Köszi, így már érthetőbb. Csodálkoznék rajta, ha az MDV-kről lenne szó, immár két hónapja állnak mozdulatlanul az Andorban... Persze én sem tudhatok mindent.
Hódmezővásárhelyen helyi vállalkozó veszi át a helyi buszközlekedést holnaptól, de mivel az általa hozott VW alapú minibuszok csúnyán elhasaltak a vizsgán, így bérelt buszokkal indulnak. Márki-Zay Péter BKV által adott Citarokról beszél, de Lacus szerint a BKV nem adott semmilyen buszt. Így kizárásos alapon az Arriva adhatott 3 db MDV-s Citarot bérbe a JoványBusznak.
108E sosem volt arrivás, 139-esen meg egy állandó kocsi van, ami repteres. :-)
Egyébként nem vonalfüggő, hol dolgoznak éppen a matricások (és igazából kiadásnál semmi jelentősége annak, hogy van-e rajta matrica vagy nincs). Tervezetten a mérések miatt jelenhetnek meg itt-ott, nem tervezetten pedig cserekocsiként.
Ősz volt az már bőven (szeptember vége) és nagy eséllyel ezek akkor is matricamentesedtek volna ha van 100E, mert első ottani kocsiként bővent ment beléjük a km. (460-465)
Az a kocsi benne volt abban a "csomagban", ami a 100E határozatlan idejű szünetelése miatt átkerült a Szállító utcába még ősszel (de lehet volt az még nyár is), a matrica is akkor került le róla.
Tehát rohadjon meg a buszvezető, mert a boss vészvillogóval feltartotta a forgalmat.
Értem az összefüggést, biztos nem tudott volna kijönni Kelenföldre az Etele téri oldalára a főnök, ahol bőven van olyan találkozási spot, ahol még csak vészvillogó se kell, nemhogy forgalom feltartása.
Nem tudom, hogy érdemes-e erre reagálni egyáltalán... De fogalmad sincs, hogy mi lehetett a háttérben, miért döntött úgy a kollega, ahogy, mi lehetett a lassúbb tempó oka, stb. Hidd el, nem azért tette, hogy veled kiszúrjon. De jössz és ilyen szép terjedelemben fröcsögsz arról, hogy más a hülye, mert te, bár időre mész, ráadásul kényes szituációban, de kicentized. Szóval "akkor mindezek után én vagyok lebaszva a főnök által": nagyon helyesen.
No comment. Ugyanígy kérjük a rendszámot itt is leírni, hogy a szükséges intézkedéseket meg lehessen tenni, mert ez gondolom, hogy vagy a buszsávot, vagy a végállomást érintette.