Fontosak a minőségi laptop alkatrészek. Ez biztosítja a legtöbb szakbolt Budapesten. Jó tudni, hogy hordozható számítógépeink mobilitását egy alkatrész és egy tartozék garantálja. Az egyik a laptop akkumulátor a másik pedig a laptop töltő adapter. Az akku általában egy gyártón belül akár több 10 vagy 100 modellel is kompatibilis lehet, míg a tápegységekkel jobb csínján bánni. Részletek, termék ajánlat: Dell laptop akku. Katt + még egy katt!
Asus Zenbook széria. Van belőle, mindenféle. Intel és AMD procis, dedikált VGA-s is. 13,3-17,3 colos képernyőig. Nem fröccsöntött gagyi műanyag, hanem a legtöbb az fémburkolat vagy valami katonai szabványnak megfelel. De az Asus Vivobook széria is hasonlóan jó.
Üdvözletem! Nem tudom, hogy olvassák-e még ezt a fórumot emberek, de lenne egy kérdésem: Egyetem végett kellene laptopot vennem, nem Pesti vagyok, de oda ingázom, hetente többször.
A kérdés az lenne, hogy hogyan tudok olyat választani, ami nem 50 kiló, de nem is egy ilyen semmire se jó 'irodai' masina? (Nem játszadozni kellene, de a munkám miatt mindenképpen dedikált videókártyás készüléket szeretnék.) Olyan 250-300k kerettel gazdálkodom. Van esetleg ötletetek? (AMD, Intel, akármi jöhet!)
Nekem most kellett javítanom az asztalit, de most főleg azért, mert amikor ezt összeraktam, akkor használt alkatrészek is kerültek bele. (Amik akkor még elég újszerűek voltak.)
Én is láttam már régi laptopot, de nem tudom melyiket érdemes venni;
nekem 3 volt 3 különböző márkában, és elég hamar tönkrement.
Szia! Nekem 3 asztali gepem is 1-2 even belul elromlott Ezert dontottem laptop mellett, mert van egy 12 eve jol mukodo laptopom is, csak mar nagyon regi. Hasznaltan vetted a laptopot?
Az almával fémjelzett multicég, az Apple Inc. főként hardvergyártással foglalkozik. Ők a számítástechnika pionírjai és eminensei egyszerre. Az Apple mérnökei fejlesztették ki a grafikus megjelenítőt és a hozzá tartozó mutatóeszközt, az egeret. 1984-ben forgalmazni kezdett Macintosh komputereket. Tovább: http://elso.xyz/legjobb-laptop-markak-tipusok/
Használt notebook vásárlásakor szeretnél spórolni, ezért nem engedheted meg, hogy használhatatlan vacakot sózzanak rád. A szervizben nem csak a laptop állapotát mérik fel a szakemberek, de ellenőrizhetik, hogy valóban az eladó által meghirdetett alkatrészek vannak-e a gépben.
Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy használt laptopot. Már ki is figyeltem egy lenovo think pad w530-at gyanúsan jó áron viszont az ország másik felébe kellene leutaznom érte ha személyesen szeretném átvenni. Amit nem biztos hogy be akarok vállalni. :( Az NRD.hu-ról rendelt már innen valaki, van esetleg valakinek valamilyen tapasztalata? Illetve mivel ez egy javítós fórum, mennyire találkoztatok ezzel a típussal? Nekem most is egy régi think pad-em van (T400) amivel teljesen elégedett is vagyok de most bejöttek az életembe különböző 3D-s tervező programok amiket szeretnék futtatni és hát ez egy elég izmos kis masinának tűnik szóval mik a vélemények, tapasztalatok? minden infó érdekel! Köszi előre is!
Szervizben szakember végzi az akkumulátor cserét
A laptop legnagyobb előnye hordozhatóságában, mobilitásában rejlik. E mobilitás biztosítást végzi a laptop akkumulátor , mely a laptop töltő lekapcsolása után az áramot adja gépünknek. Sajnos a laptop akkumulátorok nem[...] Bővebben!Tovább »
laptop kijelző kiválasztása - kijelzőtípusok - méret, felbontás: inch, pixel - képernyő, led - laptop szerviz budapest - notebook vásárlás -
A laptopok mindenféle formában és méretben előfordulnak, valamint számtalan különböző hardver-konfigurációban, tehát a[...] Bővebben!Tovább »