2011. március 3-ra virradó éjjel kiraboltak egy budapesti vonósműhelyt. Rengeteg értékes hangszert vittek el. Aki bármit tud segíteni, az az alábbi link mentén elolvasható eltulajdonított hangszerlista alján található telefonszámon hívja az egyik hangszerkészítőt! Köszönjük!
Volt már itt minden. De nemhiszem hogy a rendőrség tud ebben valamit segíteni. Ez nem az első alkalom 2évvel ezelőtt a kocsiból loptak el egy hegedűt tőlem.
Rendőrségnek küldtem egy fényképet a hegedűről és megírtam nekik mi volt a tokban.
Csak minél előbb kéne valamit csinálni nehogy eladják valahol. Nekem azt ajánlották a zenesuliban hogy hangszerészeknek írjak hogyha leadják nekik akkor tudjanak szólni viszont nemtaláltam e-mailcímet sehol. :(
Tegnap betörtek a házunkba és ellopták a hegedűmet, ami kb 500 ezer ft-ot ér. Csak a hegedűt vitték el. Lehetséges, hogy boltban akarja továbbadni, érdemes hangszerboltoknak írni? Hogyan lehet a nyomába indulni??
ELHAGYOTT KLARINÉT Egyik kedves ismerősöm elhagyta a klarinétját, ami nem is az övé, hanem a zenesulié. Sajnos fogalma sincs hol lehet, az összes lehetséges buszállomást felhívták, de a hangszer sehol nincs. Amennyiben nem kerül elő, ki kell nekik fizetni. Ha esetleg valaki találkozna vele, kérem hívja a 30/531-6965 számot. A hangszer típusa és száma: Lignatone Amati 305082
Ma délelőtt Budapesten, a IX. kerületben egy mikrobuszból elloptak egy IBANEZ ROADSTAR piros basszusgitárt, fekete félpuha tokkal. A tokban volt még egy BOSS BE 8-as multieffekt, meg egy oktávpedál is.
A gitár gyári száma: 7844268 (hátsó fémlapra beütve).