Keresés

Részletes keresés

Vanessa_ Creative Commons License 2006.11.24 0 0 58
Semmi baj:) Egyebkent ez sem ennyire egyszeru. Ha jönni kell, jönni kell, mondod. Megtettem anno. Kihoztam erövel. hårom nap utån gyalog akart hazainduklni, de elötte hatalmas cirkuszt rendezett. Ket vålasztåsom volt. Vagy összepakolom a måsik ket gyereket is, akik egyebkent imådnakk itt elni es megyunk haza mindannyian, håtrahagyva a ferjem, es az itteni eletet, vagy belenyugszom, hogy a gyereknek magåtol kell akarnia itt lni. Önzö voltam, es magunkra is gondoltam. Igy szuletett meg az alåbb våzolt megoldås. Ma is itt vårja minden  a fiam. Egy szavåba kerul, es itt elhet, vagy jöhet låtogatni bårmikor. Egyenlöre tanul Mo-n. Mi tartjuk el, igy nem erzekeli a ket elet közti kulönbseget. Ha kikerul a nagybetus eletbe, szerintem ez hamar våltozik:) Nincs mås. Kivårjuk:)
Előzmény: max38 (53)
Vanessa_ Creative Commons License 2006.11.24 0 0 57
Szia.) talån azert, mert nincs á betum:) Tudok gyårtani ugyan, de egyszerubb kölcsönvenni a sved ó-t:)
Előzmény: nem kő... (55)
ereik Creative Commons License 2006.08.24 0 0 56

Kedves Max! Szerintem a lányodnak el kellene mesélned- megfelelően tálalva- amit hallottál, szegény Ferikén még nevetni is tudnátok, hogy mennyibe kerül a boldogság számára. Remlem a lányodnak nem kell többet ilyen idióta miatt sírni.

Az anyukát nyugodtan pofon vághattad volna!!! Legalább tudja kivel áll szemben.

nem kő... Creative Commons License 2006.08.22 0 0 55
fura å betűket használsz.
Előzmény: Vanessa_ (52)
Tóthika Creative Commons License 2006.06.18 0 0 54
A helyedben azért annyit megjegyeztem volna ott a helyszínen, hogy "köszönöm a tájékoztatást, ha a lányom ezt meghallja, legalább egy könnycseppet se fog pazarolni egy ilyen gerinctelen, jellemtelen kis nyikhajra, akihez ráadásul ilyen aljas, alattomos anyós jár". ;-)
Előzmény: max38 (49)
max38 Creative Commons License 2006.06.16 0 0 53

Bocsánatot Kérek Vanessa!

 

Félreértettem, ill. nem tudtam az előzményeket.

 

Nos a Svédországos dologban én máshogy cselekedtem volna, mivel az én módszerem az, hogy ha menni kell, akkor mindenkinek menni kell. Egy családnak együtt kell maradnia.

 

És egy dolog igaznak tűnik. Ha így játszik a fiaddal a kislány, akkor valószínűleg nem is szereti igazán.

 

Bocsánat a hirtelen következtetés levonásáért, csak szerettem volna bemutatni a másik oldalt is, a lányom esetében.

 

Szerintem Gergőnek úgyis le fog esni, hogy mit akar a lányka, és, hogy mit nem akar.

18 éves ember értelmes ember, de még tapasztalatlan. :-)

 

Meg fog oldódni. Én bízom benne.Szia!

Előzmény: Vanessa_ (52)
Vanessa_ Creative Commons License 2006.06.16 0 0 52

Szia.))

 

 

Valamit felreertettel:) En nem piszkålom a gyereket, pont azt irtam, hogy ha okos, akkor tanul mås, ha butåbb, a sajåt kårån. Nem szolok az eletebe, bår nålunk mint azt is irtam a dolog kisse durvåbb. Pl a fiam a kislåny miatt nem költözött ki velunk Svedorszågba, holott a kislåny hol kidobja, hol meg imådja.) Arrol nem is beszelve, hogy volt eset, amikor a nyilt utcån köpte le csak azert a fiam,  mert az megkerdezte, hogy holnap mi a programja... Nos.. En most is azt mondom. Ha ennek a kapcsolatnak van jövöje, akkor ezt a csatåt nekik kell megvivni, es nem nekem.Termeszetesen ha tanåcs vagy oltalom kell a gyerekemnek, akkor vedem mint egy anyatigris. De... Nem akarom megfojtani a szeretetemmel. Remelem, minden a legjobban halad majd.

 

Hogy az anyåk feltekenyek-e a fiaikra? Nem tudom. Velemenyem szerint embere vålogatja. Ket fiam, es egy kislånyom van. Gergö mint irtam, 18-lesz az iden, a kislånyom 15 mult, es a kicsi 7. Nem erzem, hogy bårmi fåjdalom is lenne a lelkemben, ha pl a fiam Mo-n nyaralvån Dorival låtom. Szep kislåny, ertelmes is, csak nagyon elkenyeztetett. Viszont 15-eves:) Keplekeny "anyag" es ha egyutt maradnak, majd szepen egymåshoz igazodnak. Nem hozzåm. Egymåshoz. Hiszen egymåssal kell akkor elniuk. Remelem, a csalådba is beilleszkedik majd. Valahogy en a kislånyom "felnötte" vålåsåt nehezebben elem meg. Több bennem az aggodalom. SDe... Vannak anyåk, akik tulajdonuknak tekintik a fiukat. Ilyen pl az anyosom. Sokat nem er el vele, csak annyit, hogy a fia csak akkor megy fele, ha mår halålra unszolom, /azert megis csak az annya, es en valahol hålås vagyok neki, hogy megszulte a ferjem/ vagy ha valami nagyobb unnep van... Ha tudok valamiben segiteni szolj csak båtran:) Egyebkent amit a fius mama muvelt, az nem csunya dolog. Az gerinctelen, es ocsmåny dolog:)

 

Udv:

 

Vanessa

Előzmény: max38 (49)
Chimney Creative Commons License 2006.06.15 0 0 51
Remélem anyukát minimum pofán vágtad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: max38 (49)
minden lébe kanál Creative Commons License 2006.06.15 0 0 50
ferkó is kis nyuszi lehet ha hagyta és zsarolhatták a zebpénzzel. :(
Előzmény: max38 (49)
max38 Creative Commons License 2006.06.14 0 0 49

Szia!

 

Max vagyok és van egy 14 éves kislányom. Összejött egy 15 éves fiúval, amit nem is sajnálok. elsős gimnazista, kell neki a tapaszatalat és így érzi jól magát. A fiú nagyon rendes, okos és jómódú családból való.

   Kicsikém egyszer sírva jött haza az iskolából, hogy Feri elhagyta, minden magyarázat nélkül.

   Egy hétre rá szülői értekezlet. Feri édesanyja a többi anyukának szídja kislányomat minden féle olcsó kis qrvának és örül, hogy végre lekoppintotta az ő Ferkója a 3 hetes unszolás és zsebpénzmegvonás miatt.

 

Mindent hallottam, nem vette észre az anyuka, hogy jövök.

 

Most szeretném megkérdezni, hogy vajon féltékenyek-e az anyák a saját fiukra, hogy egy másik lánynak rosszhírét keltik?

Miért kell bogarat ültetni a gyerek fejébe?

Csak úgy tanul, ha a saját kárán tanul, ami beépül a tapaszatalataiban.

 

Te miért unszolod a fiadat?!

 

Köszi

Előzmény: Vanessa_ (48)
Vanessa_ Creative Commons License 2006.06.10 0 0 48

Szia.))

 

A fiam elvakultan szerelmes. Sokat nem lehet erröl beszelgetni, mert hiåba nem szidom a kislånyt, ahogy szobakerul, azonnal sunibe gömbölyödik a fiam. Ma ugy an, ha akar rola beszelni akkor meghalllgatom, esetleg a velemenyem is elmondom, de csak nagyon virågnyelven. Egyszer majd csak megtanulja a valos oldalåt låtni a kislånynak. Ha meg nem, akkor håtha a kislåny våltozik. Ha az sem, akkor ha Ö igy erzi jol magåt, en nem segitek senkit kiutålni:)

Előzmény: tanuki (47)
tanuki Creative Commons License 2006.06.09 0 0 47
szió neked is,
hát ja, 18 éves kortól még annyit lehet változni! sőt még a fiadnak is van ideje a saját kárán tanulni :) vigyort félretéve, majdcsak javul vagy megszűnik a dolog.
amúgy szoktatok beszélgetni a fiaddal a lányról? ő hogy látja?
igyekszem más kárán tanulni :) [vigyor vissza]
Előzmény: Vanessa_ (46)
Vanessa_ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 46
Egyebkent az Ö oldalårol is låtom a dolgot. A fiam 18-eves, es egy olyan lånnyal jår ket eve, aki esetenkent leköpi, elhajtja, stb.... Ugy erzem, azon kivul, hogy a velemenyem elmondom a fiamnak, /mår ha nagyon kell/ nem akarok semmit tenni a låny ellen. Ha rådöbben, majd ugyis kidobja,. Meg håt a låny is våltozhat. En nem fogok utålkozni. Az Ö elete.... Okos ember a mås kårån tanul. Kevesbe okos a sajåtjån. Viszont az meggyözöbb mindig:)
Előzmény: tanuki (44)
Vanessa_ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 45
Szia.) Valoszinuleg azert, mert ismerjuk a måsik oldalt is. Nem hiszem, hogy bologatni kellene olyankor, ha az ember nem ert egyet:)
Előzmény: tanuki (44)
tanuki Creative Commons License 2006.06.08 0 0 44

nos, meg ez is lehet persze...

asszem nem voltunk tul tamogatoak Anticasanovaval :)

Előzmény: Vanessa_ (37)
Vanessa_ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 43
Merik:) Most buktam el a sved közepfokot:) Igaz, azert volt ebben nemi furcsa felhang is, de mind1:)
Előzmény: Henar (42)
Henar Creative Commons License 2006.06.08 0 0 42

nem hiszem, hogy az ügyességet ilyesmiben mérik.. ha mérik egyáltalán  å:)

Előzmény: Vanessa_ (41)
Vanessa_ Creative Commons License 2006.06.08 0 0 41
Te akkor sokkal ugyesebb vagy nålam:) Nekem magyar klavin nem hiszem, hogy menne.D
Előzmény: Henar (40)
Henar Creative Commons License 2006.06.08 0 0 40
köszi, közben megviágosodtam én is bár magyar billentyűket használok :-) ååååååå
Előzmény: Vanessa_ (39)
Vanessa_ Creative Commons License 2006.06.07 0 0 39
Rendkivul egyszeruen:) Sved billentyuzetem van:))ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
Előzmény: Henar (38)
Henar Creative Commons License 2006.06.07 0 0 38

hali  ...hogyan csalogatod elő ezeket a karikás a betűket ?

Előzmény: Vanessa_ (37)
Vanessa_ Creative Commons License 2006.06.07 0 0 37
Azert egy kerdes felötlik bennem. Lehet, hogy nem buta az a låny, akit anticasanova szeretne a fiamellöl eltåvolitani. Lehet, hogy csak Ö låtja butånak, mert egyszerubb butånak titulålni, mint belåtni: A fiamnak kulön elete van. Ha elrontja, magånak teszi, es tanul belöle. Ha meg igy jo neki, akkor valoszinuleg nem is olyan rossz az a låny...
Előzmény: tanuki (36)
tanuki Creative Commons License 2006.06.07 0 0 36

Teljesen egyetertek! Ki nem allhatom, mikor a szulok jonnek azzal a felkialtassal, hogy majd te lanyom/fiam megteheted, ami nekem nem sikerult. Mi van, ha a szerencsetlen gyerek valami mast szeretne megtenni?

 

Anticasanova, igazan becsulhetned annyira a fiadat, hogy feltetelezd rola, nem veletlenul valasztotta azt, akit. Nagyon sok dolog van egy kapcsolatban, amit nem latni kivulrol, nem tudom, ki talalta azt ki, hogy kivulrol tisztabban lehet latni, sokszor mondjak, szerintem legritkabb esetben van igy. Te csunyanak latod a csajt, mi van, ha a fiadnak pont tetszik? Vagy annyira jo a szexben, hogy ezzel mindent kompenzal? Lehet, hogy buta, de mi van akkor, ha a fiad pont egy buta lany mellett tud boldog lenni, mert igy erezheti, hogy o az okos, iranyito ferfi? Igazabol szerintem csak az szamit, hogy a fiad boldog mellette vagy sem.

 

Ha pedig nem boldog, csak elvan... Hat, volt olyan 14 eved, amig mindent elhitt neked es iranyithattad az eletet, akkor kellett volna neki megtanitani, milyen egy jo emberi kapcsolat. Ha nem sikerult, most mar csak magatol fog tanulni.

 

(bocs h hosszu, de en is hasonlo szituban vagyok, csak a masik oldalrol, edsanyam nem tudja elhinni, h nekem pont ez a fiu kell, hiaba nem tetszik neki... de o legalabb nem tesz semmit, sot igyekszik kedves lenni a baratomhoz, de meg igy is szar helyzet)

Előzmény: Törölt nick (30)
Vanessa_ Creative Commons License 2006.06.07 0 0 35

Szia.)9

 

Bocsi, hogy beleugatok de nem birom ki:)  Szoval. Nålunk en vagyok az, akit a T csalåd szeretne eluldözni a fia-testvere-sogora mellöl. Hogy mi a bunöm? Rengeteg. Egyreszt van 3 gyerekem. /igaz, egy apåtol, akihez 16-evig voltam annak ellenere huseges, hogy Ö folyamatosan csalt/ Måsreszt nem ugy tåncolok, ahogy a sogornöm futyul. Harmadreszt miutån en kepben vagyok a ferjem mår nem ugrål ållandoan anyukåekhoz, es nem intez nekik mindent helyettuk. A szulei nem ismernek, nem is akarnak ismerni. Eldöntöttek, hogy egy hulye kurva vagyok, aki kihasznålja a fiukat. Igaz, tanulås mellett dolgozom egy ujsågnak, ellåtom a håztartåst, es esetenkent azert könyvet is irogatok, s nem csak magamnak:) Elöször a ferjemtöl is elfordult mindenki miattam. Aztån a kevesbe szuklåtoköruek råjöttek: Elöbb meg kellene ismerni a mumust, es csak aztån szaladni elöle.Az unokatesoi szeretnek, a baråtaink szinten. A csalåd meg egyet ert el... A ferjem szepen eltåvolodott töluk. Es tudod mi a vicc? Meg en probålom kicsit tolni felejuk, hiszen megis csak a csalådja.)

Előzmény: anticasanova (28)
minden lébe kanál Creative Commons License 2006.06.06 0 0 34
az a hülye tyúk a fiad szemében istennő! honnan tudod, h semmi sem érdekli? néhány közös családi programból nem lehet leszűrni semmit. a barátai pedig nem a barátai, ha emiatt rossz a viszony. én sem szólok bele a barátaim szerelmi életébe, csak ha tanácsot kérnek.
Előzmény: anticasanova (28)
minden lébe kanál Creative Commons License 2006.06.06 0 0 33
a nemes tett az lenne, h felnőtt módjára elfogadod egy felnőtt ember döntését. ez a legnemesebb amit tehetsz!
Előzmény: anticasanova (21)
gombiartur Creative Commons License 2006.06.06 0 0 32
Hányéves a fiad?
Előzmény: anticasanova (28)
minden lébe kanál Creative Commons License 2006.06.06 0 0 31
meg ne próbálj semmit ármánykodni! elveszíted a fiadat! azért romlott meg a kapcsolatom a szüleimmel, mert 18 évesen beleszóltak a párkapcsolatomba. a pasi tényleg nem volt hozzám való, viszont így is úgyis repült volna, de mivel ők telefonálgattak, stb, őket rúgtam ki előbb, aztán egy fél évre rá a pasit. örökre elronthatod a kapcsolatotokat!
Előzmény: anticasanova (5)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.06 0 0 30
Azt javaslom, előbb a saját életeted rakd rendbe. Saját elb@szott életünk sokszor frusztrál annyira, hogy képesek vagyunk úgy érezni, hogy majd a gyerekünk életét rendberakjuk kárpótlásul. Főleg olyankor, amikor mintegy tükröt tart elénk, nem véletlenül, hiszen a gyerek tőlünk tanulta, hogyan kell elcseszni az életet.
Előzmény: anticasanova (28)
cantante gatto Creative Commons License 2006.06.06 0 0 29
Nézd szerintem tedd félre a sértődöttségedet és gondolkodj józanul. Te nem tudod elkélpzelni az oké de nem te élsz a kapcsolatban, hanem a fiad. Nekem mindegy mit csinálsz de ha meiatt tönkremegy a kapcsolatod a fiaddal utána késő lesz a fejedet a falba verni.
Nagyon irodalmi és romantikus amit elképzelsz hogy szerelmi ármányyal elcsalod a csajt meg ilyenek, de először is nincs konkrét terved csak álmodozol, másodszor pedig úgy látszik nem mgondoltál bele hogy mi van akkor ha lebuksz. Nemismerem a fiadat de gondolod megértő lesz egy ilyen helyzetben és azt mondaja, jól van apuci biztos igazad van legfeljebb magányos leszek na és? Abba se gondoltál bele szerintem hogy akármilyen nemesnek tartod az ármánykodást attól még ez sajnos nem nemes cselekdet hanem furkálódásm, hátulról mellbetámadás. A realitás az hogy olyan mértékben akarsz beleavatkozni a felnőtt fiad életébe amihez nincs jogod, mert az hogy megvédd az az idő már elmúlt, gyerekkorában. Álmodozás helyett szerintem a ezekkel is foglalkoznod kéne ha nem akrod egy életre elásni magad a gyereked előtt.
A lbeukást gondolom nem tudod elképzelni, senki se tudja elképzelni aki ferdeúton jár, úgyhogy hoigy segítsek, csak anniyt mondok: ha meg akarod valósítani amit akarsz más emberekt is bele kell vonnod, és ha csak egy lesz aki nem tartja a száját akkor lebuktál, ez ilyen pofonegyzerű. Azt pedig tisztázzuk hogy most akkor iszik és csalja vagy sem mert erről megint nem írtál?
Előzmény: anticasanova (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!