Keresés

Részletes keresés

Szab_pazsit Creative Commons License 2006.06.14 0 0 6
Teljesen rákattantam volt hogy napi 5 rész csúszott be...

Ugyan.. ez természetes. :))
Nekem 13 rész volt egybe, pedig holtfáradt voltam a végén már. De ez is csak azért ennyi, mert nem töltődött le addig még a többi rész.

Az igazi fanok 24 órát egybe nyomatják le, vagy akár több évadot is. :))))) (ezt még nem próbáltam, de talán majd ha ráérek az 5-össel megpróbálom)
Előzmény: parajesus (4)
Szab_pazsit Creative Commons License 2006.06.14 0 0 5
retekklubbon simán lehetett volna a lost után... talán még gondolkoztak is rajta. De nem értem. Ha egy kis cool meg tudta venni, akkor ők is megtudták volna. Lehet, hogy az MTV-s bukás miatt féltek tőle?
Ha az rtlklub széthirdeti, mint a lostot és hasonó főműsoridőbe teszi(legalább első pár részt, utána ugyis kialakul a függőség és éjjel 3-kor is megnézik:)), akkor hatalmas nézőtábora lett volna, az tuti.
Előzmény: KrEdEnC (2)
parajesus Creative Commons License 2006.06.14 0 0 4
Én pár hete néztem végig az 1. sorozatot dvd-n.
Teljesen rákattantam volt hogy napi 5 rész csúszott be...
:)
Előzmény: Szab_pazsit (3)
Szab_pazsit Creative Commons License 2006.06.14 0 0 3
Hát félek, hogy megint nagy bukás lesz(mint a királyin anno), pedig tényleg jó sorozat. De hát hol hirdetik? Sehol. Hiába jó, ha senki nem tud róla.
Én már láttam mind az 5 évadot, de lehet, hogy ujra megnézem, bár ugy már nem olyan izgi.

Egyébként a 24-nek már van egy topicja itt:
http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9111433&la=55872691

Aki most kezdi majd nézni a sorozatot, az jobb ha nem néz el oda, mert tele van spoilerrel, és az egész sorozat izgalmát hazavágja, ha előre megtudjuk, mi lesz, hiszen pont a váratlan (nagy)fordulatokra épül a történet, ezért is egyedülálló a maga nemében.
Előzmény: KrEdEnC (-)
KrEdEnC Creative Commons License 2006.06.14 0 0 2
az mtv-n megbukott:( valszeg a nagyobb tvk nem tudnak mit kezdeni az ilyen jellegu sorozatokkal.
Előzmény: pointless (1)
pointless Creative Commons License 2006.06.14 0 0 1
Az első szezon már volt a királyi tévén 1-2 éve, szóval nem valódi premier lesz ez :)

Btw rakhatták volna a Retekklubra is a Kúl helyett....
Előzmény: KrEdEnC (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.14 0 0 0
c00l
KrEdEnC Creative Commons License 2006.06.14 0 0 topiknyitó

hát kedves barátim, elérkezett az idő, hogy Magyarorszgon is láthassuk a 24 c sorozatot. Ugye ti is boldogok vagytok?

Hétfőtől a cool tv - lehet látni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!