Egy turizmus szakos hallgató vagyok és szakdolgozatomhoz szeretnék segítséget kérni. Azt szeretném megtudni, hogy mennyire utaznak a magyarok fapadossal.
Az alábbi linkre kattintva kitölthető a kérdőívem.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki szán rá 2 percet az idejéből!
(valamiért nem sikerül a linket betennem rendesen- ha valaki megmondja mi a trükk megpróbálom úgy betenni, hogy kattintva át lehessen ugrani az oldalra)
Még sosem mentem repülővel sehova sem, így nem tudom, hogy milyen árak vannak és általában a repülőjegyes oldalakon se írnak árat, hiába írok be bármit is a keresőbe.
Jövőre Chaniaba szeretnék repülni, persze árat sehol nem mutatnak, illetve találtam egy oldalt, ami mutatja, de szerintem ez vicc, ugye?
Elvileg találhatsz 9600 +tax (egy útra) árú jegyet. A valóság az, amit a második képkivágáson látsz. Ezt sokféleképpen lehet nevezni, én most semminek sem fogom. Dublinba ne az általad belinkelt légitársasággal menj, még az átszállásos verzió(k) is jobban megéri(k).
nem tudom mit tegyek kérem segitsen valaki,hogy lehet az, Dublinba szertnék eljutni az első képen 9600 Ft-ért hirdetnek egy jegyet, amikor tovább lépek a foglalással akkor már csak az alábbi árak közül választhatok.
Ez az igazi akció: Amikor újra beinditották a Budapest-Milánó(Bergamo) járatot a wizzairnél, akkor volt egy pár super promo akció, és lehetett 780Ft-ból oda vissza venni jegyet illetékkel, meg minden lófasszal együtt.:)