Sziasztok!Acer Aspire E5-511-et használok Windows 8.1-el.A problémám,hogy hiába telepítettünk fel egy Medion internet Stick-et mindíg azt írja ki,hogy a Stick nincs bedugva,vagy a sim kártya nem érintkezik!Két Kolléga különböző gépével működik,de az enyémmel nem!Mi lehet az oka?
Itt a hangsúly azon van,hogy szerintük az,ha belül eltörik a zsanír nem garanciális probléma. Mivel ilyen az Acer termékkel még sosem fordult elő,biztos,hogy én okoztam a sérülést. Amikor felnyitottam a kijelzőt megszorult benne valami,majd reccs. Tehát végülis én okoztam,mehetek a csába. Csak arra akartam felhíyvini a figyelmet,hogy felesleges a garit megvenni. Elkérnek huszonezret érte és úgyis csak azt csinálják meg térítés nélkül,amit ők garanciális problémának gondolnak.
Tavaly 2011 decemberben vásárol Acer notebookom bal oldali forgópántja úgy döntött,hogy eltört és ezzel megemelte a borító lemezt is. Nem baj vettem drága pénzért három év extra garanciát így még bőven élhetek a garis jaíttatás lehetőségével. Igen ám,de az Acer szerint ez nem garanciális hiba,mert mehanikai sérülés. A laptopon egy kacolás,ütésnyom sem volt látható.Akkor sem.
Az extra garancia egy nagy átverés! Olyasmire vállalnak csak garanciát,ami egyébként nem megy tönkre.
"Szomorú számomra, hogy egy ilyen gépben ilyen a videokártya. Engem nem zavar, csak az unokám nyafog, hogy lassú a gép"
Milyen gépben? Ez egy olcsó notebook.
Az unokád pedig valószínűleg játszani szeretne, amire negyedmilliós ár felett kezdenek alkalmasak lenni a notik, de ezek is messze elmaradnak az asztali gépektől. A cserélhető VGA is ilyen ár körül jelenik meg, de jelentősen nagyobb teljesítményűt beletenni nem lehet, mert nem bírná a gép hűtő- és áramellátó rendszere.
Az E728 után kötőjel mögött még van 5 vagy 6 karakteres típusjelzés. Ez mutatja az afféle eltéréseket, hogy milyen proci, mennyi memória, mekkora vinyó, milyen OS, melyik honosítású billentyűzet, meg más hülyeségek vannak a notiban.
Van egy E728-as laptopom, 4GB memória, 500GB HDD. Tegnap láttam egy laptopot, ezzel a tipusszámmal, 2GB memória, 250 GB HDD. Ismereteim szerint eddig nem adtak ki egy tipusból több változatot. Vagy én tévedek?
Hali, lehet érdemes lenne alá venni egy ilyen USB-s laptop hűtőt. Nem tudom mire használt a gép amit mondtál, de nagy procigényű cuccokk futtatásakor túlmelegedhet.
65 fok nem normális.
Nekem egy régi acer tud nagyon melegedni ha játszok rajta, de amúgy összhatásra nem mondanám gagyinak az acer-t, max esetleg a hűtésrendszert. :)
Valószínűleg, mikor kölcsönadtam Tesómnak a laptopot, akkor (véletlenül?) kikapcsolhatta az Fn + F7 kombinációval. Én meg olyan hatalmas szakértője vagyok az Fn gombnak, hogy csak most tudtam visszakapcsolni közel 8 hónapnyi küszködés után.
Szerintem hardware-es. De teszteld le! Boot-olj fel egy live Linuxod, ha onnan működik a touch-pad, akkor nyilván jó a hardware, ha nem megy Linuxon sem, akkor rossz.