Keresés

Részletes keresés

Sokretu Creative Commons License 2007.11.02 0 0 36

Helló!

Problémám nem illik hibátlanul a topicba, de nem tudom hová írjak, és gondoltam hátha van itt valaki, aki tud nekem segíteni.

Telefonon kaptam egy fenyegetést, de úgy, hogy a telefonszámot nem tiltották le. A szám titkosított, így nem tudtam meg, hogy kié lehet, viszont szeretném megtudni. A rendőrségre nem akarok menni, mert valószínűleg csak egy üres fenyegetés, így magam akarom megoldani, arról nem is beszélve, hogy nekik engedély kell ilyesmihez az ügyészségtől.

Remélem tud valaki segíteni, előre is köszi!

littlebestia Creative Commons License 2007.10.24 0 0 35

Sziasztok,

Tegnap ellopták a kocsinkból a telefonomat Nokia 6085 ezüst IMEI:354845017245713

Meg méf sok minden mást is... de ez a legfontosabb mert rengeteg telefonszám volt benne ami kell a munkámhoz.

Hátha valaki rábukkan.

condriXM Creative Commons License 2007.09.07 0 0 34
Hát, nekem ellopták, le lett tiltva, (feljelentés, minden), aztán 1-2 hónap után megtalálta a T-Mobile az éterben, Pannonos kártyával. nem értem, ha letiltották akkor hogyan, ha pedig IMEI-t váltottak, akkor hogyan találták meg. Persze a zsaruk fülük botját nem mozdították...
Előzmény: PannonDealer (33)
PannonDealer Creative Commons License 2007.07.29 0 0 33

"hiába adja át egymásnak a westel és a pannon az imei számokat,a vodán simán elmegy a cucc..."

Ez így ebben a formában nem igaz, ugyanis az IMEI szám a bejelentésekor egy nemzetközi tiltólistára kerűl fel, ami azt jelenti, hogy egyetlen GSM hálózatra sem képes feljelentkezni.

Előzmény: Törölt nick (7)
Modestinvs Creative Commons License 2007.06.01 0 0 32
A rendőrségnek nem csak személy- hanem tárgykörözési adatbázisa is van. Ha talált tárgyként vagy egy eljárás alá vont személynél tisztázatlan eredetű tárgy bukkan fel, akkor rutinszerűen összevetik az adatait a körözésekkel.
Előzmény: Törölt nick (31)
Modestinvs Creative Commons License 2007.05.24 0 0 30
Te valamit félreértettél. Éppenséggel körözik azt a telefont. Az adatainak rendőrség általi a nyilvánosságra hozatalát tiltotta meg a körözést elrendelő hatóság - minden bizonnyal nyomozástaktikai okokból. Te magad azt csinálsz, amit akarsz, úgy teszel keresztbe a körözésnek, ahogyan csak jól esik.
Előzmény: Törölt nick (29)
milendee Creative Commons License 2006.09.25 0 0 28

kiderült a vége, és on lettem: elcsórta Laci telóját, aki azt hitte, hogy csak játszadozik vele, erre kimásolt egy pár "női nevet" a sajátjába, és napok óta zaklat másokat is.

velem az volt a baj, hogy nem vagyok közvetlen ismerős, és nem tudtam, hogy ő nyaral ott most. mások biztos rögtön kapcsoltak, nekem kellett egy 15 órás nyomozás, de meg is keserülte az ürge, nagyon levokalizáltam a skalpját... mármint a tunéziainak.

Laci szörnyen sajnálja, ő is üvöltött vele. :) sztem sürgősen jöjjön vissza afrikából...:)

Előzmény: Modestinvs (27)
Modestinvs Creative Commons License 2006.09.25 0 0 27
Vicces fiú.
Előzmény: milendee (26)
milendee Creative Commons License 2006.09.24 0 0 26
3500-as számla után fény derült a titokra. egy kedves barátom sztem nyaral és berúgott. kiadta egy tunéziai fajankónak a számomat. eddig győzködtem, hogy árulja el, kitől van meg a számom. az ilyesmit nagyon nem szeretem. most jön szegény Laci... hhh
milendee Creative Commons License 2006.09.24 0 0 25
egész nap zaklat. van lehetőség külföldi te.számok után járni?
milendee Creative Commons License 2006.09.24 0 0 24
vagyis 11 jegyű szám, a '+' kb a 00-át jelentheti, tehát külföld, és mobil, mert sétált az utcán. lemerültem, de majd visszahívom.
Előzmény: milendee (23)
milendee Creative Commons License 2006.09.24 0 0 23

nem, +216 xxx xxxx

azóta már beleszólt, azt állítja, hogy tunéziai. nos, én életemben nem beszéltem tunéziaival, semmi közöm hozzájuk, hindiül is próbálkoztam (azt hittem, valaki haver szórakozik, de nem érti).

és kíváncsi lennék, honnan szerezte meg a számomat.

Előzmény: Modestinvs (22)
Modestinvs Creative Commons License 2006.09.24 0 0 22
Nem 06 21 399091 inkább?
Előzmény: milendee (21)
milendee Creative Commons License 2006.09.24 0 0 21

S.O.S

valaki zaklat ezen a számon: +21621399091 - honnan hívhat? em tűnik még csak európainak sem.

k_peter Creative Commons License 2006.08.17 0 0 20

Sziasztok! 2006.08.16-án este ellopták a telefonomat az V.ker.-i lakásomból.

Aki "látja", értesítsen! k_peter@freemail.hu

SONY ERICSSON S700i (IMEI: 35451300-406792-6) + egy 128MB-os memóriakártya

Köszi.

condriXM Creative Commons License 2006.08.10 0 0 19
Én mondjuk seggberugtam az első kóbor macskát... többet nem nagyon. De ismerős az érzés: belenyomtam én is egy 256-os kártyát, rajta egy csomó fénykép, szövegek, telefonszámok, mifene... szar érzés, na.
Azt mondom, lépj tovább, felejtsd el.
Előzmény: Netta88 (18)
Netta88 Creative Commons License 2006.08.09 0 0 18

Sziasztok!!

Azóta semmi hír a telefonomról, sőt a nyomozás állásáról sem. Már én sem reménykedem semmiben... Nem az a fontos hogy pár ezer forintos telefont loptak el, hanem az hogy ez bűncselekmény és lehet hogy ez csak 30000ft, de mindenki kicsiben kezdi és ha nem állnak rá erre akkor majd oda jutunk mint Móron még anno a bankrablás... Nem értem hogy ha valakinek valami fontos (jelen esetben nekem a telefonom) és segítséget kér (mint én a rendőrségtől) miért kapom azt h "szarnak" foglalkozni vele? És az a legbosszantóbb, hogy most is itt ülök és valahol pár utcával arrébb valaki az én telefonomat nyomogatja és én nem tehetek semmit se!!!!!!!!!!

Segítsetek, mit lehetne még ilyenkor tenni?

condriXM Creative Commons License 2006.08.07 0 0 17
Felhivod a szolgáltatód, és mindent elmondanak...
Előzmény: gyugyuA8 (15)
condriXM Creative Commons License 2006.08.07 0 0 16
Na, azér 120e pénz 2004-ben még többet ért :-)
Előzmény: Törölt nick (14)
gyugyuA8 Creative Commons License 2006.08.07 0 0 15

Sziasztok!

Egy oriási problémám van!!!

Itt vagyok Londonban és ellopták a telefonomat,az életemet,a mindenemet,miota nincs meg nem tudok magamhoz térni!!!!!!!!!

Hogy lehetne megtalálni?

mit kell csinálnom?

Segitség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egy sony-ericsson K750i-röl lenne szo!!!!!!!

Nagyon fontos lenne!!!!!!!!

Sgitsertek!!!!!!

Köszi!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2006.08.07 0 0 14

üdv...

ebben az országban jóformán semminek nincs értéke...

akkor majd pont egy párezer forintos telefonért fogják magukat szétszaggatni a rendőrök...

:o(

Előzmény: condriXM (13)
condriXM Creative Commons License 2006.08.06 0 0 13

Hát, ez van, az ember reménykedik azért, főleg amig friss az élmény, de aztán rájön: szarnak bele a közepébe...  Persze nekem is azt mondta a nyominger, hogy nem véglegesen zárták ám le az ügyet, ha felmerül valami, majd folytatják, hehe...

Igy, több mint egy év után meg már én is azt mondom: szarni bele a közepébe...

Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.24 0 0 12
biza...ez egy ilyen ország...
Előzmény: leha (11)
leha Creative Commons License 2006.07.24 0 0 11
igazad van. más a papír és más az élet.
nyilván más egy 20milliós autó esetében ... az nem is értéktelenedik el olyan gyorsan
Előzmény: Törölt nick (9)
Netta88 Creative Commons License 2006.07.23 0 0 10
Rendben, köszönöm!! Rajta vagyok az ügyön :)
Előzmény: Rianon (6)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.21 0 0 9

jogilag.

gyakorlatilag egy olyan lavina indulna el...

gondolj bele...

tőled elveszik a telefontot,te perled a boltot,ahol vetted,kártalanításért,ő perli azt,akitől vette,ésatöbbi...értékkülönbözetek,kamatok,kezelési költség...

amúgy...ha veszel egy 100.000es telcsit,elveszik tőled...beperled a boltot...idő,költség,idegeskedés,utánajárás???még ha tárgyi mentességet is kérsz és a perbe bele foglalod,hogy a vesztes fizesse a per és járulékos költségeket...

mondjuk lesz egy egyeztetés,első fok,fellebezés,másod fok...

mondjuk 15 hónap múlva lesz egy papírod,hogy a boltnak oda kell adnia azt az árat,amiért a telcsit vetted...

megéri???

Előzmény: leha (8)
leha Creative Commons License 2006.07.21 0 0 8
ha megvan a telefon, hiába jóhiszemű vevő a jelenlegi tulajdonosa, vissza kell adni az eredeti (jogos) tulajnak. drága telefonnál azért ez már nem mind1

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.21 0 0 7

hali!

ha kártyafüggetlenítve lett a készülék,akkor nem nagyon tudnak vele mit kezdeni,mert hiába adja át egymásnak a westel és a pannon az imei számokat,a vodán simán elmegy a cucc...

nomeg...

nyomozni...

felejtsd el...

ellopják,el is adják...a telefonboltos kinyittatja nagy valószínüség szerint,eladja...a vevő meg vagy továbbadja,vagy használja,vagy akármi...

de...

a vevő már jóhiszemű.sőt,a boltos is az,aki először megveszi...ha vissza is tudnák keresni(amit persze nem fognak,másra sincs kapacitásuk,nemhogy tizenezer forintos telefonokra)még mindíg bármi kiderülhet,lopott személyi,amit a boltos persze nem ellenőrizhet és nem is akar,akármi...

ilyenkor:sim tilt,pótol,káromkodik...

másra nem nagyon van esély...

illetve,ha esetleg a későbbiekben esetleg bűncselekményhez használják a telefonod,no akkor jólesik,amikor este 10kor,két szomszéd tanúskodásában beesik a yard...

:o(

ennyi...

Előzmény: condriXM (4)
Rianon Creative Commons License 2006.07.20 0 0 6
Szerintem ezt mindenképp írasd  le velük hogy igen is van nyom!!!! Nekünk is volt úgy hogy a jegyzőkönyvbe a rendőr nem írt bele pár dolgot és nagyon lényeges volt. Mivel mindenki állította ami ott nem volt a rendőr igen csak ki kapott.
Előzmény: Netta88 (5)
Netta88 Creative Commons License 2006.07.19 0 0 5

Hát most nagyon dühös vagyok a "jóestétkívánomékra" --->condriXM szavaival élve :)

Felhívtam a mobil ügyfélszolgálatot (ahol letiltattam) ott mondta az emberke, hogy letiltották igen és próbálták is használni azóta. Megkérdeztem hogy szóval tudják kinél van? Erre ő: hogy ő most konkrétan nem, és nem is adhatná ki ezt az információt, de ha  a rendőrség felkeresné őket (az ügyfélszolgálatot) akkor nekik minden további nélkül kiadnák az infókat. Ezzel nem is lenne baj,csak ez az emberke mondta hogy azért kérdezzek rá a rendőrségnél, hogy elindították e a nyomozást és hogy hol tart az ügy, mert lehet hogy 3hónap múlva kapok egy olyan papírt mi szerint lezárult az ügy információ hiányában. Természetesen azért mert nem foglalkoztak vele. Anyum felhívta a rendőrséget, ott meg szépen lepattintották. Hogy teljesen értelmetlen lenne nekik kikérni ezt az adatot amivel ők tudnak szolgálni, mert csak a területett tudják behatárolni, hogy hol lehet  telcsim. Most mi az igazság? ÉS mIt csináljak? Holnap bemegyek személyesen és Én beszélek azzal akinél megtettem a feljelentést! ÉS majd meglátjuk. Ha valaki tudna valamit hozzá fűzni annak örülnék :) Köszi előre is!!

Előzmény: condriXM (4)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!