Keresés

Részletes keresés

MrJones Creative Commons License 2006.07.31 0 0 81
Hogy neked is legyen saját pártod.
Előzmény: Törölt nick (20)
MrJones Creative Commons License 2006.07.31 0 0 80
Na és?
Hadd adjon.
A politiker már csak egy ilyen állatfajta, szeret szerepelni olyan eseményen, amelyhez az égegyadta világon semmi köze: hidakat, utakat, tökömtuggyát avatgat - holott tudvalevőleg életében nem dolgozott egy híd/út/tökömtuggya építésénél se (sőt, általában véve a munkához sincs közük).

Mondjuk... ha ettől érzik rangosabbnak az eseményt, hogy egy szarfaszú politiker aggatja rájok a zaranyat, hát fene a gusztusukat.
(Én speckó kirugdosnám őket az összes - nem általuk, zsebből fizetett - "eseménynek" még a közeléből is, nehogy "jelenlétükkel csökkentsék az est fényét").
Előzmény: Turulmadár (-)
figyelő Creative Commons License 2006.07.31 0 0 79
Egy okot azért tudok: Kuncze egy párt elnöke.
Előzmény: Törölt nick (73)
kónyu Creative Commons License 2006.07.31 0 0 78
Na egy ősszittya ment a levesbe. Végre.
Előzmény: ooloo (54)
kónyu Creative Commons License 2006.07.31 0 0 77
Indulatok?! Hallgattad már az Ádert a Parlamentben?
Előzmény: rinpocse33 (52)
kónyu Creative Commons License 2006.07.31 0 0 76
Smicike csak átadni szereti az érmeket kamerák előtt, az már nem tetszik neki, ha ugyanilyen körülmények között kell visszaadni. Vajon mennyivel van több része egy éremben, mint egy doppingban? Nem így látod?!
Előzmény: geszthi (50)
kónyu Creative Commons License 2006.07.31 0 0 75

És ki mondta, hogy nem a Komjádiban volt? Elolvastad egyáltalán, amit írtam, vagy csak elképzelted? Fogd fel, arra volt "jó" az egész, hogy fiatal tehetségek tapasztalatot szerezzenek világversenyen, és a szponzorok nyomására történt, akik cserébe vállalták, hogy az utazás összes kölségét átvállalják az úszószövetségtől.

Ha nincs konrét ismereted a történtekről, csak azért ne ragaszkodj a mondandódhoz, hogy valamit mindenképp válaszolj. De a Komjádiban igazad lehet, persze az tök mindegy, hol esett meg az eset, de ennyi örömöd neked is legyen. A többiben természetesen te tévedsz, de ettől még senki nem lett se hős, se áruló, csak megpróbálkoztak egy ártalmatlan stiklivel, ami az ötletgazdák pénzébe került volna csak, és annyi plusz munkába a szervezőknek, hogy esetleg 1-2 selejtezőfutammal többet kellett volna indítaniuk, helyezési esélyeik úgysem voltak, így senkitől semmit nem vehettek el. Ennyi a történet, rágd meg, és ha nem tetszik köpd ki, aztán pihegd ki a műfelháborodásod, és emlékezz rá, hányszor loptál, csaltál, stb. Ha nem emlékszel ilyenre, akkor nem csoda, ha arra se emlékszel, pontosan miről írtam.:))

Előzmény: geszthi (49)
kónyu Creative Commons License 2006.07.31 0 0 74
Viccelsz, kisgyerek? Te engem nem tudsz megsérteni. Ittam én már együtt hülyébbekkel is, tudom, ez nehezen hihető.
Előzmény: Törölt nick (45)
rinpocse33 Creative Commons License 2006.07.28 0 0 72
:-)))
Nem adtam fel, csak éppen sztem nem ez a téma, tehát erről nem kell többet beszélni.
Előzmény: Törölt nick (61)
ooloo Creative Commons License 2006.07.28 0 0 70

Stimmt. Valahol azt olvastam, hogy a képviselőknek van kormánya és nem fordítva...

:o)

Előzmény: ex_lx (69)
ex_lx Creative Commons License 2006.07.28 0 0 69
Fletó úgy látja, hogy e-gye-dül nem megy, és fentről leszólítja magához - ennek pedig nem lehet ellenállni.
Előzmény: figyelő (68)
figyelő Creative Commons License 2006.07.28 0 0 68
Az is nagy probléma, hogy Kuncze magától nem érzi, nem volna szabad ilyet csinálnia. Még nagyobb, hogy senki sincs a környezetében, aki..?
ex_lx Creative Commons License 2006.07.28 0 0 67
Majd amikor a jurószporton közvetítik, hogy "the award is handed over by Gábor Kuncze, chairman of the Hungarian Alliance of Free Democrats", akkor világos lesz, hogy miért éppen ő!
Előzmény: Turulmadár (66)
Turulmadár Creative Commons License 2006.07.28 0 0 66
Végülis... Akkor még Kuncze tesz szívességet. :)
Előzmény: eomer (65)
eomer Creative Commons License 2006.07.28 0 0 65

Turulmadár, ilyen alapon akkor a Kuncze miért ne adhatna át érmet? Hiszen valakinek csak át kell adnia...

:)

Előzmény: Turulmadár (64)
Turulmadár Creative Commons License 2006.07.28 0 0 64
Itt nem arról van szó, ki tud vezetni, vagy úszni. Az SZDSZ elnökének annyi köze van az úszó EB-hez, mint neked, vagy nekem. Nincs semmiféle kormányzati/sportvezetői pozíciója. Ilyen alapon mi is adhatnánk át érmeket...
Előzmény: geszthi (51)
ex_lx Creative Commons License 2006.07.28 0 0 63
Jól megválaszoltad a feltett kérdést. Így már érthető. Orbán.
Előzmény: Törölt nick (31)
eomer Creative Commons License 2006.07.28 0 0 62

geszthi mama!

Mintha azt ígérted volna, hogy felhagysz a nicklistázással... Rosszul emlékszem? :)))

p.s. 1500 körüli regszámommal én sem írtam szerintem néhány ezer hozzászólásnál többet. Mikor érem meg azt, hogy xaros ötezer hozzászólással majd lefikanickez valaki? Mert azért 800 már szép teljesítmény, oszt ő is megkapta a minősítését... :)

Előzmény: geszthi (11)
figyelő Creative Commons License 2006.07.28 0 0 58
Mert demokratikus országban nyilas párt nem szalonképes.
Előzmény: Törölt nick (24)
figyelő Creative Commons License 2006.07.28 0 0 57

Szerintem kormánypárt elnökének semmivel sincs több joga vagy erkölcsi alapja érmeket átadni, mint bármelyik párt elnökének.

Nem értem én ezt: volt idő, amikor ilyesmiket az SZDSZ hibátlanul tudott.

Előzmény: Törölt nick (36)
geszthi Creative Commons License 2006.07.28 0 0 55
Jaj de meglepodtem, hogy amint a jobbodali Wicket (illetve elnyomottat) kellene biralni egybol kapasbol eltunnek a jobbos kamunickek.

Jaj de meglepodtem, jaj de meglepodtem...

ooloo Creative Commons License 2006.07.28 0 0 54

Gépház válasz | megnéz | könyvjelző 2006.07.28 00:56:33 (8246)

3 mellű nő középső füle kitiltva A PoliDili topikból/fórumból.

Előzmény: Törölt nick (44)
tbando Creative Commons License 2006.07.28 0 0 53
Ne bántsd szegény gesztit. A kamu nickek úgy mond leleplezése hovatovább az egyetlen eszközük, hogy a szellemi fölényük illuzióját fenntartsák.  Ma már önmaguk elött is.
rinpocse33 Creative Commons License 2006.07.28 0 0 52
Micsoda indulatok, micsoda indulatok :-)
Baloskák :-)))
Áh nem , nem keveredem bele ilyen dialógusokba... részemről lezártam a témát, pusztán a bögyömben volt, (meglehetősen régen) ezért is offoltam...

Előzmény: geszthi (48)
geszthi Creative Commons License 2006.07.28 0 0 51
A Forma 1-re mar nyitod jo elore a topikot?

Hogy ott kik szoktak atadni, meg milyen jogon mikor meg vezetni sem tudnak?
Előzmény: Turulmadár (-)
geszthi Creative Commons License 2006.07.28 0 0 50
Tudom, hogy nem Schmitt maga volt az egyeduli bunos (A tobbiek (foleg az edzok) a fobunosok), de nem is tett semmit. O csak hangoztatni szereti, hogy ha lesz egy dopping botrany is az olimpian o lemond.

Aztan mikor most legutobb vilagbotrany lett, Schmitt Palika hirtelen elfeledte mit igert es egybol maszatolt, hogy hat nem is ugy gondolta, nem is arra vonatkozott.

Persze az itthoni eskunel meg de jatszotta magat az doppingmentes sport erenyeirol, meg hogy o mindent csak azert tesz.

Előzmény: tbando (16)
geszthi Creative Commons License 2006.07.28 0 0 49
Tevedes, a Komjadi uszodaban volt az indulasi szintido meguszasa.

Vagyis pontosan annak NEM meguszasa, mert senki sem volt az nap a medenceben!

De latom ujra csak vedik (volt masik topik ahol egyenesen hostettnek neveztek, mondvan igy kerulhet akar jobb selejtezobe is valaki es egy "Egerszeginek" (nem o vol! csak pedla, hogy a legjobbakra hivatkoztak) nehogy mar el kelljen faradnia lenyegtelen selejtezokon es ne tudjon a dontoben majd produkjalni.

Persze semmi rosszat nem tettek. A dehogy. Csak el sem indulhattak volna a vesenyen nelkule. Csak CSALTAK

Előzmény: kónyu (39)
geszthi Creative Commons License 2006.07.28 0 0 48
"Volt már az Index elődjén az Internetto-n is egy két ilyen marha,"

Ezt beszeld meg ezzel "alpari" a nickkel es es ezzel a topiknyitogato nickkel!

Je, hogy oket sosem b..gatjatok es mocskoljatok jobboskak!

Micsoda veletlenek....Micsoda veletlenek!
Előzmény: rinpocse33 (46)
geszthi Creative Commons License 2006.07.28 0 0 47
Milyen jo is ahogy a HAZUGSAGOT vedik egyesek koromszakadtaig.... Onmaguk ujab es ujabb kamunickjein?

Aztan meg ok jonnek itt alszneten, hogy jaj hat miert szamit...Na pontosen EZERT szamit, pontosan EZ jelzi, hogy kis is kamunick.

Előzmény: rinpocse33 (46)
rinpocse33 Creative Commons License 2006.07.28 0 0 46
off
Azért bírom az ilyen okostojásokat akik kisajátítják a fórumot és fenntartják a jogot maguknak, hogy bárkit is megkritizáljanak mert esetlegesen kevesebbszer ír véleményt. Volt már az Index elődjén az Internetto-n is egy két ilyen marha, de fórum szerencsére nem halt ki miattuk, illetve nem szűkült le egy két dilinyós grafomán személyi játszóterévé...
on
Előzmény: geszthi (4)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!