Keresés

Részletes keresés

Sumi71. Creative Commons License 2023.01.17 0 0 26

H

gabor.gombai Creative Commons License 2019.02.07 0 0 25

Szia!

Megkaptam köszönöm!

Előzmény: bmalag (24)
bmalag Creative Commons License 2019.02.07 0 0 24

Küldtem. Szólj ha nem ért oda.

Előzmény: gabor.gombai (23)
gabor.gombai Creative Commons License 2019.02.07 0 0 23

Szia!

Hátha attól is okosabb leszek!

Küld el légy szives az rcracer"kukac"freemail.hu címre!

Nagyon köszönöm!

Előzmény: bmalag (22)
bmalag Creative Commons License 2019.02.07 0 0 22

Nekem Ladám van.

Ha kell valakinek szívesen elküldöm levélben. 

Előzmény: gabor.gombai (18)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.07 0 0 21

Jól mutat ez mindenhol .

Lakóvezetbe, üdülővezetbe egyaránt passzol.

Előzmény: Zöldövezeti (20)
Zöldövezeti Creative Commons License 2019.02.07 0 1 20

A zöldövezetben bármelyik jól mutatna !

Előzmény: Törölt nick (17)
Grossbau Creative Commons License 2019.02.07 0 0 19

Végtelenül sok 'A' alakú házikó !

Lehet válogatni !

Előzmény: Törölt nick (17)
gabor.gombai Creative Commons License 2019.02.06 0 0 18

Sziasztok!

Kereseg régi Cseh ÁDÁM faház szerelési útmutatót ha van ilyen.

Ilyet téliesítek állandó lakhatásra viszont a terhasz hozzáépítése miatt ki szeretnék venni egy falat

melyet nem tudom hogyan tegyek biztonságosan.

Előre is köszönöm!

Törölt nick Creative Commons License 2019.02.01 0 0 17
Előzmény: Égető1 (15)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.01 0 0 16

ez igy is van .

Előzmény: Égető1 (15)
Égető1 Creative Commons License 2019.02.01 0 1 15

Amerika nagy ország !!

Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.01 0 0 14

Dehogynem . Az usa -ban szerinted mibe laknak? Megmondom könnyűszerkezetes házakban  mobilházakban , meg lakóautóba /lakókocsiba .És ott nem -minusz öt

tíz fok van ám télen , hanem  egyes államokban például kansas-ben  télen úgy minusz húsz minusz harminc celsius fokok szoktaklenni .  Bizony,csak ez neked gondolom "újdonság"   ;-)

Előzmény: Téli nap (13)
Téli nap Creative Commons License 2019.02.01 0 0 13

Hát bizony az ember sok mindent kibír ha a kényszer ráviszi,  de az nem jelenti azt, hogy jó is neki.

Kár magyarázni,  a faház nem a mi éghajlatunkra való.

Állandó életvitelre !!

Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.01 0 0 12

Ki lehet benne húzni akár több telet is mivel hőszigetelhető,a tető  vizszigetelését bitumenszőnyeggel, kenhető bitummennel vagy bitumenes zsindellyel lehet megoldani,de sztem kátrány vagy szurok is megteszi. Amúgy a mérete  és a sátorformájából fakadóan egész jól kifűthető .Sok más,  nálunk lényegesen jobb  gazdasági körülményű országokban  tömegével használnak ilyen alpesit tipusú faházakat ,csak ők nem nyaralóként vagy hétvégi házként építik és használják  hanem állandó lakhatásra, pl; méretétől függően, családiháznak , kisháznak vagy akár túlélő shelter nek is kiváló. De lehet belőle más is ; szerszámos műhely, fészer, garázs,menedékház ,stégre szerelhető horgász kiülő stb stb    

A betonalap mentes talajcsavaros rögzítésnek köszönhetően akár az erdőbe is telepíthető . Jó fasza kis "Off -grid" lakás .

Előzmény: Téli nap (11)
Téli nap Creative Commons License 2019.02.01 0 0 11

Nyaraláskor nem kell fűteni !!

Mondjuk az akinek anyagi okok miatt összeomlott az élte  kicsi a valószínűsége, hogy rendelkezzen egy nyaraló telekkel ahol egy akármilyen  új faházat felhúzzon.

viszont ha már megvan akkor ideig óráig van remény arra, hogy pár telet kihúzzon ott, lényegesen primítivebb körülmények között mint az előző.

Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2019.01.30 0 2 10

Attól függ .Ha valaki "életvitelszerűen" lakik a nyaralótelkén(mert nincs más otthona,vagy mert az eredeti othhonát nem birja fenntartani fűteni magas a rezsije és el kell adnia) akkor a sátor oda nem lesz elég . Ha a legegyszerübb konstrukciójú ,legolcsóbban és leggyorsabban kivitelezhető,minimális költséggel felépithető a legjobban hőszigetelhető provizórikusan talajcsavarokra "krinner"-ezett faházban gondolkodik valaki akkor annak a legjobb megoldás az "Alpesi Fa(családi)ház" (másnéven; "A"-faház ,"A-alakú faház", "A"-frame cabin , "Дом шалаш"  vagy "Chalet tipi") . Ez egy régifajta ,a közelmúltban elfeledett ,régen hatvanas évektől nagyjából az ezredfordulig meglehetősen népszerű,  manapság nyugati országokban  újra elővett költséghatékony , könnyűszerkezetes házépítési mód ami akár az állandó lakhatást is lehetővé teszi. Ennél egyszerübb konstrukciójú könnyűszerkezetes faház tipus nem létezik.  

Előzmény: Téli nap (9)
Téli nap Creative Commons License 2017.06.04 0 0 9

Sőt néha a sátor is elegendő !!

ViktoriaX Creative Commons License 2017.05.31 0 0 8

nyaralónak nem feltétlen kell nagy háznak lennie... nálunk pl. egy egyszerű kis kerti faház van felhúzva és tökéletesen elég a nyaralásokhoz

Dolcevita27 Creative Commons License 2010.02.22 0 1 7
Bp környékén nem kapsz 6 M-ért házat!

Amúgy építeni is többe kerül, plusz telek, közmű, stb...
Előzmény: Törölt nick (6)
Dolcevita27 Creative Commons License 2010.02.22 0 1 5
Üdv. mindenkinek!

Nekem is van egy eladó házam, ami 84 nm-es, kamionnal szállítható. Kiépített benne a teljes víz, csatorna, villany és gáz hálózat, amiket csak csatlakoztatni kell a közművekre. A felállítás után lényegében csak esztétikai munkák vannak vele (festés, burkolás), ami igény szerint készíthető.

Svédországból származik, ott sokan ilyen és ehhez hasonló házakban laknak. 15 éves az épület, ami különösebb karbantartás nélkül 60-80 évet kibír. Alkalmas akár családiháznak is, vagy természetesen egyszerűbb célokra, pl. nyaraló, telephely, raktár, stb. - kialakítás függvénye.

Szendvics szerkezetű falakból van, kívülről kő, belül gipszkarton lap borítású, közötte 10 cm-es hőszigetelés.

Az elrendezése 3 szoba, amerikai konyhás nappali, előszoba, fürdőszoba, de ez fix telepítéskor szabadon alakítható.

Csak 1 darab van, a szállításban és telepítésben tudok segíteni!

Képek és részletek itt: eladó faház
zordonC3 Creative Commons License 2009.04.02 0 0 4
mi vagyunk a negyedelők!

4 :P
Előzmény: pointless (0)
szabina357 Creative Commons License 2009.04.02 0 1 3

Családi ház eladó 6, 5 Millióért, nyaralónak is kiváló

www.eladohaz.sokoldal.hu

Robin Creative Commons License 2007.07.05 0 0 2
végignéztem a lehetőségeket, ha magánban (emilem él) megkeresel, elküldöm a cégek elérhetőségét
Előzmény: [sn4ke] (-)
delavár Creative Commons License 2006.07.18 0 1 1
Rönk faházakat épitek az ország bármely területén,ha érdekel email.kiss_a@bereg.net.ua
Előzmény: [sn4ke] (-)
pointless Creative Commons License 2006.05.23 0 0 0
Mi vagyunk a nullázók !

0

[sn4ke] Creative Commons License 2006.05.23 0 0 topiknyitó
kb 30nm-es , 2 kis hálószobás faházat szeretnék a telekre nyári használatra tehát szigetelés nélkül. aki tud olyan céget ami ilyenekkel foglalkozik annak megköszönném a segítségét. átnéztem már jópár weboldalt de vagy kis házakkal (egy légteres 10-15nm-es) vagy nagy kész lakóházakkal foglalkozókat láttam csak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!