Jel 11.3-4
"Két tanúmnak meghagyom, hogy szőrzsákba öltözve ezerkétszázhatvan napig hirdessenek bűnbánatot.
Ők a két olajfa és a két gyertyatartó, amely a föld Urának színe előtt áll."
Zak 4.14
"Erre ő: Ez a két Fölkent, akik az Úr előtt állnak az egész földön."
Szűzanyánk, a Napba öltözött Asszony üzenetei.
Amikor hallod, hogy jó az Isten, akkor azt szinte felfigyelés nélkül hallod meg, vagy te magad mondod, hogy jó
Hogy mondod, látva a süketségemet, hogy áttörd megkérgesedett falaimat, hogy rácsodálkozzak a jóságára, hiszen tudod azt, hogy nem véletlenül mondod, értem mondod
Amikor szétnézek, van egy fogalmam a jóságról, amennyi van belőle bennem, úgy értem
Miközben az Istentapasztalásomban feldől az a mércém
Hiszen amikor mondja, hogy ébredjek, a mércéje negyven év
Miközben amikor szólítom, rögtön hallja
Ugyan kér tőlem, tisztaságot, tisztulásomat kéri tőlem
Amikor meg ad, méret, és mérték nélkül ad, felfoghatatlan a földnek, amikor ad
Ha meg a napra a védelmét kérem, hiszen valóban a Vértem lesz és a Pajzsom
Hogy kér az időmből, hiszen Ő meg a végtelent adja, a végtelen időt adja
Ugyan meglátogat a királyságomban, hogy mondjak le a trónról
Helyette meg úrrá tesz a részesedésben
A királyok meg örülhetnek, hacsak egy morzsa is leesik az asztalomról, hogy osztozkodhatnak rajta
Ugye amikor királyságodban nyaggat téged valaki az ő kéréseivel, mégha nem is akarod meghallgatni, akkor is teljesíted a kéréseit, hiszen terhessé válik, ahogy már szinte zaklat
És ha ezt teszed, mennyivel inkább ezt teszi a Mennyei Atyátok, aki meg azon van, hogy meghallgasson
Aki meg nem kér, az teljesítse csak saját maga saját magának feltett kéréseit
Nem történik vele igazságtalanság, mert maga választotta a sorsát
Önfeledten, teljes erőbedobással úsztam, és akkor valaki egész könnyed karcsapásokkal elúszott mellettem
Egy követ vettem fel a földről és eldobtam, és ekkor valaki követ hajított az ég felé, és már nem is látom, olyan magasra dobta, az én kövem meg nem messze leesett
Jött a Lélek, felemelt az ég felhői közé, lenéztem, és nem azt láttam, amit korábban
Felnéztem, és Akit távolra gondoltam, várt engem
Hogy a vizek felett lebeg a Lélek, hiszen ha érteném
Amint korábban gondoltam, úgy markoltam, most szétnyitottam az ujjaimat, és nem volt a markomban semmi
Néztem a gondolataimat, és nem akadt meg a szemem semmin
Úgy várt a Lélek, ahogy szeretek, Aki várt engem, abban várt, amiben szeretek
Ahogy ragaszkodtam, nem hagytam abból magamnál semmit
Fentről lehajoltam, markoltam, és tele lett a markom
Azt hallottam, kérd, és megáldom
Őrizők adnák a béklyót, de hát már lebegek
Lélek mondja, kérd a gondolataikat, hiszen kérem a gondolataitokat
Hogy oda vezethessen titeket, ahol mindennél jobban szerettek
Hogy bemutatkozhassatok Annak, Aki mellett ujjongani fog a szívetek
Hanem ha úgy vagyok a vagyonnal, mint a vámos, akkor az elvesz tőlem
Ha meg úgy vagyok a vagyonnal, mint az orvos a szereivel, és a kezeléseivel, akkor az hozzá tesz
Ha meg munkát adok, az tehetem úgy is, mint ahogy a családommal teszek
Ha meg a hasznát úgy használom fel, hogy szolgáljak, az is hozzá tesz
Ha meg elkótyavetyélem azt, amivel meg szolgálok, akkor nyilván elveszek
Ha meg elvettem, és ráébredek arra, és nem tudom már visszaadni, nincs lehetőségem arra, hogy visszaadjak, akkor jóvátehetek avval is, hogy amit elvettem, azzal szolgálok, jól szolgálok, és az hozzá tesz
Ha másoktól elveszek, akkor a lényegben magamtól veszek el
Ha meg másokat szolgálok, akkor avval magamat szolgálom a legjobban
Ha meg nem teszek hozzá, akkor elvesztem azt is, amim van
Hogy komolyan gondold, hogy visszatérsz az igazsághoz
Hiszen az a döntésed
Amit elvettél, vissza kell adnod
Akivel szemben nem volt békéd, békét kell kötnöd
De nem is ez lesz a nehézséged
Hanem akik eddig úgy jöttek hozzád, mint régihez, most is a régiért jönnek hozzád
Miközben az újjal várod őket
És addig, amíg nem világítasz rá az igazságra, hogy az igazságért várod őket az újjal, nem fognak megérteni téged, és próbálnak visszavonni a régibe téged
Ez lesz a nehezebb
De ahogy két úrnak nem lehet egyszerre szolgálni, úgy az igazságban is csak az igazsággal lehet megmaradni
Aki meg az igazságból süllyed vissza a régibe, mélyebbre kerül, mint ahonnét elindult
Hogyan máshogy képzelhetnéd el a szabadságodat, minthogy te mész el az igazságért
És ugyan a kényelmed mást mond, de az igazság több a kényelemnél
Ha meg magamnak kell elmennem érte, azt nem tehetem meg másban, mint megértésben
Így a világosságom nem kezdődik másban, mint a Szent Írásokban
A szabadságom meg elgondolkozik a világosságon, és úgy találja azt, mint világosságot
Ellentmondások, és kétértelműség nélkül
Egyet mond, ha másként értelmezem, az belőlem fakad, amikor nem befogadom, hanem ráhúzom az elképzelésemet
Ugyan azt gondolom, meg kellene engem győzni csodákkal, gondolva az az égnek természetes
Ami ugyan az égnek természetes, de az a hátrányommá válna
Majd amikor bent megtapasztalom az igazságot, és közönyössé váltam a csodákra, akkor láthatom meg őket
Nem a bizonyosság jár elöl, hanem Isten Szava adja a bizonyosságot, amikor befogadom, és törekszem betartani az útmutatásait
Isten nem jön kényszerrel, a kényszer az az elmúlás
Hogy meg bármilyen kényszer el tudna téged ragadni a halálba, amikor szabadságod van az életre, ha megragadod az életet a kényszer tehetetlen veled szemben
Viszont amikor kényszerítesz, azzal lemondtál az életről, hiszen a halált választottad
Mégha az életet kényszerítenéd is, az nem lesz más, mint a halálod
Hosszabb, rövidebb ideig eltart, amíg felismerem, milyen fontos számomra azok jelenléte, akiknek egyben a gondolata is vagyok
És nekem is a gondolataimmá válnak azok jelenléte, akiknek egyben a gondolata is vagyok
És a távollétükben is jólesik a jelenlétük
Közelségükben meg szavak nélkül is szeretek
És elég hosszú ideig eltart, és sok és még több gondolat társaságában ismerem fel a Teremtőt a Fiában
És a gondolatait, amint kedveznek nekem, és neked is
És elég értetlen az értelmem a felismerésre, amikor felajánlja nekem a Testét és a Vérét
Így a felismerésem is több lesz, mint az értelmem a gondolataiban
Ha meg összekötöm a Szavait, és valódi Testét és a valódi Vérét
Összekötöttem magam az emberrel, aki a testvérévé fogadott
És az Istennel, akinek a gondolata vagyok, és egyben szabadságot adott, hogy alkossak gondolatokat
És hogy máshol keressem, az ugye milyen értetlenségem
És hogy kérdezzem, hol találom, miközben megtalálom Testében és Vérében
Miközben a gondolatai magot ültetnek belém, ami meg megint több, mint az értelmem
És Teste meg a Vére megöntözik az a magot, és kihajt
És a jelenléte a gondolataimmá válnak, hiszen jelen vagy
Már nem hallomásból, hanem megismerésből
És már nem elmegyek keresni Téged, hanem Veled megyek, és bárhová megyek, Hozzád térek
És Testeddel és Véreddel megerősítem a jelenlétedet
És amikor kilépek a Testedhez és Véredhez, a gondolataimmal együtt lépek ki
És áldott a kéz, amelyik adja
És áldás, ahogy kapom
És áldássá válik az éjjelem és a nappalom
És amikor jelenné válik a felismerésed vonzalmában
Vidd magaddal a munkádba is, és tartsd meg az otthonodban is, Neki szentelt néhány gondolattal
Felnézve az égre
„Jézus, imádlak Téged minden helyen, ahol szentségileg laksz; társaságot tartok neked azok számára, akik megvetnek Téged; szeretlek Téged azok számára, akik nem szeretnek Téged; enyhülést adok neked azoknak, akik megbántanak Téged. Jézus, jöjj a szívembe!”