Az a ház szenzációs, mikor arra járok mindig rácsodálkozok. Citronysárga, fehér gipszstukkókkal. Szépen felépítve, és a hátuljára valaki utólag odabaszarintott egy kis csálé ablakot, úgyhogy kibontották ott a falat. Valami nagyon röhejes:o))))
Csepel védelmében azért felszeretném, hogy én kimondottan rossz környéken lakom. Alapjába véve nagyon sok szép hely is van itt, ahol szívesen és gondtalanul élnék.
Ha a Papírgyár mellett lekanyarodunk, ott van valami baromi büdös. Van ott egy sárga csiricsáré cigányház, na azon a részen fel lehet fordulni. De szerintem a Vegyianyaggyárból jön. És tényleg csak pár méteren keresztül érezni.
Tudtommal nincs, de a helye, meg az épület, talán..
Amúgy nevezhetek épp a tatai Fényes fürdővel, meg a dunaalmási stranddal.
A Fényes fürdő természetes tavakból álló képződmány volt, a vizét elvitte az eocén program, most egy medencés strand van a helyén, (gonolom, hogy ne vesszenek kárba az épületek), a dunaalmási strand pedig úgy eltűnt, hogy nyomasincs. Egy hepehupás parlagfüves pampát láttam, mikor utoljára arra jártam.
Szerintem tovább, ezekre a kőállatokra nem emléxem.Meg a vasútra se ott nincs is. Mi a falu szélén(bár nem egy nagy falu) a tóparty kempingben voltunk.Szép helyen van kár hogy a tulaj lehúzós.De engem nem vert át! Ja ennek már lasssan 10 éve.
Arlón az egy paraszt egy király elv érvényesül.Egy cigányputri, egy kacsalábon forgó villa. De a helyi kocsmában remek és olcsó házi csapolt sört mértek.Merték csak voona drágán adni meg is ruházzák a kocsmárost. Ja és a helyi vegyesbolt minden nap nyitvavolt kivéve húsvét hétfőn és búcsunapon.Na el lehet képzelni hogy miért.Az a jókis borsodi késelős búcsú csak úgy az izgi ha vér folyik.
Ózdra mi is tippeltünk, mert az messze van mindentől, Sajószentpéter mellett ott van Miskolc, Komló mellett Pécs, de Ózdon nincs semmi. Kellemesen csalódtunk, mert Ózd sem annyira elcseszett. Nem laknék ott, de Afrikában főváros lenne. Arlón még nem jártunk, kösz a tippet. Van Borsodnádasd mellett egy Lemezgyár nevű hely. Na az igen esélyes.
Figyelj én zsenge 24 éves koromig ott éltem.Csepel City a lexebb azzal a kék borzasztósággal!:)
Ózdon különösen azt tetsztett hogy az omladozó gyár ott pihen alakóteleptől 50 méterre.Meghogy a főutca egyik fele az etnikumé, a másik meg a fehéreké. Tiszta vadnyugat!:)
Arlón meg a bucsú napján sikerült lenni,azóta se láttam rendőrségi páncélautót.A fakabátok tudhattak valamit!