"Elnök úr, kérnék öntől valammi szívességet. Most. Itt. Ezt a nagyon buta és igaztalan kampányt, hogy itt valaki gyógyszer felírási díjat akar bevezetni, legyen olyan kedves vonja vissza....
... nem akarhat igaztalan módon, nem igaz vádakkal választást nyerni.
Nem igaz vádakkal választást nyerni az nem igaz országhoz vezet. Önnek van befolyása. Én most mondom önnek ez nem igaz..."
Ha GYF megsertodott volna es oszinten leirja, hogy milyen neveletlen kifutyulni valakit akkor meg azon aggodtal volna,hogy fuj miert nem viseli el a jogos kritikat.
Látod,még ő is látja,amit te nem,próbáld meg levenni a piros szemüveged,feküdj le(akár az asszonykával)és nyugodtan próbálj meg nem gondolni a belédsujkolt hazugságokra,s hallgass szunnyadó szivedre!
"A nép megnyugtatásául a Nemzetbiztonsági Hivatal leszögezi: a hivatal munkatársai a jövőben is megtesznek minden szükséges intézkedést, hogy akadályozzák a faji, etnikai, vallási vagy politikai alapú diszkrimináció propagálását, illetve a gyűlöletkeltésre alkalmas szervezkedéseket."-balos cikkből,mely az internetes jobb oldalról szól-
Amit a névtelen cikkíró a nemzetbiztonsági hivatalról ír, nem csak mese. Az egyik Gyurcsány-féle városlátogatáson a kormány fotósai egymást figyelmeztették arra, hogy még melyik az a füttyögő, akiről közeli képet kell készíteni. Gondolom, hogy legközelebb már lépéseket is tudjanak tenni elhallgattatásukra.
//"....Kifejezetten reményteljesnek látom azt a párbeszéd-készséget, amit a fesztivál közönsége is mutatott. Itt nincs erős indulatos politikai elutasítás, ami korábban nem lett volna feltétlenül szokatlan. Ezt biztatónak gondolom...."//
Örömükben füttyögtek a diákok! Egyenesen befütyülték Őfelségét a beton-hatalomba.
Ez valóban bíztató! Szadó-mazó találkozó lehetett! Az meg egyenesen kívánatos a politikai kultúrába! Ettől már legalább kétszínü a sokszínűség.
:-((
"...nagyon-nagyon szélsőségesen is megmutatják magukat a különböző ízlések, vélemények, kultúrák, hogy taps is van meg fütyülés is, meg nevetés is, meg nagyon komoly kérdések is, az teljesen normális. ...."
Én úgy emlékszem a nemzeti oldali versenytárs tavasszal elment például Tatabányára is kampányolni, pedig az nem éppen nemzeti oldali. Hogy a nemnemzeti oldaliak nem mentek oda kifütyülni, már az ő dolguk. Viszont elnézve a persze jó kis biztonságos index-fórumba belevésett öklendezéseiteket, szerintem egyszerűen inkább ti vagytok gyáva, sz@r alakok, akik nem mernek odamenni egy Orbán-szeánszra. De persze ezt mégsem mondhatjátok el magatokról, inkább azzal fényezitek magatokat, hogy nektek van stílusotok, ezért nem mentek fütyülni. Na de ha az ember elnézi amit ideürítetek, abból azért világossá válik, hogy a stílusotok legfeljebb egy csatornapatkányéval emlegethető egy lapon. Így viszont marad a krónikus beszariságotok, mint a füttymentes Orbán-bulik magyarázata. Sajnálatosan.
Meglehet GyF is az: ha beszédet mond, és tapsolnak, az jó neki, mert támogatják, ha kiabálnak, fütyülnek, az jó neki, mert lám, itt a VESZÉLY, hogy káosz lesz, fehérterror, nácizmus, ORBÁNURALOM !!!! és a rettegők ismét rájuk szavaznak...
Elég szomorú, hogy egy bűnözők által uralt országban városonként 20 ember jön össze tüntetni. A cinikus kormánypártok pedig meg vannak sértődve, hogy fütyülnek az emberek. A baromarcú szijártó meg arra kéri a tüntetőket, hogy ne fütyüljenek (mert az neki személyesen nem jó). Az eszem megáll, főleg a fideszen.
Jobb helyeken nem fordít hátat a nép a nemzetrontóknak, hanem gyönyörködve nézi őket a lámpavason lógva.
bocs. Pataki viszont nem ettől a beszólástól lett "megélhetési"... (mint ahogy ezt utólag te is írtad) Gyurfibohóc meg iszonyatosan égő, amikor a langaléta testével elkezd "lazulni"... Nem is értem, hogy miért hívják még el bárhová is ezt a hazudós kis nímandot, hisz bármit is mond, másnap simán előadja az ellenkezőjét, mondván hogy "tegnap még nem bontottam ki teljesen az igazságot"...
Egyes szám vagyok. Amúgy a kormányoldaliakat is megélhetésinek nevezem és mindenkit, aki olyasmivel keresi meg a betevőt, aminek semmi "értelme" vagy "értéke" sincs, de az emberek birkasága miatt dől a lé. Pataki már akkor megélhetésivé vált a szememben, amikor dáridózni kezdett... és köze nem volt akkor még a fideszhez, szóval nem erre céloztam.
sosem értettem miért nevezitek az ellenzékhez húzó színészeket/értelmiségieket.. stb "megélhetésinek"... Akkor nem inkább a kormányhoz kéne húzniuk, nem?