avagy, YARWS - Yet Another Raw Workflow Software
Great news: Adobe® Lightroom™ beta* software 1.0 for Windows is now available. Download it today and discover an easier way to import, organize, edit, and showcase large volumes of digital images. Designed by photographers, for photographers, it's software that works the way you do. And with its new Windows compatibility, it's just waiting for you to try it.
For those exploring creative tools, "Adobe Lightroom" beta offers a fantastic workflow solution for photographers. But if you're into dynamic video edits, check out https://alightmotionapks.net/—a powerful option for professional animations and motion graphics with unlocked features. It’s a game-changer for content creators.
Adobe Lightroom is a powerful and versatile photo editing and organizing software that empowers you to transform your images into stunning works of art. It offers a comprehensive suite of tools for both beginners and professional photographers, making it a go-to choice for image editing and management. https://carparkingmultiapp.com
De-de, azt lehet, csak meg nagyobb ugrasokkal. (~50pixel mondjuk, vagy ilyesmi.)
Esetleg shift + nyil lehet, hogy mukodik, es akkornpixelenkent lep, de az is macera lenne, mert akkor nyomok egyet, aztan ki kell lepni a vagas uzemmodbol, ranagyitok, hogy jo helyen van-e, aztan vissza, es lehet modositani ujabb leptetessel....
De kivancsisagbol megnezem majd, mit csinal a shift + nyil, vagy Alt / Ctrl + nyil kombinacio.
Nem tudom mennyire el meg ez a topic, de hatha van aki meg olvassa...
Van-e arra valami lehetoseg, hogy a kepkivagast "finomhangolja" a user?
Arra gondolok, hogy a vagas módban az egerrel tudom meretezni a keretet, de egyreszt ennek a mozgasa nem tul finom, masreszt itt nincs is nagyitas opcio, az egesz kep megjelenese mellett lehet csak mukodni. Igy pl. egy torzitas, perpektivakorrekcio utan nehez a hatarolo keretet pontosan a kepszelekhez igazitani, erzesre azt mondanam, hogy mondjuk olyan 4-5 pixel-es ugrasokkal lehet a keretet mozgatni.
Nyilvan nem a vilag egyik nagy problemaja, de kivancsi lennek, van-e erre valami jo megoldas.
Azt is vedd figyelembe, hogy az elso kepen joval nagyobb felbontasu monitorkepet latunk, emiatt eleve mindenestul kisebbek a betuk, vezerloelemek, stb.
Én Silkypixet meg Affinity Photo-t használok, a kettő együtt alig több mint fél évi Lightroom előfizetésbe került. Az ingyenesekkel mondjuk csak szívtam...
Jó, nyilván lehagyott egy 'e' betűt utána (bár árfolyamot is rég nézhetett, mert pártunk és kormányunk gondoskodott róla, h a 13 EUR már közel 5e Ft legyen)
Akinek fontos, hogy jogtiszta szoftvert használjon, annak havi 3-4 forintnak nem lenne szabad akadálynak lennie. Akinek ez sok, az használjon ingyenes (Gimp, Darktable, Photopea, Pixlr), vagy olcsóbb de sokat tudó megvásárolható szoftvert pl. Affinity Photo.
Szeretnék venni egy jogtiszta lightroom liszenszet MAC-re. A netet túrom, de nem találok semmilyen megoldást. Előfizetni nem szeretnék. Nincs valakinek egy eladó lightroom 6.14?