapott par szaz milliat) at jatszani a polgari kormanyban!
Előzmény: szarvasmarha (111)
geszthi Creative Commons License 2006.08.20 0 0 113
Es?

Hat nem ti vedtetek koromszkadtaig Kosat, hogy nem kell dipoloma az nem jelent semmit.

De ami a kulonbseg (es ez a baj!)

Ok az Parlament honlapjan ugy szerepelnek mint egyetemi vegzettek?

Ok jottek olyan kepmutato dumaval, hogy de egyetmi vezgett vagyok es kesz, csak epp a legfobb vizsagt nem tettem le? Utana meg a botranykor szoszerint ugyanezzel, hogy hat en csak azt mondtam egyetemet vegeztem nem azt hogy diplomaztam?

Ok jottek 2002-ben azzal, hogy na most aztan elvegzik...aztan azota sem?
Előzmény: szarvasmarha (112)
szarvasmarha Creative Commons License 2006.08.20 0 0 112

"De Kosa Lajosnak meg az sem ;-)"

 

A csupán középfokú végzettséggel rendelkező politikusok listája:

MSZP:
Gál J. Zoltán kormányszóvivő, Laboda Gábor, Újhelyi István, Nyakó István - az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság tagja, Tóbiás József, Török Zsolt - a szociális és egészségügyi bizottság tagja (érettségi); Fetserk János, Varju László (technikum); Filló Pál - foglalkoztatási és munkaügyi bizottság alelnöke (szakmunkásképző + érettségi); Ecsődi László (érettségi + technikum).

Fidesz: Lukács Mihály, Molnár Oszkár, Szíjjártó Péter, Zsigó Róbert - ifjúsági és sport bizottság tagja, Farkas Flórián, Dobó László, Ivanics Ferenc (érettségi); Balogh József, Tóth Gábor - mezőgazdasági és az ügyrendi bizottság tagja (szakmunkás bizonyítvány).

MDF: Herényi Károly, Pettkó András, Balogh László, Csampa Zsolt (érettségi); Ékes József (technikum).

SZDSZ: Gusztos Péter - a környezetvédelmi bizottság tagja (érettségi).

Előzmény: geszthi (110)
szarvasmarha Creative Commons License 2006.08.20 0 0 111

ez azért még ehhez a történethez tartozik:

 

"Úgy tudni ugyanakkor, hogy nincsen a bejelentkezett hitelezők között az Oktatási és Kulturális Minisztérium, miután a tárca jogelődjének keresetét tavaly januárban jogerősen elutasította a Fővárosi Ítélőtábla.

 

hvg.hu

 

-------------------

 

""Röviden erről a „botrányról”: miután elkészültünk az 1100 év Európa közepén című sorozatunk 65 epizódjával, elhatároztuk, hogy a még 1996-ban forgatott első 14 epizóddal együtt az összesen 79 részből álló művet videokazetta, DVD illetve könyv formájában eljuttatjuk minden határon inneni és határon túli magyarnyelvű közoktatási intézménynek, oktatási segédanyagként. Tervünket támogatta az akkori kormányzat, így hozzáláttunk a 79-szer fél órányi sorozat másolásának. Ezek a hordozók mai napig egy raktárban állnak, az APEH és a rendőrség ellenőrizte valamennyit. Történt ugyanis, hogy a kormányváltást követően az új kormányzat „nem tudta”, mire kaptuk a pénzt, és nem volt hajlandó sem kifizetni a szerződésben megállapított összeget, sem pedig átvenni az elkészült anyagokat."

 

"Miután a NEKÖM nem fizette ki a szerződésben vállalt 50 millió forintot, így azt a cégünk saját zsebből állta, hogy az anyagok elkészülhessenek. Eszközeink, kameráink, utómunka stúdiónk odalett. Mindezeken túl az APEH majdnem 25 millió forintos bírság megfizetésére kötelezett bennünket"

 

"

"Mindezeken túl az APEH majdnem 25 millió forintos bírság megfizetésére kötelezett bennünket. Ez a büntetés azért született, mert 1999-ben, amikor szerződést kötöttünk a Magyar Televízióval az 1100 év Európa közepén című sorozat elkészítésére, a „televíziós műsorkészítés” SZJA szám tárgyi áfamentes volt. A szerződést természetesen a televízió jogászai írták, mi pedig, mint külső vállalkozó, aláírtuk. Majd 2002-ben az APEH közölte, hogy a tárgyi áfamentesség azóta megszűnt, ezért az áfát büntető kamatokkal együtt fizessük be."

 

 

"Mindösszesen tehát cégünknek nem fizettek ki 50 millió forintot, amelyről immáron jogerős ítélet bizonyítja, hogy jogunk van hozzá."

 

" Az iskoláknak szánt segédanyag egy raktárban porosodik és megy tönkre."

 

hvg.hu

 

---------------

 

és ha most a kastély következne:

 

http://www.trianonmuzeum.hu/index.php?menu=kastely

 

az 2004-ben megvalósult mármint a Trianon Múzeum.

 

Az alapítvány amellett, hogy tíz évre egy forintért kapta meg a műemlék épület bérleti jogát, a szerződésben azt is vállalta, hogy három éven belül 214 millió forintért felújítja a kastélyt és megvalósítja az épületben a tervezett kiállítást a Kárpát-medencéről és Trianonról..

 

"Törzsök Károly, Várpalota alpolgármestere azt mondja: a város könyvtárat és hangversenytermet képzelt el a Zichy-kastélyban. 1995-ben már előrehaladott tárgyalásokat folytattak erről a Honvédelmi Minisztériummal, amikor a katonai vezérkar keresztülhúzta terveiket, bejelentve igényét az épületre. Az alpolgármester ugyan elismeri, hogy az épület felújítására pillanatnyilag nem lenne pénz Várpalota kasszájában, de hozzáteszi: ezért az épületért érdemes lenne hiteleket felvenni. "

.....
– A jogszabályok szerint nem voltam köteles pályázatot kiírni a kastély bérletére. Különben sem jelentkezett senki évek óta erre az épületre. Elméletben lehetséges, hogy jobb üzletet köthettem volna mással, de nem volt más jelentkező! – állítja a KVI vezérigazgatója. "

 

2002 népszabó

http://forum.index.hu/EditArticle/ReplayEditArticle?a=57750662&t=9006951

 

 


 

 

 

 

Előzmény: geszthi (109)
geszthi Creative Commons License 2006.08.20 0 0 110
De Kosa Lajosnak meg az sem ;-)
Előzmény: mioko (71)
geszthi Creative Commons License 2006.08.20 0 0 109
Ezt az oneletrajzot en aztan vegkepp nem irtam volna be!

Ugyanis itt a folytatatasa. Marpediglen ha valaki ilyennel dicsekszik (vagy aki ezt tartotta rola fontosnak) az eleg sokat elmond eleterol...

Second thought... Mindent elmond a Fidesz alapitojarol!

"Saját cége megalapítása után elkészítette az 1100 év Európa közepén címü sorozatát,


HVG / 2006-08-10 15:18:18


A bíróság fizetésképtelennek nyilvánította a Bayer Zsolt jobboldali publicista résztulajdonában álló BLN Vagabunds Film Ügynöki, Művészeti és Szolgáltató Kft.-t, és elrendelte a cég felszámolását - írja a HVG.

Az 1997-ben alapított, 3 millió forint törzstőkéjű BLN Vagabundsszal az Orbán-kormány idején a kulturális tárca 100 millió forintos támogatási szerződést kötött az 1100 év Európa közepén című film elkészítésére. A pénzt a kft megkapta, a filmet azonban senki sem látta, az ügyvezető Légrádi Gábor 2002-es nyilatkozata szerint "egy kötet" elkészült a 69 részesre tervezett alkotásból, a szerződést azonban a minisztérium - miután a póthatáridő is eredménytelenül telt el - 2002 őszén felmondta. (HVG)
Előzmény: Törölt nick (5)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.08.20 0 0 104
Igen, bazger, az előzmény az volt, hogy a zsidók megünnepelték a hanukát. Ez volt az előzmény és nem holmi kereszténysértegetés, vagy bármit is akarsz belemagyarázni.
Előzmény: tbando (103)
tbando Creative Commons License 2006.08.20 0 0 103

Egy picit azért még fárasztlak. Ha már egyszer baj van a szövegértéseddel. Szóval: nem ezért és ezért ez a minimum, hanem tekintve az előzményeket.

Előzmény: Kettes számú törzsvendég (102)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.08.19 0 0 102
Ne fárassz, haver. Azt írtad Bayer kirohanásairól, hogy ezért meg ezért "ez a minimum". Magyarázd meg, hogy ez nálad a nézetkülönbség kifejezésének a módja.
Előzmény: tbando (101)
tbando Creative Commons License 2006.08.19 0 0 101
Gratulálok a vitastilusodhoz. De azért pontosítok. Nem mondtam, és nem is gondolom, hogy a zsidók fikázták a keresztényeket. Nem mondtam és nem is gondoltam, hogy a hanuka megünneplése Budapest utcáin a kereszténység fikázása lenne. Horn Gyula sem abban a kontextusban szerepelt, ahogy emlited. Egészen mást mondtam. 
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (97)
tbando Creative Commons License 2006.08.19 0 0 100
Úgy látom félreértettél. Pontosabban: félre akartál érteni. Sajnálom.
Előzmény: Törölt nick (96)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.08.19 0 0 99
Majd megtudja, ha megeszi.
Előzmény: Törölt nick (98)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.08.19 0 0 97
A zsidók fikázták permanensen a keresztényeket? A hanuka megünneplése Budapest utcáin a keresztények fikázása lenne? Horn Gyula ki akarta sajátítani 56-ot. Miről beszélsz, te hóember?
Előzmény: tbando (81)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!