Köszönöm, erre pont nem számítottam. Ennyire rossz állapotban lett volna már? Tavaly nyáron utaztam rajta utoljára, akkor nem tűnt úgy mintha rossz állapotban lenne. (sőt, a két soproni testvéréhez képest sokkal jobb állapotban volt)
Sziasztok! Zalaegerszegen a NOS-032-ről mit lehet jelenleg tudni? Mivel nem Zala megyében élek, csak utason szoktam látni ha kint van. Esetleg csak az OBU nem ad jelet, vagy javításra vár?
A szolgáltatóváltás mellett azért ott van a lezárt vasút is. Tavaly ilyenkor még szinte biztosan csak próbálgatták az utasok, hogy jobb mostanra meg eldöntötték, hogy busszal átszállás nélkül.
Kevesebb mint 1 éve, 2025.03.31-ig a G-Busline vitte a 16:00 Budapest-Zalaegerszeg fekvést, melyre pénteken is elég volt 1 kocsi (valószínűleg sokan nem ismerték a koncessziós szolgáltatót)
Volános átvételkor rögtön elindult mellette a 1188-as járat is, melyre hamarosan rendszeres másodrész is kellett (tehát összesen 3 kocsi indult Budapestről Zalaegerszeg felé egyidőben)
Ma, 2026.02.27-én pedig már ott tartunk, hogy harmadrész is kellett (sőt, bőven kellett) a 1188-ra, így lett kevesebb, mint egy év alatt 1 kocsiból 4 kocsi - mindez nagyrészt a szolgáltatóváltás miatt