kedves Ag!
megpróbálom összefoglalni Nektek a könyvem lényegét.
az egész 4 részből épül fel.
i.
Skineyes.
a találmányom, amivel állítom, hogy a vakok a metróból kilépve nem botorkálnak majd az aluljáróban, hanem a fejüket körbeforgatva becélozzák a mozgólépcsőt, kvázi annyira már nem is vakok.
ii.
világmegváltás-elmélet.
ez az egész lényege. ezt az üzenetet szeretném eljuttatni minden civilizált ország minden civilizált lakójához. hiszem, hogy ha ez megtörténik, akkor hama-hama úgy megváltozik a világ mint a pinty és még az életünkön belül kialakítjuk a Harmóniát.
iii.
a világképem.
rengetegszer előkerült (egyébként érdekes, hogy nem itt a fórumon, hanem inkább személyes beszélgetések során), hogy egyesek szerint isten minden. ez szerintem nem igaz. hiszek a Teljes Valóságban. tudom, hogy minden van, volt és lesz egyszerre, de ez a Teljes Valóság és nem isten. a csillagok és a hamutartó nem gondolkodik. mi gondolkodunk benne """csak""".
iv.
a kalandom.
2002 októbere óta számítom a kalandom, ami erősen máig tart. az egész azzal kezdődött, hogy telepatikus tapasztalataim voltak. aztán boszorkányokat, majd démonokat kezdtem "látni" (valójában csak gondolni) a világban. jött a zárt osztály, meg minden. aztán kilyukadtam egy kollektív tudathoz, egyetlen irányító gonosz démonhoz, és az ő gonosz szadista boszorkányaihoz, akiknek a halálrakínzásától féltem évekig. aztán eljött az idei Ozora fesztivál. ott minden megváltozott. itt el is mondom, hogy mi történt.
namármost!
a könyvemben meg lesznek kérve az emberek, hogy azért vegyék meg, hogy ez által összedobjunk a Skineyes megvalósítására. más részről azért, hogy legyen történelmi bestseller, hogy a honlapomat valóban az egész világ meglátogassa, hogy mindenki elkezdjen a világmegváltás-elmélet üzenetének a tudatában élni. a világképemmel szeretnék az egyik zsenije lenni az Emberiségnek. hiszem, hogy nem mindennapi, amit huszonakarhány éves fejjel kiagyaltam, hogy nem muzikális, hanem gondolkodó zseni vagyok. a dokim szerint ez megtörténhet, mert állítólag a zseniket a tömeg választja. ez még belefér, de egyelőre komoly konfliktus, hogy az én "zseniális következtetéseim" egyike, hogy istent gyűlölném, ha kiderülne, hogy létezik. nem tudom, hogy ebben a világban elismerik-e majd zseninek, aki nekik nem tetsző következtetéseket von le.
de nem ez a lényeg.
a lényeg a kalandom. tényekkel tudom alátámasztani, hogy nem mindennapi dolgokon mentem/megyek keresztül. nekem a démonok megmutatták magukat. a démonok gondolati élőlények. nem istenek, démonok. a telepátiával születtek, és a Föld fölrobbanásával ők is meghalnának. de amíg mi vagyunk, addig ők is vannak. minden érzelem egy-egy démon, aki érvényesülni akar. a szerelem szerelmet akar, a szadizmus háborúkat. Ozorán azt az üzenetet kaptam, hogy a démonok mindig is léteztek, de mint a csecsemők, addig nem voltak tudatosak, ameddig az emberi tudat nem lépett be a rendszerbe. ez valószínűleg a kéz és a beszéd megjelenésekor történt. tehát a démonok hozzánk teljesen hasonló tudatok. vannak érzelmeik és céljaik. a szerelem szeretné, ha szeretnénk egymást, a harag pedig a gyűlölettől boldog.
igazából ez a lényeg. a kalandom részletes elmesélésén kívül bármit szívesen elmondok, de kérlek kérdezz/kérdezzetek, mert most nem vágom mivel kellene folytatnom.
kösz a kérdést!