A haza szvsz az emberek közösségének szinonímája, így nem tartom kizártnak, hogy hülyék is vannak benne.
A fájós hasonlatot meg nem értem, mert mi fájhatott az embereknek az elmúlt ciklusban, hiszen folyamatosan dübörög a gazdaság, továbbá nagy és stabil a jólét. Visszatérve az ütős :) hasonlatodhoz, egy balhorog, lehet hogy kijózanítja az embereket, de biztosan lesznek olyanok akik a másik félpofájukat is odatartják, lásd nem kell a 14. havi nyögdíj, sőt, vegyék el a 13-at is.
"...egyszer már gatyába rázta az országot. A jobboldal azóta sem bocsátja meg neki..."
Az Orbán-kormány Bokrosnak köszönheti a csillogó-villogó első két évét. Tudják ők ezt nagyon jól, Varga Mihály elismerte.
Az, hogy Bokros neve mégis szitokszó, csak a derék FIDESZ becsületességét, tisztességét mutatja: ha egyszer a választókat ezzel lehet riogatni, akkor mit számít az igazság?
hát, akkor vagy le kell mondani más fogyasztásról vagy nagyobb bevételt kell realizálnmi. én pl. dolgoztam fősuli mellett, és nem vagyok egy mártír tipus, csak: kellett a pénz :) nincs ingyen ebéd.
Bocs én az egyetemistákkal vonultam. És nem láttam nyugdíjasokat. De lehet, hogy voltak, de hogy a tüntetés nem az egyetemistáktról szólt volna. Az hazugság!
Szőlősiné szemlélteti, azt a mentalitást, amivel a baloldal a jogos felháborodást próbálta elfolytani. Ott is olyasmi volt, hogy fűt-fát ígértek (ld. Horn 1993 december hirdetése) és azután egyszer csak megszorítottak. Most ugyan ez készül. És ez erkölcstelen, a tudatos hazugság poltikája. Mint választó tiltakozom ez ellen.
Még ha ezt neked beveszi a gyomrod, minden probléma nélkül.
Szerinted, hány tapsoló bajnok volt. Én mindnehol elemi felháborodással találkoztam az egyetemisták részéről. Perzse lehet, hogy voltak néhányan, meg 10-15 anti bokrosista nyugdíjas.
Az egyetemisták részéről én is láttam az ellenérzéseket, én magam sem értettem egyet vele, azért is mentem el a tüntetésre. Csakhogy ott már nem az egyetemistákról szólt a dolog. Hanem arról, hogy a politikusoknak volt hova "kimenniük", és ott volt kiknek "fogadniuk" őket. Erről a két szereplői körről szólt a történet, ehhez meg már semmi kedvem nem volt asszisztálni. Aztán két évvel később helyére is kerültek a dolgok, meg a megfelelő emberek.
Azért ne feledkezzünk a szakszervezetek és a kormány összefonódásáról se. Szőlőssiné kormánypárti képviselő mint szakszervezetis enhyén tüntetett a saját korműnya ellen a pedagógusokkal. De micsoda szervezés volt, hogy nehogy kormányellenes transzparensek legyenek. :)
Hogy jön ez ide? Egyébként baromi egyszerű. A szakszervezetben le kellett volna váltani a brébe azt a tyúkot, vagy otthagyni, és átmenni egy másikba. De még egyszer: hogy jön ez most ide?
Szerinted, hány tapsoló bajnok volt. Én mindnehol elemi felháborodással találkoztam az egyetemisták részéről. Perzse lehet, hogy voltak néhányan, meg 10-15 anti bokrosista nyugdíjas.
Azért ne feledkezzünk a szakszervezetek és a kormány összefonódásáról se. Szőlőssiné kormánypárti képviselő mint szakszervezetis enhyén tüntetett a saját korműnya ellen a pedagógusokkal. De micsoda szervezés volt, hogy nehogy kormányellenes transzparensek legyenek. :)
Gratulálok hozzászólásodhoz. Mindent a fidesz irányít, emlészem amikor a koliban erről beszéltünk bejött Orbán és azt mondta , hogy forradalmat kell csinálni. Ő már szólt legendásan fidesz barát nyugdíajosknak és...
Innen folytasd...
Basszus nem is tudtam, hogy valami állást kaptam 98-tól a fidesztől. Meg a másik tízezer egyetemista.
Én ott voltam azon az egyetemista tüntetésen a tandíj bevezetése ellen
Én is ott voltam azon az "egyetmista" tüntetésen, ahol hangosan kurvaanyázta a Bokrost egy rakás fideszkommandós nyugdíjas, és ránézésre olyan csóka, aki nemcsakhogy egyetemet, de valszeg általános iskolát sem látott belülről. Azon az "egyetemista" tüntetésen, amelyiknek a szervezői utána 1998-ban mindenféle jól fizető f.szverő kabátfeladói állásokat kaptak elsődlegesen a sportminisztériumban. Azon a tüntetésen, amelyen a Magar Fórum másnapi száma szerint nem is voltam ott, merthogy a "zsidó jogászokat" és a "Marx Károly Egyetem bankárgyerekeit" szerinte nem érdekelte a tandíj...
Megkövetelte a haza, írta lejjebb egy olvtárs. Szerintem akik ezt vallják, azok kapaszkodjanak össze, szorítsák meg egymást és húzzák bele. Nekem egyelőre megfelel az öregecskedő feleségem.