Keresés

Részletes keresés

makopa Creative Commons License 2008.03.09 0 0 139
thoughts Creative Commons License 2006.10.15 0 0 138
kivettem a szabit, de képtelen voltam klaviatúrát ragadni. de ami késik nem múlik. de most nem ígérgetnék inkább semmit.
Előzmény: thoughts (136)
thoughts Creative Commons License 2006.09.30 0 0 137
az a rész lesz a legkomolyabb. nem a legtartalmasabb, legfontosabb, de mindenképpen a legütősebb.
Előzmény: thoughts (136)
thoughts Creative Commons License 2006.09.27 0 0 136
azt mondtam, hogy adok magamnak 1 hónap cangázást és belekezdek a könyvem folytatásába. 13-án kezdtem. október 13-a pénteket kiveszem szabadnapnak, és szerintem 16-án hétfőn már olvashatjátok a sztorim az első intravénás injekcióig a zárt osztályon.
thoughts Creative Commons License 2006.09.25 0 0 135
a kezelőorvosom szakvéleménye fogja aláírni az egész mondandóm.
Előzmény: Törölt nick (134)
thoughts Creative Commons License 2006.09.25 0 0 133

kedves Ag!

megpróbálom összefoglalni Nektek a könyvem lényegét.

az egész 4 részből épül fel.

i.

Skineyes.

a találmányom, amivel állítom, hogy a vakok a metróból kilépve nem botorkálnak majd az aluljáróban, hanem a fejüket körbeforgatva becélozzák a mozgólépcsőt, kvázi annyira már nem is vakok.

ii.

világmegváltás-elmélet.

ez az egész lényege. ezt az üzenetet szeretném eljuttatni minden civilizált ország minden civilizált lakójához. hiszem, hogy ha ez megtörténik, akkor hama-hama úgy megváltozik a világ mint a pinty és még az életünkön belül kialakítjuk a Harmóniát.

iii.

a világképem.

rengetegszer előkerült (egyébként érdekes, hogy nem itt a fórumon, hanem inkább személyes beszélgetések során), hogy egyesek szerint isten minden. ez szerintem nem igaz. hiszek a Teljes Valóságban. tudom, hogy minden van, volt és lesz egyszerre, de ez a Teljes Valóság és nem isten. a csillagok és a hamutartó nem gondolkodik. mi gondolkodunk benne """csak""".

iv.

a kalandom.

2002 októbere óta számítom a kalandom, ami erősen máig tart. az egész azzal kezdődött, hogy telepatikus tapasztalataim voltak. aztán boszorkányokat, majd démonokat kezdtem "látni" (valójában csak gondolni) a világban. jött a zárt osztály, meg minden. aztán kilyukadtam egy kollektív tudathoz, egyetlen irányító gonosz démonhoz, és az ő gonosz szadista boszorkányaihoz, akiknek a halálrakínzásától féltem évekig. aztán eljött az idei Ozora fesztivál. ott minden megváltozott. itt el is mondom, hogy mi történt.

namármost!

a könyvemben meg lesznek kérve az emberek, hogy azért vegyék meg, hogy ez által összedobjunk a Skineyes megvalósítására. más részről azért, hogy legyen történelmi bestseller, hogy a honlapomat valóban az egész világ meglátogassa, hogy mindenki elkezdjen a világmegváltás-elmélet üzenetének a tudatában élni. a világképemmel szeretnék az egyik zsenije lenni az Emberiségnek. hiszem, hogy nem mindennapi, amit huszonakarhány éves fejjel kiagyaltam, hogy nem muzikális, hanem gondolkodó zseni vagyok. a dokim szerint ez megtörténhet, mert állítólag a zseniket a tömeg választja. ez még belefér, de egyelőre komoly konfliktus, hogy az én "zseniális következtetéseim" egyike, hogy istent gyűlölném, ha kiderülne, hogy létezik. nem tudom, hogy ebben a világban elismerik-e majd zseninek, aki nekik nem tetsző következtetéseket von le.

de nem ez a lényeg.

a lényeg a kalandom. tényekkel tudom alátámasztani, hogy nem mindennapi dolgokon mentem/megyek keresztül. nekem a démonok megmutatták magukat. a démonok gondolati élőlények. nem istenek, démonok. a telepátiával születtek, és a Föld fölrobbanásával ők is meghalnának. de amíg mi vagyunk, addig ők is vannak. minden érzelem egy-egy démon, aki érvényesülni akar. a szerelem szerelmet akar, a szadizmus háborúkat. Ozorán azt az üzenetet kaptam, hogy a démonok mindig is léteztek, de mint a csecsemők, addig nem voltak tudatosak, ameddig az emberi tudat nem lépett be a rendszerbe. ez valószínűleg a kéz és a beszéd megjelenésekor történt. tehát a démonok hozzánk teljesen hasonló tudatok. vannak érzelmeik és céljaik. a szerelem szeretné, ha szeretnénk egymást, a harag pedig a gyűlölettől boldog.

igazából ez a lényeg. a kalandom részletes elmesélésén kívül bármit szívesen elmondok, de kérlek kérdezz/kérdezzetek, mert most nem vágom mivel kellene folytatnom.

kösz a kérdést!

Előzmény: Agnoszticizmus (129)
thoughts Creative Commons License 2006.09.25 0 0 132
szerintem meg a mi 3Dhez szokott agyunk képtelen erre.
Előzmény: mindenszentek (131)
mindenszentek Creative Commons License 2006.09.24 0 0 131

szerintem nem behúzni kell hanem elvonatkoztatni

Előzmény: thoughts (126)
thoughts Creative Commons License 2006.09.24 0 0 130

huh!

még ma.

Előzmény: Agnoszticizmus (129)
Agnoszticizmus Creative Commons License 2006.09.24 0 0 129

Üdvözöllek kedves thoughts (már maga nickneved is gondolatokat jelent)!

Kíváncsi vagyok a könyvedre, bevallom őszintén. Azt hiszem, te említetted a démonokat, és a kollektív tudattalant.

Elárulsz még valamit a könyvedből?

thoughts Creative Commons License 2006.09.24 0 0 128
épp.
Előzmény: Lars Turms (127)
Lars Turms Creative Commons License 2006.09.21 0 0 127

Hát a 4. merőlegest a 4. dimenzióba kell behúzni :)

A problémád olyan mintha a 2 dimenziós síkba próbálnál rajzolni egy a térbe kiálló egyenest.

Előzmény: thoughts (126)
thoughts Creative Commons License 2006.09.19 0 0 126

amennyire én átlátom ezt az egészet, az egydimenziós egyenesből 1 merőlegessel képezzük a kétdimenziós síkot, amely 1 merőlegessel válik háromdimenziós térré. még mindig nem értem hova a rákba húzzátok egy háromDs koordinátarendszerben a negyedik dimenziót képező merőlegest.

azt vágom, hogy a vektoroknál mi a többdimenzió, de hogy melyik az az irány amely felé haladva a negyedik dimenzióban mozgunk, azt nem...

Agnoszticizmus Creative Commons License 2006.09.04 0 0 125
Ezt a négydimenziós hogyishívjákot.
Előzmény: Lars Turms (124)
Lars Turms Creative Commons License 2006.09.03 0 0 124
Mit?
Előzmény: Agnoszticizmus (121)
Agnoszticizmus Creative Commons License 2006.09.03 0 0 121
Nem bírom elképzelni!
Előzmény: Lars Turms (117)
Agnoszticizmus Creative Commons License 2006.09.03 0 0 120
Az egyik elmélet szerint a negyedik dimenzió az idő. Akkor ez nem 5 dimenziós?
Előzmény: Lars Turms (119)
Lars Turms Creative Commons License 2006.09.02 0 0 119
A 4 dimenziós gömböt határoló 3 dimenziós térnek mekkora a térfogata?
Lars Turms Creative Commons License 2006.09.02 0 0 118

Nekem meg se jelenik a kép.

Előzmény: Törölt nick (115)
Lars Turms Creative Commons License 2006.09.01 0 0 117

Így lehet könnyebb elképzelni a 4d-t, 3d-ben ábrázolva.

thoughts Creative Commons License 2006.09.01 0 0 116
ne haragudj, de valahogy ez nekem nem megy. nem értem hol itt a 4. merőleges...
Előzmény: Törölt nick (115)
thoughts Creative Commons License 2006.09.01 0 0 114
há! ezt évekkel ezelőtt próbáltam utoljára. poen. de még mindig fefoghatatlan maradt a számomra a 4d...
Előzmény: thoughts (110)
thoughts Creative Commons License 2006.09.01 0 0 113

navégre!

Előzmény: thoughts (112)
thoughts Creative Commons License 2006.09.01 0 0 112
Előzmény: thoughts (111)
thoughts Creative Commons License 2006.09.01 0 0 111
Előzmény: thoughts (110)
thoughts Creative Commons License 2006.09.01 0 0 110

klikkelj ide és szedd le!

szal jelöld be a sztereo viewt és bandzsíts egy kicsit. 3 mozgatható ilyen kockát fogsz látni, a középsőt 3dben. nincsen ott semmiféle olyan szög, ami a 3dben ne lenne.

Előzmény: Törölt nick (109)
thoughts Creative Commons License 2006.09.01 0 0 108

ezt most komolyan kérded?

nincsenek idegszálak a köldökzsinórban...

Előzmény: ténylegAlfahím (107)
ténylegAlfahím Creative Commons License 2006.09.01 0 0 107
Nem az anya idegrendszerén keresztül?
Előzmény: thoughts (105)
thoughts Creative Commons License 2006.09.01 0 0 106

nade itt 8 sarok belül van.

arról nem is beszélve, hogy baromira nem kilencven fokos irányba állnak a külső sarkok a belsőktől...

Előzmény: Törölt nick (104)
thoughts Creative Commons License 2006.09.01 0 0 105
illetve nemtom, hogy a magzati agyban még a tapasztalatok előtt elindulnak-e a gondolatok, amelyek mondjuk telepatikusan jutnak bele...
Előzmény: ténylegAlfahím (102)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!