Keresés

Részletes keresés

gordulekeny Creative Commons License 2013.11.23 0 0 18

Kedves Utasaink!

Minden pénteken és vasárnap reggel Budapestről Nürnbergbe megyünk. Münchenben is megállunk. Du meg jövünk vissza.Az indulási időpont alakítható. Egy kilenc személyes kisbusz minden kényelmével. Viszonylag nagy raktér. Minimum 5 utas után indul el a busz. Kisállat és csomagot is szívesen elviszünk. Ha bármilyen kérdés Lenne hívjatok vagy írjatok:+36204527258 vagy gordulekeny.utazas@gmail.com”

gábor7013 Creative Commons License 2010.10.12 0 0 17

Ja, és erre a programra gondoltam:

"MAROKKÓ MESEBELI TÁJAIN: varázslatos körutazás a marokkói szahara világába".

G.

Előzmény: gábor7013 (16)
gábor7013 Creative Commons License 2010.10.10 0 0 16
Sziasztok,

2011 ápr./májusi budavártours-féle marokkói útra útitársat keresnék...

Üdv.: Gábor
baja.dia Creative Commons License 2010.07.31 0 0 15
Útitárs!

Debrecen-Budapest-Eindhoven irányába megyünk augusztus 15-én Hollandiába egy nagy, kényelmes amerikai terepjáróval(képet láthattok). Ketten vagyunk, a kényelem kedvéért még 2 személy jelentkezését várjuk. Jelentkezhettek e-mailben: baja.dia@freemail.hu vagy telefonon: 003670/5398827
Szép napot :)
satine Creative Commons License 2006.09.30 0 0 14

Útitársat keresek október 5-re,

Dél-Cseh várak, kastélyok,

buszos út, íme:

Elhelyezés: légkondicionált, komfortos autóbusszal, hűtött és meleg italok, video, WC.

Elhelyezés: České Budějovice környékén *** szálloda 2 ágyas zuh./wc szobák.

Ellátás:
félpanzió (büféreggeli és 3 fogásos vacsora).

1. nap: Bp. – Třebič – Telč – Jindřihův Hradec – Veseli nad Luznici (kb. 530 km)
Elutazás Budapestről Rajka – Pozsony útvonalon. Brünn városát elhagyva letérünk az autópályáról s útvonalunk Třebič – Telč – Jindřihův Hradec városokon vezet át. TŘEBIČ a bencés kolostoráról és hajdan posztójáról volt nevezetes, TELČ-be, melynek reneszánsz szépsége itáliai hangulatot áraszt, JINDŘIHŮV HRADEC-nek pedig II. Rákóczi Ferenc volt diákja! Vacsora, szállás.

2. nap: České Budějovice – Česky Krumlov (kb. 120 km)
ČESKÉ BUDĚJOVICE Dél-Csehország központja, Főterét gyönyörű „lábasházak” övezik. Látogatás a „Budweiser” sörfőzdében. Délután kirándulás ČESKY KRUMLOV-ba a közép-kori hangulatú Moldva parti város, melyet zenészek megénekeltek, a festők vászonra men-tették, de a valóság még ennél is szebb. Vacsora, szállás.

3. nap: Blatná – Orlik – Tábor (kb. 200 km)
Egész napos kirándulás: először, BLATNÁ vízi vára nevéhez méltóan egy tó szigetén áll. Értékes őstérképek, pompás bútorok, gobelinek, porcelánok, iparművészeti tárgyak gyűjte-ménye található. Továbbutazás a Moldva folyó gátjával létrehozott Orliki mesterséges tó partján fekvő a XIII. században gótikus stílusban épített, s majd a Schwarzenbergek neo-gótikussá átalakított ORLÍK várához. Délután TÁBOR városa, amely a huszita mozgalom központja volt. A régi Városháza ma múzeum, s a főtér alatti kazamaták hajdan a város lakóinak védelmét szolgálták. Vacsora, szállás.

4. nap: Hluboká – Červená Lhota – Budapest (kb. 550 km)
Reggeli után látogatás HLUBOKÁ-ban, a Schwarzenbergek által a windsori kastély mintájára átépített látványos várkastélyban. A Dél-cseh látnivalók befejezéseként egy kis „ékszer” ČERVENÁ LHOTA reneszánsz vízi vára. Hazautazás, érkezés Budapestre a későesti során.

A részvételi díj a belépőjegyek árát nem, de az utasbiztosítást tartalmazza.

eravera Creative Commons License 2006.09.28 0 0 13
Budapest-Hamburg-Wismar útvonalon lennék állandó utas minden hónapban, oda-vissza, novembertől. MINDEN MEGOLDÁS ÉRDEKEL, aki arra felé jár bármikor. Ha csak Hamburgig megy valaki az is jó !! eravera@citromail.hu 06-70-583-5612 vagy 06-20-205-3205
radx Creative Commons License 2006.09.26 0 0 12
2007.febr 3-6(4nap-os) Tanzániai safarira keresünk 2 főt.A camping safari útvonala Lake Manyara-Ngorongoro-Serengeti 500$/fő. Elérhetőségem istvanradics@yahoo.com
satine Creative Commons License 2006.09.25 0 0 11

Sziasztok,

október 5-e csütörtökre keresek útitársat,

1-2 napos kiruccanásra,

mondjuk, Bécsbe szárnyashajóval, másnap haza,

ilyesmi.

agica12 Creative Commons License 2006.07.25 0 0 10

Sziasztok,

Sehol senki, aki csatlakozna? :(((

agica12 Creative Commons License 2006.07.25 0 0 9

Nem, a 12 ebben az esetben a születési hónapot jelenti, igen, nyilas vagyok, legalábbis csillagjegy szerint... :)

Esetleg Te is útitársat keresel?

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.25 0 0 8
1912-ben születtél akkor?
Előzmény: agica12 (2)
agica12 Creative Commons License 2006.07.24 0 0 7

Irulok-pirulok a kedves szavak láttán. Köszönöm!

Nem társat, csak útitársat keresek... :) Érdekel az úticél?

Fotó kicsit később.

Előzmény: teknővájó (6)
teknővájó Creative Commons License 2006.07.24 0 0 6
Szerintem itt mindenki kíváncsi Ágikára nekem már most gyönyörű vagy! :)

Előzmény: teknővájó (5)
teknővájó Creative Commons License 2006.07.24 0 0 5
na akkor gyia!
Előzmény: agica12 (4)
agica12 Creative Commons License 2006.07.24 0 0 4

Lehetni (majdnem) mindent lehet. :)

Nem vagyok modell alkat, pindurit lecsúsztam róla és elmúltam 20 is.

Ennyit elöljáróban magamról. ;)

Előzmény: teknővájó (3)
teknővájó Creative Commons License 2006.07.24 0 0 3

hy!

lehetne egy fényképet?:)

Előzmény: agica12 (-)
agica12 Creative Commons License 2006.07.24 0 0 2

Szia,

A 40-re azért ne vegyél mérget... :) Segítek! a 12 nem a koromat jelenti! :)

Van már 1-2 jelentkező, van, aki punnyadni szeretne, van, aki fakultatív dolgokra is kíváncsi lenne. Ha érdekel, akkor nyugodtan írd le, hogy milyen elképzeléseid vannak és meglátjuk, hogy még mindig ottvan-e az a 40 év.

Egyébként sajnos pillanatnyilag még én vagyok kisebbségben, mert a jelentkezők a punnyadásban benne lennének, de az esti bulizást passzolják. :(((

Örülnénk, ha összejönne egy kisebb csapat.

Ágica

Előzmény: Via Galvani (0)
minimal Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1
BA megvolt? :o)
Előzmény: Via Galvani (0)
Via Galvani Creative Commons License 2006.07.24 0 0 0
Nem 0, kár hogy kb. 40 évvel lehetesz fiatalabb nálam. Én se punnyadni, se bulizni nem vágyom mellesleg. Tuniszra tán igen.
Előzmény: agica12 (-)
agica12 Creative Commons License 2006.07.24 0 0 topiknyitó

Sziasztok,

Szeptember 1-jei indulással útitársat, útitársakat keresek Tunéziába, Sousse-ba. Punnyadós, bulizós kikapcsolódásra vágyom, kirándulós, városnézős már megvolt tavasszal.

Ne habozzatok írjatok...

További szép napot,

Ágica

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!