Keresés

Részletes keresés

Imrikfalva Creative Commons License 2018.03.26 0 0 25

Nem ez lett a leglátogatottabb fórum...

Törölt nick Creative Commons License 2009.10.14 0 0 24
Azért mert tájékozatlan vagy, ne a topikot fikázd!
Előzmény: Törölt nick (22)
Mányai Creative Commons License 2009.09.08 0 0 23
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.27 0 0 22

Most látom csak az alcímet! :-)

 

"Magyarországi felvidék"

 

Tehát a Balaton-felvidékről van szó! :-)

 

Szép hely, "fővárosa" Veszprém!

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.27 0 0 21

"Érdekes" ez a topic cím.

Vajon Ausztriát németül "Ostmark"-nak hívják? Szerintem nem.

felvidéki69 Creative Commons License 2007.02.01 0 0 20
jár ide egyáltalán valaki?
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.01 0 0 19
Hát végülis, ami számodra fontos az okés. Az más kérdés, hogy már szinte rettegve megyek haza munkából, meg rohangálok össze vissza, hogy vhogy elindítsuk a fociszezont. Sőt már a hétvégéket sem nagyon várom. Na de mindegy.
Jól gondolom, hogy elég jó esély van arra, hogy jövő vasárnap a lagziban mindketten ott leszünk és egyikünk sem ihat semmit? Az én részemről ez már elég valószínű.
Előzmény: ToMCheCk (18)
ToMCheCk Creative Commons License 2006.09.01 0 0 18

Na az a helyzet, hogy szerencsére elég keveset rohangálok Lékóval.

Inkább a szerveszkedés miatt kell mászkállni, az meg jobban tetszik. Remélem azért valamit tolnak a zsebbe.  Nincs időm semmire. Ma is este kitudja mikor jövök... Már uncsi az egész... Otthon minden okés?

Törölt nick Creative Commons License 2006.08.29 0 0 17
Remélem a korábbi hozzászólásaimat is elovastad!
Előzmény: ToMCheCk (16)
ToMCheCk Creative Commons License 2006.08.29 0 0 16
Heee!!! oszt én meg honnan bírjam megkülönböztetni ezeket az oroszokat? azt tudom hogy rov a vége oszt jólvan. Amúgy majdnem olyan híres, sőt ő is volt párszor világbajnok. De mindegy. Az az igazság hogy nem izgat a dolog. Viszont Lékón behaltam... A résztvevők, mindenki öltönyben, ő pedig csíkos póló, farmer + edzőcipő. Egyből kérte hogy tegezzem, viszont elég érdekesen beszél magyarul... De nem baj. Az a lényeg hogy azért van szabadidőm....
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.29 0 0 15
Heee! Az ellenfele nem is Kaszparov, hanem Karpov.
Előzmény: ToMCheCk (12)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.28 0 0 14
Akkor ha eszedbe jut és ráérsz vegyélm már nekem 2105-ösbe kuplungfőhengert, mert egyre szarabb és attól tartok, hogy a kuplungot is tönkre fogom vágni vele vhogy, úgy is megyek valszeg hétvégén Zsoltihoz, meg lehet hogy még csütörtökön is bemegyek aztán megkereslek. De ha megveszed szóljál már lécci Zsoltinak, hogy megvetted, nehogy megvegye ő is.
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.25 0 0 13

Lékót azért olyan sokba nem nézem, nekem itthon csak egy nevet mondtak, nem mondták, hogy több is lehetséges. Ez a név Kaszparov volt, ami azért egy nagyobb kaliberű név, mert van vagy 10x-es világbajnok. Lékót nem tudom milyen ember lehet, de szeret focizni, úgyhogy sztem sznob nem lesz, mert én még nem láttam olyan bandát, ahol 10 sznob focizott. Sőt, aki focizik sztem nem lehet sznob, akkor már inkább puritán, vagy alpári. :)

 

Egyrészt bandázhatnánk, csakhogy nem tudom mikor kerülök haza, mert megyek Zsoltihoz árkot ásni. Viszonz ha hazajössz, hozd haza a Mad Maxet lécci oszt ha nem leszek itthon, vagy egyáltalán nem találkozunk, akkot másold már át a Gabi gépére, ha vinyón hozod. Köfi!

 

Erről jut eszembe ma leadják a Dunán a Mad Max 3-at, csak az tart vagy éjfélig, oszt holnap meg kelnem kéne vagy 5.30-kor.

 

Itt a fórumon legközelebb hétfőn jelentkezek majd, addig ne várj több választ.

Előzmény: ToMCheCk (12)
ToMCheCk Creative Commons License 2006.08.25 0 0 12

Na ma kiderült, Lékót fogom vinni és egy 530d-vel. A fizetésem az olyan mintha simán itt lennék bent. És kiderült azis hogy valszeg ha szabadidőm van, akkor be kell jönnöm. Fasza. Igy már sz.r az egész. Lehet ez akárki, nem az én érdeklődési körömben mozog, igy csak teher az egész. Inkább Ritával találkoznék. De Így egész héten nem lesz időm... HURRÁ!!!

 

Amúgy megyek haza holnap, ha gondolod bandázhatunk 1et...

Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.25 0 0 11

És milyen fizetést fogsz érte kapni? 8 órásat? Lehet, hogy ő is tol a zsebedbe vmit, egy hétig meg kibírod. Beniket azért ehhez ne hasonlítsd, mert Benik a nemzetközi porondon senki, attól hogy az országban egy raliversenyző.

 

Én pont nem szoktam a politikáról beszélni, egyrészt mert nem nézek TV-t (az infoóimat a netről szedem), másrészt meg itthon nem is igen szokás ez a helyi politikát leszámítva. Ami a hírben igazán felbosszantott az az, hogy több mint 10% a GDP-nek a közférában dolgozók fizetésére megy el, és örültem, hogy vmivel végre őket is sújtják, nem csak a termelőerőt.

Előzmény: ToMCheCk (10)
ToMCheCk Creative Commons License 2006.08.24 0 0 10

Hát először is. Tényleg leszek sofőr, és tényleg jó meg minden, csak van egy bökkenő. Egész héten ezt kell majd csinálnom, és hát rá fog menni az egész napom. Jó ezért biztos sokan cserélnének velem, de az az igazság hogy ez egy jó logikájú ember, de szerintem egy sznobb. és tudod hogy az olyat ki nem állhatom. Képzeld el hogy egy hétig olyan környezetben kell unatkoznod akiket ki nem állhatsz és teljes mértékben lenéznek. Lehet hogy nem ilyen ember, de akkor is ezt fogom érezni. Például ha csak a munkaidőm menne rá akkor okés, de az összes szabadidőm rámegy. Nem tudom hogy jó lesz-e vagy sem. Az a baj hogy mondjuk Ritával nem igazán fogok talizni, ami nekem sokkal többet ér mint mondjuk egy héten keresztül csicskaként vezetni. Akkor kell mennem és oda ahova ők gondolják. ha eszükbe jutt hogy este 11kor menni akarnak csavarogni, akkor nekem mennem kell. Na még előre nem mondok véleményt, ezek csak a megérzéseim voltak. Lehet hogy nagyon jól fogom érezni magam. Majd ha vége akkor írok hogy milyen volt. Irigykedni meg nem kell. Ez ép olyan mintha mondjuk Benikkel kellene eltöltened egy hetet.

 

A politikáról pedig annyit hogy már kezdem unni ezeket a témákat. Unom hogy mindenki erről beszél. Nem igaz hogy nincs más téma. Akár hogy hisztizünk úgy sem mi döntjük el hogy mivan, mivelhogy ez demokrácia. Mindenki azt csinál amit ők akarnak. ez olyan mintha lenne kb 30 királyunk... És ez már nagyon nem izgat. kevessebbet fogok keresni egy 1000essel? Sz.rok rá. Úgy is kimutyizom magamnak. Mert úgy is azt fogják elérni. Hiába hoznak akármilyen törvényt, a magyar ember úgy is kitalálja a kiskaput, ha a pénzről van szó. Benne van a vérünkben a lopás...

Egyenlőre ennyit... Szerintem behoztam a lemaradásomat fórumozás terén :D

Üdv a többieknek!

Törölt nick Creative Commons License 2006.08.24 0 0 9

Na megvan a kormány első értelmes lépése, bár igen sokan gondolom nem ilyen boldogok ettől. A közszférában dolgozóktól megvonják a 13. havi bért, meg egyéb juttatásokat (ami a termelődolgozóknak nem jár). Mondjuk láttam olyat, amivel nem értek egyet, mégpedig az, hogy a nylevpótlékot is elveszik tőlük, pedig hát sztem az jár, de iylesmit sztem nem is fog engedni az alkotmány.

Azért az durva, amit most láttam először, hogy mégis mennyi pénzt visz el a közszféra. A GDP-nek több mint 10%-a megy el a közszférában dolgozók fizetésére!

Előzmény: ToMCheCk (7)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.24 0 0 8

Hát jó vóna!

 

Kit fogsz te furikázni baszd ki? Meg egyébként is mi az, hogy sofőr leszel vkinek? Ha tényleg igaz, amit hallottam, akkor most irigyelllek. Az az ember benne van tán a Föld 10 legokosabb embere közt. Hogy rohhhad meg!

Előzmény: ToMCheCk (7)
ToMCheCk Creative Commons License 2006.08.23 0 0 7

Az az érdekes hogy egyszerüen nem bírom magam rávenni hogy minden nap megnézzem ezt a fórumot.

túl sok a kedvencek mappában lévő címek, igy mire rákattintanék az indexre, mindig megállok valahol...

miuszály leszek betenni elsőnek a listában :DDD

Törölt nick Creative Commons License 2006.08.21 0 0 6
Megnéztem a dunaTV honlapját és most láttam, hogy ez nem is a Mad Max 1 volt, hanem a 2. Az 1-et egy héttel korábban adták, viszont leadják a 3-at is most pénteken. :)
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.21 0 0 5

Hát én azt gondoltam, hogy ez az igazi neve, már az első két részét is csak így hívtam.

Nem jössz haza a hétvégén? Csak azért, mert ha igen, akkor hazahozhatnád a Mad Maxeket, bár nagy örömömre pénteken leadták az 1-et a Dunán. Remélem a többit is leadják majd, bár mivel ezt is csak úgy észrevettem, nem sok esélyem van arra, hogy elcsípjem, de lehet megnézem a Neten.

A mentőhelikopter állomást meg lassan lehetne Szendrőbe telepíteni, mert már megint ott volt pénteken. :(

Előzmény: ToMCheCk (4)
ToMCheCk Creative Commons License 2006.08.19 0 0 4

He! Mond má' meg annak a játéknak az eredeti nevét! E!!

Kell a neve, én meg nem találtam róla semmit (15 percig foglalkoztam vele)

Viszont ha meg van a teljes neve akkor szerintem le tudom szedni.

Amúgy? Helyzet? Nálam változatlan, de nem reménytelen!!!!

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.17 0 0 3
He, tudod mi kéne nekem? Commandos3, hallottál már róla? Nem egy nagy újdonság.
Előzmény: ToMCheCk (2)
ToMCheCk Creative Commons License 2006.08.16 0 0 2

Hali! Na kiderült hogy mmár regeltem annó erre az oldalra, csak elfelejtettem

 

Na szóval aki nem járt errefelé az jöjjön nyugodtan. a környék szép. annyi hogy bizonyos településeken nem érdemes kiszálni a kocsiból, az emberek miatt.

De ez csak 10%ban igaz. Túristáknak jó hely, itt élni annyira már nem. De ez az én véleményem.

Törölt nick Creative Commons License 2006.08.16 0 0 1
Akkor gyere!
Előzmény: Rokakoma (0)
Rokakoma Creative Commons License 2006.08.16 0 0 0
0-szor jártam arra
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.16 0 0 topiknyitó
Azért hoztam létre ezt a topikot, hogy tudjak társalogni a ismerőseimmel, de írjon bárki, aki akar.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!