Ötvenezer forintra büntettek egy prostituáltat, mert nem volt adószáma sem vállalkozói száma. A nő fellebbezett, és a New York-i egyezményre hivatkozott, de a bíróság elutasította a nő keresetét.
Részben jogos csak az ellenvetés. Más környező országokban távolról sem ennyire pitiáner az elit... pölö a 100 leggazdagabb magyar összvagyona nem éri el a leggazdagabb lengyelét, de még a legazdagabb román is simán leveri őket...
Ez viszont minden hivatali hierarchiával rendelkező ország sajáttya...
Amúgy van itten jogállam, úgy 3-400 óradíjér' öggyes szagértők állnak rendelkezésre, akik megóggyák bármilyen porblemádat - szeretném leszögeni: ez nem arejlám helye, pusztán ténymegállapítás.
Hogy Magyarország különösen pitiáner, nos, az egyfajta történelmi örökség...
Egyébként hagyjuk az egészet a francba. Engem az a pitinárseg zavar az egész ügyben, ami másutt is jellemző az APEH-re és úgy általában is az állami hatóságokra. A kisemberek fingatása és a szolgalelkűség a felsőbbség irányában!
Eccerű módon lehet védekezni: egy ingatlanközvetítő irodán keresztül adod ki, és Te már támadhatatlan vagyol... feltéve, hogy nem stricik üzemeltetik a zirodát is...
Éppen azt akarom kihozni hogy megint valami hülye szabályozatlanságból kifolyólag egy normál polgári szerződés által is stricivá válhatok, és még nekem kell bizonygatni hohgy nem vagyok az?
És például mi van ha stricik engem látogatnak meg szaxervezetileg, hogy ezentúl a lányok nem küldenek albérleti díjat, sőt a rezsit is én fizetem a továbbiakban, viszont véglegesnek számít a beköltözésük a lakásomba, és tűrnöm kell ha vidéki vendégek meglátogatják őket és ott is alszanak?
3 tanú állíccsa, hogy Te itten a züleccerű kéjelgést segíted elő és a papíron szereplő összeg 10 szeresét követeled hetente, különben velem vereted meg őket... mire bebizonyítod, hogy nem vagyol ló, addigra meg is patkónnak...
Erre patikus uram gondol egyet, hogy nem vóna-e jövedelmezőbb a futtatás a gyógyszereknél, lekever három maflást a kurváknak és minden folytatódik szépen :)
Azonban nem számótt azzal a nüanccal, ha a három lány meg akar szivatni, akkó' megzsarónnak, ha ezentúl nem adod ingyen a kéglit, ők egybehangzóan bevajják a rendőrségen, hogy Te itten futtatod őket és lakbér címén elszedel tőlük sok pénztet - osztnán mosd ki magad...
Eggen... ez két sologból következik: egyrészt a nyújorki egyezmény tilalmazza a bordély üzemeltetését - ezt persze lehet vitatni, hogy van-e értelme, de engem nem érdekel. Főleg azér' mer' valami érthetetlen oknál fogva egy egyezménybe foglalkták a rabszolgaság és az emberkereskedelem tilalmát a kurvák helyzetével, tehát ölég nehéz indokot elfogadtható indokot tanánni a felmondásra.
Másrészt ha engedélyeznék itten a szobáztatást, akkó' lányok még inkább kiszolgáltatottá válnának...
Ezek szerint igazam volt, hogy az elitkurvák, az elitek számára, abszolute nincsenek veszélyben, ha saját ingatlanban fogadnak? DE biztos hogy ezeket nem fogják adóztatni, mert a bevételfüzetben benne lehetne a kuncsaft neve is?
Micsoda szarháziak ám a mi politikusaink és döntéshozóink. A kicsiket az ijesztgetik, büntetik, legyen orvos vagy útszéli qrva. Maguknak meg van külön orvos különkórház, különkupleráj, különqrvákkal..
De nem vagyok biztos benne, hogy a helyiség bérbeadás ide kéne hogy tartozzon. Ha egy fogorvosnak adom bérbe, akkor nem tartom ki, nem futtatom, ha meg egy kurvának, akkor igen?
Nem, az szobáztatás, a kitartoccság, a futtatás tilalma nem marhaság - aztat büntessék csak továbbra is, mer' még rákapnak a strici urak a keményebb erőszakra...