Keresés

Részletes keresés

ilovethisgame Creative Commons License 2007.06.27 0 0 280
Gyárfás Tamás és Gálhidi György beszélgetése a Nap-kelte c. műsorban /mely érinti a tuzséri csapatot, illetve Révész Attilát is/


http://napkelte.wildom.hu/naptv/jsp/program/wmv.jsp?filename=/naptv_upload/visszanezo/200706/20070623-0620-sportplusz.wmv
ilovethisgame Creative Commons License 2007.06.18 0 0 279
2007. június 18., H 10:15 ( Utolsó módosítás: 2007. június 18., H 10:15 )

Németh Károlyt várják Tuzséron

Balul sült el az egyébként meseszerűen alakuló évad utolsó fellépése a Tuzsér számára – az NB II-es futballcsapat elvérzett (0–3) az Orosházával szemben.
Mindazonáltal a hazai bukfenc dacára a hatodik helyen táborozott le az újonc, eme teljesítménnyel pedig magasan túlteljesítette tervét.

– Durva egyéni hibák miatt vesztettünk az Orosháza ellen, pedig nem játszottunk rosszul, abszolút nem volt benne a meccsben, hogy ilyen különbség lesz a végén – elemzett Brekk János, a Tuzsér edzője. – Az idény hajrájára fejben és fizikálisan elfáradt a társaság, ami nem csoda: ne felejtsük el, ezek a fiúk néhány hónapja még az NB III-ban futballoztak, ráadásul az utóbbi évben, kiváltképp az elmúlt hetekben annyi minden történt, hogy kissé megzavarodtak. A játékosok derekasan állták a sarat, gratulálok nekik, én pedig hivatalosan is elköszöntem a csapattól.

Annyi biztos: a Tuzsér a következő évadban is az NB II-ben szerepel, hétfőn ugyanis beadta nevezését.

Infomárciónk szerint, a búcsúzó Brekk Jánost az ibrányi sikerkovács, Németh Károly követi a kispadon.
/Forrás:szon.hu/
ilovethisgame Creative Commons License 2007.06.15 0 0 278
2007. június 15., P 09:43 ( Utolsó módosítás: 2007. június 15., P 09:53 )

Még tudnak harapni a tuzsériak

A napfényes júniusban dicsőségben sütkérezhetnek a tuzsériak. Amit egy esztendeje az égvilágon senki nem gondolt volna: az újoncként startoló futballegylet habkönnyen megragadt az NB II-ben - mi több: stabilan letáborozott az élcsoportban.

Emígyen az Orosháza elleni zárófellépést örömjátéknak tekintheti a házigazda, amely persze azért szombaton is a három pont megszerzéséért hajt.
– Nagyon szép év volt, magunkat is megleptük ezzel a szerepléssel – hangoztatta Brekk János, a Tuzsér edzője.

– Azt hiszem, nyugodtan mondhatom: a vezetőség, a szakmai stáb és a játékosok teljesítették feladatukat, mindannyian büszkék lehetünk az elért eredményre. Természetesen arra vágyunk, hogy méltón fejezzük be a szezont, erre adott az esély: az Orosháza ugyanis nem „öli” a futballt, jelen esetben nem kell agyontaktikázni a mérkőzést, így akár látványos csata is kerekedhet. A legutóbbi hazai meccsen, a Makó ellen sikerült kiszolgálni a közönséget, remélem most sem lesz másként, én bízom a fiúkban, akikben érzek annyit erőt, hogy még egyszer megfeszüljenek a győzelemért.

Úgy tapasztaltam a héten, hogy a srácok „harapnak”, ha már nem tudjuk megelőzni a tabellán a dobogón végző vendégeket, legalább kapujuk el őket...

Akárhogy is fáj, az elmúlt heti vecsési összecsapáson kiállított Csobán nem segíthet a Tisza-partiaknak, ő idejekorán megkezdi szabadságát...

- Koncz Tibor -
Forrás: szon.hu
ilovethisgame Creative Commons License 2007.06.11 0 0 277
2007. június 11., H 11:48 ( Utolsó módosítás: 2007. június 11., H 11:48 )

Ötöst kaptak – elégedetlenkedtek

Volt esélyük a tuzsériaknak a pontszerzésre, a három góljuk is kevés lett a döntetlenhez.

Ősszel. Orosházán a Tuzsér,

Ha egy csapat idegenben három gólt szerez, csak nagyritkán távozik pont nélkül. A Tuzsér viszont ötöt kapott Vecsésen, így maradt a Tisza-parti együttes a labdarúgó NB II. Keleti csoport hatodik helyén.
Bronzérmes vendégek

A bajnokság bronzérmese látogat szombaton Tuzsérra. Brekk Jánosék sokáig harcban álltak a dobogós pozícióért, végül az Orosháza ért a harmadik helyre. Krajncék a hatodik helyen szerepelnek, kedvezõ esetben negyedikek is lehetnek még.

– Ha nem vagyok érintett, akkor én is tapsoltam volna, a nézők ugyanis jól szórakoztak – vélekedett Brekk János, a Tuzsér vezetőedzője. – Az első félórában gyáván, kishitűen futballoztunk, bosszantó egyéni hibák miatt két gólos hátrányba kerültünk. A második félidőt kettős cserével kezdtük, Babjak és Minyin is felpezsdítette játékunkat. Krajnc szép góllal szépített, két perccel később viszont tizenegyesből szerzett újabb gólt az ellenfél. Rögtön utána Iván talált be, ám egy kapusbaki miatt ismét két gól lett a különbség. Amikor a 87. percben Minyin volt eredményes, reménykedhettünk a döntetlenben, azonban a Szilágyi kapufája utáni kontrából újabb tizenegyest kaptunk. Tény, hogy egy jó csapat nem kaphat öt gólt, a figyelmetlenségek és a védelmi kihagyások ide vezettek. Kulturáltan futballozott a Vecsés, nem mehet biztosra Pisont István együttese ellen szombaton a Nyíregyháza.

- Ladányi Tóth Lajos -

Forrás: szon.hu
Tufee7 Creative Commons License 2007.06.09 0 0 276
2-vel visz a Vecsés szünetben!!
ilovethisgame Creative Commons License 2007.06.08 0 0 275
2007. június 8., P 06:39 ( Utolsó módosítás: 2007. június 8., P 06:42 )

Veretes eredményért Vecsésre

Tuzsér - Nem lehet a Tuzsérral kikukoricázni. Legalábbis nem érdemes. Mert bár az NB II-es futballcsapat az elmúlt hetekben többször felsült, legutóbbi fellépésén a Makón állt bosszút, amelyet csúnyán elkalapált – Az ősszel lejátszott Vecsés elleni mérkőzés tudósítása. [.pdf - 50KB]

A sima győzelem mellett a mutatott produkció is virágos jókedvet teremtett a Tisza-parti öltözőben. No persze, az aktuális vecsési összecsapás nem ígérkezik móka-kacagásnak, de ki tudja: talán ismét maradandót alakít a negyedik helyen táborozó újonc.

– A Vecsés hat meccs óta veretlen, ez a tény jelzi erejét és a jelenlegi formájáról is árulkodik – elmélkedett Brekk János, a Tuzsér edzője. – Természetesen bennünket is feldobott a Makó elleni siker, főként a játék minősége tetszett, ennek láttán optimistán tekintek a következő feladatra. Kedvező eredmény elérésben reménykedem, nekünk ugyanis nincs vesztenivalónk, ahogy mondani szokás: mi csak nyerhetünk ezen a találkozón.

Titkon abban bízunk, hogy elképzelésünk szerint alakul a forduló, ebben az esetben akár a dobogóért küzdhetünk a zárókörben. Ennyire előre azonban még nem tervezünk, egyébként is a Tuzsér már most messze jobban szerepelt annál, mint azt előzetesen bárki gondolta volna. A csapat összetételén nincs okunk változtatni, viszont a szerkezeten valamelyest módosítunk, némiképp óvatosabb taktikával lépünk pályára, szombaton a védekezésre nagyobb figyelmet szentelünk.

- Koncz Tibor -

Forrás: szon.hu
ilovethisgame Creative Commons License 2007.06.07 0 0 274
Nekünk nem "átjáróház" kell, hanem tuzséri csapat!!!!!!!!!!!!! B.....k meg a fúziót!
ilovethisgame Creative Commons License 2007.06.07 0 0 273
2007. június 7., Cs 10:27 ( Utolsó módosítás: 2007. június 7., Cs 10:27 )

Jövőre is hárman lehetnek

A mostani sorozatban is a másodosztályban szereplő Tuzsér Erdért SE és a Baktalórántháza VSE az ősztől is vállalja az NB II-es megpróbáltatásokat, az NB III-ban bajnok Balkányban még nem döntöttek.

A legfontosabb kérdés, vagyis a feljutás még nem dőlt el véglegesen a labdarúgó NB II. Keleti csoportjában, de ha minden jól megy (magyarán a Nyíregyháza Spartacus megnyeri a bajnokságot és feljut az élvonalba), akkor a következő bajnoki sorozatban is három másodosztályú alakulata lesz a megyének.
Ismételjük, ha minden jól megy.

A Tuzsér Erdért SE és a Baktalórántháza VSE a pályán elért eredmények alapján jövőre is NB II-esnek vallhatja magát, a Balkány pedig az NB III-as bajnoki cím birtokában készülhet az osztályváltásra.

Új szerepkör

Öt évig edzõsködött Tuzséron, majd a Jászapáti elleni vereség után bejelentette távozását Révész Attila. Akkor még csak sejteni lehetett azt, amit a minap a megyei televíziónak adott nyilatkozatában a fiatal szakember megerõsített, magyarán, hogy a Nyíregyháza Spartacusnál vállal funkciót. A titulusa szerint Révész szakmai befektetõ lesz a Szparinál.

Készülhet?

– Próbáljuk keresgélni a lehetőségeket, folymatosan tárgyalásban állunk, a jövő héten egyeztetésre megyek a szövetségbe, ahol kalkulációt végzünk a várható költségekre. Egyelőre még semmi nem dőlt el, június 18-ig kell döntenünk, addigra kell befizetni a nevezési díjat – válaszolt Kékessy Mihály, a balkányi klub elnöke.
Az újonc Tuzsérnak a mostani bajnokságban egyetlen percig nem voltak kiesési gondjai (sőt!), így aztán a vezetőség már eldönthette, hogy a következő sorozatban nekivág-e a másodosztálynak.

– Az elnökség állásfoglalása az, hogy a csapat a következő évben is NB II-es lesz – mondta határozottan Papik Tamás, az Erdért SE ügyvezetője. – A működtetésnek több lehetősége van, jelenleg tárgyalásban állunk egy olyan megoldás kivitelezéséről, amely keretén belül egy magasabb és egy alacsonyabb osztályú csapattal együttműködve vágnánk neki a sorozatnak, ezen klubok között a játékosok átjárhatósága biztosított lenne. Ugyanakkor saját erőből is nekivágnánk a másodsztálynak, de azért nagyon szorítunk a Nyíregyházának... A játékosokkal már beszélgetünk a folytatásról, a gerincet szeretnénk együtt tartani és a szakmai stáb is körvonalazódik.

Baktalórántházán csak a hét végén, a Jászberény idegenbeli legyőzésével lélegezhettek fel végleg, most már matematikailag is biztos, hogy a BVSE ősszel harmadik idényét is megkezdheti a másodosztályban.
– Miután a csapat a pályán kiharcolta a következő évi NB II-es tagságot, a vezetésnek és az önkormányzatnak kötelessége megteremteni a működés feltételeit – mondta Kozma Attila, az egyesület elnöke. – Nevezni fogunk az NB II-re, és az is biztosra vehető, hogy Madalina György marad az edző. Az erősítésre kiszemelt játékosokkal már megkezdtük a tárgyalásokat, öt-hat futballista cseréjére van esély a kereten belül. A felkészülési program is készül, július utolsó hétvégéjén, amolyan bajnoki főpróbaként újra megrendezzük a Fenyves Csárda Kupát.

- Bodnár Tibor -

Forrás: szon.hu
ilovethisgame Creative Commons License 2007.06.07 0 0 272
Egy távozónk már van...

További sok sikert Gyuri!
ilovethisgame Creative Commons License 2007.06.07 0 0 271
2007. június 7., Cs 15:33 ( Utolsó módosítás: 2007. június 7., Cs 16:05 )

Cséke György Diósgyőrben folytatja

Édesapja, a Nyíregyháza színeiben évekig szereplő egykori védő nyomdokába léphet a fiatal játékos azzal, hogy egy élvonalbeli csapat szolgálatába állt.

A mostani bajnokságban a Tuzsér Erdért SE színeiben szereplő Cséke György csütörtökön két évre szóló szerződést írt alá az élvonalbeli Diósgyőrhöz. A 24 esztendős, 194 centi magas védőt már a télen is szerette volna soraiban látni Csank János, a miskolciak trénere, ám akkor órákkal az átigazolási időszak letelte előtt már nem tudták megvalósítani a felek a klubváltást.

Csékét tavasszal is figyelték a diósgyőriek, a játékos pedig meggyőzte a csapat szakmai stábját arról, hogy segítségére tud lenni a gárdának. Az NB II-es bajnokságból hátralévő két mérkőzésen természetesen még tuzséri színekben lép pályára a futballista.

- Bodnár Tibor -

Forrás: szon.hu
ilovethisgame Creative Commons License 2007.06.04 0 0 270
2007. június 4., H 12:38 ( Utolsó módosítás: 2007. június 4., H 12:38 )

A sikerrel a becsület is megmaradt

Labdarúgó NB II. Keleti csoport, a 28. forduló után: valamennyi megyebeli gárdánk nyert, a Spartacus közel került a bajnoki címhez, a Tuzsér pedig nemcsak kiizzadta a Makó elleni pontokat, hanem jól is futballozott.

Három góllal kellett három pontot szereznie a Tuzsér Erdért SE-nek ahhoz, hogy megállapítsuk: az NB II-es futballcsapat kikecmergett a három vereség okozta gödörből.

A Makó elleni vasárnapi győzelemmel (3–0) a Tisza-parti legénység életben tartotta reményeit egy még kedvezőbb helyezés megszerzésére.

– A győzelem nem is a pontok miatt kellett elsősorban, mert abból szerencsére van elég, hanem, hogy újra átéljük ezt az érzést – beszélt a diadal fontosságáról Brekk János, a tuzsériak trénere. – A negyedik vereséget már nehéz lett volna megmagyarázni, meg aztán a becsületünkről is szólt ez a meccs, hiszen mindenféle mendemondák keringtek már rólunk... Az is fontosnak bizonyult, hogy nem egy kiizzadt, hanem meggyőző sikert arattunk, Krajnc Balázs szabadrúgásgólja után felszabadulttá váltak a játékosok, és mindez az eredményességen is megmutatkozott. Végre az öltözőben is olyan volt a hangulat, mint régen, és a futball már csak ilyen, egyből számolgatni kezdtünk, miként érhetnénk oda a dobogóra.

A bajnokság során eddig három kisebb-nagyobb tuzséri hullámvölgyet tapasztaltunk, és mindegyik velejárója volt, hogy vagy látványos győzelemmel vagy pedig nagy sorozattal sikerült feledtetni a gyengébb periódust.

– A hullámzás benne van a futballban, egy csapat erejét pedig az is megmutatja, hogy miként kezeli a kudarcot, beletörődik, vagy megpróbál kilábalni belőle. Szerencsére mi saját erőnkből jutottunk rendre túl a nehéz időszakokon, és most már történjék bármi, elmondható lesz rólunk, hogy az osztályváltás után meghatározó tagjai lettünk az NB II-nek. Ezt szeretnénk igazolni a hátralévő két meccsünkön is – adta ki a jelszót Brekk János.

- Bodnár Tibor -

/Forrás: szon.hu/
ilovethisgame Creative Commons License 2007.06.01 0 0 269
2007. június 1., P 10:08 ( Utolsó módosítás: 2007. június 1., P 10:08 )

Feltámadna a Tuzsér

Három elvesztett bajnoki után a Makót fogadja a Tisza-parti csapat vasárnap 18 órától.

A makói hagyma hatásával vetekszik a tuzséri futballcsapat elmúlt három mérkőzése: csípi a szurkolók szemét. A nemrég még a dobogós pozícióért küzdő Tisza-parti együttes a Baktalórántháza, a Jászapáti és a Szolnok ellen is vesztett, így kilenc pont elillant.

– Az alsó- és a felsőházban egyaránt ádáz a harc a pontokért. Nekünk egyszerűen sikerélményre van szükségünk. Bízom a játékosokban, és abban, hogy átérzik a helyzetet, és sokat tesznek a győzelemért – reménykedett Brekk János, a tuzsériak vezetőedzője. – Természetesen nincs hurráhangulat a csapatnál, de becsületesen edzenek a fiúk, minden alapunk megvan arra, hogy betervezzük a három pontot. Ellenfelünk a pontlevonás miatt három pontra van a kiesőzónától. A Makó valószínűleg alapvetően a döntetlen megszerzésére rendezkedik be, és a kontrajátékra épít, éppen ezért nehéz lesz ellenük futballozni. Egy hete négyen hiányoztak, közülük ezúttal csak a sérült Babjakra nem számíthatok, Baka, Dancs és Csobán viszont rendelkezésre áll. Jó lenne, ha győztes csapatba térnének vissza!


Hajráznak
Távolodóban a dobogó a tuzsériak számára. A 6. helyen állnak 42 ponttal, a 3. helyezett Orosházával szemben négy pont a távolság. A Makó elleni derbi után Vecsésen vendégszerepelnek, a záróforduban pedig éppen az Orosházát fogadják.
A labdarúgó NB II. Keleti csoportjában vasárnap 18 órától hazai környezetben a Makó ellen térhetnek vissza a régi kerékvágásba Dancsék.

- Ladányi Tóth Lajos -

Forrás: szon.hu
ilovethisgame Creative Commons License 2007.06.01 0 0 268
Bali! Nagyon egyszerű a történet! A szpari hivatalos partnere a vtv és a média1, így csak e kettőnek nyilatkozhatnak! Csak ennyi az oka, hogy nem foglalkozik bőségesen a KM a szparival!

Egyébként meg mindenki tudja, hogy bonár tibi jóban volt R. Attilával, most viszont az előbb taglalt okok miatt "megszakad a nyilatkozok-leírok" kapcsolat!
ilovethisgame Creative Commons License 2007.06.01 0 0 267
Hozzászóló : bali
31.05.2007, 10:25

Milyen érdekes

Nem tudom figyelte-e valaki, de mióta Attila távozott Tuzsérról, mintha kurtább cikkek jelennének meg a Keletben, talán csak nem ő pénzelte a firkászokat ? Sokszor feltűnt nekem, hogy a Spariról alig írtak a hétfői lapbn valamit, bezzeg rólunk féloldalnyi elemzést a hétvégi meccsekről. Szóval a pénz az úr a fociban, az biztos. Kiváncsian várom a Makó elleni találkozót, mert már azt csiripelik a madarak, hogy ez a meccs is el van adva, mint a Bakti.( A Spari javára)

Na majd meglátjuk, figyeljen mindenki !!!!


Hozzászóló : kisfoci22
30.05.2007, 20:31

...

Én azt mondom jöjjünk vissza mi régi motorosok és belőlünk fiatalabb korosztályból építsünk egy csapatot, kiegészülve egy két rutinos focistával.



Hozzászóló : sentinel01
30.05.2007, 19:28

remény

A hozzászólások igazak,de reméljük a fiúk is tisztaképet kapnak hogy hogyan és kivel tovább. Úgy látom sok ember kétségbe esett Attila távozásán. De mindenkinek a legjobbat kell adni és igen is meg kell mutatni ez a cspat nélküle is képes jó eredményekre. Már csak az kell hogy ne legyen sok távozó de félő hogy sokan most a sülyedő hajót elhagyva fejveszte menekülnek. Mert mikor ment Tuzsérnak jó volt idejönni,de most hogy kicssit nehezebb sok ember ugy látja majd hogy jobb távozni. (remélem tévedek)Hajrá Tuzsér !!



Hozzászóló : fanatic1948
30.05.2007, 18:57

jövő

A BÁTRAK MARADNAK , A GYÁVÁK SZALADNAK..........! CSAK TUZSÉR!!!



Hozzászóló : bali
30.05.2007, 08:19

Brekk ígérete

Brekk legalább becsülettel végigviszi a csapatot, nem úgy mint Attila, holott ő csak egy szezont húzott le itt. Ígéretet tett, hogy a tavaszi szezon befejeztével megbeszélik a fiúkkal, mi lesz ezután. Nem hiszem, hogy vele rosszul járna a csapat, mint edzővel, én az ő helyében maradnék, és megmutatnám mindenkinek, hogy Attila után is van élet Tuzséron. Jó szakembernek tartják sokan, legfeljebb nem ordítozik , mint egyesek, de attól függetlenül biztos megértenék a játékosok, mi az elvárása a jövőben.
Remélem Tuzséron azért nem áldozott le a focinak egy ember egyéni érdekeit előtérbe helyező viselkedése miatt, mert így itthagyni egy csapatot, finoman szólva pofátlanság.
Továbbra is Hajrá TUZSÉR !!!!!!



Hozzászóló : kisfoci22
29.05.2007, 14:10

.

én is így vélem
ilovethisgame Creative Commons License 2007.05.29 0 0 266
2007. május 29., K 11:47 ( Utolsó módosítás: 2007. május 29., K 11:47 )

Tuzséron valami megváltozott

Tuzsér - Nagy zavar van a fejekben, a játékosokat inkább már a jövő foglalkoztatja, ennek is köszönhető, hogy az Erdért SE elvesztette legutóbbi három bajnoki mérkőzését, így szombaton a Szolnok ellenit is.

Amikor már úgy tűnt megragad a tuzséri futballcsapat a labdarúgó NB II. dobogóján, akkor jött egy hullámvölgy, amely immár három mérkőzés óta tart. A szolnoki volt az újonccsapat zsinórban elszenvedett harmadik veresége, és közel öt év után az első olyan mérkőzése, amikor Révész Attila nem foglalt helyet az Erdért SE kispadján.

– Kétségtelen, valami megváltozott a csapat körül az utóbbi napokban, nagy a zavar a fejekben, úgy tűnik, a Tuzsér elvesztette azt, amitől Tuzsér volt – ecsetelte a helyzetet nem is annyira a hét végi 2–0-ás vereség, hanem inkább a gárda hétköznapjai kapcsán Brekk János edző. – Korábban sem voltunk mi jobbak, mint a többi csapat, de az egységünknek köszönhetően sok nehézségen úrrá tudtunk lenni. Révész Attila távozásával sok a kérdőjel a fejekben, a játékosok is inkább azzal foglalkoznak, hogy mit hoz majd a jövő, mi lesz a csapat és az egyének sorsa. Ugyanakkor én ígéretet tettem arra, hogy a hátralévő három meccset a legjobb tudásom szerint befejezem, és csak utána foglalkozunk a jövővel. Bízom benne, hogy legalább a két hazai meccsünk megnyerésére képes lesz a gárda.

- Bodnár Tibor -

Forrás: szon.hu
webmaster Creative Commons License 2007.05.27 0 0 265
Sajnos péntek óta technikai problámák miatt a honlap frissítése nem lehetséges. A sajátgépen folymatos a frissítés, de feltölteni nem tudom eddig ismeretlen okok miatt. Amint elhárul a technikai akadály, azonnal felkerülnek a friss adatok, mint pl. a Tuzsér SE hivatalos közleménye, eredmények, tabella, stb...
ilovethisgame Creative Commons License 2007.05.27 0 0 264
2007. május 26., Szo 20:56 ( Utolsó módosítás: 2007. május 26., Szo 21:00 )

A tuzsériak viszont a jelek szerint mélyebb gödörbe kerültek, hiszen zsinórban harmadik vereségüket szenvedték el. Az immár Révész Attial nélküli, Brekk János vezette szakmai stáb kénytelen volt beletörődni a 2–0-ás vereségbe (a szünetben még gól nélküli volt az állás), a hazaiak góljait Remili és B. Tóth szerezte. Ezzel a tuzséri gárda elvesztette a Jász-Nagykun-Szolnok megyében eddig meglévő idegenbeli veretlenségét.

Vasárnap, a bajnoki cím szempontjából két sorsdöntő jelentőségű meccset vívnak. A Nyíregyháza Spartacus a Jászapáti vendége lesz 18 órától, 17.30-tól pedig a Bőcs fogadja Diósgyőrben a Ferencvárost. Az erőviszonyok alapján talán még most van esély arra, hogy a zöld-fehérek pontot vagy pontokat hullajtsanak, és ha ez megtörténik, valamint a Szpari hozza a papírformát a Jászságban, akkor hatalmas lépést tehet az élvonal felé.

Jegyzőkönyvek, nyilatkozatok

Szolnok–Tuzsér Erdért SE 2–0 (0–0)
Szolnok, 200 néző, v.: Sóthy.
Szolnok: Kolláth – Pintér L., Antal, Balogh P., Szalai – Almási, Jeney, Mile, Remili – Tóth Gy. (Benedek, a szünetben), B. Tóth (Gohér, 88. perc). Edző: Kis Károly.
Tuzsér: Balogh Z. – Mitró, Mező, Cséke (Szabó I., 88.), Göncz – Kóka R. (Fodor A., 63.) – Gergely (Rab, 71.), Szilágyi K., Iván A., Minyin – Krajnc. Edző: Brekk János.
Gól: Remili (51.), B. Tóth (68.)
Mesterszemmel
Kis Károly: – Nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.
Brekk János: – El kell ismerni, ma jobb volt a Szolnok.

[size8]/Forrás: szon.hu/[/size]
ilovethisgame Creative Commons License 2007.05.25 0 0 263
Türelem! Ma este okosabbak leszünk az elnökségi ülés után.
ilovethisgame Creative Commons License 2007.05.25 0 0 262
Hozzászóló : zenga
--------------------------------------------------------------------------------

25.05.2007, 13:10

mi lesz itt?

Mostmár egyre rázósabb hireket hallani.Nemcsak R.A.nyiregyi szerepvállalásáról hanem B.J. kivonulásáról is Tuzsérról.Fiók csapat álom ha a szpari nem jut fel,mi lesz Tuzsérral?1 év nbII után mi jön?Ki kéne teriteni a lapokat,mert igy csak hülyités megy...


Hozzászóló : berezuckij
--------------------------------------------------------------------------------

25.05.2007, 10:42

,

Hajrá Tuzsér!

ilovethisgame Creative Commons License 2007.05.25 0 0 261
2007. május 25., P 09:58 ( Utolsó módosítás: 2007. május 25., P 10:05 )
Nagy mozgásban a kispadok


Tuzsér - A Szolnok vezetőedzője távozik, a Tuzsér szakmai stábja pedig trióból duóvá alakult át.

Ősszel. A Szolnok Tuzséron

Kis-padon ülhet a szolnoki edző. Legalábbis még négy bajnoki erejéig, ugyanis Kis Károly bejelentette, hogy távozik a bajnokság végén. Hogy hová, azt egyelőre homály fedi. A vendégek ülőalkalmatossága is mozgásban van, hiszen Révész Attila önként búcsúzik, jelen állás szerint Brekk János a Tuzsér vezetőedzője, Kovács Jánossal közösen készítették fel a csapatot a szombaton 18 órakor kezdődő bajnokira.
– Az dönt, hogy melyik együttes lesz erősebb fejben. Mindenki a jövővel foglalkozik, ami megosztja a figyelmet. Ha elkapjuk a fonalat, akár győzhetünk is Szolnokon – jegyezte meg Brekk János. – Egy hete a Jászapáti ellen egy megnyert meccset vesztettünk el. Az volt a legnagyobb feladat az utóbbi napokban, hogy túltegyük magunkat a kudarcélményen. Csapatunk már sok nagy csatát megnyert, bízom a játékosok elszántságában. Még mindig a dobogós pozíció a célunk, ezért pontra vagy pontokra van szükségünk. Dancs és Baka eltiltását tölti, Babjak pedig sérült. Hosszú kihagyás idén először lesz a kezdőben Göncz, aki új lendületet adhat a gárdának.

- Ladányi Tóth Lajos -

Forrás: szon.hu
ilovethisgame Creative Commons License 2007.05.22 0 0 260
Hozzászóló : fanatic1948
22.05.2007, 00:55

fizbinek

Csak úgy mondom neked ,hogy 2007 dec. 31 -ig az NB 2 -es szereplésre a pénz már most biztositott,úgyhogy ezt bebuktad!!! - biztos búcsú-t akartál írni az elején ugye? Kis okostojás.....


Hozzászóló : sentinel01
21.05.2007, 22:26

"
De jól értesült vagy még a vezetőség sem ült össze és te már mindent tudsz-
Tudjuk rengeteg kárörvedő irigy ember.De ezekre ameccsekre és játékoskra mindig emlékezni fogunk
Tuzsér!
Ja és mi szurkolók akkor is kitartunk a cspat mellett he megye I.lesz


Hozzászóló : fizbi
21.05.2007, 22:11

érzékeny bucsu

A Tuzsér csapata nyáron, finanszirozás hiányában visszalép sz nb 2 küzdelmeitől.
ilovethisgame Creative Commons License 2007.05.21 0 0 259
8 hozzászólásoz van ehhez a témához. /forrás:szon.hu/


Hozzászóló : ultras13
21.05.2007, 15:41

?

Mi igaz abból hogy Révész a szparihoz jön?


Hozzászóló : berezuckij
21.05.2007, 15:37

,,

jjscott
Babjak igazi irányító, az meg más kérdés, hogy most hogy játszik. Mezőt láttad ősszel játszani? Mert szerintem Danccsal az egyik legjobb volt. Mi a véleményed?


Hozzászóló : sentinel01
21.05.2007, 15:25

re jjscott

Lehet,hogy rosszul irtam le amit gondoltam nincs nekem Minyinnel semmi bajom, sőt jó lenne ha ő is maradna, meg még egy pár játékos köztük az általd irt hátvédsor is. Ha elolvasod a hozzászólásaimt láthatod Bakáról a véleményem. Pont ő az a játékos akitól a megváltást várták, de szerintem semmivel nem mutat többet a hátvédsorba mint egy hosszu évek óta bizonyitó Dancs vagy Mező ők ha nincsenek is midig jó formában legalább jhajtanak akarnak. Persze vannak mindenkinek rossz napjai ezt a csapatból mindenkirő ellehet mondami mint ahogy az életben is. De én a három sztár játékos alatt azt értem mióta Tuzséron vannak maradandót egyik sem alkotott. Ezért mondomazt hogy inkább a Mező Dancs,Csobán és Cséke hátolsósor mert ők még akarnak is és pl Bakát már láttuk jobb, bal szélen egyik régi játékosunkat sem teljesítette túl.Persz kivülről mindig könnyű okosnak lenni. És még valami az lehet hogy Baba sárgát szed össze és néha kiálltják de hajt és ha Szilágyi egy kicsivel is jobb lenne akkor legyen Ő. De ha kint vagy a meccsen majd a második félidőben figyeld Szilágyit. Olyan okosan elbujik a pályán hogy észre sem veszed, hogy ott van vagy nincs.
De én mint irtam a csapat egységért izgulok. Már nem tudod végig hallgatni hogy egy -egy esetben a kispadról Baka milyen dicséreteket kap az edzőtől és milyen szidásokat a többi ezt sokszor volt alkalmam hallani. Persze a játékost irányitani kell de ha az egyik elront valamit az csak szidni a másik az egész meccsen lehet gyenge hibázhat Ő a tökéletes.Lsád a hétvégén Baka mellett ugy elfutottak hogy csak nézte. Mégis jó volt. Hajrá Tuzsér!!!!


Hozzászóló : jjscott
21.05.2007, 14:55

,

szted Babjak miért kispados?biztos a jó teljesitménye miatt,ha felmegy a pályára vagy kiállittatja magát v min. kap egy sárgát.Minyinról meg annyit h amikor megnyerte tuzsérnak a meccseit akkor mindenki elvolt ájulva tőle hogy miért nem kezdő.Az a baj h tuzséron ha valakinek nem jön össze egy meccs akkor az már nem jó játékos.Pl.Baka kurva gyenge játékos őt senki se kritizálja,amikor idehozták azt hittem h nagyon jó lesz mert Rakamaz-Tuzsér ellen Spekkert lekapcsolta ugy ahogy van,a másik meg Mező akinek vannak borzasztó nagy hibái vagy Dancs Béla aki szintén elég bizonytalan.Mondjuk innek könnyü okosnak lenni mindenkinek.....erről ennyit


Hozzászóló : sentinel01
21.05.2007, 14:13

szép

Természtesen köszönjük Révész Attilának, hogy eddig eljutatta a csapatot, de azt elfelejtette közölni a a szakember hogy Brekk úr is távozik vele együtt. Tagadni való pedig azon nincs hogy az ő támagatásával valósult meg az NB II.. Valamint arról sem tett említést,hogy a csapaton belül is rossz a hangulat mert van a három sztár ők akármit csinálnak ők a jók a többi meg csak úgy ott van és ezt hosszutávon nehéz feldolgozni. Talán nem kellene azt a kevés játokost sem visszahúzni akik maradnának és hansúlyozom Tuzsérért harcolnának. Ilyensajnos kevés van a csapatban de még 3-4 ember van. Valamint ugy lett volna tiszteséges önmagával szemben is és csapattal valamint Tuzsérral, a vezetősségel a nézőkkel hogy ezt a szezont legalább tisztességel végig csinálja. Másrészt teljesen érthető amit Révész Attila tesz Ő többre vágyik és ezzel a csapattal többet nem érhet el ez embereileg renden is de ezt nem kellett volna megvárni mig pletyka szinten elterjed hanem kiállni már a múlt héten és elmondani. Igy is tudja már mindenki hogy a Spartacusnál folytatja és ez ami Tuzséron legjobban fáj. Ezért kezdenek kombinálni hogy miért is kaptunk ki Nyiregyháza ellen miért voltunk borzalmasak Bakta ellen? Miért játszik Minyin ilyen hosszan? ( mikor a kezdetben ő csak a végén jott de max 45.percet)Miért ül egy Babjak a kispadon? stb. stb.
Természetesen azzal mindenki tisztában van hogy Attila nem felejtett el semmit a tudásából de az útóbbi meccsek.A pálya szélére látszik nincs a csapatban összhang. Senki nem a helyén játszik és nem is találja helyét a pályán .
Reméljük az új csapatánál is siker fogja várni .
Fiúk most harcoljatok magatokért Tuzsérért és a csapatért. Ne engedjétek hogy ez hanyatláshoz vezessen vissza. Most rajtatok a sor hogy igenis képsek vagytok rá.
Hajrá Tuzsér!!


Hozzászóló : szeli
21.05.2007, 11:26

szomorú

Ha ez így lesz, akkor ássa el magát a vezérkar!!! Csak a Tuzsér!


Hozzászóló : gufics
21.05.2007, 11:22

....

Persze ezért lesz Tuzsér a Szpari fiók csapata ez várható volt végülis!


Hozzászóló : jjscott
21.05.2007, 10:07

,

a szparihoz megy,remélem azért még fogja támogatni a csapatot,azt is hallottam hogy Szatke Zolit fogja lehozatni játékos edzőnek meg azt is h az ibrányi edző is idejön,meg azt is hogy ha a szpari feljut az nb1-be akkor 4-5 nyiregyi focistát is lehozat tuzsérra.na majd elválik mi lesz belőle de az biztos hogy jövőre is nb2es csapat lesz tuzséron.sztem
ilovethisgame Creative Commons License 2007.05.21 0 0 258
2007. május 21., H 09:32 ( Utolsó módosítás: 2007. május 21., H 09:32 )
Révész Attila továbbáll Tuzsérról

Tuzsér - Egyelőre csak pletykák keringenek arról, hogy hol folytatja a fiatal szakember, de a bajnokságból hátralévő négy meccsen már nem ül le arra a kispadra, ahol az elmúlt öt évben sikert sikerre halmozott.

Érdekes hangulat övezte a szombati Tuzsér–Jászapáti NB II-es futballmérkőzést. Már a találkozó alatt is bizonyos hétközi bejelentésről beszéltek a bennfentesek, a 2–1-es vereséggel véget ért találkozó után ezek a hangok felerősödtek. Révész Attila, a szakmai stáb vezetője beszélt is erről a témáról.

– Nagyon fájó ez a vereség, mert a játékosok a héten egyértelműen arról tettek tanúbizonyságot, hogy túltették magukat az előző fordulóbeli, baktalórántházi vereségen – indította mondandóját Révész Attila. – Illetve volt a héten egy bejelentésem, amitől a jelek szerint többen nem tudták függetleníteni magukat, ehhez járult még öt-hat futballista gyengébb teljesítménye, amit lelkesedéssel nem tudtunk pótolni, az akarás inkább görcsösséget szült.

És lássuk akkor, hogy mi is volt pontosan ez a bejelentés!>

– Közöltem a játékosokkal és a kollégáimmal azt a hírt, amiről itt-ott már hallani lehetett, tehát, hogy öt éves tuzséri tevékenységemnek a nyáron véget vetek. Új kihívás elé nézek, magyarán egy másik csapatot segítek a jövőben – tért a lényegre Révész Attila.

– Hogy melyik ez a másik gárda? Egyelőre erről nem beszélhetek, de napokon belül minden kiderül. Azt is elmondtam ugyanakkor a fiúknak, hogy a tuzséri csapat mindig a szívem csücske marad, itt kezdtem el az edzői pályát, és itt értem el a sikereimet is, ezért nincs szándékomban teljesen eltávolodni a gárdától. A szombati meccs arra mutatott rá, hogy a bejelentés inkább bénítólag hatott a társaságra, ezért most azt látom jónak, ha a bajnokságból hátralévő négy mérkőzésen teljesen átadom a stafétabotot eddigi segítőimnek, Brekk Jánosnak és Kovács Jánosnak. Erre a lépésre azért is szükség van, mert ők így éles helyzetben tisztább képet kaphatnak arról, hogy a jövőben kikre számíthatnak és kikre nem a jelenlegi keretből. A döntésem végleges, de az elnökséggel a héten meg le kell ülnünk és meg kell beszélnünk a részleteket.

Hogy szavainak nyomatéka legyen, a szokásos, vasárnapi regeneráló edzésen már nem is volt jelen Révész Attila. A fiatal szakember 2002 óta valóban sikert sikerre halmazott a tuzséri gárdával (nyolc közé jutott a Magyar Kupában, két arany- és egy bronzérmet szerzett az NB III-ban és a másodosztályban is garantált minimum a hatodik helyezés), és azért is döntött a váltás mellett, mert az edzői szakmával még komoly tervei vannak.

- Bodnár Tibor -
ppierce Creative Commons License 2007.05.21 0 0 257
Mi igaz abből, hogy Révész a Szpariba fog menni?
Előzmény: Tiberio76 (256)
Tiberio76 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 256

Attila felállt . Kíváncsian várom a történet folytatását.........már a tuzséri részét,mert a nyíregyházi nem érdekel.

ilovethisgame Creative Commons License 2007.05.20 0 0 255
Ha valahol találtok velünk kapcsolatos írást, itt bezséljük meg! Használjuk már ki, hogy van egy "saját" tpocunk!

Hajrá Tuzsér!
ilovethisgame Creative Commons License 2007.05.20 0 0 254
2007. május 20., V 07:55 ( Utolsó módosítás: 2007. május 20., V 08:46 )
Otthon nem megy a jászok ellen
Labdarúgó NB II. Keleti csoport, 26. forduló: vezetése ellenére vereséget szenvedett hazai pályán a Tuzsér Erdért SE, a Jászapáti elleni fiaskó után távolodik a dobogó az újonccsapattól.


Nincs szerencséje a jászsági csapatokkal a Tuzsérnak: a Karcag és a Szolnok után szombaton a Jászapáti is elvitte a három pontot az NB II-es futballcsapat otthonából. Pedig nem úgy indult a meccs, hogy vendégsiker lesz a vége, az első félidő derekától ugyanis magához ragadta a kezdeményezést a Tuzsér, és futószalagon dolgozta ki a helyzeteit.

A 24. és 40. perc között az Iván szabadrúgása utáni kapusbravúrt, Cséke mellészálló fejesét és lécre „oxizott” labdáját, Csobán a kapufát súroló lövését és Mitró lehetőségét jegyezhettük fel.

A gól aztán a második játékrészben született meg – Cséke révén ezúttal sikerült értékesíteniük a tizenegyest a tuzsériaknak (a korábbi két esély tavasszal kimaradt).
Ezután a Jászapáti is veszélyessé vált, Varga Zoltán kapufát lőtt, majd ugyanő sorozatban végezhette el a pontrúgásokat, és ki is egyenlített a látogató. Sőt, a vendégek is büntetőhöz jutottak, amit ugyan Kotula elhibázott (a két csapat őszi meccsén is kihagyott egyet, összességében ez volt a jászok ötödik elhibázott „tizije” a bajnokságban), igaz pár perc múlva, immár emberelőnyben, ugyanő megszerezte a győztes gólt.

A kétségtelenül fájó vereség után távolodik a dobogó a tuzsériaktól, talán ez váltotta ki néhány szurkolóból a lefújás utáni kritikus hangnemet. Hiába, evés közben jött meg az étvágy az újonccsapatnál…

Tuzsér Erdért SE–Jászapáti 1–2 (0–0)
Tuzsér, 500 néző, v.: Sápi.
Tuzsér: Balogh Z. – Baka, Mező, Cséke, Dancs B. – Csobán, Babjak (Mitró, 29. perc), Iván A., Kóka R. – Krajnc (Fodor A., 68.), Minyin (Gergely, 66.). Edző: Révész Attila.
Jászapáti: Tajti N. – Pázsit, Tejnóra, Horváth R., Nagy L: (Kiskapusi, 73.) – Debreczeni, Somodi, Herczku, Varga Z. (Kósa D., 88.) – Kotula (Kóczián D., 91.), Kerékgyártó. Edző: Szabó András.

51. perc: Baka jobboldali beadása után Krajnc fordult le Tejnóráról, aki buktatta a hazai csatárt. A 11-esből Cséke nagy erővel lőtt a kapu bal oldalába, 1–0.
65. perc: Varga Z. jobboldali, élesen belőtt szögletét a berobbanó Tejnóra 3 méterről a bal felső sarokba fejelte, 1–1.
75. perc: Varga Z. indításával Kotula lépett ki, amikor Dancs szorításában elesett. A tizenegyes jogos, a tuzséri csapatkapitány kiállítása túlságos szigorú ítélet volt, a büntetőből Kotula a kapu bal oldala mellé lőtte a labdát.
79. perc: Varga Z. 25 méteres szabadrúgása levágódott a sorfalról, Kotula 10 méteres újrázása Baloghról a kapu felé gurult, Kotula utolérte a labdát és menteni igyekvő Iván elöl 1 méterről a kapuba vágta, 1–2.

Mesterszemmel

Révész Attila: – Tompábban játszottunk a megszokottól, és sajnos, a második félidei akarat nem tudta kiküszöbölni az egyéni képességekben rejlő hibákat.
Szabó András: – Jó mérkőzésen, jó csapat ellen megérdemelten nyertünk.

- Bodnár Tibor -

/Forrás: szon.hu/


Mi az Ön véleménye?
2 hozzászólásoz van ehhez a témához.
Hozzászóló : BBB86
--------------------------------------------------------------------------------

20.05.2007, 11:25

?

Milyen beszólása volt Balog Zolinak?? Erröl lemaradtam.Elmondanád??


Hozzászóló : jjscott
--------------------------------------------------------------------------------

20.05.2007, 10:15

22

a mi kapusunk télleg egy nagy bunkó állat,igy visszaszólni kicsit durva a nézőknek,jól megkéne rugdosni az ilyet!és csodálkoznak hogy egyre kevesebb néző van,tegnap se voltak 300nál többen

ilovethisgame Creative Commons License 2007.05.20 0 0 253
2007. május 18., P 11:07 ( Utolsó módosítás: 2007. május 18., P 11:17 )
Még felléphetnek a dobogóra
Öt mérkőzésen tíz pontot szeretnének gyűjteni, ami elég lehet a harmadik helyhez. Ősszel. Gól nélküli iksz [.pdf - 34KB]

Különböző motiváltságú együttesek lépnek pályára szombaton 18 órától Tuzséron. Amíg a 42 ponttal 5. helyezett házigazdák a dobogós pozícióért hadakoznak, addig a 13. helyezett, 23 pontos jászapátiak a bennmaradásért küzdenek.
Tuzséri hajrá

Május 19., 18: – Jászapáti (o.)
Május 26., 18: – Szolnok (i.)
Június 3., 18: – Makó (o.)
Június 9., 18: – Vecsés (i.)
Június 16., 18: – Orosháza (o.)

– A létéért futballozik ellenfelünk, amely Szabó András vezetésével szervezetten játszik, minden riválisnak feladja a leckét. Nem lesz könnyű dolgunk, de egyértelmű, hogy nyernünk kell – morfondírozott Brekk János, a tuzséri szakmai stáb karizmatikus egyénisége.

– Horváth Péter kivételével teljes az Apáti kerete, nálunk a három sárgás Szilágyi Krisztián az egyedüli hiányzó. Túltettük magunkat a múlt heti vereségen, ahol jobban akartak a baktaiak. Előtte öt meccsen maradtunk veretlenek, most arra készülünk, hogy új szériát indítunk el. Úgyszintén öt bajnoki van még hátra, amire tíz pontot tervezünk, ezzel odaérhetnénk a dobogóra.

- Ladányi Tóth Lajos -

/fORRÁS: SZON.HU/

Mi az Ön véleménye?
16 hozzászólásoz van ehhez a témához.
Hozzászóló : sowos
19.05.2007, 17:03


re 19200684

az első hozzászólásodhoz. Az még csapat volt. a mostainak közül sokan cak a PÁLYÁN VANNAK. talán készülnek valamire, vagy valahová??????!!!!!!!.
Hozzászóló : sentinel01
19.05.2007, 14:36


Tuzsér

Az előbb talán rosszul jött le nem az új emberekkel van problémám a hozzáállással és ezért boszant hogy mióta tuzsérra érkeztek még lecserélni is keveset cserélték le őket, pedig hát a teljesítményük alapján simán lelehetett volna hozni őket. A Fodor Andris is új de ő ha a pályán van megszakad és akar ha nem is mindig jön össze neki minden. Mező láthatóan nem érzi jól magát jobbszélen. De ez van talán ha a szakmai stáb észrevenné ma hogy Szilágyi nem fog hiányozni. De ez lehetetlen mivel ők fő szponzor játékosai-
Hozzászóló : jjscott
19.05.2007, 14:36


sztem

Amugy egyáltalán nem értem a vezetőket,Révész Attilának nagyon sokat köszönhet a tuzséri focitársaság de sajnos ő az aki tönkretette az utánpótlást.Miért nem lehet felhozni évente 1-2 embert az ifiből,és miért kell idehozni a lélektelen focistákat?Igaz hogy nem most volt de a multkor az FTC elleni meccskor tiszta nevetséges volt hogy Pinkócit ültették le a kispadra,hogy ki volt az a nagytudásu aki ezt kitalálta nem tudom de elég szánalmas,nem igaz hogy ne mtudták volna felhozni az ifi kapusát mert ha neadjisten megsérült volna a kapusunk pl a 10percbe akkor nézhette volna az edzői páros Józsi bácsi teljesitményét meg hogy hányszor veszi ki a hálóból a labdát!!Babjakról meg annyit hogy már rég nem olyan mint régen,és pont hogy tűz ami már benne sincs!Mitrót és Fodort a kezdőbeeeeeeeee!!!!!
Hozzászóló : 19200604
19.05.2007, 14:04


jól látjátok

Igen jól látjátok, az újak nem igazásn szakadnak meg a pályán. A múlkor valaki Babják csapatba kerülését firtatta. Az igaz, hogy nem mindig sikerült kiemelmekdő teljesítményt nyújtania Babának, de benne legalább meg vana tűz. Ha még 10 olyan ember játszott volna a Szpari, illetve a Bakta ellen, akkor biztosan nem fekszünk le.
Hajrá TUZSÉR!

Kiváncsian várom, hogy a mai meccsen milyen teljesítményt nyújtunk, rend lesz-e a fejekben!
Hozzászóló : sentinel01
19.05.2007, 13:03


re

igen rájuk gondoltam.
Miért baktán szerinted ki volt? Ádámszki gól helyzetbe sem került mig Dancs a pályán volt. Nézd meg a második félidőben.
Hajrá Tuzsér!!
Egyébként kb. megye I. óta láttam szinte minden mérközést. És a régi játékosok mellett teszem le voksom, mivel az újak sajnos nem jobbak semmivel.Ha bármelyik is kimagasló teljesitményt nyujtana elismerném.Mer nem egyének a csapat számit.
Hozzászóló : jjscott
19.05.2007, 12:30


,

gondolom Baka,Szilágyi,Kóka
Hozzászóló : berezuckij
19.05.2007, 11:37


sentinel

Ki az a 3 új játékos, akire gondolsz?
Hozzászóló : jjscott
19.05.2007, 11:08


-

az igaz hogy a 3 uj játékos mindig fenn van ha kell ha nem,de az viszont már nem hogy Dancs Béla volt a legjobban védekező játékos.
Balogh Z-Csobán,Mező,Cséke,Baka-Mitró,Kóka,Fodo r A.-Iván-Krajcz,Minyin(Gergely)
Hozzászóló : sentinel01
19.05.2007, 10:23


remény

Remélem a mai mérközéséen nem megint a lélektelenül játszó csapatot látjuk.
Valamint a mesterek nem a legjobban védekező játékost fogják lehozni (vagy nem véletlen pl Baktán Dancs).szezon eleje óta mindig csak azt halljuk csaptban nincs biztoshely, de sajonos van a három új játékosnak mindig és minden körülmények közt a pályán kell lenni. Előfordult miattuk az is hogy a csaptban nem volt fent a pályán ballábas játékos. Itt csak régi játékosoknak kell bizonyitani ld.Baba,Iván,Mitró, Dancs, Gergely. Pedig ezek a játékosok szívvel játszanak amit a három új szerzeményről nem modhatunk el. De őket minden meccsen láthatjuk ha jók ha nem. Nekik már nem kell bizonyitani ugye?
Igen a lent leirt kezdő jó lenne. De sajnos ez már nem lehet. És ezek közül minden játékos volt tuzséron.
hajrá Tuzsér
Hozzászóló : berezuckij
18.05.2007, 20:54


jjscott

nem tudom.
Hozzászóló : jjscott
18.05.2007, 20:27


:o

akkor hol véd ha véd???
Hozzászóló : berezuckij
18.05.2007, 20:15


jjscott-nak

Sanyi már nincs Kisvárdán.
Hozzászóló : jjscott
18.05.2007, 19:10


-

ezek között olyan is van aki már rég nem is Tuzséron játszik meg nem is játszott.
Balogh Z.-Csobán,Mező,Cséke,Baka-Mitró,Kóka,Fod or A.-Iván-Krajcz,Minyin !!!
Lakatos Tamás és Spekker még beférne a csapatba,Fintor Sanyi ezért elmehetett Kisvárdába hogy a kispadon üljön,de elszurta saját karierjét !!
Hozzászóló : berezuckij
18.05.2007, 18:11


vélemény

Úgy gondolod, hogy ez a csapat jó lenne? És hol vannak az újak? Nem teszed be őket?
Hozzászóló : 19200604
18.05.2007, 13:33


legyen a kezdőcsapat

Hamar Zs. - Mitró, Mező, Dancs B. - Csekszi - Latyi, Baba, Iván A., Speki - Geri, Balu
Hozzászóló : sowos
18.05.2007, 12:24


szerintem

szerintem szilágyi nem fog hiányizni!!!!!
Uzo Creative Commons License 2006.11.29 0 0 252

Szevasztok!

 

Honnan lehet letölteni a Football Manager 2007-et?

Ha valaki tudja Írja meg a címet!

Előre is KÖSSZ!

HAJRÁ TUZSÉR!

Rolando79 Creative Commons License 2006.11.05 0 0 251

MAKÓ - TUZSÉR 0-0

Babát a 2. félidő közepe tájékán kiállították 2. sárga lapja miatt. Cséke fejelt egy gólt 10 perccel a vége előtt, de nem adta meg a játékvezető.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!