Keresés

Részletes keresés

Kilroy Creative Commons License 2006.10.27 0 0 7
Mostanában szarakodik. Nemrég hibás jelszó vagy mi volt az üzenet, pedig jó a jelszavam, most meg 500-as Server Error... javítják vagy behalt a megterheléstől?
Caipi Creative Commons License 2006.08.10 0 0 6
Rosszallom, hogy itt már nem is lennék VI, csak P. Nem megyek!:-)
Előzmény: Kilroy (-)
:sn4ke: Creative Commons License 2006.08.10 0 0 5
nekem jönnek a meghívók minden nap (myvipről , iwiwről ismert mail címem alapján) és egyszer fel is mentem.
10 perc bénázás után hagytam a fenébe és töröltem a regemet. biztosan jó lesz ez is de ahogy észrevettem ezt is inkább csak a nagyon fiatalok lepik majd el mint a myvipet (17alattiak)
Kilroy Creative Commons License 2006.08.10 0 0 4

FELOFF

Nekem 8, de az elso post az igazi 0-s...

ON

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.10 0 0 3
Láttam Zsoldos üzenetét, de én nem csak az első postban szoktam nullázni...
Előzmény: Kilroy (2)
Kilroy Creative Commons License 2006.08.10 0 0 2

FELOFF

Lassu vagy vagy Zsoldos tul rutinos nullazo (kosz Zsoldos, korrekt 0-s volt) :-)) Egyebkent ugy latom, masokat sokkal jobban izgat, hogy en hany ilyenbe regelek, mint engem magamat :-) Ilyen alapon mar a wiw utan se kellett volna myvipbe regelnem... :-D

ON

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.10 0 0 1
iwiw, myvip..., hanyadik 0ldalra regisztrálsz? M0st már állj le!
Előzmény: Kilroy (-)
Zsoldos Creative Commons License 2006.08.10 0 0 0
Ami jár, az jár: 0  :)
Kilroy Creative Commons License 2006.08.10 0 0 topiknyitó

Nem terveztem, hogy egy ujabb ilyen jellegu oldalra is regisztralok (wiw, myVIP es milgram utan), de mert meghivtak, mar csak kivancsisagbol is beneztem. A koncepcio nem rossz, hogy a kozossegepitesre van epitve az egesz, de amugy eszmeletlenul beta meg, tele HTML-hibakkal, mialtal gyakran nem rakja ki rendesen az oldalt (IE-t hasznalok itt). Erdekes modon, otthon Opera alatt viszont igen... lehet, ez az oldal pont nem IE-re van optimalizalva?

Mindenesetre a myvip klubokkal szemben ez ingyenes es ez a betasag ellenere elonye lehet...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!