Keresés

Részletes keresés

Eaglet Creative Commons License 2006.06.18 0 0 128
" Szeressétek ti is egymást, süssetek szalonnát együtt, vagy ilyesmi." :)))
Előzmény: Gyantaszűz (127)
Gyantaszűz Creative Commons License 2006.06.18 0 0 127

Én nem tom mit vitatkoztok. Csák Norrisz 1 istenkirály és kész. Lehet, hogy Csák Ibolyka az anyukája Balmazújvárosból, de lehet, hogy ufó.Mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van ( na jó ŐT egy kicsit jobban) Én például Kiszel Tündét is elfogadom és nem csak azért, mert ő is gyantaszűz, hanem mert alaptermészetem az elfogadás és szeretet ( óóó ezt megkönnyeztem) Szeressétek ti is egymást, süssetek szalonnát együtt, vagy ilyesmi.

Eaglet Creative Commons License 2006.06.18 0 0 124

95-öst nem tudom értelmezni.  Az hogy minden ember ill. minden élőlény Isten teremtménye és saját tulajdona ezt hiszem. Bizonyítani nem tudom és nem is akarom. Szerintem ! Ellenség tiszteletét is tanítja Jézus, valószinüleg ennek is oka van.

Szeretettel:

Eaglet

Előzmény: Törölt nick (123)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.18 0 0 122
Ezen nem veszünk össze. Szerintem minden ember Isten teremtménye.
Előzmény: Törölt nick (121)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.18 0 0 120
Utálom az orosz rulettet. Chuck Norris filmeket én is szoktam nézni, de sehogysem értem miért került ide a neve. Egy jó szinész ennyi.  Ja és Ő is Isten teremtménye mint minden ember.
Előzmény: Törölt nick (119)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.17 0 0 103

Én egyedül Jahve-ban, a Seregek Úrában, Izrael Szentjében, Aki Van és Akinek Fia Jézus Krisztus abban hiszek. Ez az Alfa és Omega hitemben.

Békesség legyen köztünk !

Eaglet

Előzmény: Törölt nick (102)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.17 0 0 101
Béke Veled is !
Előzmény: Törölt nick (100)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.15 0 0 89

"mert mint tudjuk cipot a cipoboltbol es papagajt a kisallatkereskedesbol.)))"

Ez nekem nagyon tetszik !  Javaslom, hogy ezt az iránymutatást mindenki jó alaposan fontolja meg, mert a hiteles tájékoztatás mindenben nagyon fontos !

Előzmény: Törölt nick (86)
Amet Creative Commons License 2006.06.15 0 0 88

Kedves villámló!

Az Úr második eljövetetét a villámláshoz hasonlította ami hirtelen megvilágosítja a sötétségbe burkolt földet.

Általában egy villámra gondolunk, de a Zsoltárokban erre vonatkozóan villámokról olvasunk: "Megvilágosítják az ő villámai a világot; látja és megretteg a föld.(Zsolt 97,4)"

A világosság igazságot jelent szellemi értelemben, ezért nevezi az Úr magát a világ világosságának, és máshol az Igazságnak!

"Kié egyedül a halhatatlanság, a ki hozzáférhetetlen világosságban lakozik; a kit az emberek közül senki nem látott, sem nem láthat: a kinek tisztesség és örökké való hatalom. Ámen. (1Tim 6,16)"
Mivel így áll a dolog, ezért amikor megjelenik valakinek, vagy valakiknek, egy fedettséget vesz fel hogy a látványa elviselhető legyen.

Ez a fedettség lehet egy csipkebokor, vagy egy felhő, vagy az Ige betűszerinti értelmezése, egy fiúgyermek, vagy bármi ami azok szellemi szintjéhez idomul, akiknek megjelenik.
Tehát az Úr második eljövetele az igazságok eljövetele egy adott ember számára.

Az Igazságok itéletek. Aki hagyja magát megítélni egy dologban várhatja a következő villámokat, amik addig jönnek szép sorjában, amíg az ember mennyeivé nem válik: "Ha vétkezem, mindjárt észreveszed rajtam, és bűnöm alól nem mentesz föl engem. Ha istentelen vagyok, jaj nékem; ha igaz vagyok, sem emelem föl fejemet, eltelve gyalázattal, de tekints nyomorúságomra! Ha pedig felemelkednék az, mint oroszlán kergetnél engem, és ismét csudafájdalmakat bocsátanál reám. Megújítanád a te bizonyságidat ellenem, megöregbítenéd a te boszúállásodat rajtam; váltakozó és állandó sereg volna ellenem.(Jób 10,14-17.)

Az Úr segítségére jött az érte lelkileg meggyötört kislánynak,és társainak. Ezért az eset nem szimulálható. Nem azért jött, hogy bizonyítson, hanem,  hogy megszabadítson: "... hívj segítségül engem a nyomorúság idején, én megszabadítlak téged és te dicsőítesz engem.(Zsolt 50,15)"
Hogy az osztályból hányan igényelték életük végéig a "villámokat" és hagyták magukat az Úrtól mennyeivé formálni csak Isten tudja. A csodáknak kényszerítő erejük van, és ezért Istennek nem ez a módszere a megtérítésre, és a megszentelésre. Amikor a csoda emléke halványul, vagy kisértés jön, már ki is húzza az ember a nyakát a kényszerből, és ellene fordul az Úrnak. Lásd amikor Izráel csoda folytán átkelt a Vörös tengeren, nem sokra rá azt kérdezte, hogy hol az Úr? Vagy a tíz bélpoklos közül akit meggyógyított Jézus, csak egy jött vissza hozzá.

Üdv: Amet

Előzmény: Törölt nick (77)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.14 0 0 87
Egyetértek azzal amit írsz.  Én ugy emlékszem, hogy ki szoktam tenni, hogy "szerintem". Hiteles dolgot természetesen attól lehet kapni aki felkent, felhatalmazott. Ilyen nálunk katolikusoknál a Pápa és akit Ő felhatalmaz. Ami ezen felül van ahhoz nem értek. Saját gondolataimat szoktam leírni és azt amiben én hiszek, de azt is leírtam már, hogy Jézus mondta: " nem Ti választottatok, hanem Én választottalak titeket ". Szerintem sem lehet senkit sem meggyőzni szöveggel, maximum tanúságtétellel, akkor ha azt az Úr akarja. Hiába őrzik a várat ha az Úr nem vigyázz rá. Akármilyen hatalmas sereg térdre kényszerül, ha az Úr a másik táborban van. Szerintem.
Eaglet Creative Commons License 2006.06.14 0 0 85

Én ugyemlékszem, hogy írtam arról, hogy szerintem Isten minden embernek szabadakaratot adott. Ennek alapján mindenki azt csinál amit akar, gondolom én.

Isten személy szerint valamilyen formában minden embert megkeres és felkinálja neki mindazt amit róla Fia kinyilatkozott és megigért.

Nekem az a tapasztalatom, hogy az Isteni Gondviselést kérve segítségül minden gondot, bajt, veszedelmet könnyebben tudok átvészelni mert tudom, hogy ha kérem Segít.

Veletek Vagyok a világ végezetéig mondja az Úr. Elhiszem és akkor is mindig erre az együttlétre  kell törekedni ha úgy járunk mint Job vagy bárki más akit "tűzben" megpróbált az Úr. Nekem csak egy kérésem van hogy az Úr legyen velem, velünk, barátaimmal és ellenségeimmel is.

A többi pedig majd alakul. Szerintem. 

Előzmény: Törölt nick (84)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.14 0 0 83
Nem vagy egyedül aki már kérdezett hasonlót tőlem :))
Előzmény: Törölt nick (82)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.14 0 0 81

Kedves Villámló !

Nekem nincs feltevésem. Én 100% biztosan hiszem és tudom, hogy Isten Tégedet is engemet is megsegít ha hozzá fordulunk. Sőt mi több minden embert megsegít jót és rosszat is, hogy végül egyse vesszen el azok közül akikért életét áldozta a kereszten. Izrael Szentje soha senkit nem hagy magára.

Nekem nincs prófétai küldetésem legjobb tudomásom szerint, tehát nem kisértem az Úrat azzal amivel néhány héttel ezelőtt szerencsétlenül járt embertársunk csinált. Valaki a hírek szerint beereszkedett az oroszlánok közé azzal, hogy ő Dániel próféta vagy ő rá hivatkozott és azt kiáltotta az oroszlánoknak hogy ha van Isten akkor hagyják életben ( vagy valami hasonlót ). Az oroszlánok széttépték. Tehát ha nincs prófétai felkenés, felhatalmazás akkor ez igy nem müködik. Előbbi leírt esetben egy beteg emberről van szó.

Néró császár alatt tömegével halltak vértanú halált vadállatok elé dobva keresztények vállalva Isten hitüket.

Amit kérsz arra akkor tudok válaszolni, ha Isten részesít abban a kegyelemben, hogy eszköze legyek és felhatalmaz erre.

A Bibliában számtalan prófétai figyelmeztetés, álomfejtés, üzenet átadás történt ami Istentől érkezett és amit okosabbja megfogadott.

Én szeretnék mindenben Isten nagyobb dicsőségére cselekedni és én mint por és hamu ( leszek ) szeretném Őt szolgálni aki a Bibliában kijelentette: " Én Vagyok"

Miután egyikünk sem vihet magával semmit a túlvilágba, nirvánába vagy ki tudja még hová vágyodnak az emberek,  itt a földön szeretném szolgálni az Élők és Holtak Istenét.

Béke Veled !

Szeretettel: Eaglet

Előzmény: Törölt nick (79)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.13 0 0 78

Kedves Villámló !

Valószinüleg ismered a Tamás apostol történetét, aki nem hitte, hogy Jézus halála után megjelenik a tanítványoknak. Ez egy nagy titok. Volt számos csoda is, de ennek ellenére én azt mondom, hogy a hit a lényeg ! Én is javasolok egy próbát. Saját szavaiddal kérd Istent, hogy valamiben segítsen. De csak Te saját magad probálj csendben abban hinni, hogy Aki teremtett megsegít. Én 19 éves koromig vallásos családban nevelkedtem és utána ahogy tehettem nem mentem a vasárnapi misékre, elhagytam a közösségemet. 15 évnyi távollét után a Máriaremetei templom főbejáratához vezető uton megálltam egy egyszerü kő-feszület előtt.  Egyedül voltam és azt kértem, hogy küldjön valakit. És egyszercsak megszólalt mögöttem németül egy srác, hogy Kirche, evangelishe ( lehet hogy rosszul írom ) Kirche. Ott álltam katolikusként a katolikus templommal szemben és előttem egy mosolygós srác aki evangelikus templomot keresett.

A lényeg, hogy nagyon jó barátok lettünk.  NDK-ban is voltunk akkor náluk. Valamikor valahová elindult Hong-Kongból és misszionárius lett belőle.  Többször a szivére mutatott amikor beszélgettünk, hogy nem kellenek a nyakamban lévő érmék, mert Isten a szivünkben van. Érdekes találkozás volt, de ez is olyan hogy valaki azt mondja igen Isten küldte, a másik pedig legyint ugyan már véletlen. Na ha sok ilyen "véletlen" jön elő, akkor már az ember kezd gyanakodni.

Még annyit írnék, hogy Jézus azt is mondta: nem ti választottatok, hanem én választottalak titeket.

A leirásomból is kitünik hogy más vallásuval hozott össze a "sors" ezért én különös tisztelettel vagyok minden Isten hívő felé.

Béke Veled !

Előzmény: Törölt nick (77)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.13 0 0 76

Tévedés amit írtok, mert nem jelent ki semmit. Jézus az Isten Fia, tehát Isten, ezáltal ott jelenik meg ahol akar pl. egy képen is. Egy kisérleti atomrobbantásnál miért dobálná az atomot ?

Követhetetlen amit írtok. Aki látta a "Kis Jézust" annak egy élménnyel többje van. Aki nem látta annak marad a hit és amit a Szentírás megőrzött Jézusról és kinyilatkoztatásairól.

Béke Veletek !

Előzmény: Törölt nick (75)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.13 0 0 71

A fényképet tüzetesen nézve lehet csak kivenni a Mária alakját és Krisztust a kereszten. Nem rajzolgatta senki. Vagy eredeti felvétel vagy trükk én nem tudom.

Rtl klub mutatott be néhány éve egy római bazilikában készült fényképet, amit a gyanútlan turista otthon előhivott. Egy szemlélődő turista mögött ott állt kezében könyvvel valaki és mellette egy angyal szerü lény. Tehát valakik rákerültek a fényképre akik a kép készitésekor nem voltak jelen és tulvilágiaknak tüntek.

A torinoi lepelről is készült felvétel ami előhívás után egy férfi arcot ábrázol amit többen Jézus arcának tartanak. De ezek mind, mind csak lehetséges dolgok. Ugyancsak lehetséges, hogy a Kis Jézus megjelent. Biztos viszont amit Jézus mondott: "Isten Fia Vagyok " és természetesen a Szentírás. Ez a két utóbbi biztos. Szerintem !

Előzmény: Törölt nick (70)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.13 0 0 69
Elfogadom. Én hitem alapján azt képzelem, hogy Jézus Úr és Király a föld felett és Édesanyját szereti, tiszteli Ő is mint általában egy normális családban is teszi a gyermek az édesanyjával.
Előzmény: Titanilla_ (68)
Titanilla_ Creative Commons License 2006.06.13 0 0 68
Ezer más mondanivalója lehetne. Pl. hogy Jézus és Mária nevében végre jól megkapták ezek a sintoista, buddhista japánok, akik a középkorban kivégezték a keresztény hittérítőket.
Az lesz a mondanivalója, amit a hited alapján beleképzelsz.
Előzmény: Eaglet (67)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.13 0 0 67
Ha benne van egy felrobbant atombomba - "gomba fej"-be, ahol minden elpusztul, de Jézus és Mária nem akkor mi más mondanivalója lenne amit eddig is tudtunk, hogy Jézus az ég és föld királya, nincs az a földi pusztitó erő ( dolog ) ami Őt és Szavát (Ó és Újszövetség ) elpusztítaná.
Előzmény: Törölt nick (66)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.13 0 0 65
Ha felnézel az égre és a szivárványt látod az a Szövetség jele amit Isten kötött az emberekkel.  Jézus az Isten fia, tehát Isten igy saját magát nem kell lerajzolnia. Vagy valós a kép vagy nem. Ezt én honnan tudjam ?
Előzmény: Törölt nick (64)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.13 0 0 63

Talán az lehet a mondanivaló, hogy az ember még ha ilyen pusztitó fegyver is van a birtokában teljesen nem tud mindent elpusztitani mert a pusztitás felett is Úr Jézus aki a kereszten elszenvedett halálával megváltotta a világot.

Szerintem Isten minden embernek szabadakaratot adott, ebből következően írtam, hogy mindenben benne van. Hogy ki mint él ezzel a szabadakarattal az már az egyén dolga. Használhatja ezt jóra és rosszra. Ez csak valószinü, viszonta ami biztos az a Bibliában található. Remélem tudtam segíteni.

Előzmény: Törölt nick (61)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.13 0 0 60
Nekem a kép azt üzeni, hogy Isten úra az atombomba pusztitó hatásának.  De lehet, hogy ez egy fótotrükk én ezt nem tudhatom. Mindenesetre egy érdekes felvétel.
Előzmény: Eaglet (59)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.13 0 0 59
Nincs véletlen. Még mire vársz választ ?
Előzmény: Törölt nick (58)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.13 0 0 57

Isten a végtelen jóság. Saját képmására teremtette az embereket. Nem tudjuk ki "tette oda"  Mária és a Keresztrefeszitett Jézus kivehető alakját. Ennek nincs döntő jelentősége.

A teremtés kezdetekor Isten lelke lebegett mindenütt. Istent még soha senki sem látta, a Fiú ( Jézus ) nyilatkoztatta ki akit az Atya ( Isten ) küldött.

Amikor levegőt veszel abban is benne van Isten. Szerintem.  Istenről a keresztény világ, az Iszlám és a Zsidók is a legnagyobb tisztelettel mernek csak beszélni !!!

Eaglet Creative Commons License 2006.06.13 0 0 54
Neharagudj de ezen csak könnyesre tudom röhögni magam. Bocsi !  A történetet elhiszem a részvételedet egyszerüen csak akkor ha röhögögörccsel visznek el az elmeosztályra.:)))
Előzmény: Törölt nick (52)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.13 0 0 53

Isten mindig és mindenben kijelenti magát. Nézd meg a természetet, a természetben található élőlényeket, hallgasd a csendet és abban is kijelenti magát Isten. Istent nem lehet kihagyni semmiből, Ővé minden a kezdetektől a végzetekig.

" Én Vagyok a szőlőtő Ti vagytok a szőlő vessző "  kell ennél világossabb fogalmazás ? ( keresztény Biblia alapján írom )

Előzmény: Törölt nick (51)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.13 0 0 50

Mióta vannak renyhebélhangjaid ?

Előzmény: Törölt nick (49)
Drift Creative Commons License 2006.06.13 0 0 48

veletek leszek a világ végéig.

kb itt van a lényeg. Azzal találkozunk, aki nincs mindig velünk, aki meg velünk van, azzal nem találkozunk, hanem egyszerűen együtt vagyunk, együtt járunk.

Vagyis nem képes az ember "megszökni" Isten elől. Még Jónásnak sem sikerült, pedig nagyon rajta volt...

Az utolsó óra c, könyvben láttam egy érdekes fényképet egy atomrobbantásról. Az atomfelhőből kivehető oldalt Mária és középen a keresztre feszitett Jézus. Na most mindenképpen érdekes ez a felvétel

Biztosan fotótrükk volt. Elég ügyes manipulációs eszközök vannak már forgalomban. és vállalkozási kedv sincs híján...

Én gyerekkoromban felhőkben véltem különféle állatokat kivenni. Kedvencem a sárkány volt. Ha lesz időm, újra megpróbálom.

Előzmény: Eaglet (44)
Eaglet Creative Commons License 2006.06.13 0 0 47

Hát erre olyan magyarázatot tudok adni, mint amikor nézegetted a felhőket. Szerintem az a magyarázat, hogy Isten Úr mindenek fölött.  De biztosan sok más válasz is lesz pl: nem látszik a képen amit én látok, nem az látszik, nem eredeti kép, provokáció ilyet látni :))), stb, stb. Hagy ne írjam le a még a végtelenig sorolható ellenérveket.

A Bibliában benne van ha nem hisznek annak ami ott le van írva annak sem fognak hinni aki hallottaiból visszajön hogy elmondja mit nem szabadna tenni ( Lázár és a gazdag párbeszéde, ahol a gazdag kérte Ábrahám ( Iszlám: Ibrahim ) Atyánkat, hogy küldjön a többi testvére részére segítséget a halottak közül, mert akkor megváltoztatják életmódukat. 

Előzmény: Törölt nick (45)
Drift Creative Commons License 2006.06.13 0 0 46

Ez meglepő.

Akkor honnét tudod, hogy ki jelent meg? Érzés alapján?

És szavazással döntitek el, hogy kit láttatok?

Előzmény: Törölt nick (43)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!