jövőhéttől a coolon is megy a 24 c sorozat. Nem vagyok sorozatfüggő, de erre valamiért rákattantam. 24 fanokat, és 24 nem fanokat várnék ide. Ha igazak a hírek, nem csak az első szezont nyomják le, hanem az összeset. Remélem, hogy nem bukik meg, mert akkor még egy tv nem fogja műsorra tűzni.
Teljesen rákattantam volt hogy napi 5 rész csúszott be...
Ugyan.. ez természetes. :)) Nekem 13 rész volt egybe, pedig holtfáradt voltam a végén már. De ez is csak azért ennyi, mert nem töltődött le addig még a többi rész.
Az igazi fanok 24 órát egybe nyomatják le, vagy akár több évadot is. :))))) (ezt még nem próbáltam, de talán majd ha ráérek az 5-össel megpróbálom)
retekklubbon simán lehetett volna a lost után... talán még gondolkoztak is rajta. De nem értem. Ha egy kis cool meg tudta venni, akkor ők is megtudták volna. Lehet, hogy az MTV-s bukás miatt féltek tőle? Ha az rtlklub széthirdeti, mint a lostot és hasonó főműsoridőbe teszi(legalább első pár részt, utána ugyis kialakul a függőség és éjjel 3-kor is megnézik:)), akkor hatalmas nézőtábora lett volna, az tuti.
Hát félek, hogy megint nagy bukás lesz(mint a királyin anno), pedig tényleg jó sorozat. De hát hol hirdetik? Sehol. Hiába jó, ha senki nem tud róla. Én már láttam mind az 5 évadot, de lehet, hogy ujra megnézem, bár ugy már nem olyan izgi.
Aki most kezdi majd nézni a sorozatot, az jobb ha nem néz el oda, mert tele van spoilerrel, és az egész sorozat izgalmát hazavágja, ha előre megtudjuk, mi lesz, hiszen pont a váratlan (nagy)fordulatokra épül a történet, ezért is egyedülálló a maga nemében.