Azt is csak azt nem szerettek egyes tisztek mert meg a Horthy korszakbol valo dal volt,ugyanigy a muszaki indulot sem.Mert en megt a muszaki szazadban voltam a 4228-nal.
Olyat hiaba keresel,mert nem volt.A munkasorindulo kicsit bugyuta szovegu volt,valahogy igy kezdodott: Nem vagyunk mi fenyes uri hadsereg,nincsenek itt barok sem hercegek.. Aztan valahogy igy volt a refren, Munkasornek egy baja ,igy van e mert nincs harom elete,elete ,egyiket a partnak adja, masikat a parja kapja, harmadikkal egy a fegyvere.
Aztan ezt igy enekeltek egyesek,Hej munkasornek egy baja igy vane,mert nincs harom penisze,penisze,egyiketa partba bassza,masikak az anyja kapja, harmadik a kezifegyvere:-))
"Lent, hol a tölgyek Őrzik a völgyet, Kúszik az erdei út. Átszeli bújva, Újra meg újra, körben a völgy koszorút, Ott a mélyben a völgy koszorút. kiszesek jártak Mostan e tájban, Élükön gyurcsányi járt. Hősies tettre, Lopásra nevelte Őket a lángszavú párt, Védte őket a lángszavú párt."
En kellemesen hutott legkondicionalt szobaban ulok itt a Lake Ave-n,elvezem az elonyugdijat:-)) Mindjart csinalok egy kis magyaros reggelit, szallonnas paprikas tojasrantottat boros teaval.
Apám ugyan a nyilasokkal cimborált, de Katus máig hű a munkásmozgalomhoz!
Most a nyaraláson tervezem feldolgozni indittatásomat, ha megjövök az ÉN Új Magyarországomra, majd az ÉN Blogomban olvashatjátok Harcunkat, amit ti is vívtok itt a Reformeszmékért naponta.
Kitartás és SZABACCSÁG az Én REFORMköztársaságomért!
Nono. Ez a topik a fennálló, törvényesen megválasztott kormány megdöntéséről szól.LB hozott is egy itéletet Ságvárival kapcsolatban, ilyen ügyben. Durai is mondott egy gyászbeszédet Horváth Balázs temetésén!