Keresés

Részletes keresés

ed.johnson Creative Commons License 2021.11.09 0 0 23

Sziasztok!

Egyszer rendeltem egy egyedi tervezésű pólót a polopanda.hu oldalról, gyorsan, pontosan és szépen dolgoznak, korrekt árral. Csak ajánlani tudom.

poloid Creative Commons License 2021.04.23 0 0 22

Sziasztok! Ha saját tervezésű pólót szeretnétek csináltatni tudom ajánlani a https://poloid.hu/  oldalt. Nagyon jó rajta a póló tervező applikáció.

Püsök István Creative Commons License 2017.11.23 0 0 21

Az ár lemaradt, 762 000 Ft.

Előzmény: Püsök István (20)
Püsök István Creative Commons License 2017.11.23 0 0 20

Sziasztok!

Eladó TexJet EPSON Stylus Pro 4880 Pólónyomtató kihasználatlanság miatt! Használt de jó állapotban van, tökéletesen működik! Szállításban tudok segíteni. További részletek telefonon, Hétfőtől-Péntekig reggel 7-től 17 óráig elérhető vagyok. ( 70 323 6868 )

Norbörtke Creative Commons License 2017.11.09 0 0 19

Sziasztok!

Ha valakit érdekel, profilváltás miatt eladóvá vált két darab, valóban profi póló nyomtató és transzfer nyomtató gépem.

Direkt nyomtató: http://www.startapro.hu/hirdetes/elektronikai_es_muszaki_cikk-egyeb_muszaki_cikk/elado_epson_f2000_feherpatronos_polo_nyomtato_dirket_nyomtato/magyarorszag/4587387

Transzfer nyomtató: http://www.startapro.hu/hirdetes/elektronikai_es_muszaki_cikk-egyeb_muszaki_cikk/oki_pro9420_wt_fehertoneres_lezernyomtato_a3_rip_software/magyarorszag/4587390

Bármilyen kérdésetek lenne, szívesen válaszolok, ha lehet inkább telefonon.

További szép estét nektek!

Norbi

Szabó Emil Creative Commons License 2017.07.09 0 0 18

Ajánlom figyelmetekbe a T-shirts.hu webshopot!

Minőségi termékkínálattal, szuper akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat a T-shirts webshop indulása alkalmából.
#tshirts #webshop #polo #minta #pulover #bogre #egyedi #termék

http://t-shirts.hu/2017/07/02/t-shirts-webshop-ujra-megnyitotta-kapuit/

Marta_tshirt Creative Commons License 2015.10.23 0 0 17

Sikerült kiderítened? Ugyanerre a kérdésre keresem a választ.... Ha van már válaszod, akkor megköszönném, ha megosztanád velem.

Előzmény: V.R.G. (16)
V.R.G. Creative Commons License 2015.08.03 0 0 16

Sziasztok!

meg tudjátok mondani pólónyomtatáshoz, egyéni vállalkozás esetében milyen TEÁOR számot kell felvenni?

Köszi!

Don_Varga Creative Commons License 2015.05.13 0 0 15
Üdv!

Van köztetek ChromaBlast technikával kapcsolatos szakember?
A gondom a következő. ChromaBlast tintát akarok venni, ami 125ml-est kiszerelésű. Nos az Epson nyomtatót ajánlják a piezo technológia miatt. A kérdésem az lenne, hogy egy Epson L110-es tintatartályos nyomtatóval kompatibilis a ChromaBlast tinta?
Kotysoft Creative Commons License 2013.03.09 0 1 14

Sziasztok,

Hogy az eredeti topichoz hű legyek, azért is egy kis bevezetés:

Átlagos eszközökkel nem fogsz tudni otthon szépen nyomtatni sötét pólóra. Ha mindenáron otthon szeretnél vele "játszani", akkoris csak színes lézernyomtatóval éri meg kísérletezni. Ha van színes lézered, akkor próbálj beszerezni nyomtatható fóliát, amit sötét textilre ajánlanak. Ilyeneket a plázákban, a nyomtatópatron-töltősöknél szoktam PIXELJET márkanév alatt látni. De az is lehet, hogy a pixeljet csak tintasugarashoz csinál transzfer-fóliát, nem tudom...

Mindenesetre megveszed a fóliát, ami alapjában véve fehér színű. Kinyomod rá a mintát a színes lézereddel.

Ha van egy kis türelmed, és számtech tudásod, akkor a mintával még nyomtatás előtt a következőket próbálod:

- megpróbálod olyan alakzatra formázni, hogy ollóval vagy szikével jól vágható legyen

- ha megvan a forma, akkor köré még 2-3 milliméter olyan színt nyomtatsz, mint a póló amire nyomni fogod

Ha megvan a nyomtatás, akkor nekiállsz a vagdosásnak, vagy kiadod az alvállalkozó ovis hugodnak, hogy vágja körbe a mintát. Célszerű úgy körbevágni, hogy nem precízen az elképzelt vonalon vágsz, hanem úgy 1 millimétert még ráhagysz a nyomtatott pólószínből. Miért?

Példa: Egy kék kört akarsz nyomtatni a zöld pólóra. Na most ha a kék kört nyomtatod a fehér fóliára, és azt körbevágod, akkor tutira látszani fog a pólón, hogy mennyire bénán vágsz (vagy a húgod). Viszont ha a kék kör köré még nyomtatsz egy kis zöldet (mint a póló), és nem a kék kört vágod körbe, hanem a kék körön kívül maradsz amennyire tudsz, akkor is a legroszabb esetben a zölden nyomtatott területed lesz cakkos, amit a zöld pólón még a Hubble sem vesz észre.

Miután a húgod vagy a nagyi kivágta a mintát, fogsz egy "műszálas" hőfokra bemelegített vasalót, egy kis SZILIKONOS (!) sütőpapírt, és egy kemény felületet (nem vasalódeszka, mert az nem bír nagy súlyt).

A kivágott fóliát lehúzod a hordozóról, rá a pólóra, rá a sütőpapírt, és IZOMBÓL, DE ÉSSZEL próbálod belepréselni a póló anyagába. Ne ess túlzásba, max 15-20 másodperc elég kell legyen. Megvárod, míg lehül a póló (megvárod, nem pedig emelgeted és lengeted), lehúzod a sütőpapírt, és KÉSZ.

Ha a papír odaragad, annak 2 oka lehet: rossz sütőpapírt használtál, vagy nem lézerrel nyomtattál.

Miután nyomtattál már 5-6 ilyen pólót, és rájöttél, hogy ez mégsem olyan tökéletes, vagy hamar lejön, akkor vagy felkeresel minket ( http://amalon.hu ) vagy felkeresed az előttem párral szóló pólófactory-s Szabolcsot. Jobb a békesség, nem vagyunk olyan drágák ;)

divatmano Creative Commons License 2012.05.10 0 0 13

Szia

itt nézd meg. Bár inkább nagyobb mennyiségnél olcsó. A cégnél innen rendelünk: Póló nyomtatás

Mondjuk ennyi színnél inkább egy egyszerűbb nyomtatást vegyél: pl a starcopy kft -nél.

Hímzést is gondold át, bár talán ahhoz bonyolult az ábra.

Katalin.

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.18 0 0 12

Sziasztok!

Fekete, 190g-os pamutpólóra szeretném ezt az ábrát nyomtatni. 

Hol érdemes keresgélnem, kis mennyiségről lenne szó (10 db).

Segítségeteket előre is köszönöm!

péter_komlosi Creative Commons License 2011.11.15 0 0 11

szia én tudok neked fekete polóra nyomni

péter_komlosi Creative Commons License 2011.09.05 0 0 10

szia én tudok neked nyomtatni   jó áron peter_komlosi@freemail.hu    irj ha érdekel

Előzmény: Törölt nick (-)
péter_komlosi Creative Commons License 2011.09.05 0 0 9

szia én tudok neked nyomatni  peter_komlosi@freemail.hu  irj ha érdekel

Előzmény: velő (6)
Szabályzat 2.5. Szerződésed van? Creative Commons License 2010.02.01 0 0 8
Én ezzel foglalkozom. Digitális textilnyomtatóval, a legkorszerűbb technikával vállalok egyedi pólókészítést. Akár 1 db-ot is nyomok. www.polofactory.hu
velő Creative Commons License 2008.01.18 0 0 6

helló,

tudtok mondani olyan helyet (lehetőleg bpen vagy környékén), ahol tudok pólóra nyomatni hozott fotót úgy, hogy ne a plazakban megszokott ratyi erős, de legalábbis ne fényes felületet kapjam?

köszi, üdv

velő

Bandi64 Creative Commons License 2006.10.17 0 0 5
Pólónyomás, pólónyomtatás, póló feliratozás.
szpsz911 Creative Commons License 2006.07.10 0 0 3
Hány darabot szeretnél készíttetni?
fokhagymabors Creative Commons License 2006.07.10 0 0 2

m0demes internet?:-)

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.10 0 0 1
p0l0?
fokhagymabors Creative Commons License 2006.07.10 0 0 0
0
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.10 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Sürgős segítség kéne: fekete/sötét pólóra nyomtatásban jártas valaki? Hogyan lehet házilag megoldani (HP tintasugaras+ vasalható fólia), ha kifejezetten sötét/fekete pólóra akarok nyomtatni, hogy tisztességesen látszódjon a szöveg/minta?

Esetleg tud valaki olyan helyet, ahol egy-egy darab nyomását is vállalják épeszű áron, Budapesten?

Ezer denx!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!