Keresés

Részletes keresés

Újlaki Creative Commons License 2006.06.05 0 0 29
Mekkora baromság már egy versnek emlékművet állítani...

Az emlékművet megfesthetné valaki - erről kötelező lenne tudósítani -, a festményről valaki írhatna egy rock-operát - ezt kötelező lenne lehúzni kritikailag -, az operából lehetne egy ikebanát csinálni - kötelező híradással -, arról valaki írhatna kisregényt - különtudóstása a Híradóban -, a regényből természetesen film készülne - Eperjes játszaná a címszerepet, a "sírjaink domborulnak" rész helyett víg mulatozás lenne, nehogy pesszimista kicsengése legyen, természetesen kötelező lenne jó kritikát írni róla. A filmről esetleg újra verset lehetne írni, és így folytatni az örökkévalóságig. Az ORTT pedig forró ütőerőt a magyarság lüktető hüvelykujján tarthatná az idők végezetéig, ámen.

Előzmény: Beavis Butt-Head (18)
geszthi Creative Commons License 2006.06.02 0 0 28
De ennek mi koze hozza?!

Eleg nyakatekert erveles, hogy a Himnusz szobor kozvetitrese azert legyen kotelezo, mert hat egy ehhez semmi koze szobor bezzeg nepszeru volt.

Ugy latom, az faj nektek, hogy nem volt nepszeru es hatalmi eszkozzel akarjatok kotelezove tenni.
Előzmény: halinorbi (27)
halinorbi Creative Commons License 2006.06.02 0 0 27
csakhogy a homokóra orrba-szájba ömlött a médiából... pedig semmivel sem értelmesebb (vagy szebb) dolog...

Mekkora sírás lett volna ha baccik leadni a köztévé...
Előzmény: geszthi (26)
geszthi Creative Commons License 2006.06.02 0 0 26
Mondtam en az egyikrol (szobor, Anima feldolgozas) is hogy na az jo, az tetszik?

A homokora se nagy durranas, es sajna nem is egyedi vadiuj otlet.
Előzmény: halinorbi (12)
geszthi Creative Commons License 2006.06.02 0 0 25
Na itt a masik bator nick a bemondja a frankot dolgaival...
Előzmény: még csak az kéne (24)
még csak az kéne Creative Commons License 2006.06.02 0 0 24
Ekkora erőltetett hülyeséget is csak te tudsz beírni.
Előzmény: geszthi (-)
geszthi Creative Commons License 2006.06.02 0 0 23
" innentől kezdve bármire hivatkozva bárkit pofán lehet verni, hogy erről vagy arról miért közvetítettek vagy miért nem."

Errol van szo!

Raadsul sokkal aljasabbul, kepmutato modon. Akkor TESSEK MINDEN HIMNUSZT feldolgozo, atiro, megorokito alkotasrol KOTELEZOEN beszamolni.

Na de mint tudjuk mas esetben eppen, hogy kiatkozzak ha valaki megmeri tenni.
Előzmény: kaviat (16)
geszthi Creative Commons License 2006.06.02 0 0 22
Az ORTT nevu gittegylet megint nem gondolkodott, hanem hulye nacionalista agymenestol fogva dontott, hogy belerughasson a "komcsikba"

HASONLITSUK OSSZE!

Himnusz-szobor

Alkoto: A lakossag altal nem is ismert valaki
Politikai vonulata: Nem tudom, de a turulos es egyeb stilusu motivumok alapjan szelsojobbos.

Serto motivum: Mindossze csak a bibliai 2 parancsolat megrsetese. Ennek kovetkezteben a katolikuokon kivul minden mas hazai vallas kepviseloit irritalja Isten abrazolasa.

Belpolitikai hozzaallas: Lasd az ORTT dontese es a Szoborrol szolo topikban a jobbos regalasok

Himnusz-zenei feldolgozas

Alkoto: Hires,ismert egyuttes, bar nem a legnagyobb de a lakossag jelentos resze altal hallott/ismert tarsasag
Politikai vonulata: A jelenlegi Koztarsasagi Elnokot (aki koztudottan nem balos) az egyuttes ajanlotta a partok, igy a Fidesz figyelmebe.

Serto motivum: Mindossze csak a technozenet betilto Mikola es Semjen feleknek lehet barmi kifogasa. Egyebkent SEMMI.

Belpolitikai hozzaallas: A jobboldal anno kiatkozta, hogy megszentsegteleniti a Himnuszt a feldolgozas.
geszthi Creative Commons License 2006.06.02 0 0 21
Mar megint egy uj bator nick, ugye...

Akkor gyengebbek kedvvert leirom konkretan mi a baj e dontessel!
Előzmény: TixTide (4)
halinorbi Creative Commons License 2006.06.02 0 0 20
"Ellentetben a zavaros feju jobbos mumagyarokkal."

akkor nézzük kikből áll a mocskolódni vágyó, Orbánfóbia által összekovácsolódott balfék szavazótábor az index szerint: Különlegességek és furcsaságok a fővárosi szavazókörökben
Előzmény: Kamukáze (15)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2006.06.02 0 0 19
A Himnuszt már minden hamis dalos, fahangú jöttment csaj, vacak zenekar, megzakkant szinidirektor feldolgozza, interpretálja vagy felhasználja, lásd:

Vikidál Gyula
Király Linda
Anima Sound System
Székhelyi József

Most meg mi a búbánatnak kell neki szobor???
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2006.06.02 0 0 18

Az ortt-nek végül is igaza van. Ez tényleg egy, a magyarság egészét érintő esemény. Joga van mindenkinek az egészséges élethez: hogy egy jót röhögjön ezen a giccses szörnyedvényen (hiszen a nevetés javítja a közérzetet). Mint a műkő oroszlános milleninumi emlékművön abban a vasi faluban. Arról beszámolt a Hiradó egykoron.

De eleve a kivitelezésen túl is milyen durva már az egész koncepció. Mekkora baromság már egy versnek emlékművet állítani, pláne egy ország himnuszának. Eleve minek neki, hiszen anélkül is használják és éneklik eleget, ünnepélyeken, iskolákban, meccseken, stb. - nem egy halott dolog. Ez ugyanúgy csak devalválja, mint Király Linda! Legfeljebb csak elrettentő példaként kellett volna felhozni, hogy az embereknek mit nem akarnak lenyomni a torkán "művészet" címszó alatt...

halinorbi Creative Commons License 2006.06.02 0 0 17
Hát persze... hidd azt, hogy az vagy!

Amúgy vittetek már virágot a homokórához??? Az bezzeg olyan szép alkotás, hogy teli kellett vele szarni a médiát.
Előzmény: Kamukáze (15)
kaviat Creative Commons License 2006.06.02 0 0 16
szerintem még simán lehet igaza is az ortt-nek, puszán csak az a kérdés, hogy fel tudják e mutatni, hogy hol van specifikálva, hogy mely eseményekről kell kötelező jelleggel tudósítania a közmédiának. mert mondjuk ha az alkotmányban, vagy a médiatörvényben le van írva, hogy bármilyen himnusszal, vagy szoborállítással esetleg budakeszivel kapcsolatos eseményt közvetíteni kell, akkor egy szava se lehet senkinek. de ha ez viszont nincs leírva, akkor nagy gáz van, mert innentől kezdve bármire hivatkozva bárkit pofán lehet verni, hogy erről vagy arról miért közvetítettek vagy miért nem.
Kamukáze Creative Commons License 2006.06.02 0 0 15
Nem "ok is". Ok. Ellentetben a zavaros feju jobbos mumagyarokkal.
Előzmény: halinorbi (10)
waxxablaze Creative Commons License 2006.06.02 0 0 14
esztétikailag értékelhetetlen,
--

nincs rajta menóra.
Előzmény: figyelő (8)
halinorbi Creative Commons License 2006.06.02 0 0 12
Bezzeg az az idióta Homokóra a városligetben mennyivel kifejezőbb!!!!!

rettentó Creative Commons License 2006.06.02 0 0 11
Szerintem nem fejezi ki egyik oldal állapotát sem. Gyk: egy majdnem kétszáz éve írt vers alapján született. A jobboldalt egy műalkotáshoz hasonlítani... már bohccsánatot kérek...
Előzmény: figyelő (8)
halinorbi Creative Commons License 2006.06.02 0 0 10
Én a december 5-i NEM-nek csináltam volna egy szép szobrot.
Oda járhatnátok áldozni zsebmagyarok! (az index-el együtt)

Amúgy gondoltam, hogy lesz a hírről egy topic, de hogy pont az ellenkezőjét kifogásolják?

persze meg kell nézni, hogy megint kik zsebnáciznak... magyarok ők is... hát persze...
Előzmény: Mr. Roboto (5)
Timna Creative Commons License 2006.06.02 0 0 9
Az ORTT ismét bizonyította, hogy idióták gyülekezete és semmi de semmi funkciójuk nincs, mint a pénzelbaszás.
figyelő Creative Commons License 2006.06.02 0 0 8
Az az emlékmű kb. olyan pontosan fejezi ki a jelenlegi magyar jobboldal állapotát, mint ama másik, turulos: zavaros, esztétikailag értékelhetetlen, hazug.
Előzmény: rettentó (7)
rettentó Creative Commons License 2006.06.02 0 0 7
Nem vagyok náci, és szerintem szép az emlékmű, mégha ideológiailag kicsit zavaros is, és Isten ábrázolása tilos is. Én láttam "élőben" és nem értem, miért kell nácizni: semmi köze aktuálpolitikához. Wagnert nem akarod betiltani? Ő ugyanis antiszemita volt, és a náciknak tetszett a zenéje. Ami a közvetítést illeti, szerintem nem biztos, hogy kihívták rá a közszolgálatit, ez is hiba, ha így történt. Ennyi erőből mindenhova ki kéne menniük, ahol eléneklik vagy felolvassák a Himnuszt (ballgások, szóbeli érettségi :-)) OFF: A közbeszéd színvonalára jellemző, hogy buzizásra pedofil katolikusozás a válasz, anélkül, hogy a tisztelt olvtársak ismernék a másik felet, máris csoportba sorolják, máris sztereotipizálják, építik az ellenségképet. Hja, így könnyű.
Mr. Roboto Creative Commons License 2006.06.02 0 0 6

Bocs... természetesen Himnusz. Egy mmel és nagy Hával...

Mr. Roboto Creative Commons License 2006.06.02 0 0 5

Picim! A pedofil katolikus papok tüntetését sem mutatták. Inkább amiatt siránkozz ahelyett, hogy másokat "lebuzizol".

Röhej, hogy néhány zsebnáci miatt marasztalják el a közszolgálatit.

Az a förtelem egy tisztességes országban max. a Kékfényben kaphatna helyet, mert gyalázza Kölcsey művét.

http://index.hu/kultur/klassz/isten0509/

:-D

És továbbra is azt mondom: tegyék kötelezővé a vikidál-féle himmnusz oktatását! :-D

Előzmény: TixTide (4)
TixTide Creative Commons License 2006.06.02 0 0 4
Bértopikoló

Egyébként meg úgy gondolom, a "köztv" feladata a közösség szolgálata. Ha a Ti melegfelvonulásotokat nem adná le a közszolgálati vagy bármely más adó, akkor már Brüsszelben járnátok nyilt levélben követelve elégtételt.
figyelő Creative Commons License 2006.06.02 0 0 3
Hülye banda.
Mr. Roboto Creative Commons License 2006.06.02 0 0 2
Az nem, de a vikidál-féle feltétlenül! :-DDD
wizes Creative Commons License 2006.06.02 0 0 1

Geszti Te pofátlan vagy!!

Legalább a nullázás után tedted vóna be a dógod!

Aki önnulláz, az egyéb ajjaságokra is képes!

Irány etikett leckékett venni!!

Nna!

;>))

Előzmény: geszthi (0)
geszthi Creative Commons License 2006.06.02 0 0 0
geszthi Creative Commons License 2006.06.02 0 0 topiknyitó
Mar csak az ORTT kovetkeztessege okan ugye akor az ASS hires Himnusz feldolgozasanak kozvetitese okan.

Elvegre egy olyan hires es fontos egyuttesrol van szo ami a politikaban is jelenetoset alkotott.

Nem mast hanem a jelenlegi Koztarsasagi Elnokot ok (is masokkal) javasoltak!

Ergo "a Himnusznak emelt feldolgozas sugarzasa minden magyart érintő esemény"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!