Én tagja vagyok a listának régóta, esetleg megkérdezhetem a listán, hogy tud-e erről valaki valamit, az emailedet megírhatod magánban, az itteni emailemre, ami publikus.
Azt tudom, hogy például a freemailes címeket nem nagyon szereti a lista, sokszor nem érkeznek meg rá a levelek, egyéb
szolgálatóknál is voltak problémák.
Gmail.com-os címed van? Azzal nem szokott gond lenni.
sziasztok! keresek egy mese rádiójátékot, a címét sajnos nem tudom de azt igen hogy sci-fi volt és volt benne mennydörgés és fiatalkori énemnek nagyon izgalmas volt ! :(
Keresem Eötvös Károly: Utazás a Balaton körül című rádiójátékát. Nem a Borciczki-féle hangos könyvet, hanem az 1980-os rádiójátékot, amiben Avar István játszotta Eötvös Károlyt.
Üdv! Keresem a Trubadúr című folytatásos hangjátékot.Szerző:Szurdi Miklós, zene:Döme Zsolt. 1992-94 táján hangzott el a Kossuth rádióban. Köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Én Vinnai Andrástól keresem A Másikember című hangjátékot (de minden más is érdekel, ami Vinnai), illetve az Obiectiva Theodora c. rádiójátékot is. Tudtok esetleg segíteni? Nagyon Köszönöm!
Nekem is van pár Fésűs Éva mesejáték, de ha csatlakozol rádiójátékos levelezőlistánkhoz, és ott teszed fel kérésedet, talán többhöz és gyorsabban is hozzájuthatsz.
Ezen a linken csatlakozhatsz, a bal alsó részen van a feliratkozás:
Keresen Balassi Balinttol a szep magyar komedia c radiojatekot. nagyon regen hallottam, es csak egyszer, de nagyon szeretnem ha esetleg valakinek meglenne, de keresek mindenfele szinhazi felvetelt, es radiojatekot is.
A lentebb említett listán nem is olyan régen forgott Az óriástök is, én nem mentettem le magamnak, de ha csatlakozol a listához, biztosan fog tudni valaki segíteni.