Keresés

Részletes keresés

Schweinsteiger Creative Commons License 2012.11.07 0 0 42

Ahol fideszes feltűnik, ott adóssághegyek maradnak utána?

 

Mitnyan György elnöksége után 90 milliós adósság maradt hátra?

 

Evezős bázis helyett „sitthegyek” éktelenkedtek Pesterzsébeten

 

Az ilyen és hasonló címekkel nagyon vigyázni kell(ene), mert az ember hamar a nyakába kaphat egy, a jó hírnevet pocskondiázó vagy hasonló alapon megfogalmazott bírósági eljárást, magyarul pert.

Hogy ez így lesz-e, majd elválik. Ami viszont tény: a Magyar Evezős Szövetség már javában perben áll a Mitnyan György elnökségéhez köthető „Pesterzsébeti Vízicentrum” és kapcsolódó intézményei, leánycégei egyikével. A tét - állítólag - potom harmincmillió forintos adósság, amely „természetesen” a Magyar Evezős Szövetség negatívumait gyarapítja.

Az adósságok meglétének tényét senki nem vitatja, miként azt sem, hogy ezek a Mitnyan György két évig tartott, „áldásos” elnökségi időszakához köthetők. Az egészben a legszomorúbb az, hogy ebben a szövetség költségvetéséhez viszonyítva óriási összeggel kapcsolatosan senki nem akar nyilatkozni. Immár hónapok óta mindenki csak mellégurít, hogy majd ekkor, meg akkor, meg ha majd megnyertük a pert, hadd ne folytassam. Így csak nagy sokára és a legkülönfélébb, önmagukat megnevezni nem kívánó hírforrások alapján áll össze a nagyon is elszomorító tény, a mínusz 90 millió forintos mínusz.

Pedig mekkora hőskölteménynek indult mindez? Amikor 2009-ben Dávid Imre elnököt sokadjára megválasztották, új összetételű és ugyancsak „ellenzéki” elnökség is alakult a szavazati joggal rendelkezők jóvoltából. Ennek az elnökségnek a többsége pedig - az oda akkor szinte véletlenül bekerült - Mitnyan György köré tömörülve, beindította a csodás fellendüléssel kecsegtetett akcióit. 

 

Ezek csúcsát a „Pesterzsébeti projekt” ígérte. A Gubacsi híd lábánál elterülő, elhanyagolt evezős bázisra épült volna ez a csoda, amelynek generálozásához és működése beindításához sok tízmillió forintra lett volna szükség. Ami persze nem volt, de ez legkevésbé izgatta az illuzionistákat, élükön Mitnyan Györggyel. Mivel az elnökségben többségre tettek szert, kidolgozták világmegváltó tervüket és azt elnökségi többségi szavazást követően, aláírásra letették Dávid Imre elnök asztalára.

Pontosan emlékszem, 2010. február 14-ét írtunk. A komoly, nemzetközi szintű közgazdász gyakorlattal rendelkező Dávid - aki jelenleg is a Magyar Olimpiai Bizottság Ellenőrző Bizottságának elnöke - az aláírás megtagadásával egyidejűleg, még azon a napon,  írásban is lemondott az elnöki megbízatásról, amelyet akkor tizenkilenc éve töltött be. A közgyűlés egy hónappal később pedig megválasztotta elnöknek Mitnyan Györgyöt, az ötletgazdát, az ellenzék gazdasági vezéralakját és szószólóját.      

A szövetségtől a napokban éppen közös megegyezéssel távozó főtitkárnő, Ott Zsuzsanna is teljesen „be lett oltva”. Mindenkinek gőzerővel újságolta, hogy a június végi, dunavarsányi edzőtáborozás már ott, az új, pesterzsébeti evezős centrumban lesz megtartva. Ezzel meg is kezdődik a nagy pénzek megspórolása címszóval, minden szép és jó lesz.

A teljes cikket itt olvashatja:

http://jochapress.blog.hu/2012/11/07/mitnyan_gyorgy_elnoksege_utan_90_millios_adossag_maradt_hatra#more4894596

póklány Creative Commons License 2006.06.02 0 0 41
Azt hiszem, pörgősebb topicba kellet volna ezt feltennem, elbénáztam:-((
Előzmény: póklány (40)
póklány Creative Commons License 2006.06.02 0 0 40

Hát sztem nincs semmi önkritikája a pasinak, hisz csak azt kapta, amit ő adott. A nők csak tűrjék, hogy ő határozza meg, mi a szép, és ki mit vehet fel, de az ő szentséges külsejét aztán ne érje kritika!! Különben fizetsz, bitang!!!

Legközelebb ki is tilja a neki nem tetsző nőket, vagy csak csadorban engedi a szeme elé kerülni, hisz a bíróság neki adott igazat.............

Ő sértegethet, AZ törvényes, de őt nem sértheti meg senki, különben sértődve-sírva perel a kis anyukakedvence... hisz a mama már nem védheti meg a csúnya újságíró bácsitól, megvédi ő magát, de meg ám!"Jaj anyúúúúúúúúúúúúúúúúú, csúfolnak behehehehbrühühühü Anyúúúú, a bácsi kezdte, visszacsúfolt a szemét, és azt hiszi nevetek a többiekkel, mert vicces a görbe tükör, anyúúúúúú, védj meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én királylány vagyok, nem a béka, bühühűűűűűűűűűűűű"

Előzmény: inverz (39)
inverz Creative Commons License 2006.06.02 0 0 39
Az index meg fizet Mitnyannak 2 milkát...
Előzmény: borsosalma (-)
borsosalma Creative Commons License 2006.05.13 0 0 38
Spiclify meg fogja örökölni a cehet. Elvégre a párt katonája rendelt. Az a kérdés, hogy ki fizeti a nótát?
Előzmény: ooloo (33)
Gázárelemér Creative Commons License 2006.05.13 0 0 37
Persze mihelyst be tudja hajtani azokon, akik ellopták a tételeket.
Előzmény: kalmarkalman (3)
MGperY Creative Commons License 2006.05.12 0 0 36
neterelj :)))))
Előzmény: Törölt nick (12)
ooloo Creative Commons License 2006.05.12 0 0 33
A turul avatásakor a két legfontosabb vendég Bencsik András és Schmidt Mária volt. A Fideszt senki nem képviselte, a kerületi képviselő Pokorni sem volt ott. Mitnyan egyedül csinálta végig az egészet úgy, hogy már akkor köztudott volt, hogy nem kívánja mégegyszer megméretni magát polgármesterként. Most Pokorni van kellemetlen helyzetben, ő kíván indulni ugyanis a polgármesterségért. Rákérdeznek a madár helyzetére, mit mondjon? "Nem értek a focihoz."? Héja nem lehet (nyíltan nem vállalja fel a törvénysértést), ha galamb álláspontot foglal el, elveszíti a MIÉP-Jobbik szavazótábor támogatását. Bizony, ez politikai erőpróba (is) ... :)
Előzmény: Nagulnov (32)
Nagulnov Creative Commons License 2006.05.12 0 0 32

Te ez az egész ilyen teszt/erődemonstráció.

 

Nevezzük át a Terror házát valami Béke házává/talán H.Kovács? - meg mi majd jól lebontjuk a pengefalat mert a rohadt jobbosok...

 

A hatalom bekeményít/válogat a törvénytelenségek között - de az is állandó hogy a borsosalmák topic soha semmit nem ér.:O)

Előzmény: ooloo (29)
ooloo Creative Commons License 2006.05.12 0 0 31
Nem pontos. Pokorni és az izraeli nagykövet avatott. Mitnyan a háttérben maradt... :)
Előzmény: Nagulnov (28)
McFart Creative Commons License 2006.05.12 0 0 30
naqulnov
mit tehetne az onkormanyzat? nincs kapacitasa hogy nyomonkovesse ki hol mikor epit engedely nelkul. eppen eleg nekik a telek melyen egy fabode miatt baszogatni az allampolgart. az ilyen eldugott kozteri dolgokat mar nincs eroforras...
Előzmény: Nagulnov (27)
ooloo Creative Commons License 2006.05.12 0 0 29
Tavaly az Igazak Fala esetében Mitnyan azzal az indokkal bújt ki a fővárosi engedély megkérése alól, hogy az nem művészi alkotás, hanem csak egy egyszerű emléktábla. A turulra viszont megkérte a Főváros döntését, majd az elutasító határozat ismeretében mégis felállítatta a madarat.
Előzmény: Nagulnov (27)
Nagulnov Creative Commons License 2006.05.12 0 0 28

Pokornival együtt avatta fel az Igazak Falát. Engedély nélkül - de ez azóta  sem zavar senkit.

 

Hát békén kéne hagyni - vagy vesszen mindkettő/ha már nagyon rámegyünk a törvényességre.

Előzmény: ooloo (26)
Nagulnov Creative Commons License 2006.05.12 0 0 27

Hát érdekes lesz hogy volt két engedély nélküli emlékmű állítás/Turul és Igazak fala - és a bíróság csak az egyiket szankcionálja.

 

Persze lehet hogy a másikra/szintén engedély nélkül - nem érkezett feljelentés.

Előzmény: McFart (22)
ooloo Creative Commons License 2006.05.12 0 0 26

Engedély nélkül épül a XII. kerületben a második világháború alatt zsidókat mentők emlékének szentelt Igazak Fala, amelyet a polgármester vasárnap avat fel

 

Izgalmas ez a hír. Akkor tavaly október 15-én Pokorni mit avatott fel? :DDD

 

 

Előzmény: Nagulnov (17)
borsosalma Creative Commons License 2006.05.12 0 0 24
Elfogultság okából kifolyólag egy másik kerület járt el az ügybe. Lehet ebböl még kényszer bontás is!
Előzmény: McFart (22)
borsosalma Creative Commons License 2006.05.12 0 0 23
Mitnyánnak a törvény smafu.
McFart Creative Commons License 2006.05.12 0 0 22
aztan mi van ha a birosag masodfokon is elbontatja a turlt?
ki fogja elbontatni, az onkormanyzat.
a nem tortenik bontas, ki fogja kiszabni a birsagot, az onkormanyzat
ki fogja mindezt ellenorzini? az onkormanyzat.

ha mitnyan akarja evekig ott marad az a turul. a legnagyobb gaz az egeszben hogy eppen azok szegik meg a torvenyt akiknek betartatni kellene. erre nincs felkeszulve a torveny. De mondjuk hozzaszokhattunk ahhoz, hog ya paletta egyik fele kepes ug yertelmezni es vegrehajtani barmilyen torvenyt hogy koze ne legyen a torvenyalkotoi szandekhoz...
Nagulnov Creative Commons License 2006.05.12 0 0 21

Te tényleg egy szerencsétlen paranoiás vagy. :))))))))))))))))

 

És most itt fejeztük be a csacsogást.

Előzmény: narancsbukta (18)
borsosalma Creative Commons License 2006.05.12 0 0 20
Tudatosan törvényt szegett. Oszt jó napot ?
Előzmény: narancsbukta (16)
nyanyad Creative Commons License 2006.05.12 0 0 19
Szegény Mitnyán. )) Pedig voltak még kiváló ötletei. Pl. ruhareform a hivatalban dolgozó hölgyek számára.
Előzmény: narancsbukta (16)
narancsbukta Creative Commons License 2006.05.12 0 0 18
cuncinacim, pattannny lefele. azonnal megegyeztel itt az elvbaratoddal, hogy azt bezzeg nem bontjak le. ennyit rolatok.
Előzmény: Nagulnov (17)
Nagulnov Creative Commons License 2006.05.12 0 0 17

zsidozgassatok csak kedvetekre kicsinacik, a turulyotok meg megy a kukaba. :))))))))

 

 

Ez egy stop.hu hír/máshol is hír volt - te szerencsétlen paranoiás. :))))))))))))))))))))))))))))))

 

 

Engedély nélkül épül a XII. kerületben a második világháború alatt zsidókat mentők emlékének szentelt Igazak Fala, amelyet a polgármester vasárnap avat fel

Előzmény: narancsbukta (14)
narancsbukta Creative Commons License 2006.05.12 0 0 16
kezdik kapisgalni fideszek, hogy az ilyen gennyek miatt eselytelenek barmilyen valasztason. haaat, ugy nez ki, hamarabb elrepul a mitnyan, mint a madara :)))))))))))
Előzmény: borsosalma (13)
narancsbukta Creative Commons License 2006.05.12 0 0 15
es remelem a teljes osszeget kamatostul raverik a bekanyal kiralyfira
narancsbukta Creative Commons License 2006.05.12 0 0 14
zsidozgassatok csak kedvetekre kicsinacik, a turulyotok meg megy a kukaba. :))))))))
Előzmény: Nagulnov (9)
borsosalma Creative Commons License 2006.05.12 0 0 13

Kockázatos dolog engedély nélkül épitkezni.Mitnyánt már nem indudja a FIDESZ az öszi önkormányzati választáson..

kalmarkalman Creative Commons License 2006.05.12 0 0 11

ezer milliárdos

 

Magyar Bálint a téma nem a Gyurcsány.

Előzmény: MGperY (5)
kalmarkalman Creative Commons License 2006.05.12 0 0 10
Na, ezt biztos nem bontják le.
Előzmény: Nagulnov (9)
Nagulnov Creative Commons License 2006.05.12 0 0 9

Hát tényleg nincs szerencséje. Ezt is lebontják/ez is engedély nélkül épült - ezt is ő avatta fel.

 

Engedély nélkül épül a XII. kerületben a második világháború alatt zsidókat mentők emlékének szentelt Igazak Fala, amelyet a polgármester vasárnap avat fel

Előzmény: borsosalma (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!