Keresés

Részletes keresés

kábelbúvár Creative Commons License 2006.07.12 0 0 125
Indián Creative Commons License 2006.07.04 0 0 124
Részben jogos csak az ellenvetés. Más környező országokban távolról sem ennyire pitiáner az elit... pölö a 100 leggazdagabb magyar összvagyona nem éri el a leggazdagabb lengyelét, de még a legazdagabb román is simán leveri őket...
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (123)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2006.07.04 0 0 123
"ez nem arejlám helye"

:)))

"Hogy Magyarország különösen pitiáner, nos, az egyfajta történelmi örökség..."

Azt hiszem, nem kell azt gondolnunk, hogy ezzel egyedül vagyonk, lévén a környező országoknak hasonló történelmi múltja.
Előzmény: Indián (122)
Indián Creative Commons License 2006.07.04 0 0 122
Ez viszont minden hivatali hierarchiával rendelkező ország sajáttya...

Amúgy van itten jogállam, úgy 3-400€ óradíjér' öggyes szagértők állnak rendelkezésre, akik megóggyák bármilyen porblemádat - szeretném leszögeni: ez nem arejlám helye, pusztán ténymegállapítás.

Hogy Magyarország különösen pitiáner, nos, az egyfajta történelmi örökség...
Előzmény: Törölt nick (121)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.04 0 0 121

Egyébként hagyjuk az egészet a francba. Engem az a pitinárseg zavar az egész ügyben, ami másutt is jellemző az APEH-re és úgy általában is az állami hatóságokra. A kisemberek fingatása és a szolgalelkűség a felsőbbség irányában!

Franc van itt nem jogállam és demokrácia.

:-(

Előzmény: Indián (119)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.04 0 0 120

AZ ingatlanközvetítő is strici, hiszen leveszi a sápot az albérlet piacon meg nagy a verseny.

:-)))

Előzmény: Indián (119)
Indián Creative Commons License 2006.07.04 0 0 119
Eccerű módon lehet védekezni: egy ingatlanközvetítő irodán keresztül adod ki, és Te már támadhatatlan vagyol... feltéve, hogy nem stricik üzemeltetik a zirodát is...
Előzmény: Törölt nick (118)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.04 0 0 118

Ha üresen áll évente kéccer törnek be. A rendezőség meg 30 napra rá kibocsáttya a nem találjuk mert hülyék vagyunk formulát

NNa asszem elkezdem keresni a kanadai útlevelem. Zíz éve nem használtam, biztos lejárt már....

Előzmény: Indián (117)
Indián Creative Commons License 2006.07.04 0 0 117
Szeggyé' széntablettát - talán akad valmék póccon... :-P

Ez egy illen sportág, Patikárius Uram...
Előzmény: Törölt nick (115)
Indián Creative Commons License 2006.07.04 0 0 116
Majd akit érdekel kifehéríti, mér' pont én dógozzak vele?
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (113)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.04 0 0 115

Bex@rok......

Előzmény: Indián (112)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.04 0 0 114

Éppen azt akarom kihozni hogy megint valami hülye szabályozatlanságból kifolyólag egy normál polgári szerződés által is stricivá válhatok, és még nekem kell bizonygatni hohgy nem vagyok az?

És például mi van ha stricik engem látogatnak meg szaxervezetileg, hogy ezentúl a lányok nem küldenek albérleti díjat, sőt a rezsit is én fizetem a továbbiakban, viszont véglegesnek számít a beköltözésük a lakásomba, és tűrnöm kell ha vidéki vendégek meglátogatják őket és ott is alszanak?

Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (111)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2006.07.04 0 0 113
Annál inkább ki kell fehéríteni ezt a tevékenységet, a striciszakszervezetet meg üldözze hathatósan a szervezett bűnözés elleni szerv.
Előzmény: Indián (110)
Indián Creative Commons License 2006.07.04 0 0 112
3 tanú állíccsa, hogy Te itten a züleccerű kéjelgést segíted elő és a papíron szereplő összeg 10 szeresét követeled hetente, különben velem vereted meg őket... mire bebizonyítod, hogy nem vagyol ló, addigra meg is patkónnak...
Előzmény: Törölt nick (109)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2006.07.04 0 0 111
Erre patikus uram gondol egyet, hogy nem vóna-e jövedelmezőbb a futtatás a gyógyszereknél, lekever három maflást a kurváknak és minden folytatódik szépen :)
Előzmény: Indián (107)
Indián Creative Commons License 2006.07.04 0 0 110
Dehonnem, csakhogy a striciszaxervezet bizalmi tagjai úccólván pépesre verik a lányzót...
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (108)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.04 0 0 109

Szerződök.

Aláírva érdekelt felekkel, albérleti díj bankátutalással, bevallva év végén.

Előzmény: Indián (107)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2006.07.04 0 0 108
"Másrészt ha engedélyeznék itten a szobáztatást, akkó' lányok még inkább kiszolgáltatottá válnának..."

Ez biztos szociológija meg pszihológija, de mért van "szüksége" egy kurvának arra, hogy kihasználják?

Jelentse fel azt, aki erőszakot alkalmaz rajta. Vagy nem lehet elkapni a striciket?
Előzmény: Indián (102)
Indián Creative Commons License 2006.07.04 0 0 107
Iszakievics kartács lyól beszétt... Uff...

Azonban nem számótt azzal a nüanccal, ha a három lány meg akar szivatni, akkó' megzsarónnak, ha ezentúl nem adod ingyen a kéglit, ők egybehangzóan bevajják a rendőrségen, hogy Te itten futtatod őket és lakbér címén elszedel tőlük sok pénztet - osztnán mosd ki magad...
Előzmény: Törölt nick (103)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.04 0 0 106

Mit?

Hogy szándékosan kiadtam a lakásom albérletbe, és szigorúan havonta beszedem a kialkudott  albérleti díjat? Na nemáán!

Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (104)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2006.07.04 0 0 105
Én úgy gondolom, magát az erőszakot kellene büntetni és nem mást.
Előzmény: Indián (99)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2006.07.04 0 0 104
Bizonyítani kell, hogy tudtál a tevékenységről és szándékosan követted el.
Előzmény: Törölt nick (103)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.04 0 0 103

NNa de Ingyán KArtács!

Kiadom az üresen álló pesti lakásomat három diáklánynak. Ők egy kicsit rádolgoznak a tanulmányaik költségére és engem csuknak le, hogy szobáztatok?

???

Indián Creative Commons License 2006.07.04 0 0 102
Eggen... ez két sologból következik: egyrészt a nyújorki egyezmény tilalmazza a bordély üzemeltetését - ezt persze lehet vitatni, hogy van-e értelme, de engem nem érdekel. Főleg azér' mer' valami érthetetlen oknál fogva egy egyezménybe foglalkták a rabszolgaság és az emberkereskedelem tilalmát a kurvák helyzetével, tehát ölég nehéz indokot elfogadtható indokot tanánni a felmondásra.

Másrészt ha engedélyeznék itten a szobáztatást, akkó' lányok még inkább kiszolgáltatottá válnának...
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (100)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.04 0 0 101

Ájj!

Akkor mé b@ccogatják az útszélieket?

Ezek szerint igazam volt, hogy az elitkurvák, az elitek számára, abszolute nincsenek veszélyben, ha saját ingatlanban fogadnak? DE biztos hogy ezeket nem fogják adóztatni, mert a bevételfüzetben benne lehetne a kuncsaft neve is?

Micsoda szarháziak ám a mi politikusaink és döntéshozóink. A kicsiket az ijesztgetik, büntetik, legyen orvos vagy útszéli qrva. Maguknak meg van külön orvos különkórház, különkupleráj, különqrvákkal..

:-(

Előzmény: Indián (98)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2006.07.04 0 0 100
Oké.

De nem vagyok biztos benne, hogy a helyiség bérbeadás ide kéne hogy tartozzon. Ha egy fogorvosnak adom bérbe, akkor nem tartom ki, nem futtatom, ha meg egy kurvának, akkor igen?
Indián Creative Commons License 2006.07.04 0 0 99
Nem, az szobáztatás, a kitartoccság, a futtatás tilalma nem marhaság - aztat büntessék csak továbbra is, mer' még rákapnak a strici urak a keményebb erőszakra...
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (97)
Indián Creative Commons License 2006.07.04 0 0 98
Nem is büntetik a prostitúcijót, már szabálysértési alakzata sincs...
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (96)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2006.07.04 0 0 97
Marhaság az ilyesmi. Sötét középkor.
Előzmény: Indián (95)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2006.07.04 0 0 96
Lehet, hogy nem teljesen ide tartozik, de a prostitúciónak nem volna szabad büntetendőnek lennie.

Sima szolgáltatás és kész, a kurva ad számlát.

Tulajdonképp egészségügyi szolgáltatásnak is felfogható és így besorolható lenne az egészségpénztárak által elszámolható szolgáltatások közé.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!