Demszky Gábor törvényt sért vagy csak szabályt ? Elüldözte a főépitészt , ez máshol is megeshet. Legfeljebb épül néhány láden-fogó toronyház. De ami irritál. Új főépitészt keres ahogy ő mondta fiatalt és dinamikust. Nos asztat hittem , hogy az ilyen életkori álláshirdetés nem túl szabályos.
Budapest A legfaszabb hely a foldon. Aki nem szereti, ne ugasson, huzzon oda, ahol neki jo. En itt nottem fel, itt elek es oszinten bosszant, amikor a rengeteg frissen bekoltozott picsog. Huzzanak vissza, ha nem tetszik.
Demszky Gábor törvényt sért vagy csak szabályt ? Elüldözte a főépitészt , ez máshol is megeshet. Legfeljebb épül néhány láden-fogó toronyház. De ami irritál. Új főépitészt keres ahogy ő mondta fiatalt és dinamikust. Nos asztat hittem , hogy az ilyen életkori álláshirdetés nem túl szabályos. Máshol jófajta kis botrányok vannak ilyen esetekben. Legutóbb még ,nem tudom mikor , még nagy pofával beszélt az ilyen életkori megkülönböztetésnél a fővárosnál és cégeinél.Remélem az új dinamikus főépitész llegyalulja Budakeszit is.