Keresés

Részletes keresés

őszkaján Creative Commons License 2006.07.14 0 0 99
 Nem érted, nem érted... Pedig ollan egyszerű. Kutyából nem lesz szalonna. Sosem volt úriember, max. úrizáló. Képességei alapján talán Tsz főkönyvelő lehetetett volna, mint a Tsz párttitkár samesze. Az életben az az érdekes, hogy mégis produkál ilyeneket. Hol van ettől a foci?...
Előzmény: Nagulnov (95)
mammamija Creative Commons License 2006.07.14 0 0 98
Nem maradtál ki, valszeg én keverem a dolgokat...
Előzmény: Nagulnov (97)
Nagulnov Creative Commons License 2006.07.14 0 0 97

APEH? Medgyessyhez nem mennek.:) Vagyonbevallásról volt szó/illetve nem bevallásról. Ezt az újság kiderítette/a nem bevallást - erre Megyó azt hazudta hogy ő jött rá hogy tévedett és írt egy levelet a Szilinek. Semmi következménye nincs. Azóta nem bírja eldönteni hogy miből vette - vagy elfelejti hogy mit mondott előző nap.

De lehet hogy én maradtam ki az Apehes sztoriból?

Előzmény: mammamija (96)
mammamija Creative Commons License 2006.07.14 0 0 96
Nem követtem annyira, de mit mondott az APEH Megyó bocsijára? Valdd be Péterkém utólag oszt'jónapot?
Mindenesetre mélységesen felháborít ez az üdülőbotrány.. valami olyat is olvastam, hogy nem az övé az egész - akkor meg minek kell három épület?? és a 20 milliós vételár (hitelből) na az végképp kiverte a biztosítékot.
Előzmény: Nagulnov (95)
Nagulnov Creative Commons License 2006.07.14 0 0 95
Tudod ebben a M. ügyben mi a rohadt szánalmas? Hogy már 60 éves - van egy csomó pénze/hagyjuk hogy hogy szerezte - volt egy min.elnöki széke. Kapott utána egy tök jól hangzó/és tök kellemes állást. Minden meg lenne ahhoz hogy stiklik nélkül és tényleg polgárként éljen. Jöttek itt évekig hogy a M. úriember. Ugyan.
Előzmény: mammamija (94)
mammamija Creative Commons License 2006.07.14 0 0 94
inkább sírnék, mint nevetnék:((
Előzmény: Nagulnov (93)
Nagulnov Creative Commons License 2006.07.14 0 0 93

A Magyar Hírlap szerint a területet korábban évekig próbálták megszerezni a helyi kereskedők, sikertelenül. Állítólag a helyi kemping frissen elkészült vizesblokkját is le kellett bontani az ingatlanok építése miatt. Az újság szerint a gázt is bevezették a telekre, amire a környékbeliek évek óta

Komolyan nem értem hogy Gy. hogyan akarja megszüntetni a mutyi országot. Ki lesz az aki nem röhögi el magát - miközben ezeket mondja. És ez nem elévült ügy meg eddig lehetett aztán vége - hanem napjainkban történik. Tényleg azt hiszik hogy a nép majd jó becsületes lesz - ha ilyen példákat lát maga előtt?

mammamija Creative Commons License 2006.07.14 0 0 92

:))
Naszóval 20 milláért vette hitelből -és most 300 milláért akarja eladni:))) - merthogy annyi lesz majd az értéke ha felépül....a becslések szerint... nem rossz!:))

Előzmény: Törölt nick (75)
mammamija Creative Commons License 2006.07.14 0 0 91
Mesélj, milyen bizniszünk van Kubával?
Előzmény: Törölt nick (74)
mammamija Creative Commons License 2006.07.14 0 0 90
" Szükségesnek tartom, hogy az alávaló támadásokra reagáljak a nyilvánosság felé. A Balatonon nyaralót építek, amelyet adózott pénzből, korrekt feltételekkel vásároltam" - írja Országos Sajtószolgálaton keresztül nyilvánosságra hozott közleményében Medgyessy Péter.

most akkor hitelből, vagy a leadózott pénzből vette?
bodzaeper Creative Commons License 2006.07.14 0 0 89

És akkor most ő mit is ért el utazó nagykövetként?

Mert erről nem igazán lehetett hallani semmit az elmúlt 2 évben.

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.14 0 0 88
Szegénynek, kölcsönt kellett felvennie a telekvásárláshoz....nem volt rá elég a TVK-s javadalmazása.....

Medgyessy jól jövedelmező igazgatósági tagsága
2006. július 14. 11:01

MNO
14 millió forintot kap évente a TVK-tól Medgyessy Péter volt miniszterelnök. A cég igazgatóságába idén áprilisba választották be Gansperger Gyulával, a Wallis Rt. vezérigazgatójával együtt.

Évente 50 ezer eurót, mintegy 14 millió forintot kap a Tiszai Vegyi Kombinát Rt. igazgatósági tagjaként Medgyessy Péter volt kormányfő, utazó nagykövet és Gansperger Gyula, a Wallis Rt. vezérigazgatója, aki az Orbán-kormány idején az ÁPV Rt. élén állt -derül ki a Manager Magazin hamarosan megjelenő számából.

A két érintett a Manager Magazin megkeresésére nem kívánt nyilatkozni arról, hogy mi a szerepük a vegyipari cégnél.

A magazin által megkérdezett szakértők szerint a MOL Rt. gesztusa a nagypolitika felé megszokott a világban. A lap szerint az ilyen gesztusok a kölcsönösségen alapulnak.

Medgyessy Péter a távirati irodához napokban eljuttatott közleményében politikai támadást vél felfedezni a nyaralóépítkezésével és utazó nagyköveti tevékenységével foglalkozó híradások mögött.
PoliBili Creative Commons License 2006.07.12 0 0 87

Hány éves vagy?...

Te még hiszel a mesékben?

kábelbúvár Creative Commons License 2006.07.12 0 0 86

A Heti Válasz ma utcára kerülő számában egyébként arról ír, hogy a telek és az épülő villa becsült ára jóval meghaladja azt a 205-225 milliós összeget, amelyet Medgyessy vagyonnyilatkozatai alapján korábban megtakarított, tartozása pedig hivatalosan nincs. A volt kormányfő azt állította: 20 millió forintos kölcsönt vett fel az építkezésre. (mtv)

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.10 0 0 85
Az építkezést a szabadstrandról leválasztott területen kezdték el, ahol a három ingatlanból az egyik Medgyessy Péteré. A Magyar Hírlap szerint a területet korábban évekig próbálták megszerezni a helyi kereskedők, sikertelenül. Állítólag a helyi kemping frissen elkészült vizesblokkját is le kellett bontani az ingatlanok építése miatt. Az újság szerint a gázt is bevezették a telekre, amire a környékbeliek évek óta hiába várnak.

Hát igen, ilyen az, amikor valaki (önkéntes és/vagy fizetett) támogatói szerint a közhasznú rekultiváció támogatásából és a nagyobb jövedelemmel járó nagyobb felelősség-és közteherviselésből példamutatóan kiveszi a részét.
14-69 páncélvonat Creative Commons License 2006.07.08 0 0 83
Észak-Koreába nem megy ?
PBGI Creative Commons License 2006.07.08 0 0 82

Tegnap elfelejtettem kipucolni a cipőmet. Most már én is lehetnék az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Igaz, nekem még nem voltak jogi pontatlanságaim!!! De ha megoldom, akkor van rá esélyem???

még csak az kéne Creative Commons License 2006.07.08 0 0 81

Elfelejtette no.

Előzmény: Törölt nick (80)
Lazi Creative Commons License 2006.07.07 0 0 79

Aztán majd meglepődsz, hogy neked nem 20 millában van, hanem háromszázban.

Bagatell.

Lazi

Előzmény: Törölt nick (75)
Justis_4_US Creative Commons License 2006.07.07 0 0 78
Ja. A ráépülő házat pedig a máltai szeretetszolgálatnak ajánlja majd fel, csak még nem tud róla.
Előzmény: Állományjavító (46)
Justis_4_US Creative Commons License 2006.07.07 0 0 76

Akik bíráljátok Medgyessyt a látszólagos lódításért, elfelejtitek, hogy itt a közerkölcs szerinti igazság politikai hazugság lett volna. Nem hazudott, bár nem bontotta ki az igazság minden részletét.

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.07 0 0 75

Milyen 400 millióról beszélsz? Medgyessy felvett 20 millió kölcsönt (nem 400 miliót) egy banktól és abból fizette ki az őneki kiutalt telken a nyaraló alapjait. Mások is igy épitkeznek ha nincs nekik összegyűjtve a házépitéshez szükséges pénz. Próbáld ki te is, menj el bankba, vegyél fel 20 milliót, vegyél egy telket a Balaton mellett és épitkezzél!

Előzmény: Törölt nick (72)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.07 0 0 74
Nyugodtan el mehettél volna te is Kubába meg a francia riviérára mint ahogyan Medgyessy tette. Ő különben is egyfajta munkanyaralásra ment külföldre, hiszen a hivatala miatt állandóan külföldiek körül kell lennie és terjesztenie az ország jóhirét.
Előzmény: 14-69 páncélvonat (68)
Állományjavító Creative Commons License 2006.07.07 0 0 73

Nézd, nem akartuk nyilvánosságra hozni, érthető emberi tapintatból, de bizony észrevettük, hogy Medgyessy miniszterelnök úr figyelme bizony lankad olykor és éppen ezért arra a megfeszített munkára, amelyet ma a népfelség megfellebbezhetetlen ítélete szerint Gyurcsány Miniszterelnök Úr képes az országban a legjobban ellátni, már nem alkalmas.

Ezért került sor a törvényes és alkotmányos minisztererelnökváltásra.

Az utazó nagykövet kisebb koncentrációjú munkát igénylő feladatait Medgyessy Minisztrerelnök Úr ugyanakkor maradéktalan pontossággal el tudja látni... s ha nem így volna, ott van rajta Göncz Kinga miniszterasszony  értő szeme...

Előzmény: Törölt nick (72)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.07 0 0 72
Hú, most aztán TÉNYLEG szorongani kezdtem - létezhet, hogy egy ekkora formátumú megmentőnek akár csak egy PILLANATIG is lankadhat a figyelme, hogy egy még olyannyira pitiáner cirka 400 M-nyi szummáról megfeledkezzen? Nem akarod ezzel azt mondani, hogy a jászberényi vízköves kórházi fűtőcsövek rendbetételének gondja is erre a sorsra juthatott? Kérlek nyugtass meg, hogy még az újrafestés színválasztása is fontos állomását képezte egykori miniszterelnökünk népszolgáló tevékenységének.
Előzmény: Törölt nick (67)
Állományjavító Creative Commons License 2006.07.07 0 0 70
Á, nem... nincs igazad....
Előzmény: Törölt nick (65)
1047 001-1 Creative Commons License 2006.07.07 0 0 69
De szépen hangzik, meghatódtam.
14-69 páncélvonat Creative Commons License 2006.07.07 0 0 68
Hát valóban én csak a nemzet napszámosa vagyok közel 25 éve, nem járok Kubába fincsi koktélokat szürcsölni, nem nyaralok a francia riviérán mikor itthon árvíz van és nem védtem az országot a KGB ellen.
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.07 0 0 67

Ha annyit tennél az országért mint a Medgyessy, akkor te is megfeledkeznél ilyen dolgokról! Medgyessy utazó nagykövetként világszerte Magyarország érdekeit figyeli, képviseli és igazán jelentéktelen ügy, hogy elsiklott a figyelme. Különben is, kölcsönből vette meg azt a telket és ezért nem is gondolta, hogy be kellene vallania, hogy rendelkezik vele (hiszen a kölcsönt adóé az ingatlan amig ki nem fizeti).

Előzmény: 14-69 páncélvonat (66)
14-69 páncélvonat Creative Commons License 2006.07.07 0 0 66
Amikor kb. 10 évvel ezelőtt elfelejtettem beikszelni közel 20 éves TV-m a bevallási lapon, berendeltek, hogy nem jól van kitöltve. Kb 2 órát várakoztam. Megyó csak úgy elfelejti, nem emlékszik rá. Jó neki, csak úgy elfelejteni hogy építkezik. Szemét banda!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!