Minap Szekszárdon és környékén kirándultunk családommal, és nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el. A www.szekszardiapartmanok.hu -n találtunk magunknak szállást, melyről azt hittem ilyen nincs is kishazánkban. Kedvező árú, tiszta, jól felszerelt és ráadásul a háziak (akik nem ott laknak) is nagyon kedvesek. Ajánlom őket minden Szekszárdra utazónak és ott szállást keresőnek.
Egy félévi feladat elkészítéséhez olyan ember segítségét szeretném kérni, aki nagyjából ismeri Szekszárd külterületét - a Sió-partot, Gemencet, stb. Az érdekelne, hogy vannak-e esztétikai vagy funkcionális problémák a területen (szép, de nem kihasználható partszakasz; szeméthalom; bármi...).
Elvileg igen. De most zárva van, mert az M6-os munkásai vannak ott. Majd kinyit, és felújítják... Rendezényhelyszínnek ott a Garay tér. Én még a Béla teret is sétáló utcának csinálnám mostmár. Csak a Bartináról lehessen kanyarodni a Munkácsy-ba és a Flóriánba. A bezerédj lehetne zsákutca. Parkolóházat meg csináljon magának a hivatal. A Piac alatt pedig lesz parkoló, így jó kis rendezvényhelyszín lehetne a két tér egybeforrasztva. Nem?
Gondolom senki nem olvassa a Fórumot. Lesz élményfürdő 1 és fél év múlva Szekszárdon :) Meg minden féle. Esetleg erről lehetne beszélgetni, ha vkit érdekel a téma.
Te mondjuk el, hiszen joga van mindenkinek tudni. Gemencvolán topic az illetékes ebben éppen, ott vannak a viták! Nyugodtan szoljón hozzá mindenki akit érint. Ha visszalapoztok, akkor a vonalak alakulását is láthatjátok ott. Figyeljetek, hogy a FŐMTERV tényleges tervét nézzétek, ne az én vagy bármely társam külön saját gondlatát.