Keresés

Részletes keresés

MGperY Creative Commons License 2006.05.22 0 0 62
akkor ne sírjon szád a tandíj miatt.
Előzmény: remekded (57)
hatgang Creative Commons License 2006.05.22 0 0 61

A haza szvsz az emberek közösségének szinonímája, így nem tartom kizártnak, hogy hülyék is vannak benne.

A fájós hasonlatot meg nem értem, mert mi fájhatott az embereknek az elmúlt ciklusban, hiszen folyamatosan dübörög a gazdaság, továbbá nagy és stabil a jólét. Visszatérve az ütős :) hasonlatodhoz, egy balhorog, lehet hogy kijózanítja az embereket, de biztosan lesznek olyanok akik a másik félpofájukat is odatartják, lásd nem kell a 14. havi nyögdíj, sőt, vegyék el a 13-at is.

Előzmény: varu2 (45)
sashimi Creative Commons License 2006.05.22 0 0 60
És ez erkölcstelen, a tudatos hazugság poltikája.

Az mszp nem minden alap nelkul hivatkozhat arra, hogy
a fidesz meg abszurdabb hazugsagai es programja ellen csak igy tudott kuzdeni.

sashimi
Előzmény: remekded (51)
Újlaki Creative Commons License 2006.05.22 0 0 59
Nem azt mondta, hogy a ahza akarta vagy kérte: megkövetelte.

Most is megköveteli. Már előbb kellett volna.
Előzmény: hatgang (39)
Újlaki Creative Commons License 2006.05.22 0 0 58
"...egyszer már gatyába rázta az országot. A jobboldal azóta sem bocsátja meg neki..."

Az Orbán-kormány Bokrosnak köszönheti a csillogó-villogó első két évét. Tudják ők ezt nagyon jól, Varga Mihály elismerte.

Az, hogy Bokros neve mégis szitokszó, csak a derék FIDESZ becsületességét, tisztességét mutatja: ha egyszer a választókat ezzel lehet riogatni, akkor mit számít az igazság?
Előzmény: Törölt nick (20)
remekded Creative Commons License 2006.05.21 0 0 57
Én is dolgoztam egyetem mellett. És akkor mi van?
Előzmény: MGperY (52)
remekded Creative Commons License 2006.05.21 0 0 56

Lehet cáfolni, érvelni. Minősítés önmagában gyenge. Erre szokták mondani, hogy vitakultúrából 1-es, leülhetsz.

Előzmény: Törölt nick (53)
remekded Creative Commons License 2006.05.21 0 0 55

Hol és mit, tanár úr? Elmondod, vagy csak fellengzős dumát hallunk?

Előzmény: Törölt nick (54)
MGperY Creative Commons License 2006.05.20 0 0 52
hát, akkor vagy le kell mondani más fogyasztásról vagy nagyobb bevételt kell realizálnmi.
én pl. dolgoztam fősuli mellett, és nem vagyok egy mártír tipus, csak: kellett a pénz :)
nincs ingyen ebéd.
Előzmény: remekded (32)
remekded Creative Commons License 2006.05.20 0 0 51

Bocs én az egyetemistákkal vonultam. És nem láttam nyugdíjasokat. De lehet, hogy voltak, de hogy a tüntetés nem az egyetemistáktról szólt volna. Az hazugság!

Szőlősiné szemlélteti, azt a mentalitást, amivel a baloldal a jogos felháborodást próbálta elfolytani. Ott is olyasmi volt, hogy fűt-fát ígértek (ld. Horn 1993 december hirdetése) és azután egyszer csak megszorítottak. Most ugyan ez készül. És ez erkölcstelen, a tudatos hazugság poltikája. Mint választó tiltakozom ez ellen.

Még ha ezt neked beveszi a gyomrod, minden probléma nélkül.

Előzmény: Tamás (50)
Tamás Creative Commons License 2006.05.20 0 0 50

Szerinted, hány tapsoló bajnok volt. Én mindnehol elemi felháborodással találkoztam az egyetemisták részéről. Perzse lehet, hogy voltak néhányan, meg 10-15 anti bokrosista nyugdíjas.

Az egyetemisták részéről én is láttam az ellenérzéseket, én magam sem értettem egyet vele, azért is mentem el a tüntetésre. Csakhogy ott már nem az egyetemistákról szólt a dolog. Hanem arról, hogy a politikusoknak volt hova "kimenniük", és ott volt kiknek "fogadniuk" őket. Erről a két szereplői körről szólt a történet, ehhez meg már semmi kedvem nem volt asszisztálni. Aztán két évvel később helyére is kerültek a dolgok, meg a megfelelő emberek.

Azért ne feledkezzünk a szakszervezetek és a kormány összefonódásáról se. Szőlőssiné kormánypárti képviselő mint szakszervezetis enhyén tüntetett a saját korműnya ellen a pedagógusokkal. De micsoda szervezés volt, hogy nehogy kormányellenes transzparensek legyenek. :)

Hogy jön ez ide? Egyébként baromi egyszerű. A szakszervezetben le kellett volna váltani a brébe azt a tyúkot, vagy otthagyni, és átmenni egy másikba. De még egyszer: hogy jön ez most ide?

Előzmény: remekded (49)
remekded Creative Commons License 2006.05.20 0 0 49

Szerinted, hány tapsoló bajnok volt. Én mindnehol elemi felháborodással találkoztam az egyetemisták részéről. Perzse lehet, hogy voltak néhányan, meg 10-15 anti bokrosista nyugdíjas.

Azért ne feledkezzünk a szakszervezetek és a kormány összefonódásáról se. Szőlőssiné kormánypárti képviselő mint szakszervezetis enhyén tüntetett a saját korműnya ellen a pedagógusokkal. De micsoda szervezés volt, hogy nehogy kormányellenes transzparensek legyenek. :)

Előzmény: Tamás (48)
Tamás Creative Commons License 2006.05.20 0 0 48

Ki beszélt rólad? Te valszeg akkor is egy senki voltál a politikusok, meg azok seggnyalói, a takonygerincű szervező-elit számára.

Sok tízezer egyetemista nem is kapott állást a fidesztől. Csak az a néhány tucat, aki szervezte a balhét.

Az értékelésed meg finoman szólva nem érdekel.

Előzmény: remekded (47)
remekded Creative Commons License 2006.05.20 0 0 47

Gratulálok hozzászólásodhoz. Mindent a fidesz irányít, emlészem amikor a koliban erről beszéltünk bejött Orbán és azt mondta , hogy forradalmat kell csinálni. Ő már szólt legendásan fidesz barát nyugdíajosknak és...

Innen folytasd...

Basszus nem is tudtam, hogy valami állást kaptam 98-tól a fidesztől. Meg a másik tízezer egyetemista.

Amúgy hozzászólásodra vonatkozó értékelésem 0

Előzmény: Tamás (46)
Tamás Creative Commons License 2006.05.20 0 0 46

Én ott voltam azon az egyetemista tüntetésen a tandíj bevezetése ellen

Én is ott voltam azon az "egyetmista" tüntetésen, ahol hangosan kurvaanyázta a Bokrost egy rakás fideszkommandós nyugdíjas, és ránézésre olyan csóka, aki nemcsakhogy egyetemet, de valszeg általános iskolát sem látott belülről. Azon az "egyetemista" tüntetésen, amelyiknek a szervezői utána 1998-ban mindenféle jól fizető f.szverő kabátfeladói állásokat kaptak elsődlegesen a sportminisztériumban. Azon a tüntetésen, amelyen a Magar Fórum másnapi száma szerint nem is voltam ott, merthogy a "zsidó jogászokat" és a "Marx Károly Egyetem bankárgyerekeit" szerinte nem érdekelte a tandíj...

Nem is voltam ott sokáig.

Előzmény: remekded (26)
varu2 Creative Commons License 2006.05.20 0 0 45

..."kérdezd már meg a "hazát", hogy akar-e megszorításokat...."

bmeg.. a "haza" nem a hülye szinonimája...

egyébként elfogadnál egy qrva nagy balhorgot tőlem, ha cserébe garantálnám: kiverem vele az egyébként évek óta fájó bölcsességfogadat??

szal vmi ilyesmi az eszmefuttatásod lényege
remekded Creative Commons License 2006.05.20 0 0 44
Szent  BÉKE bácsi!:)
Előzmény: Ki(vagyok)_én (41)
hatgang Creative Commons License 2006.05.20 0 0 43
Megkövetelte a haza, írta lejjebb egy olvtárs. Szerintem akik ezt vallják, azok kapaszkodjanak össze, szorítsák meg egymást és húzzák bele. Nekem egyelőre megfelel az öregecskedő feleségem.
Előzmény: Ki(vagyok)_én (41)
Ki(vagyok)_én Creative Commons License 2006.05.20 0 0 41
Szrinted melyik "haza" akarna megszorításokat. Hülye kérdésre nincs válasz.
Ki(vagyok)_én Creative Commons License 2006.05.20 0 0 40

Nem írtam el. Jól van az úgy. De a peace jó ötlet.

OFF

Van ám nekem olyan barátom, aki veled együtt tüntizett jólajosunk ellenében. Azóta is vitázunk róla, de a barátság megmaradt.

ON

Előzmény: remekded (38)
hatgang Creative Commons License 2006.05.20 0 0 39
Azér ájjunk meg egy ároktemető ásonyomra: kérdezd már meg a "hazát", hogy akar-e megszorításokat.
Előzmény: sashimi (36)
remekded Creative Commons License 2006.05.20 0 0 38
Akkor elirtad én meg elolvastam. Szóval peace!
Előzmény: Ki(vagyok)_én (37)
Ki(vagyok)_én Creative Commons License 2006.05.20 0 0 37

Szóval barátom, nem érted a finom humort.)))

Tudod, a végén azok a zárójelek szmájlik akartak lenni.

Előzmény: remekded (35)
sashimi Creative Commons License 2006.05.20 0 0 36
Megnyugodnek, ha Bokros lnne a penzugyminiszter.

O volt az egyetlem azon a poszton, aki megcswlekedte amit, megkovetelt a haza.

sashimi
Előzmény: antall (-)
remekded Creative Commons License 2006.05.20 0 0 35
Szóval a kort, mint érvet felhasználni gyenge dolog.
Előzmény: Ki(vagyok)_én (30)
hatgang Creative Commons License 2006.05.20 0 0 34
Wazze, akkor mi lesz a viszkikólámmal, ennyi fincsit még a Megyó is jogosnak talált!
Előzmény: MGperY (29)
remekded Creative Commons License 2006.05.20 0 0 33
De a bokros-csomagot ki is védi, minden intlzkedésében.
Előzmény: remekded (32)
remekded Creative Commons License 2006.05.20 0 0 32

Bocs, de soha nem cigiztem és nem is iszom, ezért volt sértő Bokros általánosító mondata.

Előzmény: MGperY (29)
hatgang Creative Commons License 2006.05.20 0 0 31

"Szóval ez alkalmatlan faszi egy ország életének befolyásolására."

Tudod, mint a viccben: és ha megfizetik?

Ki(vagyok)_én Creative Commons License 2006.05.20 0 0 30
Ilyen fiatal vagy? már értem a hozzáállásod.))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!