Nyitotta:még csak az kéne, 2006.06.15 21:55 |
Lehet szőlőbányászozni, alcsútizni, koronaúsztatózni, de akkor is tény marad, hogy Orbán előre meg mondta, hogy megszorítások lesznek mert az ország csődben van az elmúlt négy évi mszp dilettantizmustól.
Nem kell erre fényesebb bizonyíték, mint a szocik által bevezetett megszorító csomag.
Az összes balos húzzon bőrt a fogára.
Szóval baloldal állja, amit a Horn, a Medgyesy és a két GYURCSÁNY KORMÁNY tapsolt el, a jobboldal meg vállalja az Antall és az Orbán kormány hiátusait.
"Remélem , cserében az Orbán-imádók is visszatérítik az x-edik lakás kamattámogatását " - mamikám egy új építésű lakás eladásánál tudod te mennyi lé kerül a költségvetésbe? Áfa, járulékbefizetések? Ha pang a lakáspiac (nem nagyon megy mostanában az ingatlancégeknek) elmaradnak a befizetések, nem foglalkoztat annyi munkaerőt az építőipar. Szóval a kormány a lakástámogatásoknál az egyik kezével ad, a másikkal meg elvesz. De a szakértő szociknál miver szűlőbányászos orbán kormányhoz kapcsolódik a lakáshitel - hát szétverik. És ezen nem gondolkozás nélkül kell örömködni. Most még ugyan nem hír a médiákban az átlegkeresetű fiatalok első lakáshoz jutása de pár év szoci kormányzás után az lesz majd.
nem kényes vagyok, csak kiigazítottál, de nem tudom milyen beállítottságú vagy(csak a hozzászólásokból gyanítom), de én szavaztam már fideszre, de mszpre nem, vállakozók, centrum, több nincs, de utállom a demagógiát, meg az elvtelenséget :(
és hiányzik az a régi rendszer mikor mindenki együtt szídta a kormányt, mert nincs fehér ördög meg fekete ördög, csak "ördög" van!
A zsidó eredetű vallásokban (judaizmus, kereszténység, iszlám) az Úr szó Istenre utal (Úristen). A keresztény vallásban Jézus gyakori elnevezése az Úr Jézus vagy Úr Jézus Krisztus.
ha már szőrszállat hasogatunk, én amúgy gázzal járok...
Boros úr is felvolt háborodva, hogy gondolják hogy az ügynököket nyilvánosságra hozzák, ez nagyban veszélyeztetné Magyarország biztonságát, egy olyan országét amit már mindenki mindenkinek eladott? mennyivel szebb mikor csak előhúznak egy nekik tetsző nevet, és megszellőztetik.
Mármint mi nem igaz ???? Kösz az adómból belterjesen pörgetést , inkább kimaradnék belőle , ha lehetne . Nyilván nem lehetett .
"amiből megvettétek (19 000HUF/lélek) a nyugdíjasokat "
Bocs , magam és a családom ( a csapat , amit "Ti" alatt értek , igencsak vegyes pártállással ) egyetlen nyögdíjast sem vásárolt , a keresletet bőven fedezzük házilag .
"és - sajnos - nyolc évre bebetonoztátok magatokat" Na neee.. Hova veszett a mexokott kormányváltó hangulat... Szerintem Patrubány is hajlandó volna újra ringbe szállni a "nemes" cél érdekében .
"19 000HUF/lélek" Ilyen piti összeg szerintem egy hétvégére nyomna a latba valamennyit , esetleg , 8 évre semmiképp nem meggyőző . Találj ki valami hitelesebbet választási csalásokat-megvásárlásokat illetően . Szerintem .
Ha jól tudom Szűz Mária nem csak a jobbosok, fideszesek, mdfesek nagyasszonya, hanem az összes magyaré (ebben az mszp.sek is benne vannak ám), határon innen, határon túl.
Ha nem tetszik reklamálj Szent Istvánnál, aki Gyurcsány és Kuncze véleményezése nélkül ajánlotta fel országunkat az említett hölgynek.
a patrióta és nacionalista között az a különbség, amíg az eggyik az övéit szereti, addig a másik a mást gyűlöli...
Antal úr pedig igencsak felrugott sokmindent, orosz piac? mert mi majd megmutatjuk? és 92-ben már álltak a munkanélküli hivatalok, jöttek a jókis multik, és Orbán úr is kirohant néha, és 98-tól lett volna lehetőség változtatni a rendszeren, de mintha kicserélték volna a "89-es" elveket, a bizonyos Orbán úrnál, talán ezt nem díjjazzák sokan...
Tudtommal Juhász is kaszált , meg Isten tudja , még ki , persze , amit nem szellőztet a bulvársajtó , az kamu . Orbi-baba bezzeg szőlőkapálásból akasztotta a palotáit .
Na , haggyuk . Egyiknek épp annyira rühellek luxus-adót fizetni , mint a másiknak . A "fészekrakó"-nak legalább van értelme , ha nem is biztosít bőszen titkolandó palotákat . Szerintem .
Bárhogyan számolok , a befektetési célú lakáskamatok támogatását attól még fizetem , mint a katonatiszt , és rohadtul nemtecc . Részemről .
a lakástámogatásnak is van hibája, de kevesebb, mint gondolnád, mert felélénkült az ingatlanpiac, több eladott és épült lakás -> több adó, ami akkor még 25% volt.