Na erre nem is gondoltam. De sajna oda nem elég ha van smink készleted. Tudni kell használni is. Meg vannak olyan vonósok, amit semmilyen smink nem tüntett el.
Az nagyon jó lenne, ha itthon is lenne olyan szórakozóhely, ahova el lehetne járni. Ott élőben meg lehetne nézni, hogy kinek mennyire sikerül az átalakulás. Élőben nincs photoshop.
Már annak a gondolatától is teljesen begerjedek, hogy egyszer, akár csak egy kis időre is így nézhessek ki, ilyen csaj legyek! Nekem is most van sokkal több szexi cuccom, mint "kislánykoromban"! Imádnék elmenni egy szórakozóhelyre úgy, mint egy csinos nő!
Sziasztok! Lebukás veszély miatt sajna meg kell válnom a bugyi gyűjteményemtől amit ismerősöktől, kolléganőktől, szomszédasszonyoktól szereztem. 6-8 db. egy ötezresért +1500 foxpost. Ha komoly érdeklődő vagy képek a volt tulajdonosukról is megy. (csak fészbukos)
Ugyanitt szöszi 40es milf kolléganőm megunt ruhái is vihetőek. (Egy kis csellel sikerült egy pár darabot kapnom tőle)
Igazad van. Tényleg face app. Az igazság az, fiatalként nem voltak olyan cuccaim mint most, és még a mobil telefon sem állt rendelkezésre. Kíváncsi voltam, hogy nézhettem volna ki fiatalon. Direkt nem szedtem le a logóját, nehogy azt higgyék, hogy valóban úgy nézek ki.
Annyira azert ne ess hanyatt. Faceapp-pal kb. 25-30 evet fiatalitott magan. Aminek mondjuk gozom sincs mi ertelme van, hacsak ez nem, hogy megtudtuk, milyen jo alkalmazas 😀