Jel 11.3-4
"Két tanúmnak meghagyom, hogy szőrzsákba öltözve ezerkétszázhatvan napig hirdessenek bűnbánatot.
Ők a két olajfa és a két gyertyatartó, amely a föld Urának színe előtt áll."
Zak 4.14
"Erre ő: Ez a két Fölkent, akik az Úr előtt állnak az egész földön."
Szűzanyánk, a Napba öltözött Asszony üzenetei.
Hogy komolyan gondold, hogy visszatérsz az igazsághoz
Hiszen az a döntésed
Amit elvettél, vissza kell adnod
Akivel szemben nem volt békéd, békét kell kötnöd
De nem is ez lesz a nehézséged
Hanem akik eddig úgy jöttek hozzád, mint régihez, most is a régiért jönnek hozzád
Miközben az újjal várod őket
És addig, amíg nem világítasz rá az igazságra, hogy az igazságért várod őket az újjal, nem fognak megérteni téged, és próbálnak visszavonni a régibe téged
Ez lesz a nehezebb
De ahogy két úrnak nem lehet egyszerre szolgálni, úgy az igazságban is csak az igazsággal lehet megmaradni
Aki meg az igazságból süllyed vissza a régibe, mélyebbre kerül, mint ahonnét elindult
Hogyan máshogy képzelhetnéd el a szabadságodat, minthogy te mész el az igazságért
És ugyan a kényelmed mást mond, de az igazság több a kényelemnél
Ha meg magamnak kell elmennem érte, azt nem tehetem meg másban, mint megértésben
Így a világosságom nem kezdődik másban, mint a Szent Írásokban
A szabadságom meg elgondolkozik a világosságon, és úgy találja azt, mint világosságot
Ellentmondások, és kétértelműség nélkül
Egyet mond, ha másként értelmezem, az belőlem fakad, amikor nem befogadom, hanem ráhúzom az elképzelésemet
Ugyan azt gondolom, meg kellene engem győzni csodákkal, gondolva az az égnek természetes
Ami ugyan az égnek természetes, de az a hátrányommá válna
Majd amikor bent megtapasztalom az igazságot, és közönyössé váltam a csodákra, akkor láthatom meg őket
Nem a bizonyosság jár elöl, hanem Isten Szava adja a bizonyosságot, amikor befogadom, és törekszem betartani az útmutatásait
Isten nem jön kényszerrel, a kényszer az az elmúlás
Hogy meg bármilyen kényszer el tudna téged ragadni a halálba, amikor szabadságod van az életre, ha megragadod az életet a kényszer tehetetlen veled szemben
Viszont amikor kényszerítesz, azzal lemondtál az életről, hiszen a halált választottad
Mégha az életet kényszerítenéd is, az nem lesz más, mint a halálod
Hosszabb, rövidebb ideig eltart, amíg felismerem, milyen fontos számomra azok jelenléte, akiknek egyben a gondolata is vagyok
És nekem is a gondolataimmá válnak azok jelenléte, akiknek egyben a gondolata is vagyok
És a távollétükben is jólesik a jelenlétük
Közelségükben meg szavak nélkül is szeretek
És elég hosszú ideig eltart, és sok és még több gondolat társaságában ismerem fel a Teremtőt a Fiában
És a gondolatait, amint kedveznek nekem, és neked is
És elég értetlen az értelmem a felismerésre, amikor felajánlja nekem a Testét és a Vérét
Így a felismerésem is több lesz, mint az értelmem a gondolataiban
Ha meg összekötöm a Szavait, és valódi Testét és a valódi Vérét
Összekötöttem magam az emberrel, aki a testvérévé fogadott
És az Istennel, akinek a gondolata vagyok, és egyben szabadságot adott, hogy alkossak gondolatokat
És hogy máshol keressem, az ugye milyen értetlenségem
És hogy kérdezzem, hol találom, miközben megtalálom Testében és Vérében
Miközben a gondolatai magot ültetnek belém, ami meg megint több, mint az értelmem
És Teste meg a Vére megöntözik az a magot, és kihajt
És a jelenléte a gondolataimmá válnak, hiszen jelen vagy
Már nem hallomásból, hanem megismerésből
És már nem elmegyek keresni Téged, hanem Veled megyek, és bárhová megyek, Hozzád térek
És Testeddel és Véreddel megerősítem a jelenlétedet
És amikor kilépek a Testedhez és Véredhez, a gondolataimmal együtt lépek ki
És áldott a kéz, amelyik adja
És áldás, ahogy kapom
És áldássá válik az éjjelem és a nappalom
És amikor jelenné válik a felismerésed vonzalmában
Vidd magaddal a munkádba is, és tartsd meg az otthonodban is, Neki szentelt néhány gondolattal
Felnézve az égre
„Jézus, imádlak Téged minden helyen, ahol szentségileg laksz; társaságot tartok neked azok számára, akik megvetnek Téged; szeretlek Téged azok számára, akik nem szeretnek Téged; enyhülést adok neked azoknak, akik megbántanak Téged. Jézus, jöjj a szívembe!”
Természetszerű, hogy azt gondolod, ha okos és bölcs írásokat olvasol, akkor megtalálod az igazságot
De mégha szentek írásaiban is kutatsz, önmagában az, hogy megérted amit írnak, attól még nem találtad meg az igazságot
Ha még száz évig is kutatsz, csak ott maradsz, ahol voltál
Mert úgy van elrendelve, hogy a szellemedtől kapd meg az igazságot
Ő meg akkor adja, miközben adni akarja, amikor az igazság értelmében cselekszed a tisztát
Így ugyan szükséges az értelem, de azért szükséges, hogy mérlegelj, és dönts
Ha a nemes mellett döntesz, és cselekszed ezért a nemeset, megkapod az igazságot
És mivel mindenben el van rejtve az igazság, ezért nem kell érte menned, hanem egyedül a nemes, és irgalmas tetteid szükségesek ahhoz, hogy felismerd az igazságot
Az égben az angyalok, és szentek, sehova máshova nem adnak annyi áldást, mint a barátságra
És amelyik házasság egyben barátság is, ahol a másik kívánsága mindig előrébbvaló, abban a közös boldogságban és békében részesül, ami nem származik máshonnét, mint az égből
Az áldást az égből kapom, de magam állok az áldás alá
Akik kisebb közösségekben, falvakban, községekben élnek, főleg hagyományokat tartva élnek
Számíthatnak egymásra, gyakran megállnak beszélgetni
Ha valaki terhesnek érzi magára nézve ezt a kapcsolatot, ami egyben felelősség is a másikkal szemben, és városba költözik, rádöbben milyen üres a felelősség nélküli egymás mellett élés
Aki megismeri az Istent a közelségében, elkezd felelősséget érezni, és elkezd ügyelni magára
És ez a kapcsolat nem terhes, sokkal inkább jóleső
Hogy meg nem ismerem ezt a közvetlen kapcsolatot, és azon vagyok, hogy tagadjam az Istent
Vagy amikor felmérem mások életét az Istenben, és felvetődnek bennem kérdések az Istenről, és ezért elkezdem kikutatni az igazságot
Hogy minden megfontolás nélkül tagadom, vagy kutatom az Istent, hiszen ugyanaz a kiindulási alapom
Ugyanazok az információim minkét esetben
Akkor a két eltérő gondolatsorban én magam vagyok a különbség
Egyrészt a felelősséghez viszonyulásomban, és nagyra/kicsinységre törekvésemben
Hogy a tagadásodban rád mondom, nézd a nyúl viszi a puskát, az vérig sért téged, vagy elkezdesz töprengeni?
Olyan szerencsés voltál, vagy a szüleid voltak olyan szerencsések
Hogy a szüleid felajánlottak téged még születésed előtt, az anyaméhben Jézus Szent Vérének oltalmába, vagy Szűzanya szeplőtelen szívének oltalmába, vagy a nagyszüleid ezt megtették a szüleiddel
És szerencséssé teszed a születendő gyermekeidet abban a felajánlásban
Hiszen a kérés az hatalom, és végzés
És kérted Jézus segítségét a párválasztásodban
És ha szerencsétlenné tetted a párodat, nem teszed e szerencséssé, az ég segítségét kérve
És gyötrődéseidben, az éjszakában átizzasztva a takaródat, mért is nem kéred az ég segítségét
Jézus békéje a jelenlétében a békéd
Hogy a jelenlétét meg ki kellene izzasztanod, igen, de a békéddel
Hiszen a pokolba is az megy, aki a pokolba akar kerülni
És a mennybe is az megy, aki már élte a mennyet a Földön
A pokolban is együtt vannak a hasonlók a hasonlókkal
És a mennyben is együtt vannak a szentek a szentekkel
Hogy azok vannak a mennyben, akik tudtak és elhittek, azaz tudtak a mennyről
A pokolban pedig nem azok vannak, akik nem tudtak, hanem nem akartak tudomásul venni, hogy a mennybe nem belépni akartak, hanem a mennyet el akarták tulajdonítani maguknak
Ha a pokolba lépek, akkor a pokol a szeretetem, ha a mennybe, akkor a menny
A pokolban annyi erőm lesz, amennyi a szeretetem, azaz erőtlenné, és tehetetlenné válok
Az égben pedig eltelek megértéssel, és erővel
Hogy a pokolban nem tudom az Istent, hiszen csak magamat akartam tudni
Nem az Isten lépett el tőlem, hanem én léptem el az Istentől
Isten ítélete meg az utolsó napomon - pokolba léptél a Földön, maradj a pokolban
Vagy azt mondja - beléptél a mennybe a Földön, hát lépj be az örömömbe
Hogy meg hogy akarom a poklot a Földön magamnak, hiszen törvényt kaptam, hogy az engedelmességben felnőjek a szeretet egyszerű, és szívembe írott törvényére
Hogy meg csak azt a törvényt élem, amit magam írok, hiszen hogyan máshogy tudnék elbitorolni
Máshogy meg nem tudok a mennybe jutni, csak ha erőszakot veszek az önösségem felett, és legyőzöm, és azzal együtt, annak a következtében megtudom az Istent
Nem úgy, mint aki távol van, hanem a jelenlévőt, és értem cselekvőt
Nem az van, hogy az könnyen előfordul, hanem egészen bizonyosan lelki halott az élő, amíg nem ébresztette fel magában az életet
A haldokló meg amikor áttekinti az elmúlt életét, és felismeri az életet, és megbánja mindazt amit elkövetett az élet ellen, felébreszti magában az életet
Az élet meg nemcsak egy az életre kimondott igen, mikor az igen az alapja a magas épületnek, ami felépülhet arra az igenre
A valódi élet akkor kezdődik, amikor lelked egyesül a szellemeddel
Az meg ott van az igen után izzadtságcseppekben a hátadon
Már nem csak szóban és gondolatban, hanem cselekedve az életet