Keresés

Részletes keresés

elemes Creative Commons License 2006.06.27 0 0 6
Annak viszont komoly következménye lesz, ha megtudják, ki szivárogtatta ki a frakcióülésről az elhangzottakat – tette hozzá Nyakó.

Ja, tisztára mint Kékesi Tibor ügyében, aki megverte a szomszédját, és az áldozat fizeti a bírságot, mert videóra vette ahogyan Kékesi megtámadja őt :-)))
Előzmény: toloba (4)
elemes Creative Commons License 2006.06.27 0 0 5
Azért ez Gordon egy elég gázos figura, a Hajdú-Béttel a háta mögött...
Előzmény: toloba (2)
toloba Creative Commons License 2006.06.27 0 0 4
Jaj a kiszivárogtatónak! A szocialisták büntetnének Karsai ügyében

2006-06-27 18:55:27

Nemcsak koalíciós feszültségeket, hanem belső MSZP vitákat is gerjeszt a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök által a közelmúltban reformként bejelentett, több megszorítással járó intézkedéssorozat. Kuncze Gábor SZDSZ elnök ma azt kifogásolta, hogy a sajtóból tudta meg a kabinet áfaemelési terveit. „Nem tartom elfogadhatónak, hogy a koalíciós partner elnökeként rádióhírekből értesüljek fontos kormányzati döntésekről, miközben persze kormányülésen ezek a döntések még nem szerepeltek napirenden” – közölte a pártelnök. Hozzátette: persze lehet így is kormányozni, de szerinte ez egy rossz módszer.

Hétfőn a legnagyobb vihart Karsai József szocialista honatya kavarta, aki a párt frakcióülésén lapértesülések szerint azt tudakolta: a jövő héten, amikor Bajnai Gordon, a Nemzeti Területfejlesztési Ügynökség vezetése lesz a képviselő-testület vendége, megkérdezheti-e tőle, hogy „ő és az apja mikor adja vissza a gazdáknak azokat a milliárdokat, amelyeket elloptak, például a Hajdúbét eladásakor”. Az ügyben Karsai kilenc ember öngyilkosságát is felrótta a kormánybiztosnak. Hozzátette: Bajnaira utalva felhívta őt a napokban az egyik öngyilkos fia, hogy „most ez ül a tízezer milliárd forinton, aki miatt az én tisztességes, becsületes apám öngyilkos lett, mert nem adta meg az ötmillió forintját”.

Bajnai Gordon fejlesztéspolitikai kormánybiztos tegnap közleményben utasította vissza Karsai állításait. Hozzátette: bízik abban, hogy a félreértések a sajtón keresztül történő üzengetés helyett szemtől-szemben tisztázhatók; a kormánybiztos továbbra is számít és épít az MSZP képviselőcsoportjának támogatására.

Karsai kifogást emelt az MSZP-fórumon amiatt is, hogy „kihagytak 180-210 képviselőt” a döntéshozatalból, s ő választott képviselő létére társaival csak a döntések meghozatala után értesült az érdemi lépésekről, így például a mezőgazdasági szférában dolgozókat sújtó magas tb-járulékról. „Nem leszek Gombnyomogató János” – mondta.

Nyakó István MSZP szóvivő lapunknak elmondta: nem lesz következménye Karsai kijelentéseinek. „A képviselő nem tudhatta, hogy a belső fórumon magnóra veszik a beszédét és azt a sajtó felhasználja” – közölte a politikus. Annak viszont komoly következménye lesz, ha megtudják, ki szivárogtatta ki a frakcióülésről az elhangzottakat – tette hozzá Nyakó. (reggel.hu)

http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=130524&fr=hk

Törölt nick Creative Commons License 2006.06.27 0 0 3
mit vártál? ezek biorobotok:)))
Előzmény: netizen (-)
toloba Creative Commons License 2006.06.27 0 0 2
Van már ilyen topik...de ezen ne múljon:

Bajnai visszautasítja Karsai szembeköpését
2006. június 27.

Bajnai Gordon visszautasította azokat az "igaztalan támadásokat", amelyekkel előző nap egy szocialista képviselő illette egy vállalkozása miatt.

Válaszol a kérdésre
"Szomorúan vettem tudomásul megállapításait, amelyek igaztalanok. Visszautasítom az engem, vagy családomat ért vádakat", írja a távirati irodán keresztül nyilvánosságra hozott közleményében Bajnai Gordon az MSZP hétfői frakcióülésén elhangzottakra reagálva.

Az Index értesülései szerint a frakcióülésen Karsai lopással vádolta a fejlesztéspolitikai kormánybiztost, és egy parasztember öngyilkosságát is Bajnai nyakába varrta.
A Népszabadság információi szerint a zárt frakcióülésen egy hangfelvétel is készült, a politikus emiatt ismételte meg a nyilvánosság előtt azt például, hogy "kilenc ember ment tönkre és lett öngyilkos azért, mert a Hajdú-Bét nem fizette ki tartozását nekik".

A Hajdú-Bét, a Wallis Rt.-n keresztül a Bajnai Gordon családi vállakozása volt 2003-as felszámolásakor. A cégben kifizetetlenül több milliárd forint bennragadt. Karsai a frakcióülésen azt tudakolta, hogy "mikor fizetik ki a gazdáknak azt az ötmilliárd forintot, amivel a Bajnai által eladott Hajdú-Bét tartozik nekik".

Bajnai a jövő hétfőn az MSZP-frakció vendége lesz. Közleményében azt írja, majd "az MSZP-frakció jövő heti ülésén, ahol a fejlesztéspolitikáról adok részletes tájékoztatást a képviselőcsoport tagjainak, de készséggel válaszolok a korábbi szakmai munkámmal kapcsolatos kérdésekre is".

A hétfői parlamenti ülés előtt Veres János pénzügyminiszter a szocialista párt frakciójának vendége volt. A pénzügyminiszter kapott hideget-meleget, a képviselők vérmérséklete szerint.
Karsai József Bajnai Gordont lopással vádolta meg.

Karsai szembe köpi magát a kormány miatt
"A tükörbe nézek és szemen köpöm magam, majd megteszem ugyanezt tükör nélkül, végül lemondok, ha nem képviselhetem népemet. Engem megválasztottak, nem császári, királyi rendszer van. Nem gombnyomogató János vagyok" - hangoztatta dühödten Karsai.

http://www.szavazolap.hu/index.php?konyvtar=admin/data/00000002/_fix/00000000/_fix/00000000/_fix/00000050&jel=8542ba5f1eee8b95f06eeda91cfad52b

Előzmény: netizen (-)
ooloo Creative Commons License 2006.06.27 0 0 1
Előzmény: netizen (-)
ooloo Creative Commons License 2006.06.27 0 0 0
legfeljebb átmegy KJ a J0bbikh0z... :)
Előzmény: netizen (-)
netizen Creative Commons License 2006.06.27 0 0 topiknyitó
Az mégy hagyán, hogy Gurcsányo UI átdobta a palánkon a váasztókat. Áfa ügyben mint látható a koalíciós partnert is. De azmár meglepő és mulattságos, hogy Gyurcsányo UI a saját parlamenti frakcióját is átb@ssza.
>>katt<<

szal ez azért már közröhely :D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!