" Aki még egyszer vasárnap estére szervezi a bulajkodást, abból birkapörtköltet készítek! Sok f?szerrel! SK! Nagyon finom lesz! "
Bajza József Gimnázium E osztály 1992-1996
Bár te általában jól értesült vagy, de ezúttal nem. Valóban volt egy ilyen buli de az nem ez amiről én itt írogatok, és úgy látom nem lesz ebből sem semmi. No mindegy majd még próbálkozom.Csurligum.
most értesültem, hogy M. Tihor Esztinek megszületett a Sacikája! Nagyon gratulálok!
Délelőtt pedig Komjáti Gabival találkoztam, aki éppen cuccolt be a kórházba 41 hetesen! :) Már ő is csak kettőben jön ki onnan!!! :) Szorítsunk neki!!!
Úgy látszik eseményekben gazdag nap a mai, csak sajnos negatív értelemben. Mellettem ütött el valakit a vonat, állítólag életben van, de eléggé megviselt.
Elmesélem, hogy mi történt velem az elmúlt 10 percben. Az irodánk majdnem szemben van a vasútállomással. A vonatról leszállt egy látszólag nagyon öreg bácsi, teljesen úgy nézett ki, mint egy manó. Max. 140 cm magas lehetett, buggyos nadrágban, kapucnival a fején. Láttam, hogy felénk közelít, majd, mintha a parkolóban meggondolná magát továbbment- inkább csak totyogott-. A nagy üvegajtón és ablakokon keresztül kilátok a parkolóra, de csak az egyik felére. Aztán, valamilyen oknál fogva úgy döntöttem, hogy felállok, és kinézek a másik oldalra. Akkor láttam, hogy a bácsika megáll, majd az egyik parkoló autó és a kerítés közé áll, és leül. Szegényke elfáradt- gondoltam. Aztán tovább figyeltem, ahogy bőszen kutat valamit a nylonzacskójában, kisvártatva felállt és kezdte letolni a nadrágját, mindezt fenékkel felém. Alsógatya nem volt rajta, de ez látszólag nem igazán zavarta, szóval az egyik nadrágot levette, a másikat fel, majd szépen elpakolt és továbbállt. Én pedig majdnem az egészet végignéztem. Ez most olyan érzés, mint, amikor megnézek egy "értelmes" filmet, és utána még sokáig a hatása alatt tart a keser-édes mondanivalója, vagy inkább egy könyvélményre emlékeztet ez az egész. :(