Ha esetleg itt valakit érdekelne:Eladó egy ciril betűs kötött egyolalas Szerbia sál és egy kétoldalas selyem Magyarország-Szerbia eseménysál.Érdeklődni:kapos77kft@gmail.com
A meccs hőse Aleksandar Mitrović lett, aki a győztes találatot fejelte... a meccs legvégén.
Így mehetnek Ronaldóék pótselejtezőzni... az igazi az volna, ha ott ki is esnének és nem jutnának ki az VB-re... köszönhetően a szerbeknek, hiszen ők indították el ezt a lavinát! :DD
Mi történt a szerb focival ? Sokkal erősebb csapatott képzeltem el a selejtezők előtt.
Vártam, hogy kijutnak az EB-re mint a horvátok, így a volt jugoszláv futtballiskolát csak a horvátok képviselik majd.
A játékosok egyénileg nagyon jók, de csapatként nem ütőképesek. Szerintem jobb lenne egy hazai edző, mint külföldi, úgy mint a horvátoknál Bilic, aki nagyon ütőképes csapatot csinált.
gondolom az, h a pályán valszeg tét nélküli mérkőzés lesz, mit sem számít... a lengyel huligánok azért nem a gyengébbek közül valók, nem? (úgy értem, h pl románokhoz, csehekhez [hozzánk?] képest fajsúlyosabb társaság) te mész?
Stanković sárgalapok miatt nem játszhat Azerbajdzsán ellen. Sztem így is meglesz a 3 pont. Ami meglepett: a B92-n sok hozzászóló nem esett kétségbe. ha jól vettem ki, azt nehezményezték, hogy szerintük Stanković túlságosan a klubcsapatára koncentrál, s nem ad bele apait-anyait a válogatott meccseken. Ez tényleg így lenne...? Napred Belgije! :-)